Telekinese of psychokinese

Telekinese of psychokinese is het verplaatsen van voorwerpen zonder dat daar een aanraking van een persoon aan te pas komt.

Psychische energie speelt een grote rol bij de werking van telekinese of psychokinese. Vandaar ook de naam psychokinese, telekinese verplaatsing dmv de psyche. De geest of de psyche die de voorwerpen laat verplaatsen, het gebeuren speelt zich af in of met de psyche van het medium.

Enkele voorbeelden van telekinese

Enkele voorbeelden van telekinese zijn: veroorzaken van kloppingen of andere geluiden, het verplaatsen van foto’s of zelfs meubelstukken.

Bij het verplaatsen van sommige voorwerpen is een energie nodig die groter is dan de psychische energie van het medium. Er wordt dan ook vaak gebruik gemaakt van andere energie bijvoorbeeld de geest van een overledene .

Als er telekinese verschijnselen zijn terwijl er geen zitting of seance gehouden wordt spreken we van spontane verschijnselen. Die telekinese verschijnselen zijn vaak kort van aard en vinden met lange tussenposen plaats. We spreken van Klopgeest verschijnselen .

Een andere manier van verplaatsen noemen we levitatie. Levitatie is het het zweven van mensen in de lucht zonder dat daarbij gebruik wordt gemaakt van spierkracht of welk ander hulp middel dan ook.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)