astro content

Ram

Geboortedatum 21 maart t/m 19 april | Jaarhoroscoop 2019 Ram

Algemeen
Je staat volop in het leven, omdat je heersende planeet Mars een groot deel van het jaar in jouw teken staat. Januari en februari zijn fantastische maanden door de invloed van Mars, maar ook de kracht van Uranus. Deze planeet heeft nog meer invloed bij een verbinding met Mars.

De 2de week van februari kan er heel wat gebeuren. Veel van wat je doet zal positief uitpakken. Uranus zal vanaf begin maart naar het teken van de Stier verhuizen. Dit kan een moeizaam proces worden, omdat Uranus tezamen met Jupiter, Saturnus en Neptunus invloed heeft op elementen Aarde en Water. Je kunt dan letterlijk en figuurlijk het idee hebben dat je soms in het moeras wegzakt en dat maakt het soms moeilijk. Toch zal het je over het algemeen lukken om er doorheen te komen. Je bent ambitieus en hebt fysieke kracht genoeg. Het zal alleen belangrijk zijn te weten wanneer je iets moet doen en vooral hoe je dit moet doen. Gebruik energie uitgebalanceerd en focus je op belangrijke zaken waar jij invloed op hebt.

Omdat Jupiter het grootste deel van 2019 in de Boogschutter staat, heb je vuur genoeg om er iets van te maken. Je bent spiritueel sterk en hebt niet alleen een sterk geloof in jezelf, maar ook in hogere krachten. De positiviteit en ambities van deze krachtige planeet zal extra vuur geven en vooral bij verbindingen met Venus eind januari en eind november. Dit zijn momenten dat je merkt dat je minder actief hoeft te zijn en meer met liefde bezig kunt zijn. Jupiter heeft een aantal mooie verbindingen met Neptunus, half januari, half juni en eind september, waardoor je dan veel ambities hebt. Je kunt deze periode veel te doen hebben en zeker niet verzaken.

De maanden juni en juli zijn de beste maanden om evenwicht te vinden in carrière en privéleven. Mars, Mercurius, de Zon en Venus zullen namelijk in de emotionele Kreeft staan, terwijl Saturnus en Pluto dat moment in de nuchtere Steenbok staan. Je zult je echter in moeten spannen om te zorgen dat je daadwerkelijk evenwicht weet te vinden. In juli is er ook een krachtige energiedeling vanuit de zonsverduistering van de 2de en de Nieuwe Maan. Ook de Volle Maan van de 16de kan energie vrijmaken. Deze zullen in de Kreeft en Steenbok plaatsvinden. Deze dagen zullen erg veel energie kosten. Over het algemeen doe je er verstandig aan het werk even links te laten liggen en meer tijd vrij te maken voor liefde, familie en vriendschappen.

Romantiek en sociale contacten
Hoewel er dit jaar veel geluk in de liefde is, zal je in de gaten moeten houden dat zonsverduisteringen je kunnen testen. Scheidingen en conflicten zullen snel kunnen ontstaan omdat mensen dan een stuk gevoeliger zijn. Houd de horoscopen dus in de gaten. De Ram start het jaar met flink wat energie van Mars die in jouw teken staat. Je zult tot halverwege februari dan ook actief in de liefde zijn en ook passioneel op jacht zijn. Je durft veel en neemt niet snel gas terug. Venus biedt dit jaar een krachtige energie.

Misschien de meest intense periode zal zijn als Venus van 16 t/m 30 mei retrograde beweegt. Huidige relaties kunnen hierdoor sterk overdacht worden en dit kan zowel positief als negatief voor de relatie uitpakken. Voor de Ram zullen de uitkomsten meestal veel goeds laten zien. Het kan ook zeker geen kwaad om dingen te veranderen, zelfs als dit tot een breuk leidt. Veel Rammen kunnen dan ook besluiten of er in ieder geval over nadenken een huidige relatie te verbreken. Maar ook veel Rammen zullen veranderingen inpassen die tot versterking van een liefdesrelatie zorgen.

Singles gaan contacten met een ex-partner aan en ook hier kunnen goede resultaten uit voortkomen. Gebeurt dit niet, dan is er nog geen groot probleem, omdat de meeste singles hun behoeften en verlangens heus bevredigen. Dit zal in de meeste gevallen niet leiden tot een vaste relatie, maar voor flink wat passie en avontuur. Juli en augustus verblijft jouw heersende planeet Mars in je sector van de Romantiek. Je wordt er fysiek zeer aantrekkelijk door en je bent ook erg bijdehand, waardoor je zeker aan je trekken komt.

