Michaell
offline
Box 0099

Michaell

NederlandsEngels

Over mij

Liefde is een van de meest krachtige en mysterieuze krachten in ons leven. Het kan ons vullen met geluk en vreugde, maar het kan ook zorgen voor onzekerheid en verdriet. Als ervaren spiritueel werker heb ik een passie voor het helpen van mensen bij het vinden van antwoorden op vragen over liefde. Of het nu gaat om het begrijpen van een huidige relatie, het vinden van een nieuwe liefde, of het helen van een gebroken hart, ik ben hier om je te helpen. Samen kunnen we werken aan het vinden van de ware liefde en het creëren van de relatie waar je naar verlangt”

Mijn werkwijze is heel intuïtief en persoonlijk. Ik maak gebruik van kaarten om inzichten te krijgen in de situatie en als energetische heler kan ik je helpen om blokkades en negatieve energieën op te heffen, zodat je jezelf weer kunt voelen stralen. Als lichtwerker kan ik je helpen om meer inzicht te krijgen in wie je werkelijk bent en wat jouw zielsmissie is. Ook ben ik gespecialiseerd in het uitleggen van dromen en intuïtie.

Of je nu advies nodig hebt over een relatie, je carrière, of gewoon meer wilt weten over jezelf en je spirituele reis, ik ben er om naar je te luisteren en je te helpen. Ik help mensen sinds 2012 en ben gepassioneerd over het begeleiden van anderen naar een beter leven.

Mijn aanpak is liefdevol en oprecht. Ik werk met de hoogste integriteit en zal je nooit oordelen. Mijn missie is om je te helpen je eigen innerlijke kracht te vinden en te ontwikkelen, zodat je de beste versie van jezelf kunt zijn.

Ik geloof dat iedereen het recht heeft om gelukkig te zijn en in balans te leven. Ik ben hier om jou te helpen dat te bereiken. Voel je vrij om contact met mij op te nemen voor een verhelderend gesprek. Samen kunnen we jouw leven en spirituele pad verrijken en verhelderen.

Meer lezen
Lees minder

Begin een Fotoreading met de Medium.

Wilt u een andere afbeelding uploaden?
Selecteer gerust opnieuw een andere afbeelding en de huidige wordt vanzelf verwijderd.

De consulent is niet aanwezig. Als u uw telefoonnummer invult, ontvangt u direct een GRATIS sms zodra de consulent weer aanwezig is. Deze dienst is voor Nederland en Belgie beschikbaar.Verstuur
Reviews Review plaatsen
S
Geplaatst op: 09-06-2023 om 12:25:46
Sorry dat de verbinding werd verbroken, ik hoorde een geluid dat de credits bijna op was. Maar deze man geeft je rust, dus een juiste gesprekspartner om mee te praten als je wat paniekerig bent. Hij checkt na of hij de juiste persoon mee verbindt, dat is prettig. Nu ben ik benieuwd wanneer de voorspellingen uitkomen.
Maria
Geplaatst op: 31-05-2023 om 18:07:34
Hey Micheal je voelt gped aan ...en he geeft rust dankjewel.