Heldervoelen / Heldervoelend

Wat is heldervoelend zijn?

Een ander woord voor heldervoelend is fijngevoelig. Mensen die heldervoelend zijn, staan afgestemd op een hogere trillingsfrequentie. De voelsprietjes doen het erg goed en vangen meer op dan dat de meeste mensen doen. Je wordt ook vaak benoemd als HSP High sensitive person.
Een hoog gevoelig persoon. Iemand die heldervoelend is voelt situaties en personen haarfijn aan. Iemand die heldervoelend is heeft vaak ook een ruimere of grotere aura. Andere mensen kunnen daar dus vaak doorheen wandelen. Als je heldervoelend bent vang je dan dus constant prikkels van andere mensen op. Wanneer je heldervoelend bent komen geluiden en licht veel harder binnen. Iemand die heldervoelend is heeft eigenlijk een extra zintuig.
Je kan het een beetje vergelijken met bijvoorbeeld een hond. Die kan ook veel scherper horen dan een mens. Als je heldervoelend bent dan voel je situaties beter aan dan andere mensen. Je voelt het en je weet het gewoon. Als je heldervoelend bent sta je dichter bij je natuurlijke instinct. Je kan beter luisteren naar wat er je wordt ingegeven. Je intuïtie is sterker ontwikkeld als je heldervoelend bent.

Steeds meer mensen zijn heldervoelend

We leven in een overgangsfase waarin er steeds meer mensen worden geboren die heldervoelend zijn. Er wordt ook wel gesproken over nieuwetijdskinderen. Je hoort het tegenwoordig ook steeds meer. mensen zijn zich er meer van bewust dat ze een gave hebben. Het is tegenwoordig niet meer vreemd als je zegt dat je heldervoelend of hooggevoelig bent. Kleine kinderen voelen en zien ook veel meer dan volwassenen. Op latere leeftijd zijn de meeste mensen zich er niet van bewust heldervoelend te zijn. Het hoort vaak gewoon bij je leven. Je hebt niet in de gaten dat je heldervoelend bent. Waarom weet je dat niet? Je weet dat niet omdat je vaak niet anders weet. Je bent vaak zo geboren. Je hebt niet in de gaten dat jij meer voelt en weet dan een ander dat doet. Je bent heldervoelend maar soms kom je daar pas op latere leeftijd achter. Het is misschien nooit tot je door gedrongen dat je veel meer voelt dan een ander.

Nooit geweten dat je heldervoelend was

Waarom komt iedereen toch altijd met zijn of haar problemen naar jou toe? Omdat jij vaak altijd net de juiste oplossingen hebt en vaak precies aanvoelt hoe de situatie in elkaar zit. Ineens komt dan het besef dat je misschien wel heldervoelend bent. Daar was je misschien nooit eerder opgekomen. Dat is ook helemaal niet vreemd want je wist immers nooit beter. Je hebt dit altijd al gehad. Maar net als leren lopen en leren fietsen kan je ook leren je heldervoelend vermogen te ontwikkelen. Hoe meer je je ermee bezig houdt en hoe meer je er op vertrouwd dat de ingevingen die je binnen krijgt dat die kloppen des te meer het gaat stromen. Het is heel vreemd maar het heeft alles te maken met het vertrouwen te legen in de cosmos. Als je jezelf aanleert erop te vertrouwen zal je steeds meer merken dat je heldervoelend vermogen groeit.

Hulp van een medium dat heldervoelend is

Op onze paranormale hulplijn werken mediums die ook heldervoelend zijn. Heeft u een brandende vraag of speelt er een vervelende situatie in uw leven?
Dan kan het u helpen om een medium dat heldervoelend is te raadplegen. Het medium kan u dan helpen met uw vraagstukken. Doordat het medium heldervoelend of hooggevoelig is zal het medium gelijk tot de kern van het probleem kunnen komen. Het zoeken naar een oplossing is dan veel sneller aan de orde. Het medium weet vaak gelijk waar de problemen liggen.

Voordelen van heldervoelend zijn

Onze mediums en paragnosten zijn vaak heldervoelend en kunnen u helpen met onverwerkte gevoelens. Bijvoorbeeld van een verloren geliefde of een scheiding. Doordat het medium heldervoelend is hoeft u vaak niet eerst uw hele verhaal te vertellen. Vaak weet en voelt het medium uw situatie al haarfijn aan. Dat is het voordeel van iemand die heldervoelend is. Het is een hele fijne gave. Een heldervoelend medium kan daarom ook helderheid scheppen in uw situatie waar dat nodig is.

Waarom langer wachten, laat u bijstaan door een heldervoelend medium.

 

 

 

 

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)