Shambhalla master

Wat is Shambhala eigenlijk?

Shambhala is een energie die gelijk staat aan de Reiki energie, maar deze toevoeging werkt bij Shambhala healers nog eens krachtiger.

Om toegang te krijgen met deze Shambhala energie krijg je vier inwijdingen, de 1e, 2e, 3e en 4e graad, waarna je ook master bent in de Shambhala energie. Je krijgt tijdens de inwijdingen toegang tot meerdere symbolen en ook krijg je nog meer informatie door. Hierdoor ben je in staat om de fysieke en emotionele blokkades die zich tot dan toe in de energiebanen van het lichaam bevinden op te lossen. Daarnaast wordt de eigen Levens- en Liefdesenergie verhoogd en verbindt men zich met de bron van Shambhala, c.q. de Goddelijke energie, Vader/Moeder, God etc. Het proces van de inwijding is geen healingsessie. De inwijding haalt namelijk onze natuurlijke capaciteiten tot genezen omhoog, bij onszelf en ook bij anderen. Na de 3e inwijding ben je klaar om een ander persoon met de eerste graad in te wijden.

Shambhala Master

Als je Shambhala master wilt worden dan moet je ook de 4e graad behalen. Dan mag je alle andere graden ook inwijden. Shambhala is niet alleen bedoeld voor degenen die wensen een healer te zijn. Het is namelijk voor iedereen toegankelijk mits je minimaal de 3e graad hebt behaald van de Reiki Usui inwijdingen.

Bij het profiel van de consulent staat aangegeven wie Shambhala Master is.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)