astro content

Leeuw

Geboortedatum 22 juli t/m 22 augustus | Jaarhoroscoop 2019 Leeuw

Algemeen
Je gaat een prima jaar tegemoet, omdat de planetaire afstemming een beter is. Met name de planeten die langdurige invloed hadden, geven een relaxte energie. Daardoor kan je ervan uitgaan dat je gezondheid over het algemeen mentaal en fysiek zeer goed is. Dit is voor de trotse Leeuw een teken dat er op andere gebieden gunstige tijden aankomen. Liefde en sociale contacten zijn belangrijk en je kunt daar veel energie aan geven.

De Zon en Saturnus zullen je krachtige ondersteunen, omdat er veel spirituele energie vrijkomt. Zij zorgen dat je zowel geestelijk als lichamelijk evenwicht kunt vinden. Saturnus zal hierbij een sterke drang geven om je te richten op de hogere wereld, waarbij religie of andere opvattingen belangrijker zijn. Aan de andere kant zal je op zoek zijn naar rationele en nuchtere verklaringen. Dit lijkt tegenstrijdig, maar dit is de manier hoe de Leeuw in het leven staat. Je vindt geloof een onderdeel van het leven en houd je bezig met de vraag waar de goddelijke of hogere wereld vandaan komt. Het zal een jaar zijn, waarbij je vooral zoekt naar datgene wat je kunt beredeneren met je gezond verstand, maar waarbij je wel degelijk ook zoekt naar de wereld buiten het fysieke.

Het kan een bijzonder jaar worden, waarbij van tevoren niet aangegeven kan worden hoe je met deze twee benaderingen van het leven om zal gaan. Interessant zal het in ieder geval wel zijn. Pluto bevindt zich in het 5de huis, dat gelieerd is aan de Leeuw. Daardoor kun je soms wel eens onzeker zijn en vraag je je geregeld af wie jij bent en waarom je in het leven staat. Pluto zal helpen om te transformeren en kan ervoor zorgen dat je zelfbevestiging kunt krijgen van de dingen waar je over nadenkt. Kinderen en ouders zullen erg belangrijk voor je zijn.

Mensen die nog geen kinderen hebben, kunnen een sterke drang hebben om hiermee bezig te gaan. Ook zal het een prima jaar zijn om meer hobby’s op te starten en meer met mensen om te gaan. Je zult dan vooral mensen en groepen uitkiezen die op spiritueel gebied bij je passen. Met name vreugde zal een belangrijk item zijn en die kan je alleen verkrijgen door contact met mensen die op één lijn met je zitten of jou respecteren in je mening. Let op dat je vooral voor oktober met carrière en financiën bezig bent. Vanaf oktober zal je de spirituele kant van het leven belangrijker vinden. Je richt je dan juist meer op persoonlijk en liefdevol contact.

Romantiek en sociale contacten
Neptunus staat het hele jaar in je sector van intimiteiten, waardoor je naar liefde en seks snakt. Je wilt seks spiritueel beleven. Singles vinden dit waarschijnlijk belangrijk bij het ontmoeten van een nieuwe persoon. Voor een ex-partner kan er in maart kans zijn, omdat Mercurius dan retrograde beweegt. Ook kunnen er oude vrienden terugkomen. Jupiter verblijft het grootste deel van het jaar in de Boogschutter en in je sector van romantiek. In een relatie zijn er geregeld tijden van verliefdheid. Singles krijgen veel aandacht van anderen, wat vertrouwen geeft. Op momenten dat er een verbinding is tussen Venus en Jupiter, zal er spanning en plezier zijn op gebied van romantiek. De 1ste keer in januari en de 2de in november. Gebonden mensen kunnen hun relatie verstevigen en de energie gebruiken om mooie en liefdevolle dingen te doen. Singles kunnen de energie gebruiken voor spannende nieuwe contacten, waarbij het maar de vraag is of dit tot een vaste relatie leidt, omdat je meer voor de erotiek gaat. Kom je echter iemand tegen, waarmee je op één lijn zit, dan wordt het knallen en zal die kans wel groot zijn.

Energie van Jupiter is niet altijd gunstig en vooral niet bij een verbinding met Neptunus, half januari, half juni en eind september. Je leeft dan in een droomwereld, die alleen maar op teleurstelling uit kan lopen. Houd deze perioden je verstand erbij door reëel te blijven. Lukt dit, dan kan een huidige relatie versterkt worden en liefde en verliefdheid bieden. Ben je single, dan straal je zoveel energie uit dat mensen niet om je heen kunnen. Let op dat je niet overdrijft, omdat je dan over de grenzen van mensen heen kunt gaan. Positief is de energie van Mercurius, die een probleemoplossend vermogen biedt. Met name de periode van begin februari tot halverwege april zal deze planeet in de Vissen reizen en dan kan je veel oplossen en zal de liefde terugkeren.

