Timamber
offline
Box 0083

Timamber

NederlandsEngels

Over mij

Je bent een prachtig mens,

Je grootste inzichten zullen echter over jezelf gaan. Verwelkom deze periode van zelfbewustzijn, en gebruik die om blokkades uit het verleden, die je belemmerd hebben, uit de weg te ruimen.

Ik geef je advies met inzichten over de situatie. Hierbij gebruik ik mijn Mediumschap en geef je een Healing met de engelenkaarten. Bij mij kun je terecht voor processen die je niet meer onder controle hebt. Natuurlijk heb je eerst zelf naar oplossingen gezocht, maar iets in jou zegt, dat je NU even hulp nodig hebt!

Door mijn spirituele gaven met intuïtie en helderziendheid kan ik situaties die in het heden en in de toekomst plaatsvinden voelen en zien. Ik kan je een helder inzicht geven over situaties waar je tegen aanloopt in het dagelijkse leven of problemen die je even niet meer ziet zitten. Ook heb ik een cursus oplossingsgericht coaching gedaan. Door middel van deze coaching heb ik geleerd: grootste inzichten te ontwikkelen, zelfbewustzijn te gebruiken om blokkades uit het verleden, die je belemmerd hebben uit de weg te ruimen. Een cursus energetisch therapeut op HBO niveau. Cursus mediteren: vraag je innerlijke zelf wat de oorzaak is van je angst of je onzekerheid en vertrouw op het antwoord.

Laat angsten los die je tegenhouden en bel of chat met mij voor een wonderlijke resultaat.

Zou u zo goed willen zijn een review/ feedback te plaatsen voor uw consult?

Met warme groet,
 
Timamber
Meer lezen
Lees minder

Begin een Fotoreading met de Medium.

Wilt u een andere afbeelding uploaden?
Selecteer gerust opnieuw een andere afbeelding en de huidige wordt vanzelf verwijderd.

De consulent is niet aanwezig. Als u uw telefoonnummer invult, ontvangt u direct een GRATIS sms zodra de consulent weer aanwezig is. Deze dienst is voor Nederland en Belgie beschikbaar.

Verstuur
Reviews Review plaatsen
A
Geplaatst op: 24-05-2020 om 19:03:19
Lieve Amber, dank voor je tijd en geduld en dat ik je altijd kan bellen, ondanks dat je vaak als je online bent soms uren in gesprek bent, zegt ook iets over jou. Je bent snel, lief, wijs en je ziet veel dingen die je gewoon niet kan weten, gokken of wat dan ook. Heel bijzonder en steeds ook goed. Vind het ook zo fijn dat je nooit iets van info vraagt, meteen kijkt. Je bent een aanwinst op deze lijn en aanrader voor iedereen die antwoord op vragen wilt, hulp of begeleiding nodig heeft! Veel liefs A
M
Geplaatst op: 27-02-2020 om 23:02:30
♥️
k
Geplaatst op: 20-02-2020 om 17:43:43
Ik spreek Timamber al een aantal maanden. Zij bezit een heel warme persoonlijkheid. Timamber voelt heel goed aan wat voor problemen je daar ervaart. Regelmatig geeft zij antwoorden c.q. inzichten over vragen die je niet eens gesteld hebt. Haar voorspellingen kloppen precies. Ik ben ook van plan om in de toekomst contact met haar te houden. Timamber is een echte aanrader!!!