Maria

Maria
netherlands
0909-0708
(€ 0,90/min)
belgium
0907-37071
(€ 1,50/min-credit/€1,15)
Box0253
Review plaatsen
photoreading

SMS alert
De consulent is niet aanwezig. Als u uw telefoonnummer invult, ontvangt u direct een GRATIS sms zodra de consulent weer aanwezig is. Deze dienst is voor Nederland en Belgie beschikbaar.

Nummer
Verstuur

Planning
Nederlands offline

Medium, E-Mail Consult, Chat, Helderziend, Paragnost, Kudalini Reiki, Tarotist, Chakra's, Pendel, Liefde, Werk, Gezin, Kinderen.  

Klik hier voor een E-Mail consult van Maria

Maria: Heeft u vragen over de liefde, relatie, werk, welzijn, financiën, huwelijk of het gezin? Ik geef u graag oplossingen en help antwoorden te vinden op  al uw levensvragen.

Kudalini Reiki

Het ontwaken van de Kundalini is iets waar men binnen de yoga en andere spirituele tradities bewust naar streeft. Iedereen op het pad van zelfontwikkeling kan een (gedeeltelijk) ontwaken van Kundalini ervaren, bewust of onbewust.
Blokkades in ons systeem (energetisch, fysiek, mentaal, emotioneel, sociaal) kunnen de energie en het opstijgen daarvan doen stagneren, wat voor fysiek ongemak en een verstoring van de emotionele balans kan zorgen.
Kundalini Reiki helpt bij het vrijmaken van de energiekanalen, waardoor de kundalini kracht optimaal kan doorstromen, met alle positieve en bevrijdende gevolgen van dien. Zowel de inwijdingen in dit reikisysteem als de behandelingen zorgen voor eenlijnigheid van de chakra's, energetische reiniging en een boost van je persoonlijke energie.

Medium, Paragnost

Ik kan na de regen u echt weer de zonnige kant van uw leven laten zien. Als medium/paragnost zie en voel ik tijdens het gesprek, of aan de hand van de door u gemailde foto via de website,
kleuren waar ik de betekenis van aanvoel en ik kan deze in een voor u begrijpelijke taal verwoorden.

Tarotkaarten en Pendel

Hierdoor ontvangt u positieve kracht om  weer door te kunnen  gaan. Ter ondersteuning en bevestiging gebruik ik de Tarotkaarten en Pendel.

Begripvol en luisterend oor

Ik heb altijd begrip voor uw situatie. Want met een luisterend oor sta ik altijd voor u klaar, zeker wanneer u dat nodig heeft.
Ik werk integer en uit zuivere liefde en hoop u spoedig te  mogen spreken. 

Liefs Maria


Medium is

Medium kan

Medium helpt bij


Review plaatsen
Je weet wel wie (17-02-2017 om 17:58:03)
Lieve Marria, Fijn dat je er weer bent! Je bent zo lekker direct altijd, leuk om met je te praten, en fijne verhelderende inzichten geef je. Bedankt voor vandaag en ik spreek je snel weer! Liefs