Mediums Online

Wat is een medium online?

Een medium online, is een medium die online op onze paranormale hulplijn te bereiken is.

Je kan jezelf een online medium noemen als je een geestelijke afstemming hebt met gene zijde en dan online of via de telefoon mensen daarmee kan helpen.

Een online medium is iemand aan wie entiteiten en bovenaardse krachten zich open baren. Een online medium is een persoon dat optreedt als bemiddelaar tussen de aardse wereld en gene zijde. Een medium is een persoon dat over één of meerdere paranormale gaven beschikt, waardoor de geesten of zielen van overledenen via hem of haar met mensen op aarde kunnen communiceren. Medium zijn kan men niet leren, als medium wordt je geboren!

Een medium online is in staat om boodschappen van zijn of haar eigen helpers of gidsen van gene zijde op te vangen en door te geven aan die mensen die hulp nodig hebben. Dat kan ook wel spiritueel mediumschap genoemd worden. Mediums worden vaak ook paragnost of helderziende genoemd. dat is niet helemaal juist. Niet iedere helderziende kan contact leggen met gene zijde. Vaak is dat wel het geval dat een medium ook helderziend is. Maar niet iedere helderziende is een medium. Een medium online beschouwd het als zijn levensopdracht (roeping) om met de hulp van gene zijde mensen te helpen. Onze online mediums staan nu voor u klaar met advies en een luisterend oor.

Een online medium en de toekomst voorspellen

Ook kan een online medium in de toekomst kijken en de toekomst voorspellen. Daarnaast kan een online medium ook vaak contact maken met gene zijde.

Misschien heeft U toch een brandende vraag voor een van onze online mediums? Aarzel niet en neem contact op met een van onze online mediums.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)