Een tijd waarin je sociaal zeer actief bent, is als Jupiter van begin september t/m de 3de week van deze maand naar je sector van zelfbewustzijn verhuist. Deze zelfde tijd zal de Zon in je sector van Romantiek en Huwelijk plaatsnemen. Je wilt een dieper contact met mensen en zal dan ook veel meer tijd besteden aan je geliefde, gezin of andere belangrijke mensen in je leven. Je zult meer nadenken wat je van de liefde verwacht en dit zal jouw denkpatroon danig kunnen beïnvloeden.

Vervolgens zal Jupiter vanaf 25 september ook in de sector van Romantiek en Huwelijk binnenkomen en jouw heersende planeet Mars de 26ste. Singles kunnen dan mensen ontmoeten waarbij ze het gevoel krijgen dat er meer is, dan hartstocht en erotiek. Dit kan zo sterk zijn dat de kans op een serieuze relatie aanwezig is. Je bent agressief in je benadering van mensen en je doet er goed aan dit enigszins onder controle te houden. Mensen die een relatie hebben, hoeven dan niet meer bang te zijn dat de relatie tot een breuk komt. Er zal meer romantiek zijn en je vindt het fijn samen met je partner uit je comfortzone te treden. Je bent hierin zeer dominant, waardoor een partner even zal moeten wennen dat je zo naar voren komt.

Het is overigens ook een prima periode voor nieuwe sociale contacten, feesten en lange reizen. Het zal in ieder geval een tijd zijn, waarin je erop uittrekt en niet thuis wilt zitten. Mensen zullen jou weer vaker zien en weten dat je volop in het leven staat. Een bijzondere energie treedt op als de retrograde Mercurius in november aan het firmament verschijnt. Deze biedt jou veel emoties om na te denken over iemand uit het verleden. Dit kunnen vrienden of familieleden zijn, maar ook de gedachten aan een ex-partner kunnen je bezighouden. Baken duidelijk af wat je hiermee wilt.

Carrière en financiën
Het wordt een jaar met kansen om iets in het leven te bereiken en succes te behalen. Je kunt gerust veel plannen. Wel is er een kans dat er in je privéleven problemen zijn, die storend in je carrière doorwerken. Er wordt aangeraden deze zo snel mogelijk op te lossen, omdat het anders een moeilijk jaar kan worden. Over het algemeen zal dit je lukken. Let op momenten dat Mars in jouw sector van emoties is of in je sector van ambities verblijft. Deze perioden kun je soms te veel willen en kunnen emoties je ambities raken, maar andersom kunnen ambities ook invloed op je emoties hebben. Het belangrijkst zal zijn om emoties in 2019 onder controle te houden. Het is fijn veel te bereiken en geld te verdienen, maar uiteindelijk zal je toch niets meenemen. Het is belangrijker om geluk en liefde te vinden. Financiële problemen lijken dit jaar een stuk minder intens dan afgelopen jaren. Je kunt meer van je financiën gebruik maken en ervan genieten, maar doet er goed aan om ook te sparen.

Schulden zullen kleiner worden en je zult gelukkig zijn bij de dingen die je doet. Er staat in de sterren geschreven dat er in je sector van financiën geen negatieve aspecten te bespeuren zijn. Je hoeft je niet veel in te spannen om mooie dingen te bereiken, maar ga er niet vanuit dat je tonnen geld binnen sleept, zonder er iets voor te doen.

De krachtige Jupiter heeft tot begin oktober invloed in jouw sector van carrière. Het is een prima jaar voor mensen die een eigen bedrijf op willen starten en mensen die hun studie afronden. Ook is er mogelijkheid op promotie of een nieuwe baan. Heb je een bedrijf dan kan je onderneming groeien en krijg je nieuwe werknemers. Dit betekent dat je meer financiën binnen haalt, maar let op dat je waarschijnlijk meer uitgaven hebt. Wil je dit jaar beleggen, dan is het prima voor edelmetalen, granen, koffie, cacao, zand, grind en schoon water. Beleg het liefst in grondstoffen.

