Yvon
offline
Box 0222

Yvon

Nederlands

Over mij

Mijn visie is : "Alles is mogelijk als jij in je eigen kracht staat en er zelf in gelooft, kun je veel van jouw wensen en doelen bereiken". Met een positieve mindset kom je al een heel eind. Volg in alles vooral je hart :).

Van jongs af aan sta ik al in contact met mijn engelen en gidsen. Ik werk met een sterrenbeeld of geboortedatum. Indien u niet de geboortedatum weet van de persoon die u leuk vind, voldoet de voornaam ook. Als basis leg ik altijd de Lenormand kaart en gebruik als aanvulling de Doreen Virtue kaarten. Indien nodig gebruik ik ook mijn pendel. Naast de kaarten waar ik mee werk heb ik Reiki, mindfulness en rainbow tai chi gevolgd en inmiddels gecertificeerd magnetiseur. Via de engelen het hogere zelf en mijn gidsen krijg ik aanvullende boodschappen voor u door.

Soms zie je het zelf even niet meer. Soms is het moeilijk om in je eigen kracht te blijven staan. Graag help ik jouw met handvaten, tips vanuit het hogere zelf en de steun die je op dat moment nodig hebt om het net even anders te zien. Zelf zet je uiteraard de stappen op je nieuwe weg. De kaarten laten zien zoals het er nu ligt. En welke mogelijkheden er zijn. Vanuit je hart in je eigen kracht, volg jij dan je eigen pad. Zodat jij het beste en het mooiste uit jouw eigen leven haalt :). Tot gauw, Ik help je graag op weg.

Groetjes en veel liefs Yvon :).

Meer lezen
Lees minder

Planning

Maandag zoals het uitkomt Dinsdag zoals het uitkomt woensdag zoals het uitkomt Donderdag zoals het uitkomt Vrijdag zoals het uitkomt

Begin een Fotoreading met de Medium.

Wilt u een andere afbeelding uploaden?
Selecteer gerust opnieuw een andere afbeelding en de huidige wordt vanzelf verwijderd.

De consulent is niet aanwezig. Als u uw telefoonnummer invult, ontvangt u direct een GRATIS sms zodra de consulent weer aanwezig is. Deze dienst is voor Nederland en Belgie beschikbaar.Verstuur
Reviews Review plaatsen
Mirjam
Geplaatst op: 05-05-2020 om 11:29:59
Deze vrouw is al 4 of 5 dagen non stop in gesprek...lijkt me heel sterk.
I.
Geplaatst op: 21-10-2019 om 10:48:49
Leuk gesprekje gehad en zomaar uit het niets vertelde ze aan de hand van kaarten, 'het idee wat je naast je werk wilt doen, doe dat zeker! Wordt een succes', nou dat gaf mij een goed gevoel. Ik ga ervoor! Bedankt voor je inzicht zo uit het niets! Ik hou je op de hoogte.