Shafida

Shafida
netherlands
0909-0708
(€ 0,90/min)
belgium
0907-37071
(€ 1,50/min-credit/€1,15)
Box0088
Review plaatsen
photoreading

SMS alert
De consulent is niet aanwezig. Als u uw telefoonnummer invult, ontvangt u direct een GRATIS sms zodra de consulent weer aanwezig is. Deze dienst is voor Nederland en Belgie beschikbaar.

Nummer
Verstuur

Planning
NederlandsEngels offline

Ervaren medium/paragnost met aangeboren gaven. Voor al uw levensvragen, contact met overledenen, life coach en healer. Heldere inzichten en adviezen ook op zakelijk vlak.


Hallo lief mens,

Ben je even vastgelopen? Of blijf je steeds maar tobben over dezelfde vraag?

Niet mee blijven rondlopen, bel mij gewoon. Je kunt bij mij terecht voor al jouw levensvragen. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in vragen over liefde (invoelen relaties), werk/financiën, kinderen, jouw spirituele ontwikkeling, hoogsensitiviteit, burn-out en tweelingzielen. Ook kan ik contact maken met jouw dierbare overledene(n).

Ik ben heldervoelend, helderwetend en helderziend. Daarnaast ben ik life coach en healer. Ik bied jou ook graag een luisterend oor of geef jou net even dat duwtje in jouw rug zodat jij weer verder kunt. Ik geef jou inzichten en adviezen waar je wat mee kunt. Als we naar de toekomst kijken gebruik ik hierbij soms tarotkaarten. Als ik iets niet mag zien dan laat ik jou dat ook weten. Soms is het ook niet de bedoeling alles te weten, simpelweg omdat hierdoor ons onze levensprocessen worden ontnomen. Het leven is niet altijd rozengeur en manenschijn, maar juist door bepaalde processen te ondergaan maken we een enorme groei waardoor wij krachtiger worden!

Ik heb van jou alleen een voornaam en leeftijd nodig. Mocht het consult je bevallen dan vraag ik jou vriendelijk een review achter te laten in het gastenboek. Hier kan een mogelijke andere beller ook veel aan hebben in zijn/haar zoektocht naar antwoorden.

Ik nodig je uit, je bent van harte welkom!

Liefs,

Shafida

Roepnaam
Achternaam
Adres
Postcode
Plaats
Geboorte datum
Sterrenbeeld
Roepnaam partner
Achternaam partner
Geboorte datum partner
Sterrenbeeld partner
Huidige relatie partner
Telefoon
Email
Vraag 1
Vraag 2
Betalen

Roepnaam
Achternaam
Adres
Postcode
Plaats
Geboorte datum
Sterrenbeeld
Bestand
Roepnaam partner
Achternaam partner
Geboorte datum partner
Sterrenbeeld partner
Huidige relatie partner
Telefoon
Email
Vraag 1
Vraag 2
Betalen

Medium is

Medium kan

Medium helpt bij


Geen reviews gevonden