Venus, die invloed heeft op liefde maar ook op financiën, is actief in jouw sector van onroerend. Let op dat er door de snelle beweging van Venus maandelijks verschillen zijn. Houd horoscopen dus goed in de gaten. We zullen wekelijks en maandelijks aangeven hoe het er voorstaat. We kunnen wel alvast zeggen dat er van april t/m juli veel kansen zijn in telecom, transport en media. De reclamewereld, handel, schrijvers of mensen in het bedrijfsleven zullen extra goede energie krijgen.

Venus zal half tot eind juni retrograde bewegen, waardoor er moeilijk te overwinnen obstakels mogelijk. Je zult deze tijd extra hard moeten werken om alles vorm te geven. Grote aankopen of investeringen kun je beter niet doen. De Nieuwe Maan van 28 oktober komt in de sector van financiën en dit zorgt voor een tekort aan financiële middelen. Je zult rond deze tijd op moeten letten en niet teveel risico moeten nemen.

Emotionele en fysieke gezondheid
Saturnus beweegt in de Kreeft en dat is intens voor de passionele Ram. Er zijn momenten dat emoties een loopje met je nemen. Dit hoeft niet negatief te zijn, maar je moet je energie aanwenden om gevoel onder controle te houden. Dit zorgt dat je fysiek soms minder energie hebt. Er wordt aangeraden evenwicht te vinden tussen fysieke en mentale kracht. Daarbij lijken oktober t/m december de lastigste maanden, omdat Jupiter de stressfactor toe laat nemen. Er wordt aangeraden te focussen op dingen die belangrijk zijn en andere zaken soms op de achtergrond te plaatsen. Minder werk, minder spanning en meer leuke activiteiten en ontspanning is belangrijk. Daarnaast is het belangrijk naar intuïtie te luisteren. Ben je vermoeid, dan is het belangrijk dat je rust zoekt. Je bent van jezelf actief en dan hoef je niet extra te sporten. Ook is het belangrijk evenwicht te bewaren tussen fysieke activiteiten en relaxte momenten. Op die manier ben je in staat mentaal en fysiek goed in het leven te staan.


Saturnus staat dit jaar in het teken van de Kreeft staan, waardoor je emoties krijgt uit gebeurtenissen in je gezin of familie. Wees voorzichtig en zorg dat je er geen stress of depressie door krijgt. Probeer je gevoel met mensen te bespreken, dat geeft een hoop opluchting.Stop je emoties weg of onderdruk je ze, dan kun je depressief raken. Vervolgens kun je last krijgen van maagproblemen en spijsvertering, die zelfs als je gezond eet, kunnen ontstaan. Raadpleeg een voedingsdeskundige om te bekijken wat je er aan kunt doen en hoe je er mee om kunt gaan. Er wordt aangeraden op spiritueel gebied meer met de hogere wereld bezig te zijn. Respect en waardering naar die wereld zorgen dat je lekker in je vel zit. Je kunt dan gezonder in het leven staan en zal zowel mentaal als fysiek veel sterker zijn.

Algemeen voor alle tekens in 2019
Dit jaar zal Uranus in maart naar de Stier bewegen. Daardoor hebben mensen behoefte aan vrijheid. Normaal gesproken zal Uranus symbool staan voor opstandigheid, maar de Stier zal rust brengen. Let op dat Mars de 1ste periode in de Ram staat, waardoor beide planeten gezamenlijk tot half februari leven in de brouwerij brengen. Daarom moeten we er rekening mee houden dat veel mensen deze tijd rebels zijn en er geregeld opstand is. Op kleine schaal zal dit zijn in relaties die mensen hebben, maar op grote schaal kunnen er in Nederland, Europa en de wereld flink wat problemen zijn. Zodra Uranus in de Stier komt, treedt er rust op. Er zijn zeker intense energieën, maar deze planeet zal dan inspireren en zorgen voor stabiliteit in het leven van de mensen op Aarde.

