Shakira
offline
Box 0062

Shakira

NederlandsEngels

Over mij

Hallo, mijn naam is Shakira. Ik ben Paragnoste / Medium en hoog sensitief en ik heb een sterk ontwikkelde intuïtie .

Numerlogie

Ik ben bekend met Numerologie, maar omdat dit een tijdrovende bezigheid is doe ik dit liever uitgebreid met een volledig rapport per e-mail .

Lenormand kaarten en foto reading

ik ben al 25 jaar bekend met de kaarten van Lenormand. Ik pas fotobehandeling toe. Ook gebruik ik vaak mijn pendel .

Parapsychologie

Verder ben ik bekend met parapsychologie en ik ben Life Coach. Ook ben ik regelmatig te vinden op paranormale beurzen in Nederland en Belgie. Ik heb al vele mensen die vreselijk in de knoei zaten weer op de juiste weg geholpen, echter los je dat niet op met een telefoontje, dat kost tijd, vertrouwen en gaat stap voor stap.

Luisterend oor

Bezit een gezonde dosis mensenkennis. Ik spreek vloeiend Engels en uiteraard Nederlands. Ik sta stevig met beide benen op de grond en ik hou van goede, leuke maar ook diepgaande gesprekken over tal van zaken, ook wel een luisterend oor genoemd.

Verder ben ik eerlijk en betrouwbaar en ik vertel u niet wat u wilt horen maar wat u behoort te weten. Ik spreek niet over de dood of met overledenen, omdat ik me daarbij niet prettig voel. Ik ben geen dokter, ik kan u alleen het advies geven dat u een reguliere arts moet bezoeken als mijn kaarten mij iets verontrustends laten zien, wat u met dit advies doet is geheel aan u. Ik vertel u geen leugens, ook niet om bestwil en ik geloof zeker niet in halve waarheden omdat ik zelf een grote hekel heb aan liegen of oneerlijkheid. Men koopt hier niets voor en men heeft er niets aan. Eerlijkheid duurt nu eenmaal het langst!.

Meer lezen
Lees minder

Planning

Ben er bijna elke dag tussen +/- 07:30 uur tot +/- ? uur. Ook tracht ik er te zijn op donderdagen met happy hour I Tjing en Numerologie gelieve alleen per email, omdat hier veel werk in zit en dat per telefoon bijna ondoenlijk is. Beiden vertellen meer over uzelf en waar u staat in het leven dan een kaartlegging. Foto reading kan ik alleen als er geen gezichtsbedekking is zoals o.a. een zonnebril. Dank voor uw begrip.

Begin een Fotoreading met de Medium.

Wilt u een andere afbeelding uploaden?
Selecteer gerust opnieuw een andere afbeelding en de huidige wordt vanzelf verwijderd.

De consulent is niet aanwezig. Als u uw telefoonnummer invult, ontvangt u direct een GRATIS sms zodra de consulent weer aanwezig is. Deze dienst is voor Nederland en Belgie beschikbaar.

Verstuur
Reviews Review plaatsen
P.
Geplaatst op: 30-08-2020 om 10:12:35
Sorry lieverd voor het onverwacht afbreken, je weet waarom 😉 superbedankt voor je fijne uitleg en reading! Kon alles vrij goed plaatsen.. Nu even afwachten en geduld hebben en degene even de tijd geven om tot rust te komen en dan hoop ik echt zoals u zag in de kaarten dat alles weer goed komt tussen ons 😊.. ik hou u op de hoogte.. liefs.. P.
P.
Geplaatst op: 30-07-2020 om 09:45:26
Sorry Shakira dat ik net voor de 2x wegviel.. maar ik ben u heel dankbaar voor de antwoorden en ook best blij en verrast 😊. Ik bel u volgende week donderdag of vrijdag nog even over hoe het gegaan is, en u weet wel wat ik bedoel 😊.. lieve groetjes P.
Patricia
Geplaatst op: 16-07-2020 om 11:40:03
Hoi Shakira, sorry dat ik net wegviel, tegoed op, maar toch superbedankt voor je consult en fijn gesprek. Ik weet dat het niet makkelijk gaat worden maar ik ben nu wel voorbereid op een heftige strijd waarin ik niet opgeef omdat het mij veel waard is en weet waar ik het voor doe 😉☺.. lieve groetjes..Patricia
E.
Geplaatst op: 18-06-2020 om 07:45:45
Jeetje wat een geweldig mens ben jij lieve Shakira, wat je me vorige week heb voorspeld is uitgekomen, precies zoals je zei. xxxx geweldige vrouw
Monique
Geplaatst op: 10-01-2020 om 13:27:36
Bedankt voor het fijne gesprek. Wat verhelderend ben je. En voor de rest is het voor mij afwachten wat de toekomst mij zal brengen, maar het lig weet ik nu aan mezelf of ik mijn hart durft te openen. Dank je wel daarvoor Shakira. Helaas waren mijn bel minuten op. Maar je bent zeker een aanrader.
Anoniem
Geplaatst op: 02-11-2019 om 08:24:44
Lieve Shakira, wat heb ik een tijdje geleden een fijn gesprek met jou gehad, je voelde meteen aan waar ik tegenaan liep en vertelde mij waar mijn knelpunten zaten. Je hebt engelen geduld en alles wat je hebt voorspeld is tot nu toe uitgekomen, je was straight to the point en spot on, echt ongeloofelijk. Ik bel je snel nog eens! Bedankt kanjer!
Andre
Geplaatst op: 28-10-2019 om 09:41:19
Toppertje!! Recht door zee, geen nonsense en zeer correct. Deze dame is geweldig, maar ik zie weinig tot geen reacties over haar kunnen ik ben blijkbaar de 1e, maar zoals altijd 'een goede wijn behoort geen krans'. Tot snel!
Maureen
Geplaatst op: 16-12-2018 om 09:31:24
Hallo mevr.Shakira...ik zit zwaar in een diepe put.ik zou heel graag willen weten over mijn relatie.hoe kunt u mij verder helpen..ik kijk naar uit. Danku Mvg. Maureen