Paranormale hulplijn

Een Paranormale Hulplijn, ook wel een Spirituele Hulplijn, of Bellijn genoemd, is een website, gekoppeld aan een 0900-platform, waar u betaald paranormaal advies kan inwinnen. Op deze Paranormale Hulplijn, vindt u consulenten met zeer scherpe paranormale Gaven. Zo sterk, dat zij u op afstand uw vragen kunnen beantwoorden.

De energie van uw stem, tezamen met de trillingen ervan, zijn vaak genoeg om bij een Online Helderziend Medium, Paragnost of Tarotist, beelden en/of stemmen door te krijgen, zodat zij u direct kunnen helpen. De stemmen zijn vaak van Gidsen, die een Medium standaard gebruikt, om haar of zijn consulten te kunnen geven. Gidsen zijn vaak overleden mensen, die antwoorden vanuit het universum, doorgeven via hun “doorgeefluk” ( in dit geval het Medium), om iets duidelijk te willen maken aan u. Ook kan een Gids een Engel zijn. Een bekende aartsengel, die voor vele Mediums klaar staat is “Michaël”.

Op onze Paranormale Hulplijn kunt u heel gemakkelijk en direct live contact opnemen met één van onze Mediums, zodat u niet langer hoeft rond te lopen met vragen, waarop u graag antwoorden zou willen ontvangen. U kunt u gesprek in alle anonimiteit houden, U hoeft u immers niet kenbaar te maken zoals bij een beurs of in een praktijk en wat fijn is, is dat u het consult heel gemakkelijk vanaf uw thuissituatie kunt doen. Vaak, maar niet altijd, komen er emoties bij kijken tijdens zo’n gesprek en dan wordt het thuis zijn, toch wel als heel erg fijn ervaren. Zeker op een Beurs gaat dit minder makkelijk. Het is er vaak veel te druk, mensen luisteren mee en daar heb je op onze Paranormale Hulplijn in zijn geheel geen last van.

Nog een voordeel van een thuisconsult via de Paranormale Hulplijn, is dat u het kunt starten, wanneer het u het beste uitkomt. Vaak zijn wij gewoon 24/7 voor u beschikbaar en zo hoeft u niet te wachten tot een afspraak.

Wilt u weten welke consulenten er nu online zijn? Klik dan hier en vindt u favoriete consulent!

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)