Lineke
offline
Box 0003

Lineke

NederlandsEngels

Over mij

Mijn naam is Lineke.

Zit je niet lekker in je vel? Levensvragen waar je niet uitkomt? Een negatief zelfbeeld? Ervaar je conflicten tussen gedachten, gevoelens en daden? Of heb je moeite met je doelstellingen, plannen en dromen te realiseren?

Heb je moeite met het nemen van beslissingen of heb je het gevoel dat er iets ontbreekt? Problemen met rouwverwerking, suïcidale gedachtes? Scheiding, relatieproblemen, problemen op het gebied van seks? Ervaringen met; narcisme, stress en burn-out. Opvoedingsmoeilijkheden?

 

Ik zou je graag willen helpen, zowel met mijn mediamieke gaven als met coachingstalenten, ik ben een intuïtief gesprekspartner.

Ik ben een positief ingesteld, empathisch persoon met een luisterend oor zonder oordeel. Ik ben hoog gevoelig en sensitief. Ik ben helder wetend, voelend, horend en ruikend. Tijdens het werken kan ik belangrijke boodschappen doorkrijgen die helpen om sneller tot de kern te komen om jou te helpen. Ik kan foto's lezen. De studies die ik heb gevolgd zijn daar een aanvulling op zodat ik je op een positieve manier kan ondersteunen bij de groei die jij nodig hebt om tot bloei te komen. Tevens kan ik dingen voorvoelen en met daarnaast de ondersteuning van de Engelenkaarten kan ik je verder op weg helpen met de vragen die jij hebt.

 

Ik ben 20 jaar werkzaam in de hulpverlening als gedragsdeskundige. Momenteel ben ik werkzaam als coach en werk ik met verschillende methodes.

Onder andere met M-braining. M-braining is een methode om onze 3 belangrijkste neurale netwerken in ons hart, onze hersenen en onze buik met elkaar te verbinden. Het resultaat helpt je om in contact te komen met je eigen intuïtie en wijsheid en zodoende je te helpen om een bewuster, zinvoller en gelukkiger leven te leven.

 

Tijdens mijn werk als coach kwam een persoon die te maken had met rouwverwerking. Haar partner heeft suïcide gepleegd. Tijdens mijn gesprekken met haar kreeg ik duidelijk door wat haar partner nog wilde zeggen tegen haar en waarom hij suïcide had gepleegd. Hij kon het leven niet meer aan, het was te zwaar voor hem en het speet hem ontzettend dat hij geen andere uitweg zag en dit nooit met haar heeft besproken. Hij wilde dat ze doorging met haar leven zoals zij dat met hem besproken had en weer het geluk zou vinden. Doordat ik haar deze boodschap kon doorgeven kon zij haar verlies verwerken en weer op zoek gaan naar geluk.

 

Ik kan emoties en pijn van andere mensen aanvoelen en zodoende weten waar de kernproblemen zitten zonder dat dit gezegd word. Door het aanvoelen kan ik samen met jou in één gesprek komen tot de kern en kunnen we samen kijken wat jij nodig hebt om tot volle bloei te komen.

 

-------

Also available in English. You are more then welcome to have a chat. I’m a great listener, with a positive mindset. I’m high sensitive. I am more then willing to help you with all kinds of problems or difficulties that you can encounter in your live.

Meer lezen
Lees minder

Planning

Op de meeste weekdagen online van 15.00 uur tot ongeveer 18.00 uur, kan ook wat langer. In de weekenden wisselen de tijden een beetje. Je kan mij altijd mailen voor een afspraak. Je bent van harte welkom.

Begin een Fotoreading met de Medium.

Wilt u een andere afbeelding uploaden?
Selecteer gerust opnieuw een andere afbeelding en de huidige wordt vanzelf verwijderd.

De consulent is niet aanwezig. Als u uw telefoonnummer invult, ontvangt u direct een GRATIS sms zodra de consulent weer aanwezig is. Deze dienst is voor Nederland en Belgie beschikbaar.Verstuur
Reviews Review plaatsen
guy maenhout
Geplaatst op: 04-11-2020 om 20:28:59
Hallo Lieve Liineke ik ben heel tevreden met de voorspellingen die u voor mij gedaan heeft en juist zijn ook ,u bent een uitstekend medium ik waardeer dat ,ik raad aan mensen uit vrije wil u ook eens te telefoneren met boxnummer 0003 ,met vele groeten Guy Maenhout
Y.
Geplaatst op: 26-10-2020 om 17:38:37
Hallo Lineke, wat een ontzettend fijn gesprek heb ik met jou gehad, je voelde mij erg goed aan. En wat jij zei heb ik echt ter harte genomen. De dag daarna voelde ik mij al veel beter. Alles wat jij zei is ook echt uitgekomen. Dank je wel voor je duidelijke, liefdevolle woorden. Ik ga jou snel nog eens terugbellen om verdere coaching te ontvangen. Groetjes, Y.