Samantha
offline
Box 0027

Samantha

NederlandsEngels

Over mij

Mijn naam is Samantha. Ik ben Paragnost, Life Coach, Heldervoelend, Helderwetend, Helderhorend, Engelenkaarten, Gespecialiseerd in Relatieproblemen, Opvoedingsvragen, Angsten. 

Paragnost

Ik ben heldervoelend, helderwetend en helderhorend. Van kinds af aan al zijn deze gaven mij gegeven. In de loop van de jaren heb ik dit steeds meer ontwikkeld. Samen met mijn gidsen kan ik je op weg helpen met je levensvragen. Ook gewoon voor een luisterend oor ben je altijd welkom!

Heldervoelend/wetend/horend

Ik kan hierdoor goed invoelen hoe iemand tegenover je staat. Ook kan ik een stukje met je mee kijken in de toekomst als je voor een bepaalde keuze staat. Alle keuzes die je maakt zijn van invloed op je toekomst. Hierdoor heb je ook (gelukkig) zelf heel veel in de hand. Ik kan je helpen om inzichten te verkrijgen in een bepaalde situatie en je adviseren. De definitieve keuze is uiteraard altijd aan jou.

Life Coach

Iedereen heeft in een bepaalde mate soms te maken met onzekerheid en/ of angsten. Doe ik het wel goed? Is dit wat bij mij past? Wat kan ik doen om..? Dit is normaal en hoeft ook geen probleem te zijn. Uiteraard kun je hiervoor ook altijd bij mij terecht. 

Maar als dit ervoor zorgt dat je wordt geblokkeerd in de dingen die je wilt doen kan dit heel vervelend zijn. Je kan dan niet alleen onzeker zijn, maar ook extreem angstig worden, leeg gevoel van binnen hebben, je uitgeblust voelen, depressief zijn, of zelfs een verslaving ontwikkelen door middelen te nemen die dit gevoel onderdrukken. Dit kan komen door onverwerkt verdriet of een traumatische ervaring. 

Ik geloof erin dat jij beter kan en beter verdient en dat er een kracht in jezelf zit om je hiervan los te maken. Deze kracht wil ik graag samen met jou naar boven halen zodat je weer rust krijgt in je leven. En die kracht zit in iedereen, ook in jou!

 

Meer lezen
Lees minder

Planning

Ben ik er niet? Plan dan een afspraak in. Ik ben alle dagen van de week beschikbaar.

Begin een Fotoreading met de Medium.

Wilt u een andere afbeelding uploaden?
Selecteer gerust opnieuw een andere afbeelding en de huidige wordt vanzelf verwijderd.

De consulent is niet aanwezig. Als u uw telefoonnummer invult, ontvangt u direct een GRATIS sms zodra de consulent weer aanwezig is. Deze dienst is voor Nederland en Belgie beschikbaar.Verstuur
Reviews Review plaatsen
Anoniem
Geplaatst op: 08-10-2020 om 18:26:34
Ik zou je graag willen bellen, kom je binnenkort online?
Frank
Geplaatst op: 01-12-2019 om 12:13:31
Samantha, ze heeft inderdaad toegegeven dat ze mij al langer leuk vond, maar dit niet durfde te zeggen. Dankjewel, ik heb volgende week een date
Marloes
Geplaatst op: 17-11-2019 om 01:36:00
Lieve Samantha, vanmiddag was je steeds in gesprek en heb ik je helaas niet kunnen spreken. Waneer ben je er weer? Ik moet je dringend spreken. Gr Marloes
M.W.
Geplaatst op: 17-08-2019 om 21:47:01
Lieve Samantha, dank voor je geduld en ondersteunende woorden. Het is een zeer moeilijke tijd en het was erg fijn om mijn hart te luchten bij je. Gr M.W.
M.M. 34
Geplaatst op: 02-08-2019 om 20:47:11
Heel fijn om je weer gesproken te hebben. Ik zal je raad opvolgen
Lies
Geplaatst op: 10-07-2019 om 22:03:36
Dankjewel voor het gesprek. Fijn dat je dromen zo helder kan maken en kan vertalen naar de 'normale' wereld
M
Geplaatst op: 09-07-2019 om 21:11:45
Lieve Samantha, nog bedankt voor je consult. Heel duidelijk en helder, zal je op de hoogte houden hoe het gaat.
S
Geplaatst op: 17-05-2019 om 17:15:36
Goedenavond, Kunt u mij vertellen hoe mijn toekomst eruit gaat zien?
J
Geplaatst op: 17-05-2019 om 17:14:23
Lieve Samantha dank u wel voor het gesprek Het klopt helemaal Zonder zelf te vertellen wist u zoveel te vertellen En het was erg duidelijk en in details en daar hou ik van Geen vage gedoe u heeft een zuivere gave veel liefs van J