Kirana
offline
Box 0208

Kirana

NederlandsEngels

Over mij

Lieve mensen, ik ben Kirana, en ik zou u graag willen helpen! Ik ben helder voelend, helder wetend en helder horend. Ook ben ik trauma/ mental en bewustzijnscoach.

Medium

Al vanaf jongs af aan ben ik me bewust van mijn gave. De afgelopen jaren heb ik zelf vooral beziggehouden met het ontwikkelen van mijn gaven en dan vooral hoe ik mijn gave het beste kan gebruiken om andere te helpen.

Paragnost, Kaartlegster, Fotoreading, Pendel

Ik ben een positief, sociaal en empathisch persoon met een  luisterend oor. Ik werk vanuit mijn hart en mijn gevoel. Ik ben hoog gevoelig, helder horend , helder wetend en helder voelend, ik lees foto’s , maak gebruik van het pendel en verschillende soorten kaarten. Ik kan contact leggen met de energieën van zowel levenden als overleden personen, mits de  persoon zichzelf meld en open staat voor contact. Dit alles samen met mijn ervaring op het gebied van  mental coaching, bewustzijnscoaching en trauma coaching zet ik graag in om samen met u, en het universum opzoek te gaan naar de antwoorden op uw vragen

Ook kan ik door mijn  gave en coaching ervaringen helpen  met het begeleiden van onder andere:
trauma’s/ depressies / burn-outs/ hoog gevoeligheid etc.

Heb jij een vraag die je bezighoud, het idee begeleiding nodig te hebben, of misschien wel alleen een luisterend oor nodig, neem gerust contact met mij op!

Liefdevolle warme groet,

Kirana

Meer lezen
Lees minder

Begin een Fotoreading met de Medium.

Wilt u een andere afbeelding uploaden?
Selecteer gerust opnieuw een andere afbeelding en de huidige wordt vanzelf verwijderd.

De consulent is niet aanwezig. Als u uw telefoonnummer invult, ontvangt u direct een GRATIS sms zodra de consulent weer aanwezig is. Deze dienst is voor Nederland en Belgie beschikbaar.Verstuur
Reviews Review plaatsen
Caroline
Geplaatst op: 11-10-2022 om 18:06:00
Mooi mens.