Sebastiaan
offline
Box 0112

Sebastiaan

NederlandsEngelsDuits

Over mij

Lieve jij, 

Welkom op mijn profiel. 
Ik ben Sebastiaan en ik ben een hoog empathisch en invoelend lichtwerker. Daarnaast ben ik een heldervoelend, helderhorend intuitief kaartlegger + gecertificeerd communicatie/Gedrag coach.

Zit je vast of loop je ergens tegen aan? Wil je spirituele antwoorden en inzichten, omdat je ze zelf even niet meer ziet? En/of wil je een luisterend oor? Dan ben je bij mij aan het juiste adres.
Ik en mijn gids staan paraat voor je vragen behalve medische uitspraken. GEEN vraag is te gek!

Tarot, Zigeuner en Lenormand kaarten

Samen met mijn verschillende soorten kaarten, (Zoals o.a Lenormand, Tarot & Zigeuner) en een heldere zuivere intuitie, mijn gids contact via de pendel, mijn certificatie als communicatie coach, mijn flinke stuk levenservaring en mijn luisterend oor help ik je graag een stukje verder op je pad die voor ons vast staat en uitgestippeld ligt.
Wij geven je inzichten en antwoorden zoals ze er nu voor liggen. De kansen en mogelijkheden die er nu liggen gebaseerd vanuit voorbestemming, energieën van anderen, bepaalde levenslessen en karmische bedoelingen vanuit het hiernamaals.

Probeer het uit en laat je verrassen! Ik kan niet wachten om je te mogen helpen.

Ik en mijn gids van hierboven vinden het allerbelangrijkste dat wij heel erg handelen vanuit onvoorwaardelijke liefde voor de mens en voor elkaar en respect vanuit beide kanten.
Ik werk vanuit het hart. Dit betekent dat ik soms misschien een ander antwoord geef dan je had verwacht of gehoopt. Weet dat ik dit enkel en alleen puur geef vanuit mijn mijn hart met de beste en meest oprechte bedoelingen om jou verder te helpen, zonder enkele kwade intensie of om je bewust pijn te doen. Ik ben hier om jou te helpen, advies te geven en te helen waar ik kan en dat lukt enkel door de waarheid door te geven en het niet mooier/slechter voor je te maken dan dat ik door mag krijgen voor je.

* Nieuw:

Enkel boodschappen van een overleden dierbare dmv het talking to heaven kaarten-deck

Je krijgt alvast een voorproefje van mij van levensspreuken waar ik heel erg in geloof:

1) Handel altijd vanuit je hart en liefde. Liefde voor elkaar, liefde voor de mens, liefde voor de situatie, Maar vooral ook niet geheel onbelangrijk: liefde voor jezelf!
2) Waar een wil is, is een weg!
3) Wat moeten we met concurrentie als blijkt dat iedereen uniek is.
4) Wat je creëert zal ook gebeuren.
5) Wat je uitstraalt krijg je op je pad.
6) Je krijgt terug wat je geeft.
7) Als je ergens vol in gelooft, ga er dan vol voor, dan krijg je het gedaan!

Tot snel & warme spirituele groeten.

Sebastiaan

 

Meer lezen
Lees minder

Begin een Fotoreading met de Medium.

Wilt u een andere afbeelding uploaden?
Selecteer gerust opnieuw een andere afbeelding en de huidige wordt vanzelf verwijderd.

De consulent is niet aanwezig. Als u uw telefoonnummer invult, ontvangt u direct een GRATIS sms zodra de consulent weer aanwezig is. Deze dienst is voor Nederland en Belgie beschikbaar.Verstuur
Reviews Review plaatsen
Nadia
Geplaatst op: 31-12-2020 om 01:20:25
Bedankt Roy voor de reading! Je bent een topper! Je bent eerlijk en duidelijk in de reading. Een echte aanrader!
M
Geplaatst op: 30-12-2020 om 23:34:10
Sorry de verbinding viel weg! Bedankt voor je legging! X M
Mel
Geplaatst op: 13-07-2020 om 21:42:47
Bedankt voor het gesprek van net, mijn tegoed raakte op :) Ik hou je op de hoogte! Liefs!
Mel
Geplaatst op: 13-07-2020 om 21:23:05
Fijne & eerlijke medium, ik spreek jou graag!
I
Geplaatst op: 20-04-2020 om 21:23:49
Wat een lieverd! Zou je zo tussen je vrienden willen hebben! Liefdevol, duidelijk, met humor en met goede inzichten. Ik ga met de tips aan de slag! Dank ?
S
Geplaatst op: 27-10-2018 om 13:33:54
Roy is een supergoede medium hij heeft de man op wie ik verliefd goed omschreven. Hij is heel lief en veroordeeld niet. Een aanrader om te bellen!!
S
Geplaatst op: 11-10-2018 om 22:11:09
Supermedium. Voelt het allemaal heel goed aan. Echt een aanrader.
F.
Geplaatst op: 29-09-2018 om 16:25:53
Super fijn om Roy keer op keer te spreken. Ik vind je heerlijk recht door zee en zuiver. Inmiddels zijn er aantal voorspellingen van je uitgekomen :) Keep up the good work!
Chantal
Geplaatst op: 16-08-2018 om 20:35:16
Vond het een zeer goed consult. Heel veel dingen klopte wat je zei. Toekomstgericht hoop ik dat het goed uitpakt, maar dat is afwachten. 5 sterren zeer zeker waard en zal je ook nog wel eens bellen.
Anoniem
Geplaatst op: 15-08-2018 om 14:07:46
Ontzettend lief en eerlijk medium.Weet het precies te benoemen hoe het is,en heeft respect voor ieder mens,het is echt een aanrader om Roy te bellen en je een stap verder te helpen.Liefs
J
Geplaatst op: 29-07-2018 om 23:43:07
Beste Roy ik had u net gesproken en dat gesprek was erg goed. Dus het is niet voorbij tussen hem en mij ...er komt dus nog contact. Ik zal rekening ermee houden dat hij in begin in het eerste gesprek of gesprekken niet alles vertelt maar het is dus niet klaar tussen hem en mij dank u wel J
AnoniemW
Geplaatst op: 19-07-2018 om 12:22:25
Lieve Roy, Ik moet toch laten weten dat ik je ontzettend goed vind. Ik heb je nu al een paar keren gebeld en Het komt gewoon iedere keer uit wat je tegen mij zegt super!! Ik spreek je daarom heel graag en ben blij als je online bent wanneer ik je nodig heb. Je bent mijn topper. Ik heb je gisteren nog gesproken maar zou je graag weer willen spreken. Je bent echt top! Liefs van mij ( hopelijk weet je wie ik ben)
P.
Geplaatst op: 28-06-2018 om 19:40:42
Beste Roy, ik wil je oprecht danken voor je eerlijke reading. Hetgeen je vertelde klopte naar mijn gevoel helemaal. Je weet zowel de negatieve als de positieve punten op een heel positieve en gerustgevende manier door te geven. Een echte aanrader op deze lijn! Zonder poespas, recht vanuit het hart!
Dar
Geplaatst op: 13-03-2018 om 21:53:35
Vreemd dat nog niemand wat heeft geschreven, nou dan zal ik maar de eerste met een pluim zijn: Ik heb Roy een aantal dagen geleden gesproken en hij heeft me heel goed geholpen in zijn consult. Hij wist precies te zeggen hoe dingen ervoor staan en het grotere geheel te beschrijven met daarin praktische tips. Inmiddels kan ik vertellen dat zijn voorspelling klopt. Zoek je naast verheldering en sturing ook tips in het omgaan met situaties, bel dan hem! Roy, mijn dank is groot! Prettige manier van contact maak je, waarin je rust op de ander weet over te brengen. Groetjes