Helderziende live

Een helderziende live, wat wordt daarmee bedoeld?

Een helderziende live is een helderziend paragnost of een medium die u kan helpen via onze spirituele hulplijn. Je kan ook zeggen een helderziende online.

Een helderziende live kan ook hele heldere  beelden door krijgen. Dat kunnen waarnemingen of beelden  zijn die gene zijde door geeft of beelden van dingen die al gebeurd zijn. Dat noemen we ook wel helderziendheid.
Elke helderziende live kan in het verleden, heden en in de toekomst kunnen kijken. In de cosmos bestaat er ook geen tijd. het heden verleden maar ook de toekomst zijn in de cosmos allemaal hetzelfde.

Een helderziende live kan u ook helpen met al uw levensvragen. Na een consult met helderziende live zal u merken hoe echt dat is helderziendheid. Vaak is het ontastbare een beetje duister maar na een gesprek met een helderziende live zal alles een stuk duidelijker worden. Door de helderziendheid van een van onze helderziende live zal er een hoop duidelijk voor u kunnen worden. Een helderziende live is iemand die op paranormale wijze kan zien, iemand die helder kan zien, en u live via de telefoon kan verder helpen met al uw brandende vragen maar ook gewoon voor een luisterend oor als u daar behoefte aan heeft.

Een helderziende live wordt vaak aangezien voor een persoon¬† die de toekomst voor u kan voorspellen en die entiteiten of andere vormen van energie√ęn of zelfs aura’s kan zien.

Een helderziende live kan nog wel meer dan deze energie√ęn zien. De energie√ęn die een helderziende live kan waarnemen zijn niet te bevinden in ons normale gezichtsveld. Het speciale licht wat de helderziende waarneemt ligt buiten ons normale gezichtsveld. Dit is een heel ander soort licht dan wat we normaal zien met de normale aardse kleuren . Zoals blauw, oranje,rood, groen, geel enz. Je kan het ook etherisch licht noemen. Ieder helderziend verschijnsel kan verschillen van lichtsoort. Eigenlijk is het helemaal geen lichtsoort te noemen wat een helderziende live¬† waar neemt. Het is pure energie die de ogen van de helderziende ontvangen en vertalen naar de hersenen als een beeld. Een helderziende live kan ook die energie√ęn waarnemen terwijl¬†u met de helderziende live aan het bellen bent.

De beelden die een helderziende live kan door krijgen bijvoorbeeld over de toekomst hoeven niet altijd werkelijk te gaan gebeuren. Dit is zo omdat u in uw leven zelf keuzes maakt en uw eigen levensweg mag bewandelen .Deze levensweg bestaat uit heel veel te maken keuzes. De toekomst staat nog niet helemaal vast. U kan in uw leven altijd maar steeds  dezelfde keuzes maken, dan zal U een lange en hele rechte weg  gaan volgen. Maar u kan natuurlijk op ieder eigen gekozen moment een hele ander pad  in slaan.

Een helderziende online kan een van de mogelijke levenswegen waarnemen. Maar u heeft altijd de vrijheid om een ander pad in te slaan. Ook kan het zijn dat een helderziende live  beelden ofvisioenen krijgt. Die beelden worden niet altijd bestempeld als helderziendheid, maar dat is het natuurlijk  wel. Als een helderziende live beelden door krijgt over andere personen  kunnen dat vaak toekomst voorspellende beelden zijn, maar een helderziende live kan ook beelden zien uit het verleden of zaken die nu spelen.

Wat kan een helderziende live wat voor u betekenen?

Een helderziende live kan¬†u helpen een duidelijk inzicht te geven over uw levensweg. Een helderziende live kan¬†u bijstaan met levensvragen waar u al heel lang mee rond loopt. Een helderziende live kan u weer tot¬† rust brengen¬† door met u te praten over zaken waar u mee rond loopt. Een helderziende live kan ook beelden krijgen bij objecten, dat heet ook wel psychometrie. Een helderziende live kan dan beelden krijgen aan de hand van bijvoorbeeld een sieraad van iemand of via een foto. De helderziende pakt live dan de energie op van de gene¬† die bij bijvoorbeeld het sieraad hoort. Aan zo’n object kunnen hele verschillende energie√ęn hangen, dat komt door de uitstraling en emoties van de gene van wie het object is. De helderziende kan live deze energie√ęn omzetten in beelden.

Op onze spirituele  hulplijn zitten heel veel helderzienden die u graag helpen. Ook voor alleen een luisterend oor kan u terecht bij een van onze helderzienden live op Astroangels.nl

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(‚ā¨0,90/min)
BE: 0907-37071
(‚ā¨1,50/min)