astro content

Ram

Geboortedatum 21 maart t/m 19 april | Jaarhoroscoop 2019 Ram

Algemeen
Je staat volop in het leven, omdat je heersende planeet Mars een groot deel van het jaar in jouw teken staat. Januari en februari zijn fantastische maanden door de invloed van Mars, maar ook de kracht van Uranus. Deze planeet heeft nog meer invloed bij een verbinding met Mars.

De 2de week van februari kan er heel wat gebeuren. Veel van wat je doet zal positief uitpakken. Uranus zal vanaf begin maart naar het teken van de Stier verhuizen. Dit kan een moeizaam proces worden, omdat Uranus tezamen met Jupiter, Saturnus en Neptunus invloed heeft op elementen Aarde en Water. Je kunt dan letterlijk en figuurlijk het idee hebben dat je soms in het moeras wegzakt en dat maakt het soms moeilijk. Toch zal het je over het algemeen lukken om er doorheen te komen. Je bent ambitieus en hebt fysieke kracht genoeg. Het zal alleen belangrijk zijn te weten wanneer je iets moet doen en vooral hoe je dit moet doen. Gebruik energie uitgebalanceerd en focus je op belangrijke zaken waar jij invloed op hebt.

Omdat Jupiter het grootste deel van 2019 in de Boogschutter staat, heb je vuur genoeg om er iets van te maken. Je bent spiritueel sterk en hebt niet alleen een sterk geloof in jezelf, maar ook in hogere krachten. De positiviteit en ambities van deze krachtige planeet zal extra vuur geven en vooral bij verbindingen met Venus eind januari en eind november. Dit zijn momenten dat je merkt dat je minder actief hoeft te zijn en meer met liefde bezig kunt zijn. Jupiter heeft een aantal mooie verbindingen met Neptunus, half januari, half juni en eind september, waardoor je dan veel ambities hebt. Je kunt deze periode veel te doen hebben en zeker niet verzaken.

De maanden juni en juli zijn de beste maanden om evenwicht te vinden in carrière en privéleven. Mars, Mercurius, de Zon en Venus zullen namelijk in de emotionele Kreeft staan, terwijl Saturnus en Pluto dat moment in de nuchtere Steenbok staan. Je zult je echter in moeten spannen om te zorgen dat je daadwerkelijk evenwicht weet te vinden. In juli is er ook een krachtige energiedeling vanuit de zonsverduistering van de 2de en de Nieuwe Maan. Ook de Volle Maan van de 16de kan energie vrijmaken. Deze zullen in de Kreeft en Steenbok plaatsvinden. Deze dagen zullen erg veel energie kosten. Over het algemeen doe je er verstandig aan het werk even links te laten liggen en meer tijd vrij te maken voor liefde, familie en vriendschappen.

Romantiek en sociale contacten
Hoewel er dit jaar veel geluk in de liefde is, zal je in de gaten moeten houden dat zonsverduisteringen je kunnen testen. Scheidingen en conflicten zullen snel kunnen ontstaan omdat mensen dan een stuk gevoeliger zijn. Houd de horoscopen dus in de gaten. De Ram start het jaar met flink wat energie van Mars die in jouw teken staat. Je zult tot halverwege februari dan ook actief in de liefde zijn en ook passioneel op jacht zijn. Je durft veel en neemt niet snel gas terug. Venus biedt dit jaar een krachtige energie.

Misschien de meest intense periode zal zijn als Venus van 16 t/m 30 mei retrograde beweegt. Huidige relaties kunnen hierdoor sterk overdacht worden en dit kan zowel positief als negatief voor de relatie uitpakken. Voor de Ram zullen de uitkomsten meestal veel goeds laten zien. Het kan ook zeker geen kwaad om dingen te veranderen, zelfs als dit tot een breuk leidt. Veel Rammen kunnen dan ook besluiten of er in ieder geval over nadenken een huidige relatie te verbreken. Maar ook veel Rammen zullen veranderingen inpassen die tot versterking van een liefdesrelatie zorgen.

Singles gaan contacten met een ex-partner aan en ook hier kunnen goede resultaten uit voortkomen. Gebeurt dit niet, dan is er nog geen groot probleem, omdat de meeste singles hun behoeften en verlangens heus bevredigen. Dit zal in de meeste gevallen niet leiden tot een vaste relatie, maar voor flink wat passie en avontuur. Juli en augustus verblijft jouw heersende planeet Mars in je sector van de Romantiek. Je wordt er fysiek zeer aantrekkelijk door en je bent ook erg bijdehand, waardoor je zeker aan je trekken komt.

