Aura Experiment

 De Aura. En een experiment voor het bewijs van het bestaan ervan.

Een aura van levende wezens is niet waarneembaar voor het blote oog. Althans, niet in normale bewustzijnstoestand. Maar iets niet kunnen zien betekent niet dat iets niet bestaat.
Net zoals het magnetisme dat van een magneet uitgaat. We kunnen het magnetisme niet zien maar kunnen wel merken dat het een waarneembare invloed uitoefent op bepaalde stoffen. Ook de menselijke aura is een magnetisch veld.
Dit veld word opgewekt door de energien van 

A- het lichaam 
B- de levenskracht en
C- de ziel           

 

Deze energieën samen wekken bijvoorbeeld zenuwenergie op wat meetbaar is maar ook andere energieën die weer niet meetbaar zijn vanwege hun hoge frequentie. Net zoals het bestaan van het magnetisme van een magneet kan worden aangetoond door de uitwerking te observeren zo kan ook het magnetisme dat van de menselijke aura uitgaat worden ervaren. Het zien van de kleuren van de aura is niet de enige manier op te bewijzen dat de aura bestaat. Er is nog een manier….

Is het u weleens overkomen dat u iemand voor het eerst ontmoette en meteen sympathie voelde of juist afkeer zodat dat die persoon ook maar iets gezegd heeft of gedaan had?
Dit komt door de psychische invloed die de aura van andere mensen op ons heeft.

 

Hieronder het experiment:

Experiment voor het bestaan van de aura en de psychische ervan.

Als u in een menigte bent, openbaar vervoer of een andere plaats waar het heel druk is gaat u de emoties voelen in het contact met deze mensen.
Kijk niet naar hun gezicht of hun houding omdat dit suggesties zou kunnen oproepen die niets met het verschijnsel aura te maken hebben.
Let erop hoe uw emoties en gevoelens wisselen per persoon waar u dichtbij staat of zit. Het zal interessant voor u zijn om op deze manier de graad van uw gevoeligheid vast te stellen.
Bij niet iedereen is deze gevoeligheid even hoog.

 

Wil je hierover meer weten? En heb je nog vragen, dan kan je terecht bij Medium Shirley, box 0052

 

 

 

 

>

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)