Yasmina

Yasmina
netherlands
0909-0708
(€ 0,90/min)
belgium
0907-37071
(€ 1,50/min-credit/€1,15)
Box0091
Review plaatsen
photoreading

SMS alert
De consulent is niet aanwezig. Als u uw telefoonnummer invult, ontvangt u direct een GRATIS sms zodra de consulent weer aanwezig is. Deze dienst is voor Nederland en Belgie beschikbaar.

Nummer
Verstuur

Planning
Nederlands offline

Yasmina

Medium paragnoste heldervoelend helderwetend leg de tarot en lenormandkaarten wilt u inzichten in uw leven en uw toekomst aarzel niet en bel mij. Heeft u een blokkade op liefde of werk gebied help ik u daar met liefde mee. Werk vanuit het licht en mij gidsen die mijn leiden naar uw energiebron .Voorspellingen2020


Medium is

Medium kan

Medium helpt bij


Review plaatsen
A (08-11-2019 om 18:03:55)
Het was me een genoegen om je net te spreken. Je beschrijft de situatie exact zoals het is en niet wat een ander graag wilt horen. Je bent direct en zonder er doekjes om te winden vertel je de waarheid en dat waardeer ik enorm. Eindelijk iemand die mij begrijpt en met adviezen komt waar ik echt iets mee kan! Alles klopte gewoon en ik kon me er dan ook in terugvinden. Ik heb met velen gesproken, maar bij jou heb ik een bijzonder gevoel en ik vind je dan ook de beste! Je bent echt een aanwinst voor deze lijn. Als je de waarheid wilt weten waar je oprecht iets mee kan dan ben je bij Yasmina zeker in goede handen. Bedankt voor alles je bent geweldig!
Fe Bart (08-11-2019 om 01:27:11)
Wordt snel geholpen...antwoorden kloppen precies ivm de situaties....fijne heldere en zachte energie in communicatie...fijn.!!