Numerologie, wat is het precies?

Numerologie is een berekeningsmethode die uitgaat van de trillingen van getallen. Je kunt alles omrekenen naar getallen, waardoor je aan de hand van de trillingen (elk getal heeft een eigen unieke trilling), een duidelijk beeld van een situatie of persoon kan schetsen.

Indien het een persoon is die wordt berekend, wordt er uitgegaan van geboortedatum, wat resulteert in een levenslesgetal, wat inzicht biedt in wat de persoon voor beroepsmogelijkheden heeft, wat hij aan of af moet leren in dit leven en welke mogelijkheden je hebt ontvangen om je lot te vervullen. Door vervolgens de geboortenaam te berekenen ontstaan er drie verschillende getallen te weten:

Zielsgetal, Persoonlijkheidsgetal en Lotgetal.

Het Zielsgetal biedt inzicht in wie je werkelijk bent, het Jij dat enkel door jezelf gekend wordt. Dit deel van je persoonlijkheid wordt door anderen niet onderkent, tenzij ze je heel goed kennen.

Het Persoonlijkheidsgetal geeft aan hoe je bij anderen overkomt, maar hoe je gezien wordt. Het geeft dus aan wat anderen van je verwachten op grond van het beeld dat je oproept.

Het Lotgetal geeft aan wat je in dit leven moet doen, wat je hier tot uiting moet brengen. Dit getal geeft het doel van je leven aan. Met name het pad dat je moet gaan, wat je moet volbrengen, dat wat je moet zijn.

Heb je altijd al willen weten waarom je bent zoals je bent en dat wat je doet waar komt dat toch vandaan? Nou weet dan dat je een specifiek mens bent en ieder detail heeft een doel in het leven je hebt ook niet per toeval die naam die je ouders je hebben gegeven

Want het ligt vastgelegd in numerologie. Er komen prachtige dingen aan het licht wat jou zo uniek maakt. En meer dan dat het geeft ook een breder inzicht hoe anderen jou zien en van jou verwachten verder kan je er uitstekend mee uit de voeten op de werkvloer en leren de mensen elkaar kennen via numerologie omdat jij bent wie je bent .Waarom kun je goed met Piet opschieten en niet met Gijs ga zo maar door. 

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)