astro content
Het erotische leven van de Kreeft in 2019 (door Frank Post)

Algemeen
De Kreeft is een gevoelig persoon en lijkt van buiten soms koel en afstandelijk. Komt iemand hier doorheen, dan pas laat je zien hoeveel romantiek en seksualiteit er mogelijk is. Je zult in 2019 niet snel verliefd worden, omdat je eerst de kat uit de boom kijkt, voor je iemand toelaat. Erotiek en romantiek zullen onlosmakelijk verbonden zijn. Je zult een hoge muur om je heen hebben en pas de poort openen als je iemand kunt vertrouwen. Iemand die jou wil versieren en niet uit is op een vaste relatie, kan wel eens verrast worden door jouw onbereikbaarheid, die opeens omgezet wordt in volledige overgave. Ben jij namelijk verkocht, dan zal je alles in de strijd gooien en de ander overspoelen met passie en emoties. Hoe sensueel en warm je ook kunt zijn, je zult moeite hebben om je emoties te verwoorden. Een partner moet in staat zijn jouw non-verbale signalen te doorgronden. Om goede seks te kunnen hebben, zal jij je partner willen verzorgen. Kan je dit niet, dan kan je teleurgesteld raken, omdat je denkt dat je partner niet voldoende van je houdt. Je emoties staan erotiek dan niet toe. In bed ambieert de Kreeft geen vluggertjes. Het is een proces van opwarming, volledige overgave en heel erg veel romantiek. Je wilt over je hele lichaam aangeraakt worden en het gevoel hebben dat een partner je volledig aanbidt. Daarbij zal het seksspel niet in bed beginnen, maar het liefst de hele dag voorbereid worden. Een warm bad en een massage zullen een Kreeft zeer opgewonden en passioneel maken. Een partner zal dan overspoeld worden door een intense erotische sensatie. Het jaar 2019 verloopt voor gebonden mensen zeer emotioneel. Er kan volledige liefde zijn, maar geeft een partner jou niet voldoende, dan kan het drama worden. Singles komen geregeld mensen tegen, waarbij diep gevoel is, maar er is geen duidelijkheid in de kosmische wereld of het iemand zal zijn, die jou volledig boeit.

Overzicht van het jaar

Het lijkt geen moeilijk jaar als het over erotiek en romantiek gaat. Er is heel wat geluk te bespeuren. Heb je een relatie, dan zal de liefde toenemen en ben je in staat om het niveau van geluk toe te laten nemen. Je bent bereid je volledig over te geven, als je partner je voldoende liefde geeft. Singles zullen geregeld van erotiek genieten en zelfs meer dan één keer verliefd worden. Let op dat er teleurstelling op kan treden, waardoor je er goed aandoet om je niet gelijk helemaal over te geven. Er lijken ook veel activiteiten te zijn om in een relatie verdieping te krijgen. Je kunt geregeld op reis gaan en spannende mogelijkheden opzoeken. Ook singles zijn actief en zoeken plekken op waar andere singles komen. Het is een romantisch jaar dat zeer vruchtvol kan verlopen. Een waarschuwing is wel dat je op moet letten voor overspeligheid, vooral als je niet aan je trekken komt. Beter kan je alle tijd geven aan je eigen relatie, omdat er mogelijkheden zijn de relatie te verbeteren. Met name de periode van half juli t/m augustus kan gevaarlijk zijn, evenals oktober. Positief is dat je dan ook prima kunt communiceren, waardoor een relatie kan verbeteren. Het is een jaar om na te denken over dingen uit het verleden. Er zijn verduisteringen in je sector van relaties, die antwoorden bieden. Gebonden mensen gaan hierdoor meer liefde aan hun partner bieden. Singles kunnen fouten uit het verleden goedmaken, waardoor ze in reine met zichzelf komen en er kansen zijn met een ex-partner. Begin juli zal een zonsverduistering in jouw teken romantische energie brengen. Begin januari, half juli en eind december zal de Maan mooie energie brengen, waardoor er veel liefde mogelijk is. Tussen 18 juli en eind juli brengt de retrograde Mercurius een krachtige energie, waardoor je positief nadenkt over dingen die je fout hebt gedaan. De maand december lijkt een fantastische maand voor romantiek en erotiek, zowel voor gebonden mensen als singles. Een huidige relatie kan verbeteren, waarbij problemen verdwijnen als sneeuw voor de zon en een single kan zoveel sensualiteit uitstralen dat er veel seks en romantiek mogelijk is.

     
Seksualiteit met de Kreeft vrouw

De Kreeftvrouw is sensueel en emotioneel en is altijd op zoek naar harmonie tussen haar gevoelens en die van een persoon waar ze liefde mee wil delen. Je kunt hierdoor in een relatie nog wel eens de neiging hebben om een wisselende gemoedstoestand te ervaren. Als een partner hier te intens op reageert met boosheid of verdriet, dan zal dit jou niet helpen. Het enige wat iemand hoeft te doen is jou te begrijpen en je liefde te geven als jij even minder lekker in je vel zit. Je zult je in 2019 erg inspannen om er iets moois van te maken en geeft alles van jezelf om een partner te verwennen of, als je single bent, iemand te verleiden. De Kreeft vrouw vindt het fijn contact met mensen te hebben en praat graag over spirituele dingen, maar ook over wereldproblemen. Iemand die naar haar luistert en aandacht geeft, zal haar hart veroveren. Je vindt het fijn dat iemand onthoudt wat je hebt gezegd. Heb je het over een bepaald eten gehad, dan kan iemand je hart laten smelten als die je meeneemt naar een restaurant. Ook ben je te verleiden met liefdevolle geschenken en verrassende reisjes.

In een relatie zal je het belangrijk vinden dat je partner jouw familie en vrienden waardeert. Je kunt dan veel opwinding en warmte vinden en bent dan zeer liefdevol naar je partner, waardoor je meer in de stemming bent om liefde te delen. Voor de Kreeft naar bed gedragen wordt, is het belangrijk dat ze zich veilig bij haar partner voelt. Respect en waardering zijn daar belangrijk bij. Daarnaast is het belangrijk voor jou of je het gevoel krijgt dat een ander het serieus met je bedoelt. Een romantisch diner of andere romantische activiteit kunnen net het laatste zetje geven. Ben je eenmaal bereid om het bed met iemand te delen dan zal je tijdens de liefde spirituele verbinding willen voelen. Elkaar in de ogen kijken, lieve woorden en in elkaars lichaam verstrengeld zullen belangrijke aspecten zijn. De Kreeft is romantisch en erotisch en ze beleeft dit op een diep niveau. Een partner moet echter opletten dat jij iemand bent, die ook snel te kwetsen is. Verkeerd gekozen woorden of handelingen kunnen zomaar de lust laten verdwijnen. 

  Seksualiteit met de Kreeft man

De Kreeftman is zeker iemand die gevoel niet onder stoelen of banken steekt. Hij is inzichtelijk en weet precies wat je voelt, door zijn krachtige intuïtie. Je bent iemand die vriendschappelijk ook goede en sterke contacten onderhoudt en bent erg zorgzaam. Omdat hij zo sociaal is, zal het wel moeilijk zijn om hem voor de liefde te benaderen. Een aanbidder kan wel eens bedenken dat hij tegen iedereen even vriendelijk is. Wil iemand jou verleiden, dan zal deze wel stappen moeten zetten om je te interesseren. Begint iemand een gesprek, dan zal een gezellig contact jou zeker boeien, maar bedenk je niet gelijk dat het voor de liefde wel eens erg fijn kan zijn. Je bent tegen iedereen even vriendelijk. Wil iemand jou vaker zien, dan sta je hier open over en uiteindelijk zal er ook steeds meer van jouw kant afkomen. Je wilt iemand vertrouwen en je goed bij deze persoon voelen. Word je hart geraakt, dan zal je het liefst op een rustige plek afspreken en vind je het echt niet vervelend om een avondje voor de buis te zitten. Word er ook nog voor je gekookt dan ben je snel verkocht. Dan pas laat je je schild zakken en zal de ander zien dat jij gevoelig en liefdevol bent.

