astro content
Het erotische leven van de Kreeft in 2019 (door Frank Post)

Algemeen
De Kreeft is een gevoelig persoon en lijkt van buiten soms koel en afstandelijk. Komt iemand hier doorheen, dan pas laat je zien hoeveel romantiek en seksualiteit er mogelijk is. Je zult in 2019 niet snel verliefd worden, omdat je eerst de kat uit de boom kijkt, voor je iemand toelaat. Erotiek en romantiek zullen onlosmakelijk verbonden zijn. Je zult een hoge muur om je heen hebben en pas de poort openen als je iemand kunt vertrouwen. Iemand die jou wil versieren en niet uit is op een vaste relatie, kan wel eens verrast worden door jouw onbereikbaarheid, die opeens omgezet wordt in volledige overgave. Ben jij namelijk verkocht, dan zal je alles in de strijd gooien en de ander overspoelen met passie en emoties. Hoe sensueel en warm je ook kunt zijn, je zult moeite hebben om je emoties te verwoorden. Een partner moet in staat zijn jouw non-verbale signalen te doorgronden. Om goede seks te kunnen hebben, zal jij je partner willen verzorgen. Kan je dit niet, dan kan je teleurgesteld raken, omdat je denkt dat je partner niet voldoende van je houdt. Je emoties staan erotiek dan niet toe. In bed ambieert de Kreeft geen vluggertjes. Het is een proces van opwarming, volledige overgave en heel erg veel romantiek. Je wilt over je hele lichaam aangeraakt worden en het gevoel hebben dat een partner je volledig aanbidt. Daarbij zal het seksspel niet in bed beginnen, maar het liefst de hele dag voorbereid worden. Een warm bad en een massage zullen een Kreeft zeer opgewonden en passioneel maken. Een partner zal dan overspoeld worden door een intense erotische sensatie. Het jaar 2019 verloopt voor gebonden mensen zeer emotioneel. Er kan volledige liefde zijn, maar geeft een partner jou niet voldoende, dan kan het drama worden. Singles komen geregeld mensen tegen, waarbij diep gevoel is, maar er is geen duidelijkheid in de kosmische wereld of het iemand zal zijn, die jou volledig boeit.

Overzicht van het jaar

Het lijkt geen moeilijk jaar als het over erotiek en romantiek gaat. Er is heel wat geluk te bespeuren. Heb je een relatie, dan zal de liefde toenemen en ben je in staat om het niveau van geluk toe te laten nemen. Je bent bereid je volledig over te geven, als je partner je voldoende liefde geeft. Singles zullen geregeld van erotiek genieten en zelfs meer dan één keer verliefd worden. Let op dat er teleurstelling op kan treden, waardoor je er goed aandoet om je niet gelijk helemaal over te geven. Er lijken ook veel activiteiten te zijn om in een relatie verdieping te krijgen. Je kunt geregeld op reis gaan en spannende mogelijkheden opzoeken. Ook singles zijn actief en zoeken plekken op waar andere singles komen. Het is een romantisch jaar dat zeer vruchtvol kan verlopen. Een waarschuwing is wel dat je op moet letten voor overspeligheid, vooral als je niet aan je trekken komt. Beter kan je alle tijd geven aan je eigen relatie, omdat er mogelijkheden zijn de relatie te verbeteren. Met name de periode van half juli t/m augustus kan gevaarlijk zijn, evenals oktober. Positief is dat je dan ook prima kunt communiceren, waardoor een relatie kan verbeteren. Het is een jaar om na te denken over dingen uit het verleden. Er zijn verduisteringen in je sector van relaties, die antwoorden bieden. Gebonden mensen gaan hierdoor meer liefde aan hun partner bieden. Singles kunnen fouten uit het verleden goedmaken, waardoor ze in reine met zichzelf komen en er kansen zijn met een ex-partner. Begin juli zal een zonsverduistering in jouw teken romantische energie brengen. Begin januari, half juli en eind december zal de Maan mooie energie brengen, waardoor er veel liefde mogelijk is. Tussen 18 juli en eind juli brengt de retrograde Mercurius een krachtige energie, waardoor je positief nadenkt over dingen die je fout hebt gedaan. De maand december lijkt een fantastische maand voor romantiek en erotiek, zowel voor gebonden mensen als singles. Een huidige relatie kan verbeteren, waarbij problemen verdwijnen als sneeuw voor de zon en een single kan zoveel sensualiteit uitstralen dat er veel seks en romantiek mogelijk is.