Ook singles kunnen bepaalde problemen oplossen, waardoor het contact met een ex-partner hersteld kan worden. Je kunt echter ook besluiten bepaalde tekortkoningen op te lossen en dan een nieuwe relatie aan te kunnen. Voor het versterken van een huidige relatie of het aangaan van een nieuwe is overigens de Nieuwe Maan, in de Waterman, van 4 februari geschikt. Er wordt een waarschuwing gegeven voor momenten dat Neptunus in het gebied van de Vis komt. Deze brengt storing, irritatie en misleiding en er kan dan veel kapotgemaakt worden.

In maart ben je speels en opwindend als gevolg van Venus in de Waterman, die een vierkant met Mars in de Stier maakt, maar deze kunnen ook maar zo voor fouten en irritatie zorgen. Mars zal van juli tot half augustus in je teken verblijven. Dit biedt kracht en alles wat je nu in de liefde doet, zal veel op leveren. Je bent energiek, moedig en enthousiast en hebt vertrouwen. In een relatie kun je problemen oplossen en de relatie versterken. Alles wat je nu besluit, kan de komende twee jaar veel brengen. Word je als single nu verliefd, dan is er kans op een lange relatie. We stelden dat Jupiter veel energie biedt, waardoor je vanaf het 1ste deel van het jaar romantisch bent.

Ook het 2de deel van het jaar zullen mensen dat merken en krijg je veel aandacht. Gebonden mensen hebben een verliefd gevoel, zelfs in een lange relatie. In de zomermaanden en vanaf november is er misleidende energie, waardoor je verleid kunt worden door iemand anders dan je partner. Doe geen dingen waar je later spijt van krijgt. Mars zal oktober tot half november veel kracht bieden, waardoor je veel ideeën hebt. Je bent niet alleen passioneel, maar ook spiritueel. Je kunt zoveel dingen bedenken dat het soms teveel kan zijn. Filter dus wel de belangrijkste dingen eruit, zodat je geen tijd aan de verkeerde dingen gaat geven.

Carrière en financiën
Saturnus en Pluto in de Steenbok bieden soms veel druk, maar de Zon in de Steenbok geeft eind januari, half juli en eind december positieve energie. Je sector van financiën wordt door veel planeten beroerd, wat interessant kan zijn. Vooral Jupiter reist een groot deel van het jaar door die sector. Daardoor wordt stress verlaagd en intuïtie verhoogd. Blijf verantwoord, omdat je anders wel eens veel ongeluk kunt krijgen. Jupiter werkt positief voor beleggingen wat betreft edelmetaal, energiebedrijven en farmacie. Jupiter is ook een planeet die intellect verhoogt, waardoor je makkelijk kennis opneemt en er educatief veel mogelijk is. Eind januari is er een verduistering van de Volle Maan in je teken en dit biedt goede energie, dat veranderingen kan geven. Je kunt op andere wijze in de wereld staan en wat bescheiden zijn. Uranus zal vanaf begin maart in de Stier binnenkomen en dit zorgt dat je minder tevreden bent. Zolang je niet te impulsief bent, blijft nadenken en advies vraagt aan mensen die je vertrouwt, zal het allemaal prima gaan. Een goede planetaire energie in de Kreeft zorgt dat je geregeld egocentrisch reageert. Dit kan zich halverwege juni laten gelden als Mercurius en Mars in dit teken staan en Saturnus en Pluto in de Steenbok. Zorg voor voldoende rust en werk vooral routinematige.

Mercurius zal de zomer doorbrengen in het 12de en 1ste huis, waardoor je realistisch bent, maar ook wel fantasievol en spiritueel. Dit kan een spannende combinatie zijn, waarin je evenwicht moet vinden om mooie plannen te bedenken. Mercurius zal geregeld in jouw teken reizen en dit zal communicatief en expressief eind juni, half juli en eind augustus veel bieden. Maak deze perioden gebruik van de energie door samen te werken en je stem te laten horen. Waarschijnlijk zijn er mensen die waardering hebben en achter je staan. Begin en eind juli beweegt Mercurius retrograde. Je kunt onzeker zijn en moelijker van je laten horen.

