Lieke
offline
Box 0260

Lieke

NederlandsDuits

Over mij

Medium, Heldervoelend, Spiritueel Coach, Healing op Afstand, Tarotist, Engelen Reading, Engelenringen, Engelenhartlinks, Relatie, Meditatie, Reiki, 

Heldervoelend Medium en spiritueel Coach

Welkom, mijn naam is Lieke
Als ervaren heldervoelend Medium en spiritueel coach wil ik er graag op een liefdevolle manier voor u zijn. U verder begeleiden met al uw levensvragen.
Met welke vraag u ook rondloopt, alles is bespreekbaar.

De relatie, verdriet om een verlies, machteloosheid, emoties door angsten, faalangst, verlatings- of juist bindingsangst, wisselende stemmingen of verwarring en onzekerheid.
Het is niet makkelijk hiermee om te gaan.

Bent u het ook zat om elke keer weer met hetzelfde geconfronteerd te worden? Er simpelweg niet meer gelukkig van te worden ?
Door mijn inzichten en handvaten kunt u terug in balans komen door het zelfvertrouwen en eigen intuïtie weer terug te vinden.

Tarotist, Lenormand, Engelenhealing

Ik ben gediplomeerd Tarotiste en door mijn professionele tarot, lenormand, of engelen readings krijgt u waardevolle inzichten hetgeen voor u van belang is.
Mijn gidsen en engelen ondersteunen mij hierin. Door deze inzichten gaat u weer krachtiger in het leven staan.

Healing op afstand

Engelenhealings door Engelenringen en Engelenhartlinks. Deze healings zijn krachtige energiekoorden met geïntegreerde energie, waardoor de energie en levenskracht vanuit uw binnenste weer aangesterkt wordt.
Ook geef ik Meditatie en Reiki op afstand.

Mijn belang is

Er te zijn voor u, een luisterend oor, mij in te voelen in uw situatie, zodat u weer met die juiste inzichten op een prettige, krachtige manier verder kunt op uw levenspad. 
Het leven hoeft niet zwaar en moeilijk aan te voelen.
Blijf vooral niet langer piekeren maar neem het besluit, mij te bellen.
Samen delen maakt problemen lichter, het geeft betere inzichten.
Zo leert u er op een andere manier naar te kijken.

Liefs, tot snel !!!!!!!!

Meer lezen
Lees minder

Begin een Fotoreading met de Medium.

Wilt u een andere afbeelding uploaden?
Selecteer gerust opnieuw een andere afbeelding en de huidige wordt vanzelf verwijderd.

De consulent is niet aanwezig. Als u uw telefoonnummer invult, ontvangt u direct een GRATIS sms zodra de consulent weer aanwezig is. Deze dienst is voor Nederland en Belgie beschikbaar.Verstuur
Reviews Review plaatsen
B
Geplaatst op: 24-08-2017 om 12:23:50
Lieve Lieke, dank je wel voor je heldere inzichten. Een aanrader om deze lieve en zuivere dame eens te bellen!
Alet
Geplaatst op: 19-07-2017 om 16:54:32
Heel, heel hartelijk dank voor wat je hebt gegeven. Je hebt me enorm op weg geholpen en inzichten gegeven. Het heeft zoveel met me gedaan, dat ik na ons gesprek intens moe was. Wij gaan elkaar vast nog eens spreken. Liefs
Marian
Geplaatst op: 09-06-2017 om 13:33:30
Lieve Lieke, Buiten het feit om dat er een hele goede en fijne klik was tussen en dat het voelde als thuiskomen bij je wil ik je bedanken voor de adviezen en inzichten die je mij gegeven hebt! Wat bijzonder dat de kaarten altijd weer de juiste bevestiging van je gevoel weergeeft! Een hele dikke knufffel en tot horens!!!
Marian
Geplaatst op: 09-06-2017 om 12:14:04
Lieve Lieke, Bedankt voor het fijne gesprek van gisterenmiddag, buiten de klik en het gevoel van thuiskomen bij jou heb je me middels de kaarten mooie en goede inzichten gegeven, zo bijzonder wat de lenormand kaarten je allemaal kunnen vertellen! Tot horens, dikke knuffel!!!
Samira
Geplaatst op: 19-01-2017 om 21:33:31
Lieke, bedankt voor het motiverende gesprek. Alles wat ik eigenlijk al wist waar verandering in moet komen heb jij even goed benadrukt. Bedankt voor de tips. Nu kan kan ik aan de slag om deze nare langslepende periode af te sluiten.