Betrouwbare paragnosten

Bij AstroAngels vindt je betrouwbare paragnosten en mediums!

Paragnosten zijn personen, die op een andere manier dan via zintuiglijk waarnemen, over (voor hem) onbekende mensen of gebeurtenis iets te weten kunnen komen. Zo kan hij bijvoorbeeld gedachten, gevoelens, herinneringen, of visualisaties van een persoon opvangen, hoewel dit niet wetenschappelijk is bewezen. Sommige paragnosten treden op als paranormale genezers, zoals een magnetiseur. Een magnetiseur is iemand die door middel van handoplegging energie kan doorgeven.
Een paragnost is in de meeste gevallen ook een medium, omdat hij als middel kan worden gebruikt om te communiceren met de geesten van overledenen.

Het woord paragnost betekent letterlijk vertaald: zintuiglijke waarneming of buitenzintuiglijke waarneming. De termen hooggevoeligheid en helderziend worden ook soms gebruikt. De beste term is hooggevoeligheid, omdat deze alles omvat. Het betekend dat je meer kan zien, horen en ruiken dan een doorsnee mens. Ook kan een hooggevoelig persoon emoties en de uitstraling van levende en levenloze voorwerpen waarnemen. Soms wordt de uitdrukking het zesde zintuig ook wel gebruikt. Deze uitdrukking is erg ongelukkig gekozen, omdat het verondersteld dat de paragnost een extra zintuig heeft.

Vindt jouw betrouwbare paragnost hier!

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)