Venus

Venus
netherlands
0909-0708
(€ 0,90/min)
belgium
0907-37071
(€ 1,50/min-credit/€1,15)
Box0274
Review plaatsen
photoreading

SMS alert
De consulent is niet aanwezig. Als u uw telefoonnummer invult, ontvangt u direct een GRATIS sms zodra de consulent weer aanwezig is. Deze dienst is voor Nederland en Belgie beschikbaar.

Nummer
Verstuur

Planning
Venus is weer terug van weg geweest ben dagelijks online op de bellijn op Astroangels. Ochtend 09.00-1200 Middag 14..00-17.00 S’avonds Vanaf 21.00
NederlandsEngelsSpaans online

Venus; Medium, Astrologe, Relatiecoach, Life Coach, Helderziend, Heldervoelend, Helderwetend, Helderhorend, Contact met overledenen, Zielsvragen, Verleden, Heden, Toekomst! 

Medium, Astrologe

Ik ben geboren als medium. Ik ben helderziend herdervoelend en -wetend. Ik leg de Tarot, Spaanse Tarot, Lenormand en Engelenkaarten en kan contact maken met overleden/dierbare. Tevens ben ik Astrologe.

Relatiecoach/ Life coach

Ook kan ik u begeleiden met het maken van een nieuwe start en of afsluiten van oude gewoontes en relaties. Ik kan u helpen met relatieadviezen om iemand los telaten of juist als u iemand nieuw leert kennen om de juiste manier aan te pakken met deze persoon.
Tevens geef ik Relatieadviezen o.a. bekend met narcisme en geweld en als u onzeker bent in de relatie waar u nu in zit.

Burnout, misbruik, acceptatie

Als ervaringsdeskundige kan ik u helpen/ coachen bij de verwerking ten gevolge van sexueel misbruik/geweldsmisdrijven burnout en depressie.
Ik kan u ook helpen als u zich eenzaamheid voelt en moeite heeft met zelf acceptatie op geaardheids vlak en hoe u het beste het kan aanpakken om u zelfliefde te geven geen vraag is te vreemd voor mij ik help u graag met alles.

Droomverklaring

Ik ben ook gespecaliseerd in dromen. Heeft u een aparte droom en denkt u dat er een betekenis aan vast zit kan ik u daar mee helpen. Ik let altijd op de cijfers en de gebeurtenis in de droom zelf.
U kunt mij alles vragen omtrent uw droom. Ik kan u verder helpen en u een verklaring geven hier over.

Speciaiteiten

Mijn specialiteiten zijn vragen over werk, relaties, soulmates op zielsniveau, invoelen hoe mensen tegen over je staan en astrologie.
Geef mij je naam of van een ander en ik kan invoelen wat er bij je speelt, graag zo min mogelijk informatie van te voren!

Healing op afstand

Ik geef je graag een Healing op afstand. Ik ben Reiki Master en gespecialiseerd in Healing op afstand. Zodat ik ook naar je pijn punten kan gaan en deze tijdens ons gesprek verlichten.

Gidsen en intuïtie

Ik kan invoelen hoe mensen tegenover je staan met een naam en weinig informatie krijg ik mijn informatie vanuit mijn gidsen.
Ik heb een super sterke intuïtie. Ik kan goed in je verleden heden en toekomst kijken en geef duidelijkheid waar je heen gaat en kan een stuk in de toekomst met je mee kijken.


También Consultas en Español

Hola me llamo Venus y soy astrologo y medio ago consultas en Español y pedo aydar a usded con sus problemas con el trabajo el amor y dinero usded me pede preguntar todo todo a sus servisio

