Lenormand Kaartleggingen

Lenormand kaarten, geschiedenis

De Lenormand kaarten zijn vernoemd naar de beroemde waarzegster Marie-Anne le Normant.
(Dat is is haar oorspronkelijke naam), geboren  in 1772 te Alencon in Frankrijk.Haar omgeving ontdekte al heel snel dat  de kleine Marie-Anne  geen normaal meisje was. Haar gave openbaarde zich meer en meer. Op een leeftijd van ongeveer 7 jaar deed zij al uitspraken waar velen versteld van stonden.Op 18 jarige leeftijd verhuisde ze naar het platteland. Ze gaf daar peperdure consulten aan de hogere  klasse. Ze voorspelde ook de val van Lodewijk XVI en het uitbreken van de Franse revolutie.

Door haar bekendheid en haar opgebouwde financieel vermogen, heeft ze toen besloten een bureau op te richten waar het kaartleggen (van de Lenormand kaarten) beoefend werd.
Haar bekendheid was inmiddels zo groot dat ze bijnamen had waaronder een die luidde: de sybilla der 19de  eeuw. Ze had ook een diploma gehaald voor boekhandelaar. Ze gaf alleen haar eigen werken uit. Waaronder haar eigen waarzegkaarten. Deze waren gebaseerd op de gewone spelkaarten. Ze betrok ook de dominostenen en dobbelstenen in haar systeem. Ook met dominostenen werd de toekomst voorspeld.Marie-Anne heeft als geen anders glans gegeven aan het kaartleggen en ook aan het interpreteren ervan. Op 25 Juni 1843 overleed zij.

Lenormand kaarten leggen bij Astroangels.nl

Bij Astro Angels hebben wij een aantal mediums die heel goed deze voorspellende kaarten voor u kunnen leggen. U kunt er ook gerust naar vragen. Zij zullen dit graag voor u doen.

Zelf de Lenormand kaarten leggen?

U kunt natuurlijk ook zelf oefenen en kijken hoe de Lenormand gelegd wordt.
U kunt deze kaarten hier bestellen in de webshop van AstroAngels.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)