astro content

Leeuw

Geboortedatum 22 juli t/m 22 augustus | Jaarhoroscoop 2019 Leeuw

Algemeen
Je gaat een prima jaar tegemoet, omdat de planetaire afstemming een beter is. Met name de planeten die langdurige invloed hadden, geven een relaxte energie. Daardoor kan je ervan uitgaan dat je gezondheid over het algemeen mentaal en fysiek zeer goed is. Dit is voor de trotse Leeuw een teken dat er op andere gebieden gunstige tijden aankomen. Liefde en sociale contacten zijn belangrijk en je kunt daar veel energie aan geven.

De Zon en Saturnus zullen je krachtige ondersteunen, omdat er veel spirituele energie vrijkomt. Zij zorgen dat je zowel geestelijk als lichamelijk evenwicht kunt vinden. Saturnus zal hierbij een sterke drang geven om je te richten op de hogere wereld, waarbij religie of andere opvattingen belangrijker zijn. Aan de andere kant zal je op zoek zijn naar rationele en nuchtere verklaringen. Dit lijkt tegenstrijdig, maar dit is de manier hoe de Leeuw in het leven staat. Je vindt geloof een onderdeel van het leven en houd je bezig met de vraag waar de goddelijke of hogere wereld vandaan komt. Het zal een jaar zijn, waarbij je vooral zoekt naar datgene wat je kunt beredeneren met je gezond verstand, maar waarbij je wel degelijk ook zoekt naar de wereld buiten het fysieke.

Het kan een bijzonder jaar worden, waarbij van tevoren niet aangegeven kan worden hoe je met deze twee benaderingen van het leven om zal gaan. Interessant zal het in ieder geval wel zijn. Pluto bevindt zich in het 5de huis, dat gelieerd is aan de Leeuw. Daardoor kun je soms wel eens onzeker zijn en vraag je je geregeld af wie jij bent en waarom je in het leven staat. Pluto zal helpen om te transformeren en kan ervoor zorgen dat je zelfbevestiging kunt krijgen van de dingen waar je over nadenkt. Kinderen en ouders zullen erg belangrijk voor je zijn.

Mensen die nog geen kinderen hebben, kunnen een sterke drang hebben om hiermee bezig te gaan. Ook zal het een prima jaar zijn om meer hobby’s op te starten en meer met mensen om te gaan. Je zult dan vooral mensen en groepen uitkiezen die op spiritueel gebied bij je passen. Met name vreugde zal een belangrijk item zijn en die kan je alleen verkrijgen door contact met mensen die op één lijn met je zitten of jou respecteren in je mening. Let op dat je vooral voor oktober met carrière en financiën bezig bent. Vanaf oktober zal je de spirituele kant van het leven belangrijker vinden. Je richt je dan juist meer op persoonlijk en liefdevol contact.

Romantiek en sociale contacten
Neptunus staat het hele jaar in je sector van intimiteiten, waardoor je naar liefde en seks snakt. Je wilt seks spiritueel beleven. Singles vinden dit waarschijnlijk belangrijk bij het ontmoeten van een nieuwe persoon. Voor een ex-partner kan er in maart kans zijn, omdat Mercurius dan retrograde beweegt. Ook kunnen er oude vrienden terugkomen. Jupiter verblijft het grootste deel van het jaar in de Boogschutter en in je sector van romantiek. In een relatie zijn er geregeld tijden van verliefdheid. Singles krijgen veel aandacht van anderen, wat vertrouwen geeft. Op momenten dat er een verbinding is tussen Venus en Jupiter, zal er spanning en plezier zijn op gebied van romantiek. De 1ste keer in januari en de 2de in november. Gebonden mensen kunnen hun relatie verstevigen en de energie gebruiken om mooie en liefdevolle dingen te doen. Singles kunnen de energie gebruiken voor spannende nieuwe contacten, waarbij het maar de vraag is of dit tot een vaste relatie leidt, omdat je meer voor de erotiek gaat. Kom je echter iemand tegen, waarmee je op één lijn zit, dan wordt het knallen en zal die kans wel groot zijn.

Energie van Jupiter is niet altijd gunstig en vooral niet bij een verbinding met Neptunus, half januari, half juni en eind september. Je leeft dan in een droomwereld, die alleen maar op teleurstelling uit kan lopen. Houd deze perioden je verstand erbij door reëel te blijven. Lukt dit, dan kan een huidige relatie versterkt worden en liefde en verliefdheid bieden. Ben je single, dan straal je zoveel energie uit dat mensen niet om je heen kunnen. Let op dat je niet overdrijft, omdat je dan over de grenzen van mensen heen kunt gaan. Positief is de energie van Mercurius, die een probleemoplossend vermogen biedt. Met name de periode van begin februari tot halverwege april zal deze planeet in de Vissen reizen en dan kan je veel oplossen en zal de liefde terugkeren.

Ook singles kunnen bepaalde problemen oplossen, waardoor het contact met een ex-partner hersteld kan worden. Je kunt echter ook besluiten bepaalde tekortkoningen op te lossen en dan een nieuwe relatie aan te kunnen. Voor het versterken van een huidige relatie of het aangaan van een nieuwe is overigens de Nieuwe Maan, in de Waterman, van 4 februari geschikt. Er wordt een waarschuwing gegeven voor momenten dat Neptunus in het gebied van de Vis komt. Deze brengt storing, irritatie en misleiding en er kan dan veel kapotgemaakt worden.

In maart ben je speels en opwindend als gevolg van Venus in de Waterman, die een vierkant met Mars in de Stier maakt, maar deze kunnen ook maar zo voor fouten en irritatie zorgen. Mars zal van juli tot half augustus in je teken verblijven. Dit biedt kracht en alles wat je nu in de liefde doet, zal veel op leveren. Je bent energiek, moedig en enthousiast en hebt vertrouwen. In een relatie kun je problemen oplossen en de relatie versterken. Alles wat je nu besluit, kan de komende twee jaar veel brengen. Word je als single nu verliefd, dan is er kans op een lange relatie. We stelden dat Jupiter veel energie biedt, waardoor je vanaf het 1ste deel van het jaar romantisch bent.

Ook het 2de deel van het jaar zullen mensen dat merken en krijg je veel aandacht. Gebonden mensen hebben een verliefd gevoel, zelfs in een lange relatie. In de zomermaanden en vanaf november is er misleidende energie, waardoor je verleid kunt worden door iemand anders dan je partner. Doe geen dingen waar je later spijt van krijgt. Mars zal oktober tot half november veel kracht bieden, waardoor je veel ideeën hebt. Je bent niet alleen passioneel, maar ook spiritueel. Je kunt zoveel dingen bedenken dat het soms teveel kan zijn. Filter dus wel de belangrijkste dingen eruit, zodat je geen tijd aan de verkeerde dingen gaat geven.

Carrière en financiën
Saturnus en Pluto in de Steenbok bieden soms veel druk, maar de Zon in de Steenbok geeft eind januari, half juli en eind december positieve energie. Je sector van financiën wordt door veel planeten beroerd, wat interessant kan zijn. Vooral Jupiter reist een groot deel van het jaar door die sector. Daardoor wordt stress verlaagd en intuïtie verhoogd. Blijf verantwoord, omdat je anders wel eens veel ongeluk kunt krijgen. Jupiter werkt positief voor beleggingen wat betreft edelmetaal, energiebedrijven en farmacie. Jupiter is ook een planeet die intellect verhoogt, waardoor je makkelijk kennis opneemt en er educatief veel mogelijk is. Eind januari is er een verduistering van de Volle Maan in je teken en dit biedt goede energie, dat veranderingen kan geven. Je kunt op andere wijze in de wereld staan en wat bescheiden zijn. Uranus zal vanaf begin maart in de Stier binnenkomen en dit zorgt dat je minder tevreden bent. Zolang je niet te impulsief bent, blijft nadenken en advies vraagt aan mensen die je vertrouwt, zal het allemaal prima gaan. Een goede planetaire energie in de Kreeft zorgt dat je geregeld egocentrisch reageert. Dit kan zich halverwege juni laten gelden als Mercurius en Mars in dit teken staan en Saturnus en Pluto in de Steenbok. Zorg voor voldoende rust en werk vooral routinematige.

Mercurius zal de zomer doorbrengen in het 12de en 1ste huis, waardoor je realistisch bent, maar ook wel fantasievol en spiritueel. Dit kan een spannende combinatie zijn, waarin je evenwicht moet vinden om mooie plannen te bedenken. Mercurius zal geregeld in jouw teken reizen en dit zal communicatief en expressief eind juni, half juli en eind augustus veel bieden. Maak deze perioden gebruik van de energie door samen te werken en je stem te laten horen. Waarschijnlijk zijn er mensen die waardering hebben en achter je staan. Begin en eind juli beweegt Mercurius retrograde. Je kunt onzeker zijn en moelijker van je laten horen.

De Nieuwe Maan van eind augustus zal veel kracht bieden, omdat er een uitlijning in de Maagd is van de Maan, Zon, Mercurius, Venus en Mars. Ook is er een grote driehoek van Pluto, Uranus en Saturnus. Dit is een prima tijd voor verandering en transformatie. Jupiter zal eind september je sector van financiën verlaten, maar dan heb je al dat behaald wat je wilt. Het kan een prima periode voor grote aankopen zijn. Oktober en november beweegt Mercurius in de Schorpioen, maar de eerste drie weken van november retrograde. Dit is bijzonder, omdat je veel over jezelf nadenkt en teruggrijpt naar het verleden. Dit kan verrassende momenten opleveren, omdat je vertrouwen sterk wordt en je dan minder bescheiden bent. Je durft actie te ondernemen en kunt veel bereiken. Eind december zal Jupiter in de Steenbok veel energie bieden om een eigen bedrijf te starten of een promotie te krijgen. Je zult geduld moeten hebben en hard moeten werken, maar uiteindelijk is er veel mogelijk.

Emotionele en fysieke gezondheid
De planeten staan over het algemeen gunstig. Er is een harmonieus aspect, waardoor gezondheid over het algemeen goed is. Met name Uranus zal een betere beweging maken dan het vorige jaar. Mensen die een bepaalde, niet ongeneeslijke, ziekte hebben, kunnen gunstige berichten krijgen. Ook Saturnus, je planeet van gezondheid, zal op een goede manier aan de hemel staan. Deze heeft invloed op je gebit, wervels en gewrichten. Er zijn aanwijzingen dat je hier problemen door kunt ondervinden. Daardoor doe je er goed aan gelijk al vanaf het begin van het jaar aandacht te geven.

Ook kunnen je maag, lever en borststreek kwetsbaarder zijn. Hier zal je dus aandacht aan moeten geven. Zorg ervoor dat je niet teveel dierlijke vetten en eiwitten gebruikt en ook pepers kunnen funest zijn als je ze overmatig eet. Neem ook de tijd om maaltijden te nuttigen. Ga niet werken en eten tegelijk, maar zoek een plekje om tot rust te komen. Tussen werk of studie in, kan je bijvoorbeeld ook lekker de natuur ingaan. Omdat Saturnus in je sector van spiritualiteit beweegt, kun je gebruik maken van yoga, meditatie en allerlei alternatieve geneeswijzen. Deze zullen meer brengen dan gangbare methoden.

Er lijkt een verbinding te zijn tussen bezorgdheid over geliefde mensen en je eigen gezondheid. Hoe meer geliefde mensen je om je heen hebt waar je je zorgen om maakt, hoe meer stress jij kunt ervaren. Je bent iemand die normaal gesproken stoer is, maar in dit geval kun je je klein voelen. Je moet opletten dat je zelf niet ziek wordt. Met name partners, ouders, broers en zussen en (klein)kinderen kunnen voor extra stress zorgen als er iets met ze aan de hand is. Het wordt over het algemeen een prima jaar, maar zorg dus dat je stress een plekje geeft, beweeg voldoende, vermijd teveel ongezonde producten en maak je niet te druk over je werk of studie. Dit heeft geen zin en is ook niet het einde van de wereld.

Algemeen voor alle tekens in 2019
Dit jaar zal Uranus in maart naar de Stier bewegen. Daardoor hebben mensen behoefte aan vrijheid. Normaal gesproken zal Uranus symbool staan voor opstandigheid, maar de Stier zal rust brengen. Let op dat Mars de 1ste periode in de Ram staat, waardoor beide planeten gezamenlijk tot half februari leven in de brouwerij brengen. Daarom moeten we er rekening mee houden dat veel mensen deze tijd rebels zijn en er geregeld opstand is. Op kleine schaal zal dit zijn in relaties die mensen hebben, maar op grote schaal kunnen er in Nederland, Europa en de wereld flink wat problemen zijn. Zodra Uranus in de Stier komt, treedt er rust op. Er zijn zeker intense energieën, maar deze planeet zal dan inspireren en zorgen voor stabiliteit in het leven van de mensen op Aarde.

We zullen rekening moeten houden dat veranderingen of transformaties voor jaren invloed kunnen houden. Daarbij zullen witte energieën zorgen voor versterking van de verantwoordelijkheid van mensen, maar zijn er ook donkere invloeden. Jupiter zal in zijn eigen teken Boogschutter staan, Neptunus in zijn eigen teken Vissen en Saturnus in zijn eigen tegen Steenbok. Hierdoor is er warme, positieve energie, waardoor verantwoordelijkheid, ontwikkeling en spiritualiteit zorgen dat de meeste mensen het juiste nastreven. Pluto en Saturnus blijven dit jaar in de Steenbok en Jupiter voegt zich daar het eind van het jaar bij. Zoals we al zeiden, zullen er grensoverschrijdende invloeden zijn. Er kunnen in de politiek belangrijke beslissingen en gebeurtenissen zijn, waardoor er veel veranderingen zijn. De retrograde bewegingen van Venus en Mars zijn minder dominant. Er zijn retrograde energieën, maar zullen minder beïnvloeden. Er is meer stabiliteit, maar we moeten opletten dat er dat er dus grote transformaties mogelijk zijn.Deze horoscoop wordt door Frank Post vervaardigd met behulp van de psychologische astrologie. Hiermee wordt een richting in je leven aangeboden. Je kunt Frank bereiken op www.astroangels.nl onder boxnummer 0119. Het is zeker de moeite waard om eens uitgebreid op persoonlijke aspecten, waardoor je eigen toekomst en een beter beeld krijgt van je persoonlijkheid. 2017 FZP. Alle rechten zijn voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopien, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever (FZP).

Goedkoper bellen?
   Bel met credits

Happy hour

Happy Hour elke donderdag tussen 16:00 en 17:00 uur. Tijdens ons Happy Hour bel je voordeliger met onze consulenten.

NL: 0909-1901 (€0,70/min)

BE: 0902-12024 (€1,25/min)

Blog

door Medium Venus
Venus op Vakantie
Lieve Venus klanten

Ik ben van 16 januari - 2 februari op vakantie ik zal heel soms online komen op de chat maar niet Lees meer
door Medium Shakira
lieve mensen
Ik ben zeer vereerd door de mooie recensie en de prachtige sterren beoordeling! Doordat ik op aanwijzing van iemand die mij Lees meer
door Medium Marja
RELATIES IN 2019

Maak jezelf blij
Werk aan jezelf
Geef geluk aan jezelf
Vind jezelf liefdevol
Wordt je bewust
Van alle oordelen
Kijk Lees meer
door Medium Shakira
bijna tijd
Het nieuwe jaar brengt nieuwe kansen...eerst de kerstboom opruimen Lees meer
door Medium Moon
2019 staan voor jezelf.
Lieve bellers het allerbeste ja energie voor 2019.
Het vechten van uitleg in 2017-2018 maakte je moedeloos. Dus ga Lees meer
door Medium Shakira
jaarwisseling
Weer een jaar voorbij, het ging snel en niet zonder tegenslagen en zware verliezen binnen mijn gezin. Maar wij zijn vechters Lees meer
door Medium Shakira
Fijne kerstdagen
Iedereen een fijne kerst toegewenst.

Lieve groeten,

Shakira Lees meer
door Medium Marja
Liefde en Licht
Lieve Mensen,
In deze dagen
Voor de Kerst
Hebben we nog meer
Elkaar nodig
Elkaars armen
Handen om
Ons hart
Te Lees meer
door Medium Angelica
Universele wet
WANNEER je vraagt WAT JE NIET WIL

krijg je WAT JE NIET WIL

je krijgt namelijk wat je vraagt!

Hoe dat werkt, leg ik Lees meer
door Medium Shakira
Drukte en onrust deze tijd
We leven in een hectische wereld waar alles steeds sneller moet of gaat. Het lijkt of het je allemaal te snel Lees meer
door Medium Shakira
Shakira is er weer!
Hallo lieve mensen, ik ben blij om na een lange tijd weer terug te zijn om mensen te helpen waar ik kan. Voor de mensen Lees meer
door Medium Angelica
Jaarreading voor 2019!!! Jaarlegging
Ben je nieuwsgierig naar wat 2019 voor jou in petto heeft?

Ik leg maand per maand een kaart voor jou Lees meer
door Medium Moon
Transformatie HSPERS 2019
Dichte deuren doen nieuwe openen.
Wat je geeft is alles, wat je terug krijgt is minimaal.
Dus blijf bij Lees meer
door Medium Dany
Heb jij een Ja of Neen vraag?
Beste mensen heb je een ja of neen vraag? Dan kan ik je zeker helpen op twee manieren.