Een tijd waarin je sociaal zeer actief bent, is als Jupiter van begin september t/m de 3de week van deze maand naar je sector van zelfbewustzijn verhuist. Deze zelfde tijd zal de Zon in je sector van Romantiek en Huwelijk plaatsnemen. Je wilt een dieper contact met mensen en zal dan ook veel meer tijd besteden aan je geliefde, gezin of andere belangrijke mensen in je leven. Je zult meer nadenken wat je van de liefde verwacht en dit zal jouw denkpatroon danig kunnen beïnvloeden.

Vervolgens zal Jupiter vanaf 25 september ook in de sector van Romantiek en Huwelijk binnenkomen en jouw heersende planeet Mars de 26ste. Singles kunnen dan mensen ontmoeten waarbij ze het gevoel krijgen dat er meer is, dan hartstocht en erotiek. Dit kan zo sterk zijn dat de kans op een serieuze relatie aanwezig is. Je bent agressief in je benadering van mensen en je doet er goed aan dit enigszins onder controle te houden. Mensen die een relatie hebben, hoeven dan niet meer bang te zijn dat de relatie tot een breuk komt. Er zal meer romantiek zijn en je vindt het fijn samen met je partner uit je comfortzone te treden. Je bent hierin zeer dominant, waardoor een partner even zal moeten wennen dat je zo naar voren komt.

Het is overigens ook een prima periode voor nieuwe sociale contacten, feesten en lange reizen. Het zal in ieder geval een tijd zijn, waarin je erop uittrekt en niet thuis wilt zitten. Mensen zullen jou weer vaker zien en weten dat je volop in het leven staat. Een bijzondere energie treedt op als de retrograde Mercurius in november aan het firmament verschijnt. Deze biedt jou veel emoties om na te denken over iemand uit het verleden. Dit kunnen vrienden of familieleden zijn, maar ook de gedachten aan een ex-partner kunnen je bezighouden. Baken duidelijk af wat je hiermee wilt.

Carrière en financiën
Het wordt een jaar met kansen om iets in het leven te bereiken en succes te behalen. Je kunt gerust veel plannen. Wel is er een kans dat er in je privéleven problemen zijn, die storend in je carrière doorwerken. Er wordt aangeraden deze zo snel mogelijk op te lossen, omdat het anders een moeilijk jaar kan worden. Over het algemeen zal dit je lukken. Let op momenten dat Mars in jouw sector van emoties is of in je sector van ambities verblijft. Deze perioden kun je soms te veel willen en kunnen emoties je ambities raken, maar andersom kunnen ambities ook invloed op je emoties hebben. Het belangrijkst zal zijn om emoties in 2019 onder controle te houden. Het is fijn veel te bereiken en geld te verdienen, maar uiteindelijk zal je toch niets meenemen. Het is belangrijker om geluk en liefde te vinden. Financiële problemen lijken dit jaar een stuk minder intens dan afgelopen jaren. Je kunt meer van je financiën gebruik maken en ervan genieten, maar doet er goed aan om ook te sparen.

Schulden zullen kleiner worden en je zult gelukkig zijn bij de dingen die je doet. Er staat in de sterren geschreven dat er in je sector van financiën geen negatieve aspecten te bespeuren zijn. Je hoeft je niet veel in te spannen om mooie dingen te bereiken, maar ga er niet vanuit dat je tonnen geld binnen sleept, zonder er iets voor te doen.

De krachtige Jupiter heeft tot begin oktober invloed in jouw sector van carrière. Het is een prima jaar voor mensen die een eigen bedrijf op willen starten en mensen die hun studie afronden. Ook is er mogelijkheid op promotie of een nieuwe baan. Heb je een bedrijf dan kan je onderneming groeien en krijg je nieuwe werknemers. Dit betekent dat je meer financiën binnen haalt, maar let op dat je waarschijnlijk meer uitgaven hebt. Wil je dit jaar beleggen, dan is het prima voor edelmetalen, granen, koffie, cacao, zand, grind en schoon water. Beleg het liefst in grondstoffen.

