Helderhoren, helderhorend zijn

Wanneer is iemand helderhorend?

Een medium of paragnost die helderhorend is hoort niet zijn of haar eigen gedachten maar een stem van gene zijde. Deze stem kan van een gids zijn of een overleden persoon maar het kan ook de stem (gedachten zijn) van iemand die nog leeft. Een helderhorende hoort de stem niet zoals wij dat horen als je praat . Een medium of paragnost hoort het zoals een stem in je hoofd als je aan het denken bent of in jezelf praat. Maar dan op een andere niveau. Zo krijgt een helderhorend medium veel door over degene met wie zij of hij aan het praten is.

Hoe kan een helderhorend medium helpen?

Tijdens een consult stelt een helderhorend medium of helderhorend paragnost zich open voor allerlei informatie die dan ook binnen komt. U moet het zo zien dat een helderhorend medium gewoon een soort van ontvanger of doorgeefluik is. Het helderhorend medium zal dan ook alles doorgeven aan degene die dan op consult is. Dit kan ook in een telefonisch consult.

Raadpleeg nu een helderhorend medium of helderhorend paragnost

Wacht er niet mee om een helderhorend medium te raadplegen . Vaak zit U met veel vragen en als U dan heeft gebeld met een helderhorend medium of helderhorend paragnost is het vaak allemaal weer wat duidelijker. Een helderhorend medium kan er voor zorgen dat U zich weer snel veel beter voelt.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)