Mucho amor y luz Venus


Veel liefs Venus


Medium is

Medium kan

Medium helpt bij


Review plaatsen
S. (19-03-2020 om 17:05:03)
Iedere keer zie jij wat er in mijn leven speelt, positief en negatief, het klopt als een bus. Ik raad je zeker aan voor een consult! X
C (18-03-2020 om 17:37:30)
Ik bel Venus altijd als ik mij onzeker voel en goed advies nodig heb. Zij verteld je oprecht wat je het beste kan doen en ze meent het ook. Alles wat zij voorspelt komt uit. Heb al 2x met haar gesproken en zij voelt heel vertrouwelijk
Judy (14-03-2020 om 03:03:33)
Hi Venus, Ik wacht al urenlang op jou. Weet niet hoe ik op de chat moet komen. Kom jij ms strx nog ff gewoon op de lijn? Bvd, Judy
C. (09-03-2020 om 21:30:46)
Sorry de sterren waren onjuist. Voor alle sterren. Groetjes C.
C. (09-03-2020 om 21:28:33)
Goedenavond Venus kom je vanavond nog online? Ik heb je al heel lang niet gesproken Groetjes C.
Judy (26-02-2020 om 21:05:53)
Hi Venus, Sorry dat ik daarnet plotseling weg viel. Ik was natuurlijk door mijn beltegoed heen. Maar bedankt voor alle eerlijke antwoorden op mijn vele vragen en ook bedankt dat ik dankzij jou nu weet waarom hij zo lang geen contact kan opnemen. De vooruitzichten zijn bijna te mooi om waar te zijn. Maar aangezien ik weet dat je altijd haarscherp bent in jouw waarnemingen, weet ik dat het allemaal ook echt gaat uitkomen. Intussen volg ik al jouw adviezen steeds trouw op en ga ik dat ene ding voorlopig voor de 3e en hopelijk ook echt laatste keer herhalen. Wat zal ik toch blij zijn als hij eindelijk de knoop durft door te hakken. Ik geef hem alle ruimte om zijn transformatieproces zoals jouw collega (meneer S het noemt) helemaal goed af te ronden. Ik vertrouw compleet op al jullie adviezen en merk langzaam maar zeker ook echt al kleine resultaten. Nogmaals bedankt lieverd, Judy xx
Anoniem (26-02-2020 om 16:53:28)
Lieve Venus, Wat een geweldige vrouw ben je! Je weet alles goed te vertellen en voelt alles perfect aan! Je hebt mij een aantal mooie dingen verteld en kan niet wachten totdat deze uitkomen. Ik zal geduldig wachten tot dat de persoon in kwestie mij benaderd. Dikke kus van mij!
Judy (10-02-2020 om 20:43:14)
Lieve Venus, Eindelijk na heel erg lang en geduldig wachten kreeg ik jou daarnet weer te pakken op de lijn. Na diezelfde ene vraag aan meer dan 10 verschillende mediums en paragnosten te hebben gesteld was ik zo blij dat ik het jou eindelijk ook kon vragen. Dit omdat ik 100% zeker wist dat jij mijn zonder enige twijfel het juiste antwoord zou geven. Bij jou was er absoluut geen enkele vorm van twijfel. En je zag ook gelijk dat die papieren werden getekend waar ik al zo lang op wachtte. Wel moest ik nog wat geduld hebben daarmee zei je. En goed dat hij nu eindelijk knopen doorhakt. Het werd de allerhoogste tijd! Maar ik maak me net als jou ook zorgen om me gezondheid. Want daarmee gaat het echt niet zo goed de laatste tijd. Ik laat je zeker weten wat uit dat bloedonderzoek komt van 13 febr a.s. En misschien moet ik toch weer naar het ziekenhuis voor controle van dat andere ding. Want heb toch nog vaak last van chronische pijn wat dat betreft. Was zoals altijd heel erg blij en tevreden met al jouw antwoorden en dingen die je zag en doorkreeg. Ik bel je zo gauw mogelijk weer als ik je tenminste te pakken krijg. Liefs, Judy xx
Dewi (01-02-2020 om 00:24:22)
Hey, Venus ik vind het erg jammer dat ik jou niet meer kon spreken. Maar er is een voorspelling van jou uitgekomen, ik kreeg inderdaad bericht van zijn ex. Jij bent de enige die dit zag aankomen. Er is veel gebeurd en ik ben in de war. Zou ik jou alsjeblieft mogen spreken?
Nameera (13-01-2020 om 20:14:52)
Lieve Venus, elke keer weer heb je gelijk! Je geeft mij zoveel rust en kracht. Bedankt je bent een mooi mens🙏❤️
Jaan (05-12-2019 om 22:46:24)
Hi Venus, tijdje geleden gesproken over een man waar ik mee aan het daten was en waar ik het later mee had afgekapt. Je zei dat hij contact met mij zou opnemen binnen 8 dagen maar dat is niet het geval geweest, heb hem na 6 weken zelf gebeld. Vond het bijzonder dat jij zei dat je een horloge doorkreeg, daar bleek hij een hele toestand om te hebben. Hoop je toch snel weer te spreken. Xxx
Ray (28-11-2019 om 13:30:24)
Dank voor het fijne gesprek. Alles wat je zei kan ik plaatsen. Ook dingen die terloops werden gezegd kan ik (nu we uitgepraat zijn) plaatsen. God bless en de gave die je hebt ook.
Ray (26-11-2019 om 19:47:04)
Ik wil je graag telefonisch spreken kan dat?
Raymond (20-11-2019 om 11:44:31)
Wanneer kunnen we elkaar spreken?
Anoniem (28-10-2019 om 17:44:59)
Lieve Venus,de verbinding viel helaas weg maar het was een byzonder mooi gesprek over de liefde waar ik voor belde.de informatie klopte en was heel duidelijk.Je draait er niet om heen en bent echt heel duidelijk en zuiver in wat je zegt.Bedankt voor de voorspellingen die je hebt gedaan.Ik wacht het rustig af. Bedankt voor het mooie en liefdevolle gesprek lieve Venus
E. (27-10-2019 om 18:20:53)
Lieve Venus Bedankt voor ons gesprek vanmorgen. Je wist hele duidelijke dingen te zeggen en dat geeft mij veel vertrouwen in alles wat je zei. Ik hoop dat je voorspelling uit mag komen wat betreft de man waar ik over belde. Je vertelde dat het nog wel even kon duren en dat ik even wat geduld moest hebben. Ik werd een beetje emotioneel tijdens ons gesprek, maar je wist mij heel goed gerust te stellen. Ik bel je zeker weer als ik je inzichten nodig hebt. U weet niet hoeveel u voor mij betekend heeft vanochtend. Ik had het heel zwaar, maar door jou voel ik mij wat lichter. Veel liefs E
Venus naar Raymond (27-10-2019 om 10:27:27)
Goedemorgen Raymond Ik ben vanaf Woensdag weer online op de chat anders moet je even kijken of je me toch kan bellen op de bellijn anders moet je wachten tot ik woensdag op de chat kan komen Liefs Venus.
Raymond (27-10-2019 om 08:33:15)
Hoi Venus. Het lukt mij niet om in en bellen. Heb een dringende vraag. Is het mogelijk om op de chat te komen?
Yana (02-05-2019 om 23:20:22)
Dank je Venus !!! Sorry beltegoed op Tot hoors liefs vanuit België
Yana (02-05-2019 om 17:49:38)
Hallo lieve Venus, Kom je online? Heb nog steeds men 1 ne vraag niet kunnen stellen. Dus die blijft momenteel niet beantwoord. Kom snel even online :-)