Marije

Marije
netherlands
0909-0708
(€ 0,90/min)
belgium
0907-37071
(€ 1,50/min-credit/€1,15)
Box0005
Review plaatsen
photoreading

SMS alert
De consulent is niet aanwezig. Als u uw telefoonnummer invult, ontvangt u direct een GRATIS sms zodra de consulent weer aanwezig is. Deze dienst is voor Nederland en Belgie beschikbaar.

Nummer
Verstuur

Planning
NederlandsEngelsDuits offline

Medium, Helderziend, Heldervoelend, Helderwetend, Telepatisch, Aura reading, Zakelijk advies
 

Ik ben Marije. Mijn hele leven ben ik helderziend, voelend, horend, wetend, ruikend en telepatisch geweest. Door mij heen komen praktische en nuchtere adviezen op alle levensvlakken, alsmede zakelijke adviezen.
 

Aura Reading

 
Tijdens een aurareading lees ik je energieveld. Ik fungeer als kanaal. Door mij heen komt heldere informatie met betrekking tot ; huisvesting, werk en inkomen, creativiteit, daadkracht, liefde voor jezelf en de ander, intimiteit, communicatie naar jezelf en anderen, intuítie, inzicht en spiritualiteit. Tijdens een gesprek loopt vaak ook genezende energie mee, waardoor blokkades vanzelf oplossen wanneer ze benoemd worden. 

Informatie die meestal naar voren komt:

- Je huidige levenssituatie, zowel zakelijk als privé.

- Hoe sta ik in mijn relaties, zakelijk en privé, wat kan ik daarin verbeteren.

- Waarom houd ik bepaalde negatieve situaties vast, en hoe kan ik negatieve patronen doorbreken.

- Wat zijn mijn capaciteiten en talenten en hoe kan ik die beter benutten.

- Wat zijn mijn groeimogelijkheden.

- In welke processen zit ik nu, en wat kan ik daarmee.

- Heb ik blokkades, zo ja, wat kan ik eraan doen om ze op te heffen.

- Contact met overledenen

Healing

Een reading geeft inzicht in jezelf, en je spirituele, emotionele, mentale en fysieke leven. Je komt in je kracht en dichter bij jezelf. Daarnaast krijg je aanwijzingen om negatieve eigenschappen en/of situaties om te buigen. 

Tijdens een reading loopt er door mij heen genezende energie mee. Ik stel mezelf open voor helende energie die jouw blokkades opruimt. Er gebeurt altijd dat wat precies goed voor je is op dat moment. Niet meer, niet minder.

Mijn doel is jou te leren je eigen energie in balans te brengen en te houden. Zodat je gebruik kunt maken van al je capaciteiten en talenten. Opdat je jouw leven kunt inrichten op een ' voor jou ' vervullende manier.

 

Medium is

Medium kan

Medium helpt bij


Review plaatsen
Danny (07-08-2019 om 09:56:33)
Hallo Marije, Bedankt voor je mooie inzichten en boodschappen Liefs Danny
M (02-07-2019 om 11:12:14)
Een bijzonder aangenaam consult gehad van Marije, liefdevol, helder en inzichten meegekregen. Ga vooral zo door op deze weg en jou passie hierin is geweldig. Liefs, M
Sanne (23-12-2018 om 16:56:07)
Lieve Marije! Dank dat ik door jou het hart van Bewustzijn heb leren kennen... ik heb het opgeschreven en bij mijn bed hangen... pas het elke dag toe!!!! Ben nu bezig in Eckhart Tolle, dat gaat over het pijnligaam onder anderen.... en bingo!!! Ben mijn pijnligaam aan hef opzuigen ennoplossen door het hart van bewustzijn!!! En daarna ga ik verder met patronen van het verand, valse ego identificatie.... nogmaals dank dat je heb willen bijdragen aan een kwantum sprong in mijn ontwikkeling !!! Fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar Xx
Nunu (23-11-2018 om 10:54:19)
Hey hey! Ik bel je zo even op! Ik wacht totdat je weer terug beschikbaar bent.