Nathalie

Nathalie
netherlands
0909-0708
(€ 0,90/min)
belgium
0907-37071
(€ 1,50/min-credit/€1,15)
Box0159
Review plaatsen
photoreading

SMS alert
De consulent is niet aanwezig. Als u uw telefoonnummer invult, ontvangt u direct een GRATIS sms zodra de consulent weer aanwezig is. Deze dienst is voor Nederland en Belgie beschikbaar.

Nummer
Verstuur

Planning
NederlandsEngels offline

Helder-ziend-voelend-horend Medium, Healer, Hulp bij Hooggevoeligheid, emotionele blokkades, spirituele groeiprocessen/ bewustwording, rouw en trauma verwerking, slachtoffers van narcisten en psychoten, seksueel misbruik, meditatietechnieken, hulp bij stress en burnouts

Dag lief mens,

Medium

Ik ben een helder-ziend-voelend-horend medium en healer met ruime ervaringen in het leven, waardoor ik diep en inzichtelijk jouw levenspad kan verlichten, om je terug in balans en in je eigen innerlijke kracht te brengen vanuit een zacht en zuiver hart.

Ik heb veel scholing en onderzoek gedaan naar de psychologie, (taoïstische) filosofie en de geschiedenis van de mens, om tot de kern te komen wie wij werkelijk zijn.

Dat was meteen het mooiste wat ik heb mogen ervaren; de totale eenheidservaring in de kosmos.

Ik kon voelen hoe alles in het universum stroomde tot in perfectie. Vanuit deze energie mag ik werken.

Gecertificeerd in; podo-dynamica, bach bloesems, shamballa master.

Met name veel ervaring op het gebied van hooggevoeligheid, emotionele blokkades, spirituele groeiprocessen/bewustwording, rouw en trauma verwerking, slachtoffers van narcisten en psychoten, seksueel misbruik, meditatietechnieken, hulp bij stress en burnouts, en tot slot kan ik als tolk dienen voor je geliefde huisdier(en).

 

Je kan mij ook via SMS bereiken voor al je vragen klik hier  

       

Ben je jonger dan 18 jaar vraag toestemming aan ouders of voogd. 
Stoppen? NL: Stuur STOP naar 4004 BE: stuur STOP naar 6615. 
Op onze shortcode is de SMS gedragscode van toepassing. U kunt deze vinden op: www.smsgedragscode.nl


Medium is

Medium kan

Medium helpt bij


Review plaatsen
Mireil.. (06-09-2017 om 09:31:51)
Hallo Nathalie, Gisteren heb ik een goed gesprek met u gehad. U was duidelijk en oprecht. En gaf mij nieuwe inzichten. Nu kijk ik positiever tegen bepaalde dingen aan. Bedankt voor uw advies
Jaar (26-04-2016 om 09:15:06)
Nathalie heeft mij de afgelopen maanden bijgestaan in een moeilijk maar mooi proces van spirituele bewustwording, het loslaten van oude ballast en omgaan met mijn hooggevoeligheid. Zij weet me dan weer op te peppen of geeft inzicht in het hoe en waarom. Maar ook aardse zaken zoals werk en liefde heb ik met haar gedeeld, zij is ook daarin een fijne gesprekspartner en neemt wat er gaande is heel helder waar. Dank je wel lieve Nathalie, voor onze gesprekken!