Helena
offline
Box 0218

Helena

Nederlands

Over mij

Hallo mooie ziel,

Mijn naam is Helena en heb verschillende gave’s waar ik mee werk via telefoon consulten. Ik zal u in het kort vertellen wat ik kan betekenen voor u.

Heldervoelend

Ik ben helder voelend waardoor ik op gevoel bij u kan invoelen in een bepaalde situatie en een passende oplossing aan u kan bieden.

Numerologie

Ik doe aan numerologie en via uw geboorte datum kan ik zien wat uw problemen waren in uw vroege jeugd, wat uw struikel blokken zijn en wat de toekomst gaat brengen. Zo kan ik ook via de geboorte datum van bijv. een partner zien of jullie bij elkaar passen, en waar eventueel moeilijkheden zitten in een gezinssituatie

Gelaatskunde via fotoreading

Ik doe aan gelaatskunde en via een diagnose van uw gezicht, kan ik ook zien waar bepaalde problemen zitten en welke eigenschappen iemand heeft.

Pendel

Ook doe ik aan pendelen. Dit kan enkel en alleen op ja en nee vragen. Ook zal ik mijn gevoel wat ik doorkrijg van mijn Gids aan u doorgeven.

Lenormandkaarten, Toekomst

Werk ook met Lenormand kaarten. Hierbij kijk ik naar verleden, heden en een mogelijke toekomst.

Ik kan u helpen op gebied van relatie, kinderen, dieren en overleden dierbaren, maar ook op stukken waar u op dit moment tegen aan loopt.

Liefs Helena

Meer lezen
Lees minder

Begin een Fotoreading met de Medium.

Wilt u een andere afbeelding uploaden?
Selecteer gerust opnieuw een andere afbeelding en de huidige wordt vanzelf verwijderd.

De consulent is niet aanwezig. Als u uw telefoonnummer invult, ontvangt u direct een GRATIS sms zodra de consulent weer aanwezig is. Deze dienst is voor Nederland en Belgie beschikbaar.

Verstuur
Reviews Review plaatsen
Brenda
Geplaatst op: 20-07-2019 om 19:51:11
Lieve Helena, ik ben zo blij dat u hebt gesproken bedankt voor u adviezen, inzichten en helderheid. Ik ben nu veel wijzer geworden door u. Een lief en fijn mens Groetjes Brenda
Myriam
Geplaatst op: 03-06-2019 om 15:38:39
Dag Helena, Hartelijk dank vr het troostend gesprek van daarnet, sorry voor het abrupte gesprekseinde, Warme groet, Myriam
tania
Geplaatst op: 29-07-2015 om 09:51:27
Lieve helena, wanneer kan ik je bereiken??? heb je ontzettend nodig. Je bent supper en alles wat je voorspeld hebt is uitgekomen