De eerste met Lees meer
door Medium Chantal2
Aurakleuren By Chantal
Lieve mensen,
Uw aurakleuren?
Als u mij belt, kan ik voor u uw aurakleuren vertellen en in die aurakleuren kan ik Lees meer
Weekhoroscoop

Ram

Liefdesrelatie en sociale contacten
Je moet zondag opletten dat er wat zaken minder goed verlopen. Daardoor heb je moeite om de dag op te starten. Houd vooral emoties onder controle en blijf communiceren. Over het algemeen sta je op maandag prima in het leven, maar kan er wel een bedrieglijke energie vanuit Lees meer


Boogschutter

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je vindt het zondag erg leuk om samen met je partner te zijn en het maakt je niet uit wat deze wil doen. Je bent charmant en sympathiek en je partner zal het ook fijn vinden om met jou om te gaan. Maandag en dinsdag neem je je goede humeur mee en dit kun je gebruiken om anderen Lees meer


Tweelingen

Liefdesrelatie en sociale contacten
Je kunt zondag egoïstisch zijn, maar dat kan ook veel opleveren. Je partner vindt het soms wel een verademing als je minder bescheiden bent. Laat jezelf wat meer zien en zoek het plezier op. Ga lekker je eigen weg en doe waar je zin in hebt. Je bent de eerste dagen van de Lees meer


Waterman

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent zondag t/m dinsdag emotioneler dan gewoonlijk en hebt het gevoel dat mensen zich nog wel eens tegen je keren. Bedenk dat dit jouw eigen onzekerheid. Tank vertrouwen door er met je partner over te praten en betrek ook vrienden en familie wat meer in je leven. Dan zal je Lees meer


Maagd

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag kun je moeite hebben om uit je bed te komen. Niet alleen door dromen die je nacht beheersen, maar ook omdat je de dagen ervoor nogal speels en feestelijk kan zijn geweest. Maandag en dinsdag ben je zeer sociaal en besteedt je niet alleen tijd aan je partner, maar ook aan Lees meer


Leeuw

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je emoties zijn krachtig en je hebt een prima intuïtie. Daardoor kun je ten eerste zeer sensitief naar je partner zijn. Ten tweede ben je in staat aan te voelen, wat je partner nodig heeft om gelukkig te zijn. Je bent de 1ste dagen van de week zelfverzekerd en Lees meer


Schorpioen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je hebt een ongedurig karakter en dat kan zondag t/m dinsdag naar buiten komen. Je bent avontuurlijk en assertief en dat maakt je zeer aantrekkelijk. Toch kan dit averechts werken, als je partner zich aan jou gaat storen. Je doet er goed aan om er geen strijd van te maken en te Lees meer


Stier

Liefdesrelatie en sociale contacten
Zondag vind je het nog steeds fijn om tijd aan je partner te besteden. Een lekker etentje of iets anders wat jullie dichter bij elkaar brengt, zal je niet afslaan. Let op dat er storende energie kan zijn, waardoor er conflicten met anderen kan zijn. Je kunt zelfs in vuur en vlam Lees meer


Steenbok

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag kun je je beter richten op je partner. Het zal veel goede energie bieden en ervoor zorgen dat er veel liefde tussen jullie is. Je bent flexibel en bereid om compromissen af te sluiten als je partner iets wil, waar jij geen zin in hebt. Maandag t/m woensdag ben je wat Lees meer


Kreeft

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag ben je passioneel en zit je vol energie. Je bel wel soms emotioneel en hebt de neiging jezelf te verdedigen. Dit is niet nodig. Het is prima om assertief te zijn, maar geloof in jezelf, dat is voldoende. Daarbij kan het geen kwaad als mensen kritiek hebben, daar leer je Lees meer


Vissen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent zondag in je hum en dit zal je partner zeker merken. Er is vrolijkheid en je vindt het erg leuk om je partner veel liefde te geven. Je bent dan ook het liefst met mensen samen die jouw humeur niet verpesten. Je kunt je storen aan mensen die het niet goed met jou of je Lees meer


Weegschaal

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag kun je emotioneel zijn en doe je er goed aan om thuis te blijven of te genieten van vertrouwde mensen. Je bent creatief en positief als je lekker je gangetje gaat. Je denk zondag t/m dinsdag veel na en kunt bepaalde normen en waarden analyseren. Je komt misschien wat Lees meer


Astro App

Astro APP

Bekijk gratis je horoscoop en doe een online Tarotlegging. Tevens kan je zien welke mediums en paragnosten nu beschikbaar zijn.

Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

Maandhoroscoop

Boogschutter

Overzicht voor de Boogschutter
Je kunt de 1ste week rust ervaren en dat is ook wel lekker. Maak je niet bezorgd dat er iets aan de hand is. Zelfs een actieve Boogschutter mag wat rust ervaren. Eind van de 1ste week komt Venus in jouw teken, wat vooral op gebied van liefde en vriendschap een goede energie brengt. Lees meer


Stier

Overzicht voor de Stier
Voor de Stier zal het belangrijk zijn om evenwicht te vinden. Daardoor moet je er hard voor werken om er iets van te maken. Houd er rekening mee dat je de 1ste week niet altijd even lekker in je vel zit en je vrienden, liefde en collega’s hard nodig zal hebben. Vanaf de 2de week gaat Lees meer


Waterman

Overzicht voor de Waterman
De 1ste periode van de maand denk je veel na en wil je soms teveel of te weinig. Tracht evenwicht te vinden, omdat je anders negatief kunt worden. De driehoek tussen Mercurius en Uranus zal vanaf de 4de veel brengen. Mercurius zorgt dat je sympathiek en betrokken bent bij mensen om je Lees meer


Kreeft

Overzicht voor de Kreeft
Je begint de maand door rust op te zoeken en je op te laden. Misschien voel je je leeg na de spirituele energie vanuit de feestdagen. De Maan, in de Steenbok zal je op weg helpen om langzaam aan weer op te starten. Vanaf de 5de zal je in staat zijn nieuwe doelen en plannen op te stellen. Lees meer


Vissen

Overzicht voor de Vissen
De 1ste week gaat Mercurius in de nuchtere Steenbok reizen. Je kunt intellectueel versterkt worden en zal op een wijze en overdachte wijze in het leven staan. Er wordt aangeraden orde en rust in je leven te creëren, zodat je in staat bent al je wensen, dromen en doelen vorm te geven. Lees meer


Maagd

Overzicht voor de Maagd
Je heersende planeet Mercurius zal deze maand geregeld voor veranderingen zorgen. Dit is afhankelijk van de stand en de verbindingen met andere planeten of sterrenbeelden maakt. De 4de zal Mercurius een driehoek vormen met Uranus. Deze zorgt ervoor dat je de neiging hebt veel actie te Lees meer


Schorpioen

Overzicht voor de Schorpioen
De 1ste week zal jouw heersende planeet, Mars, veel kracht geven, vooral omdat deze in de eveneens krachtige Ram staat. De energie gebruik je om met van alles bezig te zijn. Problemen, conflicten, achterstallig werk of andere zaken die je aan moet pakken, worden door deze intense Lees meer


Ram

Overzicht voor de Ram
Er wordt aangegeven dat je erg voorzichtig met jezelf moet zijn. Vooral de 1ste dagen ben je wat intens bezig en kan je jezelf in de problemen brengen. Niet omdat je nou zo slecht bezig bent, maar omdat je onvoorzichtig bent en dan is een misstap snel begaan. Denk goed over je acties na en Lees meer


Tweelingen

Overzicht voor de Tweeling
De driehoek tussen Mercurius en Uranus zal snel nieuwe kansen bieden. Daardoor krijg je ideeën en kan je daar iets mee doen om er later profijt van te hebben. Er kunnen bijzondere kansen zijn en je weet niet goed wat je er mee aan moet. Misschien doe je er goed aan dit met anderen Lees meer


Weegschaal

Overzicht voor de Weegschaal
Uranus zal het leven van de Weegschaal in het begin van de maand bescheiden houden, waardoor het leven rustig verloopt. Na de 5de wordt dit anders als deze zijn retrograde baan verlaat en voorwaarts naar de Ram gaat bewegen. Daardoor vind je het fijn veranderingen in je leven in te Lees meer


Leeuw

Overzicht voor de Leeuw
De 1ste week zal de Nieuwe Maan in de Steenbok zorgen dat je intellectueel versterkt wordt. Daardoor kan je op een logische wijze met liefde en zakelijkheden bezig zijn. Dit zal jou aansporen je gezonde verstand te gebruiken als er conflicten en problemen zijn. Je kunt gelijk al deze 1ste Lees meer


Steenbok

Overzicht voor de Steenbok
De Zon staat de 1ste periode van de maand in een verbinding met de krachtige Saturnus. Daardoor weet je wat je wilt en zal je plannen maken en nieuwe doelen stellen. Ook is er geluk om dat te bereiken wat je van plan was. Ondanks een sterk vertrouwen kan je verbaasd zijn over datgene wat Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag