ChantalVienna
offline
Box 0054

ChantalVienna

NederlandsEngels

Over mij

Door mijn persoonlijke orakel Phaedra T. Dubois te channelen kan ik inzicht geven op alle vlakken van het leven. Wij staan samen met een been in de schaduw en het andere been in het licht. Op deze manier brengen we het onderbewuste met haar pijnpunten, levenslessen, onopgelost trauma en karma aan het licht. Met als resultaat; de rode draad van jouw problemen in handen en praktisch inzicht in hoe jij de komende periode kan aanvliegen om jouw mooiste toekomstdromen te verwezenlijken.

 

We werken samen door een combinatie van bone- en charmcasting*, wichelroede/biotensor**, tarot- en orakelkaarten***, numerologie, astrologie human-design en directe channeling van ons spirit-team. Aan de hand van de complexheid van jouw situatie en de vragen die jij hebt maak ik een inschatting van de tijd die ik nodig heb en de magische technieken die ik ga gebruiken. Heb je zelf een voorkeur, dat is niet voor niets dus geef het graag aan mij door. Je bent welkom in de chat, aan de telefoon en bij een e-mailconsult krijg je altijd binnen 24 uur een foto van mijn (channel)werk teruggestuurd.

 

*Bone- en charmcasting | is een eeuwenoude vorm van divinatie. In de loop der jaren heb ik diverse materialen verzameld. Dit varieert in stenen, schelpen, knikkers, veren, munten, dobbelstenen etc. (zie afbeelding). Deze stukken hebben verschillende symbolische betekenissen. Door deze met intentie in een divinatiebox de gooien ontstaat er een verhaal waarin je verduidelijking krijgt op de situatie waarin jij je bevindt. Je ontdekt waar je op kunt focussen, wat je vooral wel/niet moet doen, hoe lang het zal duren en wat de toekomst zal brengen.

 

**Wichelroede/biotensor | dit zijn van messing gemaakte stokken. Hiermee kun je gemakkelijk ja/nee vragen beantwoord krijgen. De wichelroede houd ik in beide handen, wanneer het losse deel van de roede kruist is het antwoord ja, wanneer deze openen is het antwoord nee. Een biotensor schudt ja (op en neer) of nee (heen en weer), met een biotensor kan ik waar nodig energetisch healen.

 

***Tarot- en orakelkaarten | Met ruim 15 jaar ervaring was ik direct verwonderd door de prachtige symbolieken en betekenissen die verborgen liggen achter de illustraties. Ook bleek ik talent te hebben, van wisselingen van baan, het vinden van ware liefdes en echtscheidingen waar partners gelukkig uit elkaar gingen, menig klant heeft mij verrast met uitkomsten als ik hen na een lagere tijd weer sprak. Ook hebben diverse Orakelkaarten zoals de Animal Spirit, Mary Magdalene en Seawitch Tarot het tot mijn exclusieve collectie behaald. 

 

Naast medium ben ik pedagoog en hypnotherapeut. Mijn specialisaties zijn daarom gericht op (toxische) gezinssystemen, opvoeding, zorgen over (klein)kinderen, ook ervaringsdeskundige in autisme/adhd, relatieproblemen, het analyseren van trauma’s en repeterende conflicten, het doorbreken van ongewenst gedrag en overtuigingen, ombuigen van (telefoon)verslavingen. Allemaal om jouw leven weer op de rit krijgen!

Ik hoop je snel te mogen helpen,

Liefs Chantal Vienna -in samenwerking met orakel Phaedra T. Dubois.

Meer lezen
Lees minder

Begin een Fotoreading met de Medium.

Wilt u een andere afbeelding uploaden?
Selecteer gerust opnieuw een andere afbeelding en de huidige wordt vanzelf verwijderd.

De consulent is niet aanwezig. Als u uw telefoonnummer invult, ontvangt u direct een GRATIS sms zodra de consulent weer aanwezig is. Deze dienst is voor Nederland en Belgie beschikbaar.Verstuur
Reviews

Geen reviews gevonden