Maandhoroscoop Boogschutter

Maandhoroscoop Boogschutter

Maandhoroscoop Boogschutter

Geboortedatum: 22 november t/m 22 december- December 2020

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Algemeen
Mercurius zal het begin van de maand in jouw teken terecht komen. Dit zorgt dat je een groot deel van de maand open, enthousiast en verbaal sterk bent. De Boogschutter krijgt deze maand dan ook te maken met fantastische energie, die gericht is op vriendschap en liefde. Je bent overal waar je verschijnt in de schijnwerpers. Je kunt makkelijk praten en trekt dus mensen aan. Tot de 21ste zullen de Zon en Mercurius gezamenlijk in jouw teken staan en ook Venus zal hier vanaf de 16de tot het eind van de maand staan. Daardoor zal je de hele maand inspiratie, ambities enthousiasme en sympathie hebben voor alles waar je mee bezig bent en mensen waar je mee te maken hebt. Je kunt jezelf uiten en bent in een evenwichtig deel van je leven. Venus zorgt ervoor dat je sterk op financiën gericht bent, waardoor je t/m de 21ste dingen kunt doen om er beter voor te staan. Je mag nu best wel wat risico nemen, maar doe dit niet al te impulsief en vraag mensen om hulp. Mars kan hierbij een zeer positieve invloed op je hebben. Hierdoor heb jij je emoties onder controle en zal je over het algemeen in staat zijn rust te bewaren. Ook Neptunus kan rust en dromen brengen, waarbij er voorspellende dromen zijn, die jou een duidelijke weg kunnen bieden. De 14de zullen de Nieuwe Maan en de Zon in jouw teken staan en deze geven energie om nieuwe plannen en ideeën te maken. Deze energieën kunnen jou intellectueel versterken en zorgen dat er dus mogelijkheden zijn om je zowel zakelijk, privé als in de liefde te profileren. Er wordt aangeraden vooral zakelijk actief te zijn en te laten zien wat je in je mars hebt en wat je van mensen verwacht. Je bent zeker niet bescheiden en moet dan wel opletten dat je niet met allerlei zaken begint en ze niet afmaakt. Die neiging kun je hebben. Vanaf de 19de is er een goede energie vanaf Jupiter en Saturnus die de Waterman ingaan. Deze versterken jouw relatie en zorgen dat je over het algemeen goed met je partner omgaat. Singles kunnen sociaal zijn en sympathiek, maar eigenzinnig overkomen. Dat geeft een bijzonder aantrekkelijk effect, waardoor je meer kans op een nieuwe partner kunt hebben. Toch zal dit wel lastig zijn, omdat je het spannend vindt flink te flirten en daardoor meerdere mensen aan kunt trekken. Pluto zal deze maand in de zakelijke Steenbok reizen en een positieve energie op je inkomsten hebben. Er zijn veranderingen mogelijk, die voor de lange termijn kunnen gelden. Dit kan gaan om promotie, een andere baan of opzetten van een eigen bedrijf. Van de 21ste tot eind van het jaar zullen de Zon en Mercurius in Steenbok reizen en positieve invloed hebben op emotie en intellectueel vermogen. De energie is geschikt om met een studie te beginnen of andere dingen te doen om te ontplooien. Het is in ieder geval een prima periode om je talenten en vaardigheden uit te breiden en kan de maand prima afsluiten.

Liefde en relaties
Deze maand zal aantrekkelijk zijn door de liefdevolle energie die Venus biedt. Ook Mars zal geregeld een bezoekje aan je brengen, waardoor je wilt spelen en actief met de liefde bezig bent. Ben je single, dan zal je net zolang doorzetten tot je een nieuwe partner hebt. Je bent een charmeur en zal geen aandacht tekort komen. Probeer andere omgevingen uit om een nieuwe relatie te vinden. Je hebt wel de neiging om teveel op dezelfde plekken te komen, maar daar kan de spoeling inmiddels dun zijn. Over het algemeen zal het je lukken harmonie te vinden tussen carrière en privéleven. In een relatie dien je meer te communiceren en je partner gelegenheid te geven jou te leren kennen. Plan vaker activiteiten, die jou partner graag wil doen en drijf niet teveel je eigen zin door. Familie zal belangrijk zijn, omdat deze je helpt meer aandacht voor je partner te hebben. Je vindt het erg fijn om samen met je partner bij je familie te zijn. Ook vrienden zullen veel aandacht krijgen en ervoor zorgen dat je de maand op een leuke manier door kunt brengen. De maand begint met krachtige energie van de Zon en Mercurius in jouw teken, waardoor je lekker in je vel zit en sociaal en liefdevol bent. Het is een tijd van romantiek, waarin je een nieuwe partner kunt vinden. Heb je deze al, dan kunnen jullie meer liefde met elkaar delen. Daarnaast zullen Jupiter en Saturnus jou eerlijk en sympathiek maken. Culturele en intellectuele energie van Mercurius zorgt ervoor dat je omgevingen opzoekt, waar je iets kunt leren of waar je met een bepaalde hobby bezig kunt zijn. Het zal dus een zeer actieve en enthousiaste maand worden, maar er zijn ook wel teleurstellingen mogelijk als bepaalde dingen niet kunnen. Ben je single, dan zal je de 1ste week veel kans hebben op een nieuwe partner. Vanaf de 6de heb je veel liefde in je, waardoor je romantisch en passioneel bent en spannende activiteiten doen. Hierdoor hebben zowel singles als gebonden mensen een grote kans op romantiek en erotiek. De 10de en 11de zijn wat storend, waardoor je onzeker bent of je relatie wel de juiste is. Je bent wat onzeker over dingen die in het verleden plaatsvonden. Daarna zal de energie al snel beter worden. Vanaf de 15de zal er krachtige en liefdevolle energie zijn en is het verder een prima maand. De feestdagen zal je dan ook door energieën in de Waterman sociaal, maar ook wel wat eigenzinnig zijn. Je bent hierdoor toch wel aantrekkelijk en mensen zullen graag met je omgaan en contact zoeken. Je bent tot het eind van het jaar romantisch en warm en besteedt veel tijd aan vrienden, familie en andere sociale contacten. Je kunt het jaar dan ook prima afsluiten en veel leuke dingen doen.

Werk en financiën
De maand begin onverwacht met kosmische energie die zorgt dat je niet altijd weet wat je nou wilt en kunt doen. Er kunnen dan niet-geplande momenten zijn, die niet altijd even goed uitpakken. Daardoor doe je er verstandig aan de 1ste dagen niet teveel belangrijke zaken te doen of afspraken te plannen. Je kunt namelijk bepaalde dingen niet nakomen en zal dan kwaad bloed kunnen zetten. In het algemeen zal het een maand zijn om niet teveel te letten op datgene wat mensen je aangeven. Alleen als je weet dat ze gelijk hebben of als je iets gecheckt hebt, kun je het serieus nemen. Er zijn deze maand mensen, die minder positief zijn en misleidende energie aan je kunnen geven. Vanaf 1 december zal Venus door je teken reizen en dit heeft op zakelijk gebied geen goede gevolgen. Dat zal nu ook zo zijn, waardoor je op moet passen dat je geconcentreerd blijft bij de dingen waar je mee bezig bent. Wel zal Venus helpen anderen te overtuigen van datgene wat jij graag wilt, omdat de energie je sympathiek en charmant maakt. Vanaf de 6de zal de energie evenwichtig worden, omdat Mercurius en Mars een passionele band vormen en ook de relaxte Saturnus veel invloed heeft. Daardoor worden negativiteit en positiviteit, yin en yang met elkaar verweven tot vruchtbare energie, die tot de 15de mogelijkheden biedt om flink te ontwikkelen. Soms zal je gebruik maken van passie en soms juist van de relaxte energie en dat zal veel succes brengen. De 16de t/m de 18de is een gelukperiode en ondanks het weekend, zal je op zoek zijn naar mogelijkheden en financiële winsten en is het een prima periode voor een nieuwe carrière. De Nieuwe Maan van de 14de en de Zon in de Boogschutter, eveneens in jouw teken, bieden kracht om met nieuwe zaken aan de gang te gaan. Vanaf de 19de is er rust als de serieuze Saturnus en actieve Jupiter een positieve kosmische energie aan jou bieden. De rest van de maand zal dan ook zeer goed verlopen, omdat Venus financieel flink wat kansen biedt en Mars jou een passionele en avontuurlijke kracht biedt. Daarnaast zal ook Uranus veel goeds brengen, zodat je de maand prima afsluit en positief het nieuwe jaar ingaat. Daarbij kunnen de planeten in de Steenbok en de Waterman ook zeker een goede energie aan jou bieden.

Mentale en fysieke gezondheid voor alle tekens
We krijgen aan het begin van de maand te maken met onverantwoordelijk gedrag en dat kunnen we deze maand net niet gebruiken, door sluimerende gevaar van het corona. We zullen de 1ste dagen nog energie ondervinden van de Volle Maan van eind november. Deze zal flink wat nieuwsgierigheid bieden en kan zorgen dat mensen sociale energie ervaren, die mentaal en fysiek doorwerkt. Mensen zitten dan over het algemeen lekker in hun vel, maar waar we november goed afsloten, moeten we begin december opletten niet te enthousiast in het leven te staan. We krijgen deze maand te maken met een periode, die de Maan van de langste nacht genoemd wordt. Strikt genomen is dit de periode van de Nieuwe Maan van de 13de tot de Nieuwe Maan in de 2de week van januari. Daar tussenin zal de Volle Maan de 30ste in de Kreeft verschijnen. Deze periode symboliseert een tijd die ons doet denken aan die van 2015. Er kunnen storingen zijn, die zowel kosmisch, klimatologisch als menselijk kunnen zijn. We spraken in 2015 al over aanstaande rampen, die een voorbode lijken te zijn van het verschijnen van het Goddelijke licht. Ook nu wordt er gevraagd ons te wenden tot religie of spiritualiteit. Het is een periode van bekering en vergeving van zonden. We kunnen deze maand gebruiken om onszelf onder de loep te nemen. Richt je minder op de splinter in anderen hun vinger, maar meer op de balk in je eigen ogen. De Volle Maan aan het eind van de maand kan als gevolg van de spirituele en herstellende energie van de Kreeft negatieve krachten absorberen. Er is een Goddelijke kracht, die vooral het 2de deel van de maand de leiding neemt, waardoor we geraakt worden door het witte licht. Niet alleen mentaal kunnen we gereinigd worden, ook fysiek kunnen we ons een stuk beter gaan voelen, maar dit is wel afhankelijk welk teken je bent.

December is voor de Boogschutter een turbulente maand. Er is voor je privéleven wel een positievere energie, dan op zakelijk gebied. Het zal belangrijk zijn geregeld te ontspannen en voldoende nachtrust te nemen. Je zult het deze maand nodig hebben om te ontspannen en vooral in de derde week, omdat er dan de meeste druk hangt. Het is verstandig geregeld ondersteuning te vragen en niet alleen zakelijk, maar meer om na het werk aandacht aan je te geven. Familie en goede vrienden zullen dit zeker voor je overhebben. Het is een prima maand om te ontspannen door sociale contacten te bezoeken, maar let wel op dat het coronavirus rondwaart. Toch kan jij je door vrienden en andere mensen mentaal wel opladen. Zorg dan wel dat je niet teveel genotsproducten tot je neemt. Dit kan averechts werken en zowel fysiek als mentaal problemen geven. Het kan een maand zijn om je levenspatroon onder de loep te nemen en te bekijken wat je aan moet passen of uit je leven moet verwijderen. Ook is het verstandig geregeld te bewegen en dan niet alleen qua sport, maar ook door naar je werk te fietsen of in je vrije tijd te wandelen.

Algemeen overzicht voor alle tekens
Mercurius reist naar de Boogschutter, waardoor communicatie een positieve boost krijgt. Aan de andere kant kunnen mensen zo druk met pleziertjes bezig zijn, dat er weinig tijd voor serieuze zaken is. Sociale media, contacten en afspraken zullen voorkeur hebben. We moeten balans aanbrengen en dat kan lastig zijn. Het 1ste deel van de maand zal snel en actief zijn door de Zon in de Boogschutter. Er is een neiging om impulsief bezig te zijn, waardoor concentratieverlies en fouten ontstaan. De Boogschutter is energiek en hierdoor komt het meeste op zijn pootjes terecht. Gevoelige mensen ondervinden emotionele schade en dominante mensen hebben de neiging misverstanden en conflicten te veroorzaken. Jupiter staat in de laatste periode van de Steenbok. Aangezien deze planeet heerst over de Boogschutter kan dit een botsing van speelsheid en avontuur teweeg brengen. We zullen de zonsverduistering van de 14de in Nederland niet zien, maar er is een mondiale invloed. Jupiter geeft een groot deel van de maand opwinding door de energiedeling met Saturnus in de Steenbok. De 5de zal Venus in Schorpioen een verbinding aangaan met Neptunus in de Vissen en rond deze dag is er veel neiging tot dromen en fantasie. Er zijn echter wel mensen die zich afvragen wat er reëel is en wat niet. Een andere krachtige kosmische energie komt van Mars in de Ram, die zich met Eris verbindt. Deze hemellichamen vormen een vierkant met Pluto, die in het teken staat van dood en wedergeboorte. Dit klinkt dramatisch, maar is in principe een gunstige energie om het oude achter ons te laten en het nieuwe na te streven. Toch zullen er mensen zijn, die er moeite mee kunnen hebben. Mensen kunnen innerlijk voelen dat zij het oude niet kwijt willen. Toch zullen we wel moeten, omdat de kracht zo sterk is, dat we te maken krijgen met transformatie en grote veranderingen. Het is niet helemaal duidelijk hoe dit er uit gaat zien, maar er wordt aangeraden om met de stroom mee te gaan en te accepteren als er dingen gaan veranderen. De 9de zal de Zon in Boogschutter een vierkant vormen met Neptunus in Vissen en dit kan vertrouwen schaden, waardoor we beter geen belangrijke beslissingen of afspraken maken. Meningsverschillen kunnen tot grote problemen leiden.

De 10de gaat de Zon een verbinding aan met de passionele Mars in vurige Ram. Dit is positieve energie en geschikt om belangrijke dingen te doen. De periode van de 11de t/m de 13de kan dramatisch verlopen omdat er over de wereld destructieve krachten rondwaren. De kans op ziektes, rampen, terroristische aanslagen en oorlog wordt groter. Mercurius in de Boogschutter en Neptunus in de Vissen vormen wel een vierkant, die bescherming en verlichting kan brengen, zodat we niet te hard getroffen worden. De 14de om 17:18 zal de Nieuwe Maan transformerende energie bieden en kunnen we negativiteit achter ons laten. Er lijkt een nieuwe tijd vol vrede en rust aan te komen, maar ook mensen die dit opzettelijk willen verstoren. Vanaf de 15de is er bijzondere energie, omdat Venus zich bij de Boogschutter aansluit, wat een gunstige werking op het liefdesleven heeft. Vanaf de 17de reist Saturnus naar de Waterman en kunnen mensen toekomstige plannen maken voor de feestdagen het jaar 2021. Er lijkt een kentering te zijn wat betreft het coronavirus, maar de dreiging blijft. De 19de reist Jupiter naar dit teken en zal ook Mercurius versterkend werken. Hierdoor is er een hernieuwde cyclus voor intellectuele ontwikkeling. De 21ste zal de winterzonnewende in de Steenbok plaatsvinden, waardoor belangrijke activiteiten en besluiten goed volbracht kunnen worden. Jupiter en Saturnus gaan een sterke verbinding aan, waardoor we financieel en zakelijk goede acties ervaren. De kerstdagen krijgen een prima energie met Venus in de spannende Boogschutter en de dromerige, liefdevolle Neptunus. Het is een prima periode voor liefde en vriendschap. De laatste week zal een krachtige afsluiting van het verleden zijn. We doen er goed aan dit los te laten en op toekomst te richten. Vertrouwen neemt toe en er is ruimte voor verbetering van banden met de familie en vriendschappen. De maand eindigt met de Maan in Leeuw om het jaar prima af te sluiten en zo het nieuwe jaar in te luiden met meer positiviteit dan het afgelopen jaar. We kunnen 2021 dan ook inluiden als jaar van vreugde en bereidheid om het goede na te streven.

Wij wensen jullie fijne feestdagen met liefde en saamhorigheid. Als kerst- en nieuwjaarswens willen we stellen dat slechte daden afgewezen moeten worden, maar niet de individuele mens. We kunnen mensen, die niet goed bezig zijn, ondersteunen om hun volgende daad er één van goedheid en liefde te laten zijn.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)