We zullen rekening moeten houden dat veranderingen of transformaties voor jaren invloed kunnen houden. Daarbij zullen witte energieën zorgen voor versterking van de verantwoordelijkheid van mensen, maar zijn er ook donkere invloeden. Jupiter zal in zijn eigen teken Boogschutter staan, Neptunus in zijn eigen teken Vissen en Saturnus in zijn eigen tegen Steenbok. Hierdoor is er warme, positieve energie, waardoor verantwoordelijkheid, ontwikkeling en spiritualiteit zorgen dat de meeste mensen het juiste nastreven. Pluto en Saturnus blijven dit jaar in de Steenbok en Jupiter voegt zich daar het eind van het jaar bij. Zoals we al zeiden, zullen er grensoverschrijdende invloeden zijn. Er kunnen in de politiek belangrijke beslissingen en gebeurtenissen zijn, waardoor er veel veranderingen zijn. De retrograde bewegingen van Venus en Mars zijn minder dominant. Er zijn retrograde energieën, maar zullen minder beïnvloeden. Er is meer stabiliteit, maar we moeten opletten dat er dat er dus grote transformaties mogelijk zijn.Deze horoscoop wordt door Frank Post vervaardigd met behulp van de psychologische astrologie. Hiermee wordt een richting in je leven aangeboden. Je kunt Frank bereiken op www.astroangels.nl onder boxnummer 0119. Het is zeker de moeite waard om eens uitgebreid op persoonlijke aspecten, waardoor je eigen toekomst en een beter beeld krijgt van je persoonlijkheid. 2017 FZP. Alle rechten zijn voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopien, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever (FZP).

Goedkoper bellen?
   Bel met credits

Happy hour

Happy Hour elke donderdag tussen 16:00 en 17:00 uur. Tijdens ons Happy Hour bel je voordeliger met onze consulenten.

NL: 0909-1901 (€0,70/min)

BE: 0902-12024 (€1,25/min)

Blog

door Medium Venus
Venus op Vakantie
Lieve Venus klanten

Ik ben van 16 januari - 2 februari op vakantie ik zal heel soms online komen op de chat maar niet Lees meer
door Medium Shakira
lieve mensen
Ik ben zeer vereerd door de mooie recensie en de prachtige sterren beoordeling! Doordat ik op aanwijzing van iemand die mij Lees meer
door Medium Marja
RELATIES IN 2019

Maak jezelf blij
Werk aan jezelf
Geef geluk aan jezelf
Vind jezelf liefdevol
Wordt je bewust
Van alle oordelen
Kijk Lees meer
door Medium Shakira
bijna tijd
Het nieuwe jaar brengt nieuwe kansen...eerst de kerstboom opruimen Lees meer
door Medium Moon
2019 staan voor jezelf.
Lieve bellers het allerbeste ja energie voor 2019.
Het vechten van uitleg in 2017-2018 maakte je moedeloos. Dus ga Lees meer
door Medium Shakira
jaarwisseling
Weer een jaar voorbij, het ging snel en niet zonder tegenslagen en zware verliezen binnen mijn gezin. Maar wij zijn vechters Lees meer
door Medium Shakira
Fijne kerstdagen
Iedereen een fijne kerst toegewenst.

Lieve groeten,

Shakira Lees meer
door Medium Marja
Liefde en Licht
Lieve Mensen,
In deze dagen
Voor de Kerst
Hebben we nog meer
Elkaar nodig
Elkaars armen
Handen om
Ons hart
Te Lees meer
door Medium Angelica
Universele wet
WANNEER je vraagt WAT JE NIET WIL

krijg je WAT JE NIET WIL

je krijgt namelijk wat je vraagt!

Hoe dat werkt, leg ik Lees meer
door Medium Shakira
Drukte en onrust deze tijd
We leven in een hectische wereld waar alles steeds sneller moet of gaat. Het lijkt of het je allemaal te snel Lees meer
door Medium Shakira
Shakira is er weer!
Hallo lieve mensen, ik ben blij om na een lange tijd weer terug te zijn om mensen te helpen waar ik kan. Voor de mensen Lees meer
door Medium Angelica
Jaarreading voor 2019!!! Jaarlegging
Ben je nieuwsgierig naar wat 2019 voor jou in petto heeft?

Ik leg maand per maand een kaart voor jou Lees meer
door Medium Moon
Transformatie HSPERS 2019
Dichte deuren doen nieuwe openen.
Wat je geeft is alles, wat je terug krijgt is minimaal.
Dus blijf bij Lees meer
door Medium Dany
Heb jij een Ja of Neen vraag?
Beste mensen heb je een ja of neen vraag? Dan kan ik je zeker helpen op twee manieren.

