Carolien
offline
Box 0199

Carolien

NederlandsEngelsFransDuits

Over mij

 

Er bestaan geen rare vragen.

En al uw vragen worden snel en nauwkeurig beantwoord.

Zowel over mensen als dieren.

 

Sinds mijn tienertijd  helderziende gaven ontvangen. Vervolgens meer dan 20 jaar in het Verre Oosten gewoond en me verder ontwikkeld en gespecialiseerd. O.a.

Meditatie, Yoga, Reiki, Kristallen,  Massages, Ayuvediese en Chinese voedingsleer. Daarnaast kan ik putten uit heel veel levenservaring en kennis van feiten. 

Meer lezen
Lees minder

Begin een Fotoreading met de Medium.

Wilt u een andere afbeelding uploaden?
Selecteer gerust opnieuw een andere afbeelding en de huidige wordt vanzelf verwijderd.

De consulent is niet aanwezig. Als u uw telefoonnummer invult, ontvangt u direct een GRATIS sms zodra de consulent weer aanwezig is. Deze dienst is voor Nederland en Belgie beschikbaar.



Verstuur
Reviews Review plaatsen
Desiree
Geplaatst op: 03-11-2023 om 07:28:05
Alles wat Carolien een aantal maanden geleden had voorspeld is uitgekomen. Ik hoop dan ook dat ze snel weer online komt of dat ik weer kan spreken wat heb weer vragen.
S
Geplaatst op: 08-07-2023 om 09:21:17
Heeft veel info nodig voor een reading en veel twijfels in haar reading. Houdt je hierdoor langer aan t lijn, erg jammer * * * Beste S, Jammer dat je dit zo ervaren hebt. Soms heeft een medium meer tijd nodig om te kunnen invoelen op de juiste energie. Dat gaat helaas niet altijd binnen een minuut. Hopelijk heb je antwoord op je vraag. Een mooie dag gewenst. Astroangels Team
Joyci
Geplaatst op: 11-09-2022 om 15:40:42
Carolien Wel fijn met je gesproken te hebben . Jammer van de ruis op de lijn zal k maar zeggen, overigens kan je zelf ook niets aan doen natuurlijk. We proberen een andere x weer
Aqua
Geplaatst op: 17-08-2022 om 22:14:23
Wow. Wat een topper is Carolien! Geef haar slechts een naam en zij maakt de meest accurate karakter en situatie beschrijvingen. Zonder van de vraag af te wijken, direct, concreet, helder, duidelijk en snel. Ik sta echt perplex van haar talent. Wat een prettig gesprek: absolute aanrader!! Dank je wel Carolien!! ?