Waarzeggen

Je toekomst laten waarzeggen

De kunst van het voorspellen en waarzeggen is wellicht de oudste ter wereld.

Waarzeggen is tegenwoordig de normaalste zaak van de wereld. Zo zijn er nog al wat manieren die werden en nog steeds worden toegepast om inzicht te krijgen in het verleden, heden en de toekomst. De allerbekendste zijn toch wel de waarzegkaarten ofwel tarotkaarten, maar ook het handlezen, het Chinese I Ching/ Tjing, numerologie, astrologie, runenstenen zijn bij ons allemaal wel bekend.
Vroeger was waarzeggen wel taboe de mensen vonden waarzeggen wel eng. Het was hekserij. Tegenwoordig laat iedereen wel eens een keer waarzeggen.

Laat je door onze consulenten helpen. De consulenten kunnen je helpen met al je levensvragen en daar een eerlijk en oprecht antwoord op geven. Wil je dat onze consulenten waarzeggen wacht dan niet langer en laat je helpen.
Onze consulenten zijn allemaal zuiver en oprecht. Op onze website zit een groot team van mediums en paragnosten die graag voor je willen waarzeggen. Je kan met al je vragen en problemen terecht bij onze mediums en paragnosten en zij kunnen voor je waarzeggen.

Met waarzeggen kan je toekomstvoorspellingen doen.

Die voorspellingen die de waarzegger doet kan over van alles gaan.
•Met waarzeggen kan je voorspellingen doen over de liefde:
•Met waarzeggen kan je voorspellingen doen over je gezondheid:
•Met waarzeggen kan je voorspellingen doen over over je kinderen of :
•Met waarzeggen kan je voorspellingen doen over je werk.

Het waarzeggen associeren we vanuit de Europese geschiedenis veelal met zigeuners. Als je aan waarzeggen denkt, denk je ook gelijk aan een zigeuner met een kristallen bol en het lezen van de tarot kaarten . Waarzeggen kan soms ook met koffie dik kijken of handlezen. Een waarzegger kan ook helderziend zijn. Een waarzegger is niet gelijk een medium. Een medium kan namelijk ook contact leggen met gene zijde. Een waarzegger doet toekomstvoorspellingen, maar een waarzegger kan niet altijd ook contact leggen met overleden personen. Op onze website staan een aantal waarzeggers. Heb je een vraag of wil je al heel lang een antwoord hebben over een onzekere toestand. Laat dan eens door een waarzegger de toekomst waarzeggen.

Waarzeggen! Het woord zegt het eigenlijk al een beetje. De waarheid zeggen! Iedereen wil toch wel eens iets weten. Ben je onzeker over een bepaalde situatie? Je kan dan naar een waarzegger toe gaan of je kan een waarzegger bellen op Astro Angels. Je kan je vragen dan stellen aan een waarzegger. Hij of zij kan dan de toekomst voor je waarzeggen. Vaak geeft duidelijkheid in je leven ook weer een stukje gemoedsrust. Ben je benieuwd of er nog een nieuwe liefde komt in je leven? Of ben je hopeloos verliefd op iemand en wil je weten of hij of zij ook verliefd is op jou? Al die vragen kan je stellen aan een van onze consulenten en voor je laten waarzeggen.

De meesten gebruiken de tarot kaarten om te waarzeggen. Door de kaarten te leggen kan je waarzeggen en je inzichten geven in je leven. Ook kan je door te waarzeggen je een stukje toekomstbeeld geven.

Het woord waarzeggen wordt de laatste tijd niet meer zoveel gebruikt. Er wordt meer gesproken over mediums of paragnosten maar eigenlijk klopt dat niet helemaal. Waarzeggen is meer toekomstvoorspellen en mediums zijn personen die kunnen communiceren met gene zijde. Op de paranormale hulplijn van Astro Angels werken veel consulenten die kunnen waarzeggen. Voor ieder wat wils. Als je op onze site kijkt bij de profielen dan kan je precies zien wie een medium is of wie kan waarzeggen. Het is niet zo dat als je een consulent belt die kan waarzeggen dat de consulent achter een grote glazen bol zit en je zo de toekomst gaat waarzeggen. Door de trilling van je stem op te vangen kan de waarzegger op je energie invoelen en de kaarten voor je leggen.
De waarzegger zal je vragen beantwoorden of een algemene kaartlegging doen. De ene waarzegger legt alleen de tarot kaarten, maar de ander kan bijvoorbeeld ook de lenormand kaarten leggen en je een stuk toekomstvoorspelling mee geven.

Met waarzeggen kijken we vaak niet verder dan een jaar in de toekomst met je mee. Er zijn zoveel factoren waardoor de toekomst kan veranderen.
Als je met waarzeggen dan te ver mee kijkt kan de voorspelling gaan afwijken. Het is met waarzeggen dan ook erg moeilijk om een juiste tijdsaanduiding te geven. Soms kan je met waarzeggen wel een tijdsaanduiding aan geven, maar probeer je er niet teveel aan vast te houden want het is namelijk zo dat in de cosmos bestaat er geen tijd. Het verleden , het heden en de toekomst zijn allemaal hetzelfde. Op aarde willen we natuurlijk altijd graag wel een tijd weten. Met waarzeggen kan je vaak op korte termijn redelijk in de buurt de tijd voorspellen, maar op langere termijn is dat erg moeilijk .

Neem gerust eens contact op met een consulent die kan waarzeggen op onze site.

 

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)