De eerste met Lees meer
door Medium Chantal2
Aurakleuren By Chantal
Lieve mensen,
Uw aurakleuren?
Als u mij belt, kan ik voor u uw aurakleuren vertellen en in die aurakleuren kan ik Lees meer
Weekhoroscoop

Steenbok

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag kun je je beter richten op je partner. Het zal veel goede energie bieden en ervoor zorgen dat er veel liefde tussen jullie is. Je bent flexibel en bereid om compromissen af te sluiten als je partner iets wil, waar jij geen zin in hebt. Maandag t/m woensdag ben je wat Lees meer


Kreeft

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag ben je passioneel en zit je vol energie. Je bel wel soms emotioneel en hebt de neiging jezelf te verdedigen. Dit is niet nodig. Het is prima om assertief te zijn, maar geloof in jezelf, dat is voldoende. Daarbij kan het geen kwaad als mensen kritiek hebben, daar leer je Lees meer


Leeuw

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je emoties zijn krachtig en je hebt een prima intuïtie. Daardoor kun je ten eerste zeer sensitief naar je partner zijn. Ten tweede ben je in staat aan te voelen, wat je partner nodig heeft om gelukkig te zijn. Je bent de 1ste dagen van de week zelfverzekerd en Lees meer


Weegschaal

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag kun je emotioneel zijn en doe je er goed aan om thuis te blijven of te genieten van vertrouwde mensen. Je bent creatief en positief als je lekker je gangetje gaat. Je denk zondag t/m dinsdag veel na en kunt bepaalde normen en waarden analyseren. Je komt misschien wat Lees meer


Vissen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent zondag in je hum en dit zal je partner zeker merken. Er is vrolijkheid en je vindt het erg leuk om je partner veel liefde te geven. Je bent dan ook het liefst met mensen samen die jouw humeur niet verpesten. Je kunt je storen aan mensen die het niet goed met jou of je Lees meer


Boogschutter

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je vindt het zondag erg leuk om samen met je partner te zijn en het maakt je niet uit wat deze wil doen. Je bent charmant en sympathiek en je partner zal het ook fijn vinden om met jou om te gaan. Maandag en dinsdag neem je je goede humeur mee en dit kun je gebruiken om anderen Lees meer


Stier

Liefdesrelatie en sociale contacten
Zondag vind je het nog steeds fijn om tijd aan je partner te besteden. Een lekker etentje of iets anders wat jullie dichter bij elkaar brengt, zal je niet afslaan. Let op dat er storende energie kan zijn, waardoor er conflicten met anderen kan zijn. Je kunt zelfs in vuur en vlam Lees meer


Tweelingen

Liefdesrelatie en sociale contacten
Je kunt zondag egoïstisch zijn, maar dat kan ook veel opleveren. Je partner vindt het soms wel een verademing als je minder bescheiden bent. Laat jezelf wat meer zien en zoek het plezier op. Ga lekker je eigen weg en doe waar je zin in hebt. Je bent de eerste dagen van de Lees meer


Maagd

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag kun je moeite hebben om uit je bed te komen. Niet alleen door dromen die je nacht beheersen, maar ook omdat je de dagen ervoor nogal speels en feestelijk kan zijn geweest. Maandag en dinsdag ben je zeer sociaal en besteedt je niet alleen tijd aan je partner, maar ook aan Lees meer


Schorpioen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je hebt een ongedurig karakter en dat kan zondag t/m dinsdag naar buiten komen. Je bent avontuurlijk en assertief en dat maakt je zeer aantrekkelijk. Toch kan dit averechts werken, als je partner zich aan jou gaat storen. Je doet er goed aan om er geen strijd van te maken en te Lees meer


Ram

Liefdesrelatie en sociale contacten
Je moet zondag opletten dat er wat zaken minder goed verlopen. Daardoor heb je moeite om de dag op te starten. Houd vooral emoties onder controle en blijf communiceren. Over het algemeen sta je op maandag prima in het leven, maar kan er wel een bedrieglijke energie vanuit Lees meer


Waterman

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent zondag t/m dinsdag emotioneler dan gewoonlijk en hebt het gevoel dat mensen zich nog wel eens tegen je keren. Bedenk dat dit jouw eigen onzekerheid. Tank vertrouwen door er met je partner over te praten en betrek ook vrienden en familie wat meer in je leven. Dan zal je Lees meer


Astro App

Astro APP

Bekijk gratis je horoscoop en doe een online Tarotlegging. Tevens kan je zien welke mediums en paragnosten nu beschikbaar zijn.

Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

Maandhoroscoop

Schorpioen

Overzicht voor de Schorpioen
De 1ste week zal jouw heersende planeet, Mars, veel kracht geven, vooral omdat deze in de eveneens krachtige Ram staat. De energie gebruik je om met van alles bezig te zijn. Problemen, conflicten, achterstallig werk of andere zaken die je aan moet pakken, worden door deze intense Lees meer


Leeuw

Overzicht voor de Leeuw
De 1ste week zal de Nieuwe Maan in de Steenbok zorgen dat je intellectueel versterkt wordt. Daardoor kan je op een logische wijze met liefde en zakelijkheden bezig zijn. Dit zal jou aansporen je gezonde verstand te gebruiken als er conflicten en problemen zijn. Je kunt gelijk al deze 1ste Lees meer


Boogschutter

Overzicht voor de Boogschutter
Je kunt de 1ste week rust ervaren en dat is ook wel lekker. Maak je niet bezorgd dat er iets aan de hand is. Zelfs een actieve Boogschutter mag wat rust ervaren. Eind van de 1ste week komt Venus in jouw teken, wat vooral op gebied van liefde en vriendschap een goede energie brengt. Lees meer


Vissen

Overzicht voor de Vissen
De 1ste week gaat Mercurius in de nuchtere Steenbok reizen. Je kunt intellectueel versterkt worden en zal op een wijze en overdachte wijze in het leven staan. Er wordt aangeraden orde en rust in je leven te creëren, zodat je in staat bent al je wensen, dromen en doelen vorm te geven. Lees meer


Tweelingen

Overzicht voor de Tweeling
De driehoek tussen Mercurius en Uranus zal snel nieuwe kansen bieden. Daardoor krijg je ideeën en kan je daar iets mee doen om er later profijt van te hebben. Er kunnen bijzondere kansen zijn en je weet niet goed wat je er mee aan moet. Misschien doe je er goed aan dit met anderen Lees meer


Maagd

Overzicht voor de Maagd
Je heersende planeet Mercurius zal deze maand geregeld voor veranderingen zorgen. Dit is afhankelijk van de stand en de verbindingen met andere planeten of sterrenbeelden maakt. De 4de zal Mercurius een driehoek vormen met Uranus. Deze zorgt ervoor dat je de neiging hebt veel actie te Lees meer


Waterman

Overzicht voor de Waterman
De 1ste periode van de maand denk je veel na en wil je soms teveel of te weinig. Tracht evenwicht te vinden, omdat je anders negatief kunt worden. De driehoek tussen Mercurius en Uranus zal vanaf de 4de veel brengen. Mercurius zorgt dat je sympathiek en betrokken bent bij mensen om je Lees meer


Steenbok

Overzicht voor de Steenbok
De Zon staat de 1ste periode van de maand in een verbinding met de krachtige Saturnus. Daardoor weet je wat je wilt en zal je plannen maken en nieuwe doelen stellen. Ook is er geluk om dat te bereiken wat je van plan was. Ondanks een sterk vertrouwen kan je verbaasd zijn over datgene wat Lees meer


Kreeft

Overzicht voor de Kreeft
Je begint de maand door rust op te zoeken en je op te laden. Misschien voel je je leeg na de spirituele energie vanuit de feestdagen. De Maan, in de Steenbok zal je op weg helpen om langzaam aan weer op te starten. Vanaf de 5de zal je in staat zijn nieuwe doelen en plannen op te stellen. Lees meer


Stier

Overzicht voor de Stier
Voor de Stier zal het belangrijk zijn om evenwicht te vinden. Daardoor moet je er hard voor werken om er iets van te maken. Houd er rekening mee dat je de 1ste week niet altijd even lekker in je vel zit en je vrienden, liefde en collega’s hard nodig zal hebben. Vanaf de 2de week gaat Lees meer


Ram

Overzicht voor de Ram
Er wordt aangegeven dat je erg voorzichtig met jezelf moet zijn. Vooral de 1ste dagen ben je wat intens bezig en kan je jezelf in de problemen brengen. Niet omdat je nou zo slecht bezig bent, maar omdat je onvoorzichtig bent en dan is een misstap snel begaan. Denk goed over je acties na en Lees meer


Weegschaal

Overzicht voor de Weegschaal
Uranus zal het leven van de Weegschaal in het begin van de maand bescheiden houden, waardoor het leven rustig verloopt. Na de 5de wordt dit anders als deze zijn retrograde baan verlaat en voorwaarts naar de Ram gaat bewegen. Daardoor vind je het fijn veranderingen in je leven in te Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag