Maureen

Maureen
netherlands
0909-0708
(€ 0,90/min)
belgium
0907-37071
(€ 1,50/min-credit/€1,15)
Box0107
Review plaatsen
photoreading

SMS alert
De consulent is niet aanwezig. Als u uw telefoonnummer invult, ontvangt u direct een GRATIS sms zodra de consulent weer aanwezig is. Deze dienst is voor Nederland en Belgie beschikbaar.

Nummer
Verstuur

Planning
Nederlands offline

Ik ben Maureen Xenia.Tarotist, heldervoelend en helderwetend. Ik ben geboren met mijn gave. Heb later mijn gaven verder ontwikkeld. Ik ben geboren in Indonesië.

Kaartleggingen

Mijn Tarotkaarten : de witte heksen tarot/ Engelen Symboolkaarten. Ik krijg mijn boodschappen door van mijn gidsen.

Karuna Reiki

Ben in 2002 master in Reiki/karuna Reiki.
Karuna Reiki, werk ik met hoge symbolen. Hiervoor sta ik ingeschreven bij The International center for Reiki Training te  Den haag. Hierin ben ik dus gecertificeerd en mag ik zelf eventueel trainingen geven. Verder ben ik ook:

Helderziend en Heldervoelend

Door middel van mijn gaven , mag ik u helpen bij al uw levensvragen.

Pendelen

Ik kan op verzoek ook voor u pendelen.

Rouwverwerking

Help ook mensen bij het verwerken van hun verdriet. In hun rouwverwerking. Werk samen met mijn gids en engelen uit het licht en kracht.

Kinderen, die paranormaal zijn moeten verder geholpen worden. Met liefde en een luisterend oor. zij moeten nog verder met hun prachtige leven.

Psychometrie

Met een foto van een overleden persoon kan ik er eventueel contact mee maken .

 

Mijn doel:Alle doelgroepen helpen met liefde en kracht
Ik hoop via Astro Angels mensen te helpen met liefde, licht en kracht.

Een liefdevolle groet,  Maureen Xenia


Medium is

Medium kan

Medium helpt bij


Review plaatsen
Wil (14-09-2015 om 21:23:47)
Dag Maureen, ik wil je een keer bellen en ik wil weten of je ruim 2jaar geleden op de site antwoorden en inzichten stond, want toen heb ik regelmatig vragen gesteld aan een Maureen en nu is die er niet meer op die site
j (11-06-2015 om 22:30:27)
Bedankt maureen voor het fijne gesprek vanmiddag. . Je stem voelt erg vertrouwd en liefdevol aan... Je hebt even weer mn gevoel bevestigd... Jammer dat er niks over jou in het gastenboek staat... je bent echt goed! Ik blijf er in vertrouwen dat mijn zielsmaatje weer terug komt.. Net als een paar collega's van jou heb jij het ook weer voorspeld... En zo voel ik het ook... We moeten eerst Door dit proces heen. .. Dankje wel xx