Shakira
offline
Box 0062

Shakira

NederlandsEngels

Over mij

Hallo, mijn naam is Shakira. Ik ben Paragnoste / Medium en hoog sensitief en ik heb een sterk ontwikkelde intuïtie .

Numerlogie

Ik ben bekend met Numerologie, maar omdat dit een tijdrovende bezigheid is doe ik dit liever uitgebreid met een volledig rapport per e-mail .

Lenormand kaarten en foto reading

ik ben al 25 jaar bekend met de kaarten van Lenormand. Ik pas fotobehandeling toe. Ook gebruik ik vaak mijn pendel .

Parapsychologie

Verder ben ik bekend met parapsychologie en ik ben Life Coach. Ook ben ik regelmatig te vinden op paranormale beurzen in Nederland en Belgie. Ik heb al vele mensen die vreselijk in de knoei zaten weer op de juiste weg geholpen, echter los je dat niet op met een telefoontje, dat kost tijd, vertrouwen en gaat stap voor stap.

Luisterend oor

Bezit een gezonde dosis mensenkennis. Ik spreek vloeiend Engels en uiteraard Nederlands. Ik sta stevig met beide benen op de grond en ik hou van goede, leuke maar ook diepgaande gesprekken over tal van zaken, ook wel een luisterend oor genoemd.

Verder ben ik eerlijk en betrouwbaar en ik vertel u niet wat u wilt horen maar wat u behoort te weten. Ik spreek niet over de dood of met overledenen, omdat ik me daarbij niet prettig voel. Ik ben geen dokter, ik kan u alleen het advies geven dat u een reguliere arts moet bezoeken als mijn kaarten mij iets verontrustends laten zien, wat u met dit advies doet is geheel aan u. Ik vertel u geen leugens, ook niet om bestwil en ik geloof zeker niet in halve waarheden omdat ik zelf een grote hekel heb aan liegen of oneerlijkheid. Men koopt hier niets voor en men heeft er niets aan. Eerlijkheid duurt nu eenmaal het langst!.

Meer lezen
Lees minder

Planning

Hallo lief mens, ik ben er bijna elke dag van af +/- 08:00 uur tot ? Weekenden zijn variabel. Voor medische vragen kunt u beter een arts raadplegen want ik ben geen dokter. Ook voor vragen over vacatures op onze lijn, dit staat allemaal op de website. Lieve en warme groet, Paragnoste Shakira.

Begin een Fotoreading met de Medium.

Wilt u een andere afbeelding uploaden?
Selecteer gerust opnieuw een andere afbeelding en de huidige wordt vanzelf verwijderd.

