Aletta
offline
Box 0035

Aletta

NederlandsEngels

Over mij

Door mijn levenservaringen en de uiteenlopende ervaringen in mijn carrière in de gezondheidszorg ben ik veelzijdig en kan ik mensen goed coachen en begeleiden. Ik vind het belangrijk dat jij antwoorden krijgt op je vragen. Vragen die er voor jou toe doen om inzichten te krijgen in alles waar je vragen over hebt. Mijn begeleiding en coaching richt zich op zelfbewustzijn, het spirituele goddelijke in jezelf te helpen vinden. Ik kan je helpen om het geloof, de hoop en liefde te houden of te krijgen in het leven. Realiseer jezelf dat je hebt zelf vaak de antwoorden al in je.

Voor mij is het belangrijk dat jij je gehoord voelt, al zullen de antwoorden niet altijd zijn wat jij wilt, wel wat je nodig hebt. Ik werk niet met tijd, want tijd is een relatief begrip. Voorspellingen in deze huidige tijd zijn afhankelijk van keuzes die jezelf maakt of die de ander maakt. Of keuzes die ons allen raken in de maatschappij.

Geen vraag hoeft onbeantwoord te blijven. Welke vraag je ook hebt die je bezighoudt in je leven, als het voor jou belangrijk is kan je ze bij mij stellen.

Relaties en liefde

Relaties en liefde is er op allerlei manieren in ons leven. Het gaat over vriendschappen, over familie, over werkrelaties. Soms loopt dat anders dan gehoopt en vooral verwacht. Soms verlies je mensen die je niet kan missen. Dat kan zijn door overlijden, het stoppen van vriendschappen, waarvan je niet begrijpt hoe dit kan. Of relaties met collega’s en werkgever pakken anders uit dan je had gehoopt. Hoe je daarmee omgaat is een grote uitdaging.

De vraag waar veel mensen zich mee bezig houden is het verlangen naar liefde in zijn leven en een relatie die blijvend is. Het ideaal beeld dat vaak (ten onrechte) wordt geschetst. De liefde kan je leven beheersen en je kan er zoveel mee bezig zijn dat jij jezelf vergeet. Daar zit vaak de oplossing, het vraagt inzicht in jezelf. Wat je buiten jezelf zoekt is een ontbrekend deel in jezelf. En toch hoopt iedereen op die alles zeggende liefde en het verlangen om samen te zijn met een zielsliefde. Alles op alles willen we zetten om het werkelijkheid te maken en daarvoor zetten we onszelf opzij. Ik help je hier graag bij.

Werk

Werk is een belangrijk onderdeel van het leven, zit jij goed waar je nu zit? Voel je dat er meer is of iets anders, of loop je tegen zaken aan waar je over wilt praten? Ik kan helpen om inzichten te geven hoe je verder kunt en hoe jij je talenten meer kan benutten. Soms is het lastiger dan het lijkt, het vraagt ook hier om inzicht in jezelf. Drastische stappen hoeven niet altijd de beste te zijn, het gesprek aangaan helpt vaak beter. Ik heb veel ervaring hiermee als manager in de gezondheidszorg. De eerste stap is erkennen en luisteren naar wat je intuïtie je te vertellen heeft.

Gezondheid

Het allerbelangrijkste in het leven is je gezondheid en balans in je leven. Daar heb je zelf meer invloed op dan je denkt. We leven in een bijzondere tijd waarin de energie van de aarde aan intensiteit toeneemt. Dat kan allerlei klachten en ongemakken veroorzaken. Vanuit mijn eigen

persoonlijke ervaringen en de ervaringen als (wijk)verpleegkundige kan ik je tips geven. Ik kan je helpen met belangrijke aspecten van gezondheidszorgpreventie, zelfzorg en het vermogen tot zelfzorg. Ik zal je bij twijfel altijd adviseren om je tot de gezondheidszorg te wenden.

Meer lezen
Lees minder

Planning

mijn planning is afhankelijk van mijn andere werkzaamheden. Ik ben in principe van maandag t/m donderdag aanwezig vanaf ongeveer 16.00 uur - 21.00 uur. De weekenden; probeer ik van 10.00 tot 14.00 uur aanwezig te zijn.

Begin een Fotoreading met de Medium.

Wilt u een andere afbeelding uploaden?
Selecteer gerust opnieuw een andere afbeelding en de huidige wordt vanzelf verwijderd.

De consulent is niet aanwezig. Als u uw telefoonnummer invult, ontvangt u direct een GRATIS sms zodra de consulent weer aanwezig is. Deze dienst is voor Nederland en Belgie beschikbaar.Verstuur
Reviews Review plaatsen
Anoniem
Geplaatst op: 24-07-2024 om 04:01:46
Lieve Aletta, Bedankt voor je mooie woorden en gesprek. Je bent eerlijk en het heeft me een fijn gevoel gegeven om met je te kunnen praten. Het geeft me rust nu je Cor het licht hebt laten zien. Zoals ik zei; ik bel nooit met een paragnost, toch heb je me Cor zijn aanwezigheid een rust gevoel in weten te geven. Ik ben je dankbaar en ik hoop binnenkort met je contact te mogen opnemen of ik mogelijk antwoord krijg op mijn vraag. Mijn dank voor je luisterend oor en je Engelen, die je helpen.
Roma Ramcharan
Geplaatst op: 25-04-2024 om 22:09:28
Dank je wel Aletta. Ik kan heel goed resoneren met de woorden die je uitsprak tijdens onze sessie. Dit is je eerste review dus ik dacht: Laat ik m maar schrijven. Je bent het helemaal waard.