Gebonden Kreeften zullen stabiel en liefdevol zijn. In bed ben je een prima minnaar en zal je je partner op allerlei manieren verleiden en verwennen. Wat een partner ook maar wenst, je zult je best doen om er gevolg aan te geven. Je houdt niet van een partner die te vrij is of wild tussen de lakens. Intens emoties zijn prima, maar niet als er harde porno bij komt kijken. Je bent iemand die behoudend is, maar weet wel hoe je een partner volledig op kunt winden en bevredigen. Let op dat een Kreeft ook snel teleurgesteld is, als je hem kwetst. Dit kan alleen al met verkeerd gekozen woorden of een bepaalde handeling die je niet fijn vindt. Word je gekwetst of voel je verdriet dan kan de veiligheid verdwijnen en ben je iemand die een paar stapjes terugzet. Het zal duidelijk zijn dat een Kreeft zijn hart gewonnen moet worden en dat hij onvoorwaardelijke trouw en liefde nodig heeft. Het kan wat tijd kosten, maar als de Kreeft eenmaal verleid en overwonnen is, zal zijn partner zowel in erotiek als romantiek een liefhebbende en zorgzame persoon in hem vinden.

©2019 FZ. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever (FZ).

Goedkoper bellen?
   Bel met credits

Happy hour

Happy Hour elke donderdag tussen 16:00 en 17:00 uur. Tijdens ons Happy Hour bel je voordeliger met onze consulenten.

NL: 0909-1901 (€0,70/min)

BE: 0902-12024 (€1,25/min)

Blog

door Medium Venus
Venus op Vakantie
Lieve Venus klanten

Ik ben van 16 januari - 2 februari op vakantie ik zal heel soms online komen op de chat maar niet Lees meer
door Medium Shakira
lieve mensen
Ik ben zeer vereerd door de mooie recensie en de prachtige sterren beoordeling! Doordat ik op aanwijzing van iemand die mij Lees meer
door Medium Marja
RELATIES IN 2019

Maak jezelf blij
Werk aan jezelf
Geef geluk aan jezelf
Vind jezelf liefdevol
Wordt je bewust
Van alle oordelen
Kijk Lees meer
door Medium Shakira
bijna tijd
Het nieuwe jaar brengt nieuwe kansen...eerst de kerstboom opruimen Lees meer
door Medium Moon
2019 staan voor jezelf.
Lieve bellers het allerbeste ja energie voor 2019.
Het vechten van uitleg in 2017-2018 maakte je moedeloos. Dus ga Lees meer
door Medium Shakira
jaarwisseling
Weer een jaar voorbij, het ging snel en niet zonder tegenslagen en zware verliezen binnen mijn gezin. Maar wij zijn vechters Lees meer
door Medium Shakira
Fijne kerstdagen
Iedereen een fijne kerst toegewenst.

Lieve groeten,

Shakira Lees meer
door Medium Marja
Liefde en Licht
Lieve Mensen,
In deze dagen
Voor de Kerst
Hebben we nog meer
Elkaar nodig
Elkaars armen
Handen om
Ons hart
Te Lees meer
door Medium Angelica
Universele wet
WANNEER je vraagt WAT JE NIET WIL

krijg je WAT JE NIET WIL

je krijgt namelijk wat je vraagt!

Hoe dat werkt, leg ik Lees meer
door Medium Shakira
Drukte en onrust deze tijd
We leven in een hectische wereld waar alles steeds sneller moet of gaat. Het lijkt of het je allemaal te snel Lees meer
door Medium Shakira
Shakira is er weer!
Hallo lieve mensen, ik ben blij om na een lange tijd weer terug te zijn om mensen te helpen waar ik kan. Voor de mensen Lees meer
door Medium Angelica
Jaarreading voor 2019!!! Jaarlegging
Ben je nieuwsgierig naar wat 2019 voor jou in petto heeft?

Ik leg maand per maand een kaart voor jou Lees meer
door Medium Moon
Transformatie HSPERS 2019
Dichte deuren doen nieuwe openen.
Wat je geeft is alles, wat je terug krijgt is minimaal.
Dus blijf bij Lees meer
door Medium Dany
Heb jij een Ja of Neen vraag?
Beste mensen heb je een ja of neen vraag? Dan kan ik je zeker helpen op twee manieren.

De eerste met Lees meer
door Medium Chantal2
Aurakleuren By Chantal
Lieve mensen,
Uw aurakleuren?
Als u mij belt, kan ik voor u uw aurakleuren vertellen en in die aurakleuren kan ik Lees meer
Weekhoroscoop

Boogschutter

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je vindt het zondag erg leuk om samen met je partner te zijn en het maakt je niet uit wat deze wil doen. Je bent charmant en sympathiek en je partner zal het ook fijn vinden om met jou om te gaan. Maandag en dinsdag neem je je goede humeur mee en dit kun je gebruiken om anderen Lees meer


Waterman

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent zondag t/m dinsdag emotioneler dan gewoonlijk en hebt het gevoel dat mensen zich nog wel eens tegen je keren. Bedenk dat dit jouw eigen onzekerheid. Tank vertrouwen door er met je partner over te praten en betrek ook vrienden en familie wat meer in je leven. Dan zal je Lees meer


Vissen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent zondag in je hum en dit zal je partner zeker merken. Er is vrolijkheid en je vindt het erg leuk om je partner veel liefde te geven. Je bent dan ook het liefst met mensen samen die jouw humeur niet verpesten. Je kunt je storen aan mensen die het niet goed met jou of je Lees meer


Maagd

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag kun je moeite hebben om uit je bed te komen. Niet alleen door dromen die je nacht beheersen, maar ook omdat je de dagen ervoor nogal speels en feestelijk kan zijn geweest. Maandag en dinsdag ben je zeer sociaal en besteedt je niet alleen tijd aan je partner, maar ook aan Lees meer


Leeuw

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je emoties zijn krachtig en je hebt een prima intuïtie. Daardoor kun je ten eerste zeer sensitief naar je partner zijn. Ten tweede ben je in staat aan te voelen, wat je partner nodig heeft om gelukkig te zijn. Je bent de 1ste dagen van de week zelfverzekerd en Lees meer


Tweelingen

Liefdesrelatie en sociale contacten
Je kunt zondag egoïstisch zijn, maar dat kan ook veel opleveren. Je partner vindt het soms wel een verademing als je minder bescheiden bent. Laat jezelf wat meer zien en zoek het plezier op. Ga lekker je eigen weg en doe waar je zin in hebt. Je bent de eerste dagen van de Lees meer


Kreeft

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag ben je passioneel en zit je vol energie. Je bel wel soms emotioneel en hebt de neiging jezelf te verdedigen. Dit is niet nodig. Het is prima om assertief te zijn, maar geloof in jezelf, dat is voldoende. Daarbij kan het geen kwaad als mensen kritiek hebben, daar leer je Lees meer


Weegschaal

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag kun je emotioneel zijn en doe je er goed aan om thuis te blijven of te genieten van vertrouwde mensen. Je bent creatief en positief als je lekker je gangetje gaat. Je denk zondag t/m dinsdag veel na en kunt bepaalde normen en waarden analyseren. Je komt misschien wat Lees meer


Steenbok

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag kun je je beter richten op je partner. Het zal veel goede energie bieden en ervoor zorgen dat er veel liefde tussen jullie is. Je bent flexibel en bereid om compromissen af te sluiten als je partner iets wil, waar jij geen zin in hebt. Maandag t/m woensdag ben je wat Lees meer


Stier

Liefdesrelatie en sociale contacten
Zondag vind je het nog steeds fijn om tijd aan je partner te besteden. Een lekker etentje of iets anders wat jullie dichter bij elkaar brengt, zal je niet afslaan. Let op dat er storende energie kan zijn, waardoor er conflicten met anderen kan zijn. Je kunt zelfs in vuur en vlam Lees meer


Ram

Liefdesrelatie en sociale contacten
Je moet zondag opletten dat er wat zaken minder goed verlopen. Daardoor heb je moeite om de dag op te starten. Houd vooral emoties onder controle en blijf communiceren. Over het algemeen sta je op maandag prima in het leven, maar kan er wel een bedrieglijke energie vanuit Lees meer


Schorpioen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je hebt een ongedurig karakter en dat kan zondag t/m dinsdag naar buiten komen. Je bent avontuurlijk en assertief en dat maakt je zeer aantrekkelijk. Toch kan dit averechts werken, als je partner zich aan jou gaat storen. Je doet er goed aan om er geen strijd van te maken en te Lees meer


Astro App

Astro APP

Bekijk gratis je horoscoop en doe een online Tarotlegging. Tevens kan je zien welke mediums en paragnosten nu beschikbaar zijn.

Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

Maandhoroscoop

Tweelingen

Overzicht voor de Tweeling
De driehoek tussen Mercurius en Uranus zal snel nieuwe kansen bieden. Daardoor krijg je ideeën en kan je daar iets mee doen om er later profijt van te hebben. Er kunnen bijzondere kansen zijn en je weet niet goed wat je er mee aan moet. Misschien doe je er goed aan dit met anderen Lees meer


Steenbok

Overzicht voor de Steenbok
De Zon staat de 1ste periode van de maand in een verbinding met de krachtige Saturnus. Daardoor weet je wat je wilt en zal je plannen maken en nieuwe doelen stellen. Ook is er geluk om dat te bereiken wat je van plan was. Ondanks een sterk vertrouwen kan je verbaasd zijn over datgene wat Lees meer


Kreeft

Overzicht voor de Kreeft
Je begint de maand door rust op te zoeken en je op te laden. Misschien voel je je leeg na de spirituele energie vanuit de feestdagen. De Maan, in de Steenbok zal je op weg helpen om langzaam aan weer op te starten. Vanaf de 5de zal je in staat zijn nieuwe doelen en plannen op te stellen. Lees meer


Schorpioen

Overzicht voor de Schorpioen
De 1ste week zal jouw heersende planeet, Mars, veel kracht geven, vooral omdat deze in de eveneens krachtige Ram staat. De energie gebruik je om met van alles bezig te zijn. Problemen, conflicten, achterstallig werk of andere zaken die je aan moet pakken, worden door deze intense Lees meer


Stier

Overzicht voor de Stier
Voor de Stier zal het belangrijk zijn om evenwicht te vinden. Daardoor moet je er hard voor werken om er iets van te maken. Houd er rekening mee dat je de 1ste week niet altijd even lekker in je vel zit en je vrienden, liefde en collega’s hard nodig zal hebben. Vanaf de 2de week gaat Lees meer


Leeuw

Overzicht voor de Leeuw
De 1ste week zal de Nieuwe Maan in de Steenbok zorgen dat je intellectueel versterkt wordt. Daardoor kan je op een logische wijze met liefde en zakelijkheden bezig zijn. Dit zal jou aansporen je gezonde verstand te gebruiken als er conflicten en problemen zijn. Je kunt gelijk al deze 1ste Lees meer


Weegschaal

Overzicht voor de Weegschaal
Uranus zal het leven van de Weegschaal in het begin van de maand bescheiden houden, waardoor het leven rustig verloopt. Na de 5de wordt dit anders als deze zijn retrograde baan verlaat en voorwaarts naar de Ram gaat bewegen. Daardoor vind je het fijn veranderingen in je leven in te Lees meer


Vissen

Overzicht voor de Vissen
De 1ste week gaat Mercurius in de nuchtere Steenbok reizen. Je kunt intellectueel versterkt worden en zal op een wijze en overdachte wijze in het leven staan. Er wordt aangeraden orde en rust in je leven te creëren, zodat je in staat bent al je wensen, dromen en doelen vorm te geven. Lees meer


Boogschutter

Overzicht voor de Boogschutter
Je kunt de 1ste week rust ervaren en dat is ook wel lekker. Maak je niet bezorgd dat er iets aan de hand is. Zelfs een actieve Boogschutter mag wat rust ervaren. Eind van de 1ste week komt Venus in jouw teken, wat vooral op gebied van liefde en vriendschap een goede energie brengt. Lees meer


Ram

Overzicht voor de Ram
Er wordt aangegeven dat je erg voorzichtig met jezelf moet zijn. Vooral de 1ste dagen ben je wat intens bezig en kan je jezelf in de problemen brengen. Niet omdat je nou zo slecht bezig bent, maar omdat je onvoorzichtig bent en dan is een misstap snel begaan. Denk goed over je acties na en Lees meer


Maagd

Overzicht voor de Maagd
Je heersende planeet Mercurius zal deze maand geregeld voor veranderingen zorgen. Dit is afhankelijk van de stand en de verbindingen met andere planeten of sterrenbeelden maakt. De 4de zal Mercurius een driehoek vormen met Uranus. Deze zorgt ervoor dat je de neiging hebt veel actie te Lees meer


Waterman

Overzicht voor de Waterman
De 1ste periode van de maand denk je veel na en wil je soms teveel of te weinig. Tracht evenwicht te vinden, omdat je anders negatief kunt worden. De driehoek tussen Mercurius en Uranus zal vanaf de 4de veel brengen. Mercurius zorgt dat je sympathiek en betrokken bent bij mensen om je Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag