Transformatieproces wat is dat?

Een transformatie begint vaak met een soort onvrede over hoe het leven nu is en met een intens verlangen naar hoe het mag zijn.
Een aanleiding is meestal een burn-out paniekaanvallen een breuk in de relatie of de ontmoeting van een zielsliefde/tweelingziel.
Het intens verlangen naar jezelf groeit in een vorm zoals je het nog nooit hebt gekend.
Een gevoel van naar huis willen waar dat dan ook mogen zijn.Een transformatie begint vaak met een soort onvrede over hoe het leven nu is en met een intens verlangen naar hoe het mag zijn.
Een aanleiding is meestal een burn-out paniekaanvallen een breuk in de relatie of de ontmoeting van een zielsliefde/tweelingziel.
Het intens verlangen naar jezelf groeit in een vorm zoals je het nog nooit hebt gekend. Een gevoel van naar huis willen waar dat dan ook mogen zijn.

Waarom dit proces?

Het is bedoeld om je te ontdoen van een aantal jasjes die we ook wel “geloofsovertuigingen”noemen. We worden geboren als stoffelijk wezen maar wel met een herinnering naar waar we vandaan komen. De bron, liefde in zijn puurste essentie. Gaandeweg voelen we angsten en pijn vanuit onze grootse leermeesters “onze ouders”.
De relatie die zij met elkaar hebben is ons eerste voorbeeld van hoe liefde is en dat nemen we mee in ons volwassen leven.
Vaak wordt ons vertelt hoe we ons moeten gedragen of moeten voelen. Terwijl we een andere persoonlijkheid hebben. Het wordt ons geleerd dat we ergens niet mogen zijn of mogen voelen.
Ook onze maatschappij doet eraan mee. We mogen gevoelig zijn maar niet te. We gaan mee in een bijna 24 uur werkweek. De druk om perfecte partner of ouder te zijn groeit maar is bijna niet vol te houden.

Meestal gebeurt er iets dat zo heftig is waardoor we meteen in zo’n proces worden geduwd.
Paniek! Dat is het eerste wat je voelt. Er is geen controle meer over jezelf en je emoties.

En nu?

Depressies vermoeidheid je niet meer thuis voelen op aarde. Maar ook niet weten waar je wel hoort. Het gevoel de controle totaal kwijt te zijn. Gevoelens van boosheid en machteloosheid. Oude angsten die naar boven komen waarvan je niet wist dat je ze had. Opeens heldere kleuren waarnemen en energie oppakken. Het gevoel gek te worden maar ergens voelen dat dit bedoeld is? Ineens helder voelen of weten. Allemaal volkomen normaal in dit proces. Je raakt mensen kwijt omdat je merkt dat er geen gelijkgestemdheid meer is. Allemaal een onderdeel van het proces.

 

Boosheid wisselt zich af met angst en soms heel veel verdriet.
Het gevoel te rouwen.

Dat klopt, je rouwt ook ergens. Omdat je nooit hebt mogen zijn wie je werkelijk bent.
En je hebt voornamelijk overleeft.
Je voelt je lichaam sterk aan, hoofdpijnen en andere lichamelijke klachten voelen intenser.
Er komen emoties naar boven waarvan de gebeurtenis al geweest is maar het gevoel nog ergens in je lichaam naar boven komt.
Wees niet bang voor de somberheid en angst nodig het juist uit!
Juist door weerstand te bieden vertraag je het proces.
Het enige wat deze emotie wil is gevoeld en doorleeft worden daarna is deze emotie opgeruimd en is er plaats voor verlichting.
En daardoor ruimte om te zaadjes te planten voor de toekomst.
Het leven dat wij leven is een soort projectie op het witte doek van alle eerdere gedachtes die wij gedacht hebben.

We hebben genoegen genomen met dat wat wij dachten te verdienen. Weet dat jij een en al liefde bent in zijn puurste vorm. Het is je geboorterecht om gebruik te maken van alle overvloeden op elk vlak van je leven.
Jij bent verantwoordelijk voor je eigen leven emoties en gevoelens, niemand anders. Wie ben je echt? Waar liggen je talenten? Wat houd je tegen? Kom je angsten onder ogen!
En bedenk dat je alles vindt aan de andere kant van je angst. Een transformatieproces is bedoeld om weer terug te gaan naar je authentieke zelf.
Laat alles los en geef je over aan de stroming die het leven je te bieden heeft. Moeilijk maar zeker te doen als je loslaat. Loslaten betekent dat er een soort acceptatie is. Leuk of minder leuk.
Er staat geen tijd voor dit proces alleen je eigen tijd en ritme. En dat is altijd goed.

Verschillende fasen van het proces: Onvrede, verlangen, frustratie, initiatie, niet weten, wachtstand, creatie

De wachtstand is het meest moeilijke onderdeel van dit proces. Je bent niet meer die persoon die je was maar ook niet de persoon die je wilt zijn of waar je wilt zijn. In deze fase komt vaak ook de frustratie weer even kijken. Het leven voelt saai en je bent klaar met je rot voelen en wilt beginnen met je goed voelen maar hoe? Ook dit mag je laten zijn! Alles zal nu snel op zijn plek vallen nog heel even geduld. Focus je op de dingen die je alvast wel kunt doen zoals mediteren. Dit is een van de belangrijkste onderdelen, creatie.
En vanuit daar zul je steeds meer manifesteren en je pad zal steeds duidelijker worden. Je transformatie is bijna compleet en al snel zul je helemaal groeien in je nieuwe zelf. Leven en beslissen vanuit het hart!
En in tijd ook dankbaar zijn dat je dit hebt mogen doorvoelen.

Herken jij je hierin?

Moena 
Box 0126

  

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)