De consulent is niet aanwezig. Als u uw telefoonnummer invult, ontvangt u direct een GRATIS sms zodra de consulent weer aanwezig is. Deze dienst is voor Nederland en Belgie beschikbaar.Verstuur
Reviews Review plaatsen
T
Geplaatst op: 06-01-2024 om 11:16:34
Hoi Shakira, ik vond het altijd fijne gesprekken en heldere inzichten met je. Zou je vandaag toevallig online willen komen? Hopelijk tot snel. Liefs, T
Maria
Geplaatst op: 12-10-2023 om 09:06:45
Hey hey meid heb net gesprek gehad met u wat een mooie mens Ben jij ik Ben helemaal rustig geworden zo mooie woorden tot snel.
Bernadette
Geplaatst op: 24-09-2023 om 17:15:38
Dag Shakira, M'n te goed was op daarom viel de verbinding weg maar ik wil je hartelijk bedanken voor de fijne gesprekken! En raad je zeker aan! Hartelijke groet, Bernadet
Anoniem
Geplaatst op: 10-08-2023 om 10:33:30
Kunt u vandaag online komen
Anoniem
Geplaatst op: 12-04-2023 om 15:53:26
Kunt u vandaag online komen ?
Anoniem
Geplaatst op: 22-12-2022 om 18:55:25
Kunt u vandaaag online komen ?
Anoniem
Geplaatst op: 25-11-2022 om 12:45:32
Kunt u vandaaag online komen ?
Anoniem
Geplaatst op: 17-11-2022 om 18:02:14
Kunt u vandaag online komen ?
Elize
Geplaatst op: 17-08-2022 om 11:27:05
Lieve schat, duidelijker dan jou reading heb ik nog nooit ervaren. Straight to the point geen gedoe met 'daar moet ik even 10 minuten over mediteren'. Je haalde dingen naar boven die je absoluut niet kon weten, eerlijk en recht voor zijn raap, je maakt het absoluut geen suikerspin, je vertelt wat men behoort te weten, en niet als velen wat men wil horen. Ik bel je snel weer.
Ratna
Geplaatst op: 28-06-2022 om 19:32:55
Numerologie aangevraagd bij Shakira, zowel voor mij als mijn vriend. Het was een zeer uitgebreid en gedetailleerd verslag. Op basis van naam en geboortedatum heeft zij het persoonlijkheidsgetal berekend. Het vertelt heel veel over jezelf, zowel de positieve als de negatieve eigenschappen. Veel klopt met onze persoonlijkheden. Zo heeft zij ook berekend of wij wel bij elkaar passen. Zeer interessant, de betekenis en uitleg van de getallen. Het is weer iets anders dan een paranormaal consult. Het is net een spannend verhaal. Een waar genot om te herlezen. Lieve Shakira, helemaal naar volle tevredenheid en alsnog bedankt voor jouw tijd en moeite, want het was best wel tijdrovend! Wie weet, na het lezen van deze recensie, zal jij waarschijnlijk druk hebben, mochten er nog meer belangstellenden zijn....het is zeker een absolute aanrader! Liefs, Ratna xx
AsSy
Geplaatst op: 27-04-2021 om 11:17:41
Een Supergoede Paragnoste, coach, geeft de juiste informatie en heeft hele goede inzichten in situaties, echt een topper van een mens, is eerlijk oprecht en heeft het altijd aan het goede eind, een aanrader in zware situaties geeft hele goede uitleg van hoe en wat te doen, Groetjes AsSy
P.
Geplaatst op: 30-08-2020 om 10:12:35
Sorry lieverd voor het onverwacht afbreken, je weet waarom ? superbedankt voor je fijne uitleg en reading! Kon alles vrij goed plaatsen.. Nu even afwachten en geduld hebben en degene even de tijd geven om tot rust te komen en dan hoop ik echt zoals u zag in de kaarten dat alles weer goed komt tussen ons ?.. ik hou u op de hoogte.. liefs.. P.
P.
Geplaatst op: 30-07-2020 om 09:45:26
Sorry Shakira dat ik net voor de 2x wegviel.. maar ik ben u heel dankbaar voor de antwoorden en ook best blij en verrast ?. Ik bel u volgende week donderdag of vrijdag nog even over hoe het gegaan is, en u weet wel wat ik bedoel ?.. lieve groetjes P.
Patricia
Geplaatst op: 16-07-2020 om 11:40:03
Hoi Shakira, sorry dat ik net wegviel, tegoed op, maar toch superbedankt voor je consult en fijn gesprek. Ik weet dat het niet makkelijk gaat worden maar ik ben nu wel voorbereid op een heftige strijd waarin ik niet opgeef omdat het mij veel waard is en weet waar ik het voor doe ?☺.. lieve groetjes..Patricia
E.
Geplaatst op: 18-06-2020 om 07:45:45
Jeetje wat een geweldig mens ben jij lieve Shakira, wat je me vorige week heb voorspeld is uitgekomen, precies zoals je zei. xxxx geweldige vrouw
Monique
Geplaatst op: 10-01-2020 om 13:27:36
Bedankt voor het fijne gesprek. Wat verhelderend ben je. En voor de rest is het voor mij afwachten wat de toekomst mij zal brengen, maar het lig weet ik nu aan mezelf of ik mijn hart durft te openen. Dank je wel daarvoor Shakira. Helaas waren mijn bel minuten op. Maar je bent zeker een aanrader.
Anoniem
Geplaatst op: 02-11-2019 om 08:24:44
Lieve Shakira, wat heb ik een tijdje geleden een fijn gesprek met jou gehad, je voelde meteen aan waar ik tegenaan liep en vertelde mij waar mijn knelpunten zaten. Je hebt engelen geduld en alles wat je hebt voorspeld is tot nu toe uitgekomen, je was straight to the point en spot on, echt ongeloofelijk. Ik bel je snel nog eens! Bedankt kanjer!
Andre
Geplaatst op: 28-10-2019 om 09:41:19
Toppertje!! Recht door zee, geen nonsense en zeer correct. Deze dame is geweldig, maar ik zie weinig tot geen reacties over haar kunnen ik ben blijkbaar de 1e, maar zoals altijd 'een goede wijn behoort geen krans'. Tot snel!
Maureen
Geplaatst op: 16-12-2018 om 09:31:24
Hallo mevr.Shakira...ik zit zwaar in een diepe put.ik zou heel graag willen weten over mijn relatie.hoe kunt u mij verder helpen..ik kijk naar uit. Danku Mvg. Maureen