     
Seksualiteit met de Kreeft vrouw

De Kreeftvrouw is sensueel en emotioneel en is altijd op zoek naar harmonie tussen haar gevoelens en die van een persoon waar ze liefde mee wil delen. Je kunt hierdoor in een relatie nog wel eens de neiging hebben om een wisselende gemoedstoestand te ervaren. Als een partner hier te intens op reageert met boosheid of verdriet, dan zal dit jou niet helpen. Het enige wat iemand hoeft te doen is jou te begrijpen en je liefde te geven als jij even minder lekker in je vel zit. Je zult je in 2019 erg inspannen om er iets moois van te maken en geeft alles van jezelf om een partner te verwennen of, als je single bent, iemand te verleiden. De Kreeft vrouw vindt het fijn contact met mensen te hebben en praat graag over spirituele dingen, maar ook over wereldproblemen. Iemand die naar haar luistert en aandacht geeft, zal haar hart veroveren. Je vindt het fijn dat iemand onthoudt wat je hebt gezegd. Heb je het over een bepaald eten gehad, dan kan iemand je hart laten smelten als die je meeneemt naar een restaurant. Ook ben je te verleiden met liefdevolle geschenken en verrassende reisjes.

In een relatie zal je het belangrijk vinden dat je partner jouw familie en vrienden waardeert. Je kunt dan veel opwinding en warmte vinden en bent dan zeer liefdevol naar je partner, waardoor je meer in de stemming bent om liefde te delen. Voor de Kreeft naar bed gedragen wordt, is het belangrijk dat ze zich veilig bij haar partner voelt. Respect en waardering zijn daar belangrijk bij. Daarnaast is het belangrijk voor jou of je het gevoel krijgt dat een ander het serieus met je bedoelt. Een romantisch diner of andere romantische activiteit kunnen net het laatste zetje geven. Ben je eenmaal bereid om het bed met iemand te delen dan zal je tijdens de liefde spirituele verbinding willen voelen. Elkaar in de ogen kijken, lieve woorden en in elkaars lichaam verstrengeld zullen belangrijke aspecten zijn. De Kreeft is romantisch en erotisch en ze beleeft dit op een diep niveau. Een partner moet echter opletten dat jij iemand bent, die ook snel te kwetsen is. Verkeerd gekozen woorden of handelingen kunnen zomaar de lust laten verdwijnen. 

  Seksualiteit met de Kreeft man

De Kreeftman is zeker iemand die gevoel niet onder stoelen of banken steekt. Hij is inzichtelijk en weet precies wat je voelt, door zijn krachtige intuïtie. Je bent iemand die vriendschappelijk ook goede en sterke contacten onderhoudt en bent erg zorgzaam. Omdat hij zo sociaal is, zal het wel moeilijk zijn om hem voor de liefde te benaderen. Een aanbidder kan wel eens bedenken dat hij tegen iedereen even vriendelijk is. Wil iemand jou verleiden, dan zal deze wel stappen moeten zetten om je te interesseren. Begint iemand een gesprek, dan zal een gezellig contact jou zeker boeien, maar bedenk je niet gelijk dat het voor de liefde wel eens erg fijn kan zijn. Je bent tegen iedereen even vriendelijk. Wil iemand jou vaker zien, dan sta je hier open over en uiteindelijk zal er ook steeds meer van jouw kant afkomen. Je wilt iemand vertrouwen en je goed bij deze persoon voelen. Word je hart geraakt, dan zal je het liefst op een rustige plek afspreken en vind je het echt niet vervelend om een avondje voor de buis te zitten. Word er ook nog voor je gekookt dan ben je snel verkocht. Dan pas laat je je schild zakken en zal de ander zien dat jij gevoelig en liefdevol bent.

Gebonden Kreeften zullen stabiel en liefdevol zijn. In bed ben je een prima minnaar en zal je je partner op allerlei manieren verleiden en verwennen. Wat een partner ook maar wenst, je zult je best doen om er gevolg aan te geven. Je houdt niet van een partner die te vrij is of wild tussen de lakens. Intens emoties zijn prima, maar niet als er harde porno bij komt kijken. Je bent iemand die behoudend is, maar weet wel hoe je een partner volledig op kunt winden en bevredigen. Let op dat een Kreeft ook snel teleurgesteld is, als je hem kwetst. Dit kan alleen al met verkeerd gekozen woorden of een bepaalde handeling die je niet fijn vindt. Word je gekwetst of voel je verdriet dan kan de veiligheid verdwijnen en ben je iemand die een paar stapjes terugzet. Het zal duidelijk zijn dat een Kreeft zijn hart gewonnen moet worden en dat hij onvoorwaardelijke trouw en liefde nodig heeft. Het kan wat tijd kosten, maar als de Kreeft eenmaal verleid en overwonnen is, zal zijn partner zowel in erotiek als romantiek een liefhebbende en zorgzame persoon in hem vinden.

©2019 FZ. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever (FZ).

Goedkoper bellen?
   Bel met credits

Happy hour

Happy Hour elke donderdag tussen 16:00 en 17:00 uur. Tijdens ons Happy Hour bel je voordeliger met onze consulenten.

NL: 0909-1901 (€0,70/min)

BE: 0902-12024 (€1,25/min)

Blog

door Medium Luciano
Gezegend weekend
Sinds gister op de lijn, een paar fijne gesprekken gehad.
Heb er erg veel zin in om jullie allen te helpen en of te woord Lees meer
door Medium Moon
De taal van het Universum Medium Moon
Wij spreken en geven alles wat wij kunnen, krijgen wij het terug ja.
vragen staat vrij de codes, de Lees meer
door Medium Marja
WIE VERLANGT ER NAAR LIEFDE?
LIEFDE
WIE VERLANGT ER NAAR LIEFDE?
Wie verlangt er niet om in verbinding te komen met een iemand. Samen te Lees meer
door Medium Ingrid
Loslaten
Lief mens,

Het is een intense tijd waarin veel gebeurd.
Oude stukken waarvan je dacht dat je ze verwerkt had komen weer naar Lees meer
door Medium Angelica
Contact maken met iemand. Hoe werkt dat?
Ik krijf vaak de vraag hoe dat werkt, het contact leggen.
Ik focus mij op de naam en diegene en Lees meer
door Medium Ilse
Valentijnsdag
Valentijnsdag

Deze dag staat in het teken van de liefde, maar zouden we dat niet elke dag beter kunnen staan? Iedere dag in Lees meer
door Medium Ellen
Accepteren geloven en overgaven
Accepteren, geloven en overgaven, is de sleutel tot verandering.

Accepteer waar je nu bent de situatie Lees meer
door Medium Shakira
Bedenksels
Mijn gedachten zitten momenteel overal, dit wil niet zeggen dat ik me niet op een onderwerp kan focussen. Voor elk probleem is er Lees meer
door Medium Ellen
Je gedachten stoppen Hoe dan
Met de 22 seconden Flip Switch

Ik gebruik de "Flip-Switch" zoals die geleerd wordt door Abraham Hicks de Lees meer
door Medium Moon
Moon box 210
Lieve bellers de komende maanden ben ik minder online er zijn wat cursussen op komst.En ik ga mezelf meer scholen.Tevens Lees meer
door Medium Moon
Afspraken met Moon box 210
Lieve bellers de komende maanden ben ik minder online er zijn wat cursussen op komst.En ik ga mezelf meer Lees meer
door Medium Shakira
lieve mensen
Ik ben zeer vereerd door de mooie recensie en de prachtige sterren beoordeling! Doordat ik op aanwijzing van iemand die mij Lees meer
door Medium Marja
RELATIES IN 2019

Maak jezelf blij
Werk aan jezelf
Geef geluk aan jezelf
Vind jezelf liefdevol
Wordt je bewust
Van alle oordelen
Kijk Lees meer
door Medium Shakira
bijna tijd
Het nieuwe jaar brengt nieuwe kansen...eerst de kerstboom opruimen Lees meer
door Medium Moon
2019 staan voor jezelf.
Lieve bellers het allerbeste ja energie voor 2019.
Het vechten van uitleg in 2017-2018 maakte je moedeloos. Dus ga Lees meer
Weekhoroscoop

Weegschaal

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag denk je veel na en vraag je je af of je op de goede weg bent. Je kunt wel eens wat onzeker zijn en dat straal je dan uit. Daardoor zijn er mensen die positieve aandacht voor je hebben, maar er kunnen ook mensen over je grenzen gaan. Zorg er in ieder geval voor dat je met Lees meer


Steenbok

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag is een prima dag voor romantiek, maar ook voor vrienden en familie. Je krijgt goed nieuws, waardoor je erg gelukkig bent. Maandag kun je op romantisch gebied wat minder voelen en dat komt vooral omdat je op zakelijk gebied erg actief bent en je ook vrij nuchter bent. Heb Lees meer


Schorpioen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je straalt deze week een krachtig karma uit, waardoor mensen goed met je omgaan. Je bent positief en sympathiek en je intuïtie zal sterk zijn. Daardoor moet je opletten dat je dingen aanvoelt, die je partner niet aanvoelt. Er kunnen mensen zijn, waarvan jij het gevoel hebt Lees meer


Ram

Liefdesrelatie en sociale contacten
Net als zaterdag zal je zondag en maandag erg passioneel en sexy zijn, waardoor je partner flink van je geniet. Het is een opwindende tijd, waarbij je niet alleen je partner kan verblijden met fijne gevoelens. Je bent ook actief en vitaal op sociaal gebied. Dinsdag is wisselend, Lees meer


Vissen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag en maandag voel je je relaxt, maar tegelijk ook sexy en aantrekkelijk. Dit straal je zeker uit, waardoor niet alleen je partner, maar ook anderen dit opmerken. Wees dus voorzichtig dat je niet de verkeerde signalen afgeeft. Het worden spannende en interessante dagen. Lees meer


Waterman

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je hebt zondag behoefte om je gevoelens te uiten en wilt veel met je partner delen. Je houdt ervan om te experimenteren en treedt geregeld buiten je comfortzone. Het kan wel eens een heel spannende dag worden. Maandag zal je wat afstand nemen en heb je veel ruimte nodig om je Lees meer


Leeuw

Liefdesrelaties en sociale contacten
Er zijn duidelijke aanwijzingen dat het op zondag een vurige en avontuurlijk dag wordt. Heb je geen plannen voor deze dag, doe dit dan zo snel mogelijk en besteed vooral tijd aan je partner. Het zal je zeker veel opleveren en je relatie naar een hoger plan brengen. In principe Lees meer


Tweelingen

Liefdesrelatie en sociale contacten
Zondag en maandag zal je onderbuikgevoelens hebben. Je voelt je vrolijk, maar hebt ook het gevoel dat er iets is wat je niet thuis kunt brengen. Het lekkerst zit je in je vel als je een relatie hebt, die vooral geënt is op intellectuele overeenkomsten. Je vindt het fijn om Lees meer


Boogschutter

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag en maandag is er een krachtige romantische energie, waardoor je het geluk aan je zijde hebt. In de liefde met je partner ben je warm en sympathiek, waardoor er leuke momenten en activiteiten zijn. Let op dat er momenten zijn dat er een storende energie is, waardoor er Lees meer


Stier

Liefdesrelatie en sociale contacten
Zondag en maandag kun je verrast worden door spannende activiteiten die er op je pad komen. Let er op dat je zeer intens kunt zijn. Daardoor ben je tegen je partner passioneel en open, maar je kunt ook wel eens negatief reageren door jaloerse of bezitterige gevoelens. Het zal Lees meer


Kreeft

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag ervaar je veel emoties en kunnen jij en je partner mooie momenten hebben. Je bent niet alleen liefdevol, maar hebt ook een scherpe intuïtie. Je hebt prima door wat je partner wil en zal zeker je best doen om het de ander naar de zin te maken. Maandag heb je veel Lees meer


Maagd

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag is perfect om er iets moois van te maken. Je bent rusteloos en daardoor wil je er op uittrekken. Dat biedt veel kansen op leuke contacten en activiteiten. Je partner zal in ieder geval blij met je zijn en van je genieten. Ook maandag is een prima dag voor romantiek. Je Lees meer


Astro App

Astro APP

Bekijk gratis je horoscoop en doe een online Tarotlegging. Tevens kan je zien welke mediums en paragnosten nu beschikbaar zijn.

Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

Maandhoroscoop

Stier

Overzicht van de maand
Je bent aantrekkelijk en zeer sensueel en het 1ste deel van de maand gericht op romantiek. In een relatie kunnen er veel mooie dingen gebeuren, waardoor de relatie versterkt kan worden. Met name de 1ste dagen zullen belangrijk voor jou zijn, maar ook voor je partner en andere geliefden. Er Lees meer


Boogschutter

Overzicht voor de Boogschutter
Het eerste deel van de maand zal de Boogschutter waarschijnlijk slagen bij de dingen waar die mee bezig is. Je bent zowel in je zakelijke als privéleven in staat veel meer door te hebben, dan je normaal gesproken doet. Heb je een eigen bedrijf dat is het een prima periode om Lees meer


Waterman

Overzicht voor de Waterman
Het eerste deel van de maand kun je zeer actief zijn. Je wilt veel activiteiten doen en bezoekt ook erg veel evenementen. Het wordt wel een zeer intensieve maand, waarbij je gelijk al vanaf het begin van de maand problemen op moet kunnen lossen. Mensen zullen geregeld bij je komen met Lees meer


Leeuw

Overzicht voor de Leeuw
Je begint de maand niet op je best en het is best een lastige tijd, maar er kunnen mogelijkheden komen om te ontwikkelen. Je hebt veel kracht en kunt jezelf ook zeker bewijzen. Er wordt aangeraden hier rustig in te blijven en actie te ondernemen, maar niet door er vol voor te gaan. Ook zal Lees meer


Tweelingen

Overzicht van de maand
Maart is de rustigste periode van de maand, omdat je veel vrede voelt en je relaxt bent in contact met mensen. Eventuele conflicten lijken even te verdwijnen of je besluit ze naar later te verschuiven. Dat betekent niet dat je problemen moet vergeten. Laat betrokken mensen weten dat je er Lees meer


Weegschaal

Overzicht voor de Weegschaal
Voor de Weegschaal zal het 1ste deel van de maand zeer positief zijn. Het is ideaal voor je gezin en voor financiën, omdat je in beiden erg adequaat en daadkrachtig bent. Je kunt wel beter stoppen met grote uitgaven, zoals een nieuwe auto of huis. Waarschijnlijk zal je hier wel Lees meer


Schorpioen

Overzicht voor de Schorpioen
Het eerste deel van deze maand is een periode, waarin er veel duidelijk wordt. Je kunt vooral begrijpen waarom bepaalde dingen in het verleden niet gelukt zijn en hoe je deze in de toekomst wel kunt laten lukken. Je kunt vooral op financieel gebied veel bereiken, omdat je van je fouten Lees meer


Steenbok

Overzicht voor de Steenbok
De maand zal positief voor de Steenbok beginnen, waarbij er dingen gebeuren, die je al een tijd in gedachten hebt. Natuurlijk is dit niet voor een ieder hetzelfde, maar het zal in ieder geval te maken hebben met het gevoel dat je vrijheid na kunt streven. Je voelt je vrij en merkt dat je Lees meer


Vissen

Overzicht voor de Vissen
Het eerste deel van de maand kan wel eens vrij lastig zijn. Je hoeft hier niet heel erg bang voor te zijn, omdat iedereen wel eens een mindere periode meemaakt. Je zult achteraf begrijpen waar dit goed voor is en er dan juist profijt van hebben. In principe zal er iets gebeuren, wat je Lees meer


Maagd

Overzicht voor de Maagd
Er kan in het 1ste deel van de maand iets gebeuren, waardoor er veranderingen mogelijk zijn. Werk je de laatste tijd veel, dan wordt aangeraden rustig aan te doen. Je kunt beter even je plannen aanpassen en zorgen dat je een ander patroon voor je leven bedenkt. Dit betekent niet dat je Lees meer


Kreeft

Overzicht voor de Kreeft
Je kon je de laatste tijd eenzaam voelen, omdat je het gevoel had dat vertrouwde mensen jou niet altijd genoeg liefde of vriendschap gaven. Het 1ste deel zal je in staat zijn hier wel iets aan te doen. Je zult je minder emotioneel voelen en minder eenzaam zijn. Er wordt aangeraden niet al Lees meer


Ram

Overzicht van de maand
Het 1ste deel van de maand kun je het gevoel hebben dat mensen je teveel beoordelen. Je kunt je ongemakkelijk voelen en het zelfs het idee hebben dat ze je niet eerlijk behandelen. Wees reëel, omdat er soms heus momenten zijn dat mensen gelijk hebben. Ga je dan niet eigenwijs gedragen, Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag