Helderziende

Wat is een helderziende?

Een helderziende is iemand die op paranormale wijze kan zien, iemand die helder kan zien.

Een helderziende wordt meestal aangezien voor iemand die de toekomst voor u kan voorspellen en die entiteiten of andere vormen van energieën of zelfs aura’s kan zien. Een helderziende kan wel meer dan deze energieën zien.

De energieën die een helderziende kan waarnemen zijn niet te bevinden in ons normale gezichtsveld. Het speciale licht wat de helderziende waarneemt ligt buiten ons normale gezichtsveld. Dit is een heel ander soort licht dan wat we normaal zien met de normale aardse kleuren. Je kan het ook eterisch licht noemen. Ieder helderziend verschijnsel kan verschillen van lichtsoort. Eigenlijk is het helemaal geen lichtsoort te noemen wat een helderziende waarneemt. Het is pure energie die de ogen van de helderziende ontvangen en vertalen naar de hersenen als een beeld.

Ook kan het zijn dat een helderziende visioenen krijgt, of beelden zien. Die beelden worden niet altijd bestempeld als helderziendheid, maar dat is het eigenlijk wel. Als een helderziende beelden door krijgt over andere mensen kunnen dat vaak toekomst voorspellende beelden zijn, maar een helderziende kan ook beelden zien uit het verleden of zaken die nu spelen.

De beelden die een helderziende kan door krijgen bijvoorbeeld over de toekomst hoeven niet altijd werkelijk te gaan gebeuren. Dit is zo omdat je in je leven zelf keuzes maakt en je je eigen levensweg mag bewandelen . De toekomst staat nog niet helemaal vast. deze levensweg bestaat uit heel veel te maken keuzes. Je kan in je leven altijd dezelfde keuzes maken, dan zal je een lange rechte weg volgen . maar je kan natuurlijk op ieder eigen gekozen moment een hele andere weg in slaan. Een helderziende kan een van de mogelijke levenswegen waarnemen. Maar je hebt altijd de vrijheid om een andere weg in te slaan.

Een helderziende kan ook beelden krijgen bij objecten , dat heet ook wel psychometrie. Een helderziende kan dan beelden krijgen aan de hand van bijvoorbeeld een foto  of een sieraad van iemand. De helderziende pakt dan de energie op van de persoon die bij bijvoorbeeld het sieraad hoort. Aan zo’n object kunnen hele verschillende energieën hangen, dat komt door de uitstraling en emoties van de persoon van wie het object is. Een helderziende kan deze energieen omzetten in beelden.

Wat kan een helderziende voor u betekenen?

Een helderziende kan u helpen een duidelijk inzicht te geven over uw levensweg, Een helderziende kan u ook helpen met vragen waar u al heel lang mee rond loopt. Helderzienden kunnen u weer rust geven door met u te praten over zaken waar u mee zit.

Op onze spirituele hulplijn zijn heel veel helderziende mediums die u graag helpen. Ook voor alleen een luisterend oor kan u terecht bij een van onze helderziende mediums.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)