Vlinder
offline
Box 0043

Vlinder

Nederlands

Over mij

Mijn naam is Vlinder, ik ben astrologe, heldervoelend, hoogsensitief en intuïtief coach. Ik leg maan-, engelen- en godinnen-kaarten en gebruik pendel en reiki. Ik werk met positiviteit en liefde. Welkom op mijn pagina, en wat fijn dat je er bent!

Als kleine hummel al kon ik invoelen en dat was niet altijd zo makkelijk. Wel besefte ik al heel snel dat ik een bijzondere gave heb. Door te leren vertrouwen op mijn intuïtie ben ik nu erg dankbaar dat mijn hooggevoeligheid mijn sterkste eigenschap is geworden. De gaven komen van beide kanten van mijn familie zoals: voorspellende dromen, heldere dromen, telepathie en sterke intuïtie.

De flitsen van inzicht, ingevingen, een gevoel of teken, geven richting aan de boodschap die ik je mag geven. Met mijn specialistische kennis van astrologie, intuïtieve maan-, engelen-, godinnen-kaartlegging en mijn pendel beantwoord ik je levensvragen. De grote levenservaring die ik heb maakt mij een ervaren coach en ook een luisterend oor, ik oordeel niet, mijn reading is down-to-earth, positief en liefdevol. Ik nodig je van harte uit voor een gesprek, ik kijk ernaar uit :)

Zonnige groetjes,

Vlinder

P.S.: Een horoscoop maken vergt de nodige tijd, daarom zal een horoscoop via e-mail gestuurd worden.

Meer lezen
Lees minder

Begin een Fotoreading met de Medium.

Wilt u een andere afbeelding uploaden?
Selecteer gerust opnieuw een andere afbeelding en de huidige wordt vanzelf verwijderd.

De consulent is niet aanwezig. Als u uw telefoonnummer invult, ontvangt u direct een GRATIS sms zodra de consulent weer aanwezig is. Deze dienst is voor Nederland en Belgie beschikbaar.Verstuur
Reviews

Geen reviews gevonden