De Nieuwe Maan van eind augustus zal veel kracht bieden, omdat er een uitlijning in de Maagd is van de Maan, Zon, Mercurius, Venus en Mars. Ook is er een grote driehoek van Pluto, Uranus en Saturnus. Dit is een prima tijd voor verandering en transformatie. Jupiter zal eind september je sector van financiën verlaten, maar dan heb je al dat behaald wat je wilt. Het kan een prima periode voor grote aankopen zijn. Oktober en november beweegt Mercurius in de Schorpioen, maar de eerste drie weken van november retrograde. Dit is bijzonder, omdat je veel over jezelf nadenkt en teruggrijpt naar het verleden. Dit kan verrassende momenten opleveren, omdat je vertrouwen sterk wordt en je dan minder bescheiden bent. Je durft actie te ondernemen en kunt veel bereiken. Eind december zal Jupiter in de Steenbok veel energie bieden om een eigen bedrijf te starten of een promotie te krijgen. Je zult geduld moeten hebben en hard moeten werken, maar uiteindelijk is er veel mogelijk.

Emotionele en fysieke gezondheid
De planeten staan over het algemeen gunstig. Er is een harmonieus aspect, waardoor gezondheid over het algemeen goed is. Met name Uranus zal een betere beweging maken dan het vorige jaar. Mensen die een bepaalde, niet ongeneeslijke, ziekte hebben, kunnen gunstige berichten krijgen. Ook Saturnus, je planeet van gezondheid, zal op een goede manier aan de hemel staan. Deze heeft invloed op je gebit, wervels en gewrichten. Er zijn aanwijzingen dat je hier problemen door kunt ondervinden. Daardoor doe je er goed aan gelijk al vanaf het begin van het jaar aandacht te geven.

Ook kunnen je maag, lever en borststreek kwetsbaarder zijn. Hier zal je dus aandacht aan moeten geven. Zorg ervoor dat je niet teveel dierlijke vetten en eiwitten gebruikt en ook pepers kunnen funest zijn als je ze overmatig eet. Neem ook de tijd om maaltijden te nuttigen. Ga niet werken en eten tegelijk, maar zoek een plekje om tot rust te komen. Tussen werk of studie in, kan je bijvoorbeeld ook lekker de natuur ingaan. Omdat Saturnus in je sector van spiritualiteit beweegt, kun je gebruik maken van yoga, meditatie en allerlei alternatieve geneeswijzen. Deze zullen meer brengen dan gangbare methoden.

Er lijkt een verbinding te zijn tussen bezorgdheid over geliefde mensen en je eigen gezondheid. Hoe meer geliefde mensen je om je heen hebt waar je je zorgen om maakt, hoe meer stress jij kunt ervaren. Je bent iemand die normaal gesproken stoer is, maar in dit geval kun je je klein voelen. Je moet opletten dat je zelf niet ziek wordt. Met name partners, ouders, broers en zussen en (klein)kinderen kunnen voor extra stress zorgen als er iets met ze aan de hand is. Het wordt over het algemeen een prima jaar, maar zorg dus dat je stress een plekje geeft, beweeg voldoende, vermijd teveel ongezonde producten en maak je niet te druk over je werk of studie. Dit heeft geen zin en is ook niet het einde van de wereld.

Algemeen voor alle tekens in 2019
Dit jaar zal Uranus in maart naar de Stier bewegen. Daardoor hebben mensen behoefte aan vrijheid. Normaal gesproken zal Uranus symbool staan voor opstandigheid, maar de Stier zal rust brengen. Let op dat Mars de 1ste periode in de Ram staat, waardoor beide planeten gezamenlijk tot half februari leven in de brouwerij brengen. Daarom moeten we er rekening mee houden dat veel mensen deze tijd rebels zijn en er geregeld opstand is. Op kleine schaal zal dit zijn in relaties die mensen hebben, maar op grote schaal kunnen er in Nederland, Europa en de wereld flink wat problemen zijn. Zodra Uranus in de Stier komt, treedt er rust op. Er zijn zeker intense energieën, maar deze planeet zal dan inspireren en zorgen voor stabiliteit in het leven van de mensen op Aarde.

We zullen rekening moeten houden dat veranderingen of transformaties voor jaren invloed kunnen houden. Daarbij zullen witte energieën zorgen voor versterking van de verantwoordelijkheid van mensen, maar zijn er ook donkere invloeden. Jupiter zal in zijn eigen teken Boogschutter staan, Neptunus in zijn eigen teken Vissen en Saturnus in zijn eigen tegen Steenbok. Hierdoor is er warme, positieve energie, waardoor verantwoordelijkheid, ontwikkeling en spiritualiteit zorgen dat de meeste mensen het juiste nastreven. Pluto en Saturnus blijven dit jaar in de Steenbok en Jupiter voegt zich daar het eind van het jaar bij. Zoals we al zeiden, zullen er grensoverschrijdende invloeden zijn. Er kunnen in de politiek belangrijke beslissingen en gebeurtenissen zijn, waardoor er veel veranderingen zijn. De retrograde bewegingen van Venus en Mars zijn minder dominant. Er zijn retrograde energieën, maar zullen minder beïnvloeden. Er is meer stabiliteit, maar we moeten opletten dat er dat er dus grote transformaties mogelijk zijn.Deze horoscoop wordt door Frank Post vervaardigd met behulp van de psychologische astrologie. Hiermee wordt een richting in je leven aangeboden. Je kunt Frank bereiken op www.astroangels.nl onder boxnummer 0119. Het is zeker de moeite waard om eens uitgebreid op persoonlijke aspecten, waardoor je eigen toekomst en een beter beeld krijgt van je persoonlijkheid. 2017 FZP. Alle rechten zijn voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopien, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever (FZP).

Goedkoper bellen?
   Bel met credits

Happy hour

Happy Hour elke donderdag tussen 16:00 en 17:00 uur. Tijdens ons Happy Hour bel je voordeliger met onze consulenten.

NL: 0909-1901 (€0,70/min)

BE: 0902-12024 (€1,25/min)

Blog

door Medium Luciano
Gezegend weekend
Sinds gister op de lijn, een paar fijne gesprekken gehad.
Heb er erg veel zin in om jullie allen te helpen en of te woord Lees meer
door Medium Moon
De taal van het Universum Medium Moon
Wij spreken en geven alles wat wij kunnen, krijgen wij het terug ja.
vragen staat vrij de codes, de Lees meer
door Medium Marja
WIE VERLANGT ER NAAR LIEFDE?
LIEFDE
WIE VERLANGT ER NAAR LIEFDE?
Wie verlangt er niet om in verbinding te komen met een iemand. Samen te Lees meer
door Medium Ingrid
Loslaten
Lief mens,

Het is een intense tijd waarin veel gebeurd.
Oude stukken waarvan je dacht dat je ze verwerkt had komen weer naar Lees meer
door Medium Angelica
Contact maken met iemand. Hoe werkt dat?
Ik krijf vaak de vraag hoe dat werkt, het contact leggen.
Ik focus mij op de naam en diegene en Lees meer
door Medium Ilse
Valentijnsdag
Valentijnsdag

Deze dag staat in het teken van de liefde, maar zouden we dat niet elke dag beter kunnen staan? Iedere dag in Lees meer
door Medium Ellen
Accepteren geloven en overgaven
Accepteren, geloven en overgaven, is de sleutel tot verandering.

Accepteer waar je nu bent de situatie Lees meer
door Medium Shakira
Bedenksels
Mijn gedachten zitten momenteel overal, dit wil niet zeggen dat ik me niet op een onderwerp kan focussen. Voor elk probleem is er Lees meer
door Medium Ellen
Je gedachten stoppen Hoe dan
Met de 22 seconden Flip Switch

Ik gebruik de "Flip-Switch" zoals die geleerd wordt door Abraham Hicks de Lees meer
door Medium Moon
Moon box 210
Lieve bellers de komende maanden ben ik minder online er zijn wat cursussen op komst.En ik ga mezelf meer scholen.Tevens Lees meer
door Medium Moon
Afspraken met Moon box 210
Lieve bellers de komende maanden ben ik minder online er zijn wat cursussen op komst.En ik ga mezelf meer Lees meer
door Medium Shakira
lieve mensen
Ik ben zeer vereerd door de mooie recensie en de prachtige sterren beoordeling! Doordat ik op aanwijzing van iemand die mij Lees meer
door Medium Marja
RELATIES IN 2019

Maak jezelf blij
Werk aan jezelf
Geef geluk aan jezelf
Vind jezelf liefdevol
Wordt je bewust
Van alle oordelen
Kijk Lees meer
door Medium Shakira
bijna tijd
Het nieuwe jaar brengt nieuwe kansen...eerst de kerstboom opruimen Lees meer
door Medium Moon
2019 staan voor jezelf.
Lieve bellers het allerbeste ja energie voor 2019.
Het vechten van uitleg in 2017-2018 maakte je moedeloos. Dus ga Lees meer
Weekhoroscoop

Maagd

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag is perfect om er iets moois van te maken. Je bent rusteloos en daardoor wil je er op uittrekken. Dat biedt veel kansen op leuke contacten en activiteiten. Je partner zal in ieder geval blij met je zijn en van je genieten. Ook maandag is een prima dag voor romantiek. Je Lees meer


Waterman

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je hebt zondag behoefte om je gevoelens te uiten en wilt veel met je partner delen. Je houdt ervan om te experimenteren en treedt geregeld buiten je comfortzone. Het kan wel eens een heel spannende dag worden. Maandag zal je wat afstand nemen en heb je veel ruimte nodig om je Lees meer


Stier

Liefdesrelatie en sociale contacten
Zondag en maandag kun je verrast worden door spannende activiteiten die er op je pad komen. Let er op dat je zeer intens kunt zijn. Daardoor ben je tegen je partner passioneel en open, maar je kunt ook wel eens negatief reageren door jaloerse of bezitterige gevoelens. Het zal Lees meer


Vissen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag en maandag voel je je relaxt, maar tegelijk ook sexy en aantrekkelijk. Dit straal je zeker uit, waardoor niet alleen je partner, maar ook anderen dit opmerken. Wees dus voorzichtig dat je niet de verkeerde signalen afgeeft. Het worden spannende en interessante dagen. Lees meer


Schorpioen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je straalt deze week een krachtig karma uit, waardoor mensen goed met je omgaan. Je bent positief en sympathiek en je intuïtie zal sterk zijn. Daardoor moet je opletten dat je dingen aanvoelt, die je partner niet aanvoelt. Er kunnen mensen zijn, waarvan jij het gevoel hebt Lees meer


Boogschutter

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag en maandag is er een krachtige romantische energie, waardoor je het geluk aan je zijde hebt. In de liefde met je partner ben je warm en sympathiek, waardoor er leuke momenten en activiteiten zijn. Let op dat er momenten zijn dat er een storende energie is, waardoor er Lees meer


Tweelingen

Liefdesrelatie en sociale contacten
Zondag en maandag zal je onderbuikgevoelens hebben. Je voelt je vrolijk, maar hebt ook het gevoel dat er iets is wat je niet thuis kunt brengen. Het lekkerst zit je in je vel als je een relatie hebt, die vooral geënt is op intellectuele overeenkomsten. Je vindt het fijn om Lees meer


Kreeft

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag ervaar je veel emoties en kunnen jij en je partner mooie momenten hebben. Je bent niet alleen liefdevol, maar hebt ook een scherpe intuïtie. Je hebt prima door wat je partner wil en zal zeker je best doen om het de ander naar de zin te maken. Maandag heb je veel Lees meer


Ram

Liefdesrelatie en sociale contacten
Net als zaterdag zal je zondag en maandag erg passioneel en sexy zijn, waardoor je partner flink van je geniet. Het is een opwindende tijd, waarbij je niet alleen je partner kan verblijden met fijne gevoelens. Je bent ook actief en vitaal op sociaal gebied. Dinsdag is wisselend, Lees meer


Leeuw

Liefdesrelaties en sociale contacten
Er zijn duidelijke aanwijzingen dat het op zondag een vurige en avontuurlijk dag wordt. Heb je geen plannen voor deze dag, doe dit dan zo snel mogelijk en besteed vooral tijd aan je partner. Het zal je zeker veel opleveren en je relatie naar een hoger plan brengen. In principe Lees meer


Steenbok

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag is een prima dag voor romantiek, maar ook voor vrienden en familie. Je krijgt goed nieuws, waardoor je erg gelukkig bent. Maandag kun je op romantisch gebied wat minder voelen en dat komt vooral omdat je op zakelijk gebied erg actief bent en je ook vrij nuchter bent. Heb Lees meer


Weegschaal

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag denk je veel na en vraag je je af of je op de goede weg bent. Je kunt wel eens wat onzeker zijn en dat straal je dan uit. Daardoor zijn er mensen die positieve aandacht voor je hebben, maar er kunnen ook mensen over je grenzen gaan. Zorg er in ieder geval voor dat je met Lees meer


Astro App

Astro APP

Bekijk gratis je horoscoop en doe een online Tarotlegging. Tevens kan je zien welke mediums en paragnosten nu beschikbaar zijn.

Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

Maandhoroscoop

Boogschutter

Overzicht voor de Boogschutter
Het eerste deel van de maand zal de Boogschutter waarschijnlijk slagen bij de dingen waar die mee bezig is. Je bent zowel in je zakelijke als privéleven in staat veel meer door te hebben, dan je normaal gesproken doet. Heb je een eigen bedrijf dat is het een prima periode om Lees meer


Ram

Overzicht van de maand
Het 1ste deel van de maand kun je het gevoel hebben dat mensen je teveel beoordelen. Je kunt je ongemakkelijk voelen en het zelfs het idee hebben dat ze je niet eerlijk behandelen. Wees reëel, omdat er soms heus momenten zijn dat mensen gelijk hebben. Ga je dan niet eigenwijs gedragen, Lees meer


Schorpioen

Overzicht voor de Schorpioen
Het eerste deel van deze maand is een periode, waarin er veel duidelijk wordt. Je kunt vooral begrijpen waarom bepaalde dingen in het verleden niet gelukt zijn en hoe je deze in de toekomst wel kunt laten lukken. Je kunt vooral op financieel gebied veel bereiken, omdat je van je fouten Lees meer


Tweelingen

Overzicht van de maand
Maart is de rustigste periode van de maand, omdat je veel vrede voelt en je relaxt bent in contact met mensen. Eventuele conflicten lijken even te verdwijnen of je besluit ze naar later te verschuiven. Dat betekent niet dat je problemen moet vergeten. Laat betrokken mensen weten dat je er Lees meer


Vissen

Overzicht voor de Vissen
Het eerste deel van de maand kan wel eens vrij lastig zijn. Je hoeft hier niet heel erg bang voor te zijn, omdat iedereen wel eens een mindere periode meemaakt. Je zult achteraf begrijpen waar dit goed voor is en er dan juist profijt van hebben. In principe zal er iets gebeuren, wat je Lees meer


Kreeft

Overzicht voor de Kreeft
Je kon je de laatste tijd eenzaam voelen, omdat je het gevoel had dat vertrouwde mensen jou niet altijd genoeg liefde of vriendschap gaven. Het 1ste deel zal je in staat zijn hier wel iets aan te doen. Je zult je minder emotioneel voelen en minder eenzaam zijn. Er wordt aangeraden niet al Lees meer


Steenbok

Overzicht voor de Steenbok
De maand zal positief voor de Steenbok beginnen, waarbij er dingen gebeuren, die je al een tijd in gedachten hebt. Natuurlijk is dit niet voor een ieder hetzelfde, maar het zal in ieder geval te maken hebben met het gevoel dat je vrijheid na kunt streven. Je voelt je vrij en merkt dat je Lees meer


Weegschaal

Overzicht voor de Weegschaal
Voor de Weegschaal zal het 1ste deel van de maand zeer positief zijn. Het is ideaal voor je gezin en voor financiën, omdat je in beiden erg adequaat en daadkrachtig bent. Je kunt wel beter stoppen met grote uitgaven, zoals een nieuwe auto of huis. Waarschijnlijk zal je hier wel Lees meer


Maagd

Overzicht voor de Maagd
Er kan in het 1ste deel van de maand iets gebeuren, waardoor er veranderingen mogelijk zijn. Werk je de laatste tijd veel, dan wordt aangeraden rustig aan te doen. Je kunt beter even je plannen aanpassen en zorgen dat je een ander patroon voor je leven bedenkt. Dit betekent niet dat je Lees meer


Leeuw

Overzicht voor de Leeuw
Je begint de maand niet op je best en het is best een lastige tijd, maar er kunnen mogelijkheden komen om te ontwikkelen. Je hebt veel kracht en kunt jezelf ook zeker bewijzen. Er wordt aangeraden hier rustig in te blijven en actie te ondernemen, maar niet door er vol voor te gaan. Ook zal Lees meer


Waterman

Overzicht voor de Waterman
Het eerste deel van de maand kun je zeer actief zijn. Je wilt veel activiteiten doen en bezoekt ook erg veel evenementen. Het wordt wel een zeer intensieve maand, waarbij je gelijk al vanaf het begin van de maand problemen op moet kunnen lossen. Mensen zullen geregeld bij je komen met Lees meer


Stier

Overzicht van de maand
Je bent aantrekkelijk en zeer sensueel en het 1ste deel van de maand gericht op romantiek. In een relatie kunnen er veel mooie dingen gebeuren, waardoor de relatie versterkt kan worden. Met name de 1ste dagen zullen belangrijk voor jou zijn, maar ook voor je partner en andere geliefden. Er Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag