astro content

Vissen

Geboortedatum 19 februari t/m 20 maart | Jaarhoroscoop 2019 Vissen

Algemeen
Uranus had vorig jaar al invloed op de Vis en gaf toen al veranderingen en zelfs transformatie. Dit zal zich dit jaar voortzetten, waardoor je nog steeds te maken krijgt met dingen die je leven veranderen. Dit geeft flink wat leven in de brouwerij en dit vind je op zich spannend, maar je moet opletten dat het een zeer intens jaar kan worden. Vooral omdat je eigenlijk niet zoveel zin meer hebt om teveel in routinematige zaken rond te dolen. Je wilt nu iets nieuws en dit kan ervoor zorgen dat je innovatief bent. Je kunt nieuwe dingen ontdekken of zelf uitwerken. De spirituele energie is krachtig en dat zal je ook zeker gaan merken, omdat je nu veel meer zekerheid ervaart. Je voelt je minder alleen, omdat de kosmische krachten je bijstaan en ervoor zorgen dat je ook veel meer aandurft.

Let op dat je soms dwars kunt zijn tegen mensen waar je juist van houdt. Op liefdesgebied had je zeker niet te klagen en dat zal je ook dit jaar weer ervaren. Je relatie zal warm en liefdevol zijn, maar kan spannend zijn als er dingen gebeuren die je niet verwacht. Dit kunnen positieve, maar ook negatieve zaken zijn. Scheiding, nieuwe relaties en vriendschappen kunnen onderhevig zijn aan verandering die Uranus brengt.

Ook je carrière kan beïnvloed worden, waardoor je financieel en zakelijk vooruit gaat. Problemen, conflicten en schulden kunnen opgelost worden en dit zorgt ervoor dat je lekker in je vel zit, wat je humeur positief kan beroeren. Je gezondheid zal hier een positieve invloed uit ondervinden. Voor eind september is je gezondheid niet slecht, maar vanaf oktober wordt deze pas echt sterk. Dit komt vooral, omdat je dan met leven en dood bezig bent. Omdat je een grenzeloos vertrouwen in het goede hebt, zal je hier over het algemeen positieve en gelukkige energie ervaren. Saturnus kan bijzondere energie aan je bieden, omdat deze planeet veel discipline brengt. Daardoor kun je bepaalde slechte gewoontes afleren. In een relatie kun je je meer op je partner richten en doet er alles aan om het leuk te houden. Ben je single, dan kun je negatieve zaken oplossen en sta je veel sterker in het leven. Daardoor ben je veel meer ni staat om een nieuwe relatie te krijgen, maar deze ook te behouden. Het wordt dus een bijzonder jaar vol romantiek en erotiek, maar ook een sterke drang om het leven en de dood onder de loep te nemen. Je kunt nieuwsgierig zijn, maar ook wel angstig wat er toch na dit leven gaat gebeuren.

Romantiek en sociale contacten
Jupiter geeft het hele jaar ruimte voor versterking van huidige relaties of voor nieuwe relaties. Met name de periode dat Jupiter een verbinding aangaat met Neptunus kan intens zijn, waarbij de spirituele energie veel liefde biedt. Dit is half januari, half juni en bij de start van de herfst. Jupiter zal in de Boogschutter verblijven en op momenten dat er een verbinding met Venus is, kan dit ook liefde en passie brengen. Je moet opletten dat er momenten kunnen zijn dat Neptunus je onzekerheid naar voren brengt. Daardoor kun jij jezelf negatiever zien, dan anderen dit doen. Uranus kan ook storend werken, waardoor je vooral in januari en februari moeite hebt je persoonlijke vrijheid vast te houden. Je zult je in moeten zetten om er iets van te maken en te zorgen dat je evenwicht weet te vinden. Een vaste relatie is niet makkelijk, maar uiteindelijk wordt het een prima jaar voor liefde. Je bent verlegen, maar uiterlijk kun je koel overkomen. Er wordt aangeraden je sympathieke, warme kant te laten zien. Dit zal meer waardering en liefde opleveren. Mercurius kan goede energie brengen als deze half februari tot half april in jouw teken doorbrengt. Je kunt je gevoelens dan goed laten zien en hebt veel vertrouwen.

Je zelfbewustzijn wordt in mei en juli versterkt door planeten in de Tweeling, die een vierkant vormen met Jupiter en Neptunus. Tracht evenwicht te vinden tussen wie je werkelijk bent en wat je anderen laat zien. Mensen hebben wel eens het gevoel dat je je anders voordoet dan je werkelijk bent. Mars is half mei t/m juni in je sector van liefde. Daardoor ben je aanhankelijk en verliefd naar je partner. Je wilt eigenlijk weer terug naar het gevoel van de eerste ontmoeting. Singles hebben een drang om te stappen, te daten en romantiek te zoeken. Toch zal je niet snel een relatie aangaan, omdat je van je vrijheid geniet. Begin juli versterkt de Zon romantische gevoelens. Gebonden mensen zullen meer liefde voor hun huidige partner ervaren en er is saamhorigheid. Singles kunnen trachten om het contact met een ex-partner te herstellen. Voor andere singles is het een prima tijd vriendschap naar romantisch niveau te brengen. De 2de helft van juli beweegt Mercurius retrograde in de Kreeft en blijft daar tot half augustus. Er kunnen problemen uit het verleden zijn. Je moet oppassen dat je soms te snel met oplossingen aankomt. Hierdoor kunnen er misverstanden en irritaties ontstaan. Kwets je een ander, zorg dan dat je er gelijk een oplossing voor vindt. Word jij gekwetst, geef de ander dan kans om het goed te maken. Let op dat er mensen zijn, die negatieve energie dragen. Dit kan een ex-partner zijn, maar ook een huidige partner of vriend(in). Mars zal half augustus t/m september in je sector van relaties staan. Daardoor heb je een sterke drang mensen in je leven veel liefde en aandacht te geven.

Je staat open voor gevoelens van je partner en bent in staat wensen of eisen in te willigen, maar er zijn ook Vissen die de relatie willen stoppen. Ben je single, dan zoek je niet naar spanning en avontuur, maar heb je behoefte aan serieuze mensen. Zowel gebonden mensen als singles willen graag aandacht, maar eis niet teveel, omdat er teleurstelling kan zijn. Het eind van augustus zijn er planetaire krachten, waardoor je met jezelf geconfronteerd wordt. Je kunt onzeker zijn en hebt dan de neiging je tegen je partner te verzetten.

Ben je single, dan denk je over dingen die je in het verleden fout hebt gedaan. Je doet er alles aan om je leven anders vorm te geven en dit mee te nemen in een nieuwe relatie. Mars zal oktober tot half november in je sector van intimiteiten verblijven. Dit is een goede periode om energie met geliefden en vriendschappen te delen. Je vindt het belangrijk zowel emotioneel als fysiek contact met een liefdesrelatie of vrienden en familie te verbeteren. Mercurius zal van begin oktober tot begin december in de Schorpioen staan en romantiek en spiritualiteit versterken. Gebonden mensen kunnen hun relatie verbeteren, waardoor er veel saamhorigheid is. Singles zijn speels en sensueel, maar willen vooral een relatie met serieuze mensen. Let op dat de driehoek tussen Mercurius en Neptunus misleidende energie meedraagt. Daardoor denk je wel eens dingen, die niet waar zijn. De Zon zal het eind van het jaar kracht bieden, waardoor je het jaar afsluit met een vertrouwen in de hogere wereld.

Carrière en financiën
Uranus zal tot maart in je sector van financiën zijn. Ook Mars zal tot midden februari in deze sector blijven. Uranus kon eerdere jaren voor turbulentie zorgen, waardoor je financiële evenwicht verstoord werd. Ook waren er veranderingen en problemen die jou gedwarsboomd hebben. Deze kunnen in januari en februari nog steeds aan de orde zijn, maar het zal minder zijn dan eerst. Wil je financiële veranderingen doorvoeren, dan kan je dit op zich nu wel doen. Met name het aflossen van schulden of oplossen van problemen kan zeker nuttig zijn. Er is veel energie om je doelen en plannen te bereiken. Dit komt voornamelijk omdat Jupiter zich in jouw sector van carrière bevindt. Deze krachtpatser zal zorgen voor erg veel geluk en wijsheid, waardoor je je eigenlijk niet veel zorgen hoeft te maken over alles wat er dit jaar op je pad komt. Je zult stralen en mensen kunnen respect hebben voor de manier hoe jij met werk bezig bent. Dit zal het hele jaar zorgen voor waardering en respect. Waar je privé wel eens verlegen en bescheiden bent, zal je zakelijk heel goed weten wat je moet doen en hoe je je moet verwoorden. Je treedt makkelijk in de schijnwerpers en laat duidelijk merken wie je bent en wat je kunt. Ook zal Jupiter veel intellect en wijsheid brengen, maar vooral de drang om te presteren. Maak hier gebruik van, omdat je het grootste deel van het jaar erg veel profijt van deze kracht hebt.

Jupiter geeft ook de kracht om dingen die je lang geleden opgestart hebt te voltooien. Eind januari kan de Maan krachtige energie bieden, waardoor bepaalde zaken afgerond worden. Dit zijn vooral taken waar je misschien wel tegenop zag. Je voelt de passie om er voor te gaan en te zorgen dat je naar tevredenheid handelt. Mars bevindt zich van juli tot half augustus in je sector van carrière. Dit geeft veel kracht, maar je moet opletten dat de 1ste helft van juli storend is door de retrograde Mercurius in je sector van carrière. Mars zal de negatieve energie absorberen, waardoor bepaalde fouten goedgemaakt worden, oude plannen terugkomen of een baan die je al een tijd ambieerde nu op je afkomt. Ook is het een prima tijd voor mensen die vroeger veel voor je gedaan hebben of waar jij veel voor gedaan hebt.

Bewaar je geduld en ga niet teveel risico nemen, omdat je anders in de problemen komt. Mars zal zorgen voor veel energie en een drive om efficiënt en adequaat met taken om te gaan. Je bent heel erg productief en doelgericht, waardoor je bereikt en er veel mogelijkheden zijn voor ontwikkeling. Vanaf eind september reist Jupiter naar je sector van welvaart. Dit zorgt dat je vanaf dit moment zakelijk, financieel en met zakelijke contacten prima energieën krijgt. Er zal meer welvaart komen en er zijn mogelijkheden om meer te verdienen of een promotie te krijgen. Er wordt aangeraden om in de laatste drie maanden actie te ondernemen. Heb je bepaalde doelen en ambities dan kun je hiermee aan de slag gaan. Het is tevens een prima tijd om te beleggen of te investeren. Ouderen kunnen vooral met onroerend goed aan de slag gaan. Jongeren kunnen meer geld uit investeringen of beleggingen halen.

Emotionele en fysieke gezondheid
Ondanks de positieve spirituele energieën moet je opletten dat je sector van gezondheid weinig directe planetaire invloed krijgt. Dit houdt in dat je niet altijd voorzichtig bent en je dan over je eigen grenzen gaat. Voor eind september dien je voldoende te slapen, je voedingspatroon onder de loep te nemen en voldoende te bewegen. Ook moet je evenwicht vinden en rustig aandoen door hobby’s aandacht te geven en soms niet veel te bewegen. Alleen zo kun je je fysieke gesteldheid krachtig houden. Er wordt aangeraden op alternatief vlak te kijken. Vissen zijn spiritueel, maar tegelijk nuchter, maar wel met een sterk vertrouwen in de hogere wereld. Voel je je minder lekker, dan doe je er goed aan een spiritueel hulpverlener om hulp te vragen. Je kunt ook kiezen voor reguliere hulpverleners. Denk aan een massage om te ontspannen of een fysiotherapeut bij lichamelijke klachten.

De Zon raakt je gezondheidssector, waardoor je op hart- en bloedvaten moet letten. Dit is preventief bedoeld, omdat je normaal gesproken gezond bent. Vooral mensen die onverantwoordelijk leven of teveel gewicht hebben, kunnen last ondervinden. In dat geval dien je ondersteuning van een arts te vragen, zodat je de juiste behandeling ondergaat. Je moet bedenken dat er een snelle en veranderlijke energie over de Aarde heerst, waardoor bepaalde medicijnen of middelen die de ene maand helpen, dit een andere maand niet doen. In het algemeen zal je dus een goede gezondheid hebben, waarbij wel de gewrichten, lever en geslachtsorganen in de gaten gehouden moeten worden. Deze zijn kwetsbaar. Wat betreft geslachtsorganen moet je oppassen dat je niet te driest met seks omgaat en teveel risico neemt. De kans dat je jezelf blesseert of een SOA krijgt, is niet ondenkbaar. Wees hier dus alert op.

Algemeen voor alle tekens in 2019
Dit jaar zal Uranus in maart naar de Stier bewegen. Daardoor hebben mensen behoefte aan vrijheid. Normaal gesproken zal Uranus symbool staan voor opstandigheid, maar de Stier zal rust brengen. Let op dat Mars de 1ste periode in de Ram staat, waardoor beide planeten gezamenlijk tot half februari leven in de brouwerij brengen. Daarom moeten we er rekening mee houden dat veel mensen deze tijd rebels zijn en er geregeld opstand is. Op kleine schaal zal dit zijn in relaties die mensen hebben, maar op grote schaal kunnen er in Nederland, Europa en de wereld flink wat problemen zijn. Zodra Uranus in de Stier komt, treedt er rust op. Er zijn zeker intense energieën, maar deze planeet zal dan inspireren en zorgen voor stabiliteit in het leven van de mensen op Aarde. We zullen rekening moeten houden dat veranderingen of transformaties voor jaren invloed kunnen houden. Daarbij zullen witte energieën zorgen voor versterking van de verantwoordelijkheid van mensen, maar zijn er ook donkere invloeden.

Jupiter zal in zijn eigen teken Boogschutter staan, Neptunus in zijn eigen teken Vissen en Saturnus in zijn eigen tegen Steenbok. Hierdoor is er warme, positieve energie, waardoor verantwoordelijkheid, ontwikkeling en spiritualiteit zorgen dat de meeste mensen het juiste nastreven. Pluto en Saturnus blijven dit jaar in de Steenbok en Jupiter voegt zich daar het eind van het jaar bij. Zoals we al zeiden, zullen er grensoverschrijdende invloeden zijn. Er kunnen in de politiek belangrijke beslissingen en gebeurtenissen zijn, waardoor er veel veranderingen zijn. De retrograde bewegingen van Venus en Mars zijn minder dominant. Er zijn retrograde energieën, maar zullen minder beïnvloeden. Er is meer stabiliteit, maar we moeten opletten dat er dat er dus grote transformaties mogelijk zijn.Deze horoscoop wordt door Frank Post vervaardigd met behulp van de psychologische astrologie. Hiermee wordt een richting in je leven aangeboden. Je kunt Frank bereiken op www.astroangels.nl onder boxnummer 0119. Het is zeker de moeite waard om eens uitgebreid op persoonlijke aspecten, waardoor je eigen toekomst en een beter beeld krijgt van je persoonlijkheid. 2017 FZP. Alle rechten zijn voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopien, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever (FZP).

Goedkoper bellen?
   Bel met credits

Happy hour

Happy Hour elke donderdag tussen 16:00 en 17:00 uur. Tijdens ons Happy Hour bel je voordeliger met onze consulenten.

NL: 0909-1901 (€0,70/min)

BE: 0902-12024 (€1,25/min)

Blog

door Medium Venus
Venus op Vakantie
Lieve Venus klanten

Ik ben van 16 januari - 2 februari op vakantie ik zal heel soms online komen op de chat maar niet Lees meer
door Medium Shakira
lieve mensen
Ik ben zeer vereerd door de mooie recensie en de prachtige sterren beoordeling! Doordat ik op aanwijzing van iemand die mij Lees meer
door Medium Marja
RELATIES IN 2019

Maak jezelf blij
Werk aan jezelf
Geef geluk aan jezelf
Vind jezelf liefdevol
Wordt je bewust
Van alle oordelen
Kijk Lees meer
door Medium Shakira
bijna tijd
Het nieuwe jaar brengt nieuwe kansