Renee

Renee
netherlands
0909-0708
(€ 0,90/min)
belgium
0907-37071
(€ 1,50/min-credit/€1,15)
Box0034
Review plaatsen
photoreading

SMS alert
De consulent is niet aanwezig. Als u uw telefoonnummer invult, ontvangt u direct een GRATIS sms zodra de consulent weer aanwezig is. Deze dienst is voor Nederland en Belgie beschikbaar.

Nummer
Verstuur

Planning
NederlandsDuits offline

Hallo mensen, mijn naam is Renee. 
Ik ben een medium. Heldervoelend en helderhorend.  

Kaartleggingen

Ik ben zeer gespecialiceerd in vele kaartleggingen. De Ansata Tarot kaarten gebruik ik, maar ook de Lenormand kaarten, Zigeunerkaarten, Zigeuner-orakel kaarten, Oscho-Sen, Kipper en Mystische-Kipper. Op verzoek leg ik voor u de kaarten om u een beter inzicht te geven in uw situatie of uw leven op dit moment of in de toekomst. Ook kan ik andere kaarten voor u leggen als u dat wilt.

Persoonlijke problemen?

Graag help ik u om oplossingen te zoeken voor de zorgen die u verdrietig maken. Heeft u vragen over een relatie, uw werk, kinderen of iets anders ik help u graag.

Tot gauw, in mijn bijzondere wereld.
Liefs Renee.


Medium is

Medium kan

Medium helpt bij


Review plaatsen
Diana (20-11-2019 om 01:26:53)
Vanavond gesproken. Ik zei de naam en ze kreeg meteen juiste informatie door over iemand waar ik voor belde. Gaf ook oprecht aan dat contact vanuit kant van de ander langer kon duren dan ik leuk zou vinden. Korte maar fijne analyse. Verbinding verbrak daarom bij dezen bedankt!
Anoniem (07-11-2019 om 20:05:32)
Lieve Renee, U bent een hele lieve bijzondere vrouw. Ondanks dat ik vaak heb zelfde vragen gesteld u bleef volhouden wat u als eerste had gevoeld en gezien. En moet ik nu eerlijk vertellen u heeft ook gelijk gehad. We hebben weer contact zoals u dat all altijd heeft gezegd. Ik vind u heel warme en bijzonder vrouw. Ik heb altijd vertrouwen in u gehad u heeft mij die vertrouwen en die warme gevoel. X
Anoniem (08-10-2019 om 17:09:52)
Lieve Renee Box nr 0034 wat ben ik blij dat ik u weer heb gesproken na zo lange tijd!! Zoals in de verleden heeft u nu ook gelijk gehad! U heeft mij zo goed beschreven de persoon over ik belde at ik gewoon stil van was! U had ook hele mooie voorspelling in de ontwikkeling van de relatie. Ik had u vorige week gebeld had niks van hem 3 dagen gehoord en u zei tegen mij binnen nu en 3 dagen ga je zeker wat horen en je gaat hem ook zien voor weekend nog. Nou u had gewoon gelijk de dag na dat ik u heb gesproken heeft hij contact gezocht en de dag daarna had ik hem ook gezien was idd voor weekend. U bent zo bijzonder dat ik altijd leuk vind om met u te praten. Heel veel liefs en tot snel x