Rem
offline
Box 0085

Rem

NederlandsEngels

Over mij

Mijn paranormale gaves heb ik erg goed ontwikkeld. Ik ben voornamelijk heldervoelend en helderziend en dit helpt mij bij mijn kaartlezingen. Ik heb ruim tien jaar ervaring in het leggen van kaarten. Mijn kaartlezingen zijn vaak erg accuraat en als er iets is in een tijdslijn wat vrij wel zeker staat te gebeuren kan ik dit voorspellen waarbij ik ook tijd kan aangeven. Aangezien ik een gezonde en soms zelfs sjamanistische levenswijze heb is mijn derde oog goed geactiveerd.

De Kaartlezing

Kaartlezingen zijn er niet alleen om dingen te voorspellen, maar kunnen je ook op weg helpen en tips geven over hoe je bepaalde dingen moet aanpakken. Er kan een helende werking zijn wanneer ik jou bijvoorbeeld inzichten over jezelf geef.
Ik gebruik Indiaanse kaarten met dieren. Ieder dier heeft bepaalde sterke eigenschappen en kwaliteiten die een kracht zijn of misschien juist uit balans zijn. Ik vind deze kaarten zelf erg prettig om mee te werken, maar kan op verzoek ook de meer gangbare kaarten uit het dek van Lenormand leggen.

Werkwijze

Ik kan op verzoek ook beelden oproepen. Dit kan een mooie aanvulling op de kaartlezing zijn. Het helpt mij wanneer je veel over de des betreffende situatie verteld, aangezien zomaar wat kaarten leggen moeilijker tot heldere informatie leidt. Verder ben ik ook in staat om te channelen om zo in contact met een dierbare te komen. Dit doe ik echter alleen met een fotoreading. Het is namelijk best een intensieve bezigheid waar ik goed de tijd voor wil nemen en de foto zal me daar goed bij helpen. Ik kan uit principe geen vragen beantwoorden die je normaal gesproken aan een dokter zou stellen.

Meer lezen
Lees minder

Begin een Fotoreading met de Medium.

Wilt u een andere afbeelding uploaden?
Selecteer gerust opnieuw een andere afbeelding en de huidige wordt vanzelf verwijderd.

De consulent is niet aanwezig. Als u uw telefoonnummer invult, ontvangt u direct een GRATIS sms zodra de consulent weer aanwezig is. Deze dienst is voor Nederland en Belgie beschikbaar.Verstuur
Reviews

Geen reviews gevonden