Venus, die invloed heeft op liefde maar ook op financiën, is actief in jouw sector van onroerend. Let op dat er door de snelle beweging van Venus maandelijks verschillen zijn. Houd horoscopen dus goed in de gaten. We zullen wekelijks en maandelijks aangeven hoe het er voorstaat. We kunnen wel alvast zeggen dat er van april t/m juli veel kansen zijn in telecom, transport en media. De reclamewereld, handel, schrijvers of mensen in het bedrijfsleven zullen extra goede energie krijgen.

Venus zal half tot eind juni retrograde bewegen, waardoor er moeilijk te overwinnen obstakels mogelijk. Je zult deze tijd extra hard moeten werken om alles vorm te geven. Grote aankopen of investeringen kun je beter niet doen. De Nieuwe Maan van 28 oktober komt in de sector van financiën en dit zorgt voor een tekort aan financiële middelen. Je zult rond deze tijd op moeten letten en niet teveel risico moeten nemen.

Emotionele en fysieke gezondheid
Saturnus beweegt in de Kreeft en dat is intens voor de passionele Ram. Er zijn momenten dat emoties een loopje met je nemen. Dit hoeft niet negatief te zijn, maar je moet je energie aanwenden om gevoel onder controle te houden. Dit zorgt dat je fysiek soms minder energie hebt. Er wordt aangeraden evenwicht te vinden tussen fysieke en mentale kracht. Daarbij lijken oktober t/m december de lastigste maanden, omdat Jupiter de stressfactor toe laat nemen. Er wordt aangeraden te focussen op dingen die belangrijk zijn en andere zaken soms op de achtergrond te plaatsen. Minder werk, minder spanning en meer leuke activiteiten en ontspanning is belangrijk. Daarnaast is het belangrijk naar intuïtie te luisteren. Ben je vermoeid, dan is het belangrijk dat je rust zoekt. Je bent van jezelf actief en dan hoef je niet extra te sporten. Ook is het belangrijk evenwicht te bewaren tussen fysieke activiteiten en relaxte momenten. Op die manier ben je in staat mentaal en fysiek goed in het leven te staan.


Saturnus staat dit jaar in het teken van de Kreeft staan, waardoor je emoties krijgt uit gebeurtenissen in je gezin of familie. Wees voorzichtig en zorg dat je er geen stress of depressie door krijgt. Probeer je gevoel met mensen te bespreken, dat geeft een hoop opluchting.Stop je emoties weg of onderdruk je ze, dan kun je depressief raken. Vervolgens kun je last krijgen van maagproblemen en spijsvertering, die zelfs als je gezond eet, kunnen ontstaan. Raadpleeg een voedingsdeskundige om te bekijken wat je er aan kunt doen en hoe je er mee om kunt gaan. Er wordt aangeraden op spiritueel gebied meer met de hogere wereld bezig te zijn. Respect en waardering naar die wereld zorgen dat je lekker in je vel zit. Je kunt dan gezonder in het leven staan en zal zowel mentaal als fysiek veel sterker zijn.

Algemeen voor alle tekens in 2019
Dit jaar zal Uranus in maart naar de Stier bewegen. Daardoor hebben mensen behoefte aan vrijheid. Normaal gesproken zal Uranus symbool staan voor opstandigheid, maar de Stier zal rust brengen. Let op dat Mars de 1ste periode in de Ram staat, waardoor beide planeten gezamenlijk tot half februari leven in de brouwerij brengen. Daarom moeten we er rekening mee houden dat veel mensen deze tijd rebels zijn en er geregeld opstand is. Op kleine schaal zal dit zijn in relaties die mensen hebben, maar op grote schaal kunnen er in Nederland, Europa en de wereld flink wat problemen zijn. Zodra Uranus in de Stier komt, treedt er rust op. Er zijn zeker intense energieën, maar deze planeet zal dan inspireren en zorgen voor stabiliteit in het leven van de mensen op Aarde.

We zullen rekening moeten houden dat veranderingen of transformaties voor jaren invloed kunnen houden. Daarbij zullen witte energieën zorgen voor versterking van de verantwoordelijkheid van mensen, maar zijn er ook donkere invloeden. Jupiter zal in zijn eigen teken Boogschutter staan, Neptunus in zijn eigen teken Vissen en Saturnus in zijn eigen tegen Steenbok. Hierdoor is er warme, positieve energie, waardoor verantwoordelijkheid, ontwikkeling en spiritualiteit zorgen dat de meeste mensen het juiste nastreven. Pluto en Saturnus blijven dit jaar in de Steenbok en Jupiter voegt zich daar het eind van het jaar bij. Zoals we al zeiden, zullen er grensoverschrijdende invloeden zijn. Er kunnen in de politiek belangrijke beslissingen en gebeurtenissen zijn, waardoor er veel veranderingen zijn. De retrograde bewegingen van Venus en Mars zijn minder dominant. Er zijn retrograde energieën, maar zullen minder beïnvloeden. Er is meer stabiliteit, maar we moeten opletten dat er dat er dus grote transformaties mogelijk zijn.Deze horoscoop wordt door Frank Post vervaardigd met behulp van de psychologische astrologie. Hiermee wordt een richting in je leven aangeboden. Je kunt Frank bereiken op www.astroangels.nl onder boxnummer 0119. Het is zeker de moeite waard om eens uitgebreid op persoonlijke aspecten, waardoor je eigen toekomst en een beter beeld krijgt van je persoonlijkheid. 2017 FZP. Alle rechten zijn voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopien, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever (FZP).

Goedkoper bellen?
   Bel met credits

Happy hour

Happy Hour elke donderdag tussen 16:00 en 17:00 uur. Tijdens ons Happy Hour bel je voordeliger met onze consulenten.

NL: 0909-1901 (€0,70/min)

BE: 0902-12024 (€1,25/min)

Blog

door Medium Luciano
Gezegend weekend
Sinds gister op de lijn, een paar fijne gesprekken gehad.
Heb er erg veel zin in om jullie allen te helpen en of te woord Lees meer
door Medium Moon
De taal van het Universum Medium Moon
Wij spreken en geven alles wat wij kunnen, krijgen wij het terug ja.
vragen staat vrij de codes, de Lees meer
door Medium Marja
WIE VERLANGT ER NAAR LIEFDE?
LIEFDE
WIE VERLANGT ER NAAR LIEFDE?
Wie verlangt er niet om in verbinding te komen met een iemand. Samen te Lees meer
door Medium Ingrid
Loslaten
Lief mens,

Het is een intense tijd waarin veel gebeurd.
Oude stukken waarvan je dacht dat je ze verwerkt had komen weer naar Lees meer
door Medium Angelica
Contact maken met iemand. Hoe werkt dat?
Ik krijf vaak de vraag hoe dat werkt, het contact leggen.
Ik focus mij op de naam en diegene en Lees meer
door Medium Ilse
Valentijnsdag
Valentijnsdag

Deze dag staat in het teken van de liefde, maar zouden we dat niet elke dag beter kunnen staan? Iedere dag in Lees meer
door Medium Ellen
Accepteren geloven en overgaven
Accepteren, geloven en overgaven, is de sleutel tot verandering.

Accepteer waar je nu bent de situatie Lees meer
door Medium Shakira
Bedenksels
Mijn gedachten zitten momenteel overal, dit wil niet zeggen dat ik me niet op een onderwerp kan focussen. Voor elk probleem is er Lees meer
door Medium Ellen
Je gedachten stoppen Hoe dan
Met de 22 seconden Flip Switch

Ik gebruik de "Flip-Switch" zoals die geleerd wordt door Abraham Hicks de Lees meer
door Medium Moon
Moon box 210
Lieve bellers de komende maanden ben ik minder online er zijn wat cursussen op komst.En ik ga mezelf meer scholen.Tevens Lees meer
door Medium Moon
Afspraken met Moon box 210
Lieve bellers de komende maanden ben ik minder online er zijn wat cursussen op komst.En ik ga mezelf meer Lees meer
door Medium Shakira
lieve mensen
Ik ben zeer vereerd door de mooie recensie en de prachtige sterren beoordeling! Doordat ik op aanwijzing van iemand die mij Lees meer
door Medium Marja
RELATIES IN 2019

Maak jezelf blij
Werk aan jezelf
Geef geluk aan jezelf
Vind jezelf liefdevol
Wordt je bewust
Van alle oordelen
Kijk Lees meer
door Medium Shakira
bijna tijd
Het nieuwe jaar brengt nieuwe kansen...eerst de kerstboom opruimen Lees meer
door Medium Moon
2019 staan voor jezelf.
Lieve bellers het allerbeste ja energie voor 2019.
Het vechten van uitleg in 2017-2018 maakte je moedeloos. Dus ga Lees meer
Weekhoroscoop

Steenbok

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag is een prima dag voor romantiek, maar ook voor vrienden en familie. Je krijgt goed nieuws, waardoor je erg gelukkig bent. Maandag kun je op romantisch gebied wat minder voelen en dat komt vooral omdat je op zakelijk gebied erg actief bent en je ook vrij nuchter bent. Heb Lees meer


Waterman

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je hebt zondag behoefte om je gevoelens te uiten en wilt veel met je partner delen. Je houdt ervan om te experimenteren en treedt geregeld buiten je comfortzone. Het kan wel eens een heel spannende dag worden. Maandag zal je wat afstand nemen en heb je veel ruimte nodig om je Lees meer


Leeuw

Liefdesrelaties en sociale contacten
Er zijn duidelijke aanwijzingen dat het op zondag een vurige en avontuurlijk dag wordt. Heb je geen plannen voor deze dag, doe dit dan zo snel mogelijk en besteed vooral tijd aan je partner. Het zal je zeker veel opleveren en je relatie naar een hoger plan brengen. In principe Lees meer


Kreeft

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag ervaar je veel emoties en kunnen jij en je partner mooie momenten hebben. Je bent niet alleen liefdevol, maar hebt ook een scherpe intuïtie. Je hebt prima door wat je partner wil en zal zeker je best doen om het de ander naar de zin te maken. Maandag heb je veel Lees meer


Ram

Liefdesrelatie en sociale contacten
Net als zaterdag zal je zondag en maandag erg passioneel en sexy zijn, waardoor je partner flink van je geniet. Het is een opwindende tijd, waarbij je niet alleen je partner kan verblijden met fijne gevoelens. Je bent ook actief en vitaal op sociaal gebied. Dinsdag is wisselend, Lees meer


Vissen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag en maandag voel je je relaxt, maar tegelijk ook sexy en aantrekkelijk. Dit straal je zeker uit, waardoor niet alleen je partner, maar ook anderen dit opmerken. Wees dus voorzichtig dat je niet de verkeerde signalen afgeeft. Het worden spannende en interessante dagen. Lees meer


Tweelingen

Liefdesrelatie en sociale contacten
Zondag en maandag zal je onderbuikgevoelens hebben. Je voelt je vrolijk, maar hebt ook het gevoel dat er iets is wat je niet thuis kunt brengen. Het lekkerst zit je in je vel als je een relatie hebt, die vooral geënt is op intellectuele overeenkomsten. Je vindt het fijn om Lees meer


Weegschaal

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag denk je veel na en vraag je je af of je op de goede weg bent. Je kunt wel eens wat onzeker zijn en dat straal je dan uit. Daardoor zijn er mensen die positieve aandacht voor je hebben, maar er kunnen ook mensen over je grenzen gaan. Zorg er in ieder geval voor dat je met Lees meer


Maagd

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag is perfect om er iets moois van te maken. Je bent rusteloos en daardoor wil je er op uittrekken. Dat biedt veel kansen op leuke contacten en activiteiten. Je partner zal in ieder geval blij met je zijn en van je genieten. Ook maandag is een prima dag voor romantiek. Je Lees meer


Boogschutter

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag en maandag is er een krachtige romantische energie, waardoor je het geluk aan je zijde hebt. In de liefde met je partner ben je warm en sympathiek, waardoor er leuke momenten en activiteiten zijn. Let op dat er momenten zijn dat er een storende energie is, waardoor er Lees meer


Stier

Liefdesrelatie en sociale contacten
Zondag en maandag kun je verrast worden door spannende activiteiten die er op je pad komen. Let er op dat je zeer intens kunt zijn. Daardoor ben je tegen je partner passioneel en open, maar je kunt ook wel eens negatief reageren door jaloerse of bezitterige gevoelens. Het zal Lees meer


Schorpioen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je straalt deze week een krachtig karma uit, waardoor mensen goed met je omgaan. Je bent positief en sympathiek en je intuïtie zal sterk zijn. Daardoor moet je opletten dat je dingen aanvoelt, die je partner niet aanvoelt. Er kunnen mensen zijn, waarvan jij het gevoel hebt Lees meer


Astro App

Astro APP

Bekijk gratis je horoscoop en doe een online Tarotlegging. Tevens kan je zien welke mediums en paragnosten nu beschikbaar zijn.

Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

Maandhoroscoop

Waterman

Overzicht voor de Waterman
Het eerste deel van de maand kun je zeer actief zijn. Je wilt veel activiteiten doen en bezoekt ook erg veel evenementen. Het wordt wel een zeer intensieve maand, waarbij je gelijk al vanaf het begin van de maand problemen op moet kunnen lossen. Mensen zullen geregeld bij je komen met Lees meer


Leeuw

Overzicht voor de Leeuw
Je begint de maand niet op je best en het is best een lastige tijd, maar er kunnen mogelijkheden komen om te ontwikkelen. Je hebt veel kracht en kunt jezelf ook zeker bewijzen. Er wordt aangeraden hier rustig in te blijven en actie te ondernemen, maar niet door er vol voor te gaan. Ook zal Lees meer


Maagd

Overzicht voor de Maagd
Er kan in het 1ste deel van de maand iets gebeuren, waardoor er veranderingen mogelijk zijn. Werk je de laatste tijd veel, dan wordt aangeraden rustig aan te doen. Je kunt beter even je plannen aanpassen en zorgen dat je een ander patroon voor je leven bedenkt. Dit betekent niet dat je Lees meer


Ram

Overzicht van de maand
Het 1ste deel van de maand kun je het gevoel hebben dat mensen je teveel beoordelen. Je kunt je ongemakkelijk voelen en het zelfs het idee hebben dat ze je niet eerlijk behandelen. Wees reëel, omdat er soms heus momenten zijn dat mensen gelijk hebben. Ga je dan niet eigenwijs gedragen, Lees meer


Tweelingen

Overzicht van de maand
Maart is de rustigste periode van de maand, omdat je veel vrede voelt en je relaxt bent in contact met mensen. Eventuele conflicten lijken even te verdwijnen of je besluit ze naar later te verschuiven. Dat betekent niet dat je problemen moet vergeten. Laat betrokken mensen weten dat je er Lees meer


Schorpioen

Overzicht voor de Schorpioen
Het eerste deel van deze maand is een periode, waarin er veel duidelijk wordt. Je kunt vooral begrijpen waarom bepaalde dingen in het verleden niet gelukt zijn en hoe je deze in de toekomst wel kunt laten lukken. Je kunt vooral op financieel gebied veel bereiken, omdat je van je fouten Lees meer


Stier

Overzicht van de maand
Je bent aantrekkelijk en zeer sensueel en het 1ste deel van de maand gericht op romantiek. In een relatie kunnen er veel mooie dingen gebeuren, waardoor de relatie versterkt kan worden. Met name de 1ste dagen zullen belangrijk voor jou zijn, maar ook voor je partner en andere geliefden. Er Lees meer


Steenbok

Overzicht voor de Steenbok
De maand zal positief voor de Steenbok beginnen, waarbij er dingen gebeuren, die je al een tijd in gedachten hebt. Natuurlijk is dit niet voor een ieder hetzelfde, maar het zal in ieder geval te maken hebben met het gevoel dat je vrijheid na kunt streven. Je voelt je vrij en merkt dat je Lees meer


Kreeft

Overzicht voor de Kreeft
Je kon je de laatste tijd eenzaam voelen, omdat je het gevoel had dat vertrouwde mensen jou niet altijd genoeg liefde of vriendschap gaven. Het 1ste deel zal je in staat zijn hier wel iets aan te doen. Je zult je minder emotioneel voelen en minder eenzaam zijn. Er wordt aangeraden niet al Lees meer


Boogschutter

Overzicht voor de Boogschutter
Het eerste deel van de maand zal de Boogschutter waarschijnlijk slagen bij de dingen waar die mee bezig is. Je bent zowel in je zakelijke als privéleven in staat veel meer door te hebben, dan je normaal gesproken doet. Heb je een eigen bedrijf dat is het een prima periode om Lees meer


Vissen

Overzicht voor de Vissen
Het eerste deel van de maand kan wel eens vrij lastig zijn. Je hoeft hier niet heel erg bang voor te zijn, omdat iedereen wel eens een mindere periode meemaakt. Je zult achteraf begrijpen waar dit goed voor is en er dan juist profijt van hebben. In principe zal er iets gebeuren, wat je Lees meer


Weegschaal

Overzicht voor de Weegschaal
Voor de Weegschaal zal het 1ste deel van de maand zeer positief zijn. Het is ideaal voor je gezin en voor financiën, omdat je in beiden erg adequaat en daadkrachtig bent. Je kunt wel beter stoppen met grote uitgaven, zoals een nieuwe auto of huis. Waarschijnlijk zal je hier wel Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag