AnnaFlorinda
offline
Box 0114

AnnaFlorinda

Nederlands

Over mij

Hallo lieve mensen, mijn specialisme ligt in het leggen van Lenormand kaarten, I- tjing , Het lezen Foto's  en helderziend/ horend  Mediumschap. Je kan met alle vragen bij mij terecht ( geen vraag is gek of raar)  Iedereen verdiend het om dat stukje inzicht mee te krijgen waar je weer even verder mee kan.  Heb je te maken met problematiek in je relatie, op je werk, of kom je er zelf even niet aan uit, schroom dan niet om  contact op te nemen, ik kan goed luisteren en advies geven in iedere situatie. 
Mijn gids staat me altijd in liefde en oprechtheid bij naar mijn lieve medemens toe en ben daar ook heel dankbaar voor.
 
Wie ben ik....
 
Mijn naam is Frieda Anna Florinda ( roepnaam Frieda)  ik ben van kinds af aan al hoog gevoelig geweest, eerst dacht ik dat het door mijn fantasie kwam maar op latere leeftijd kwam ik erachter dat het toch echt meer was als alleen maar een fantasie.. Ik ben opleidingen gaan volgen en dat was de grote ommekeer voor mij in mijn leven, ik begon te ervaren, te zien en kwam in contact met mijn gids. 
 
Mijn levensmissie..
 
Mijn grote doel is om zoveel mogelijk mensen te helpen in alle liefde, het leven is al zwaar genoeg en vaak is er net even dat ene steuntje in de rug nodig of heb je net dat ene inzicht nodig waar je dan weer mee verder kan.  
 
"De mooiste momenten in het leven komen altijd op het moment dat je ze niet had verwacht" 
 
Anna Florinda
  
Meer lezen
Lees minder

Begin een Fotoreading met de Medium.

Wilt u een andere afbeelding uploaden?
Selecteer gerust opnieuw een andere afbeelding en de huidige wordt vanzelf verwijderd.

De consulent is niet aanwezig. Als u uw telefoonnummer invult, ontvangt u direct een GRATIS sms zodra de consulent weer aanwezig is. Deze dienst is voor Nederland en Belgie beschikbaar.Verstuur
Reviews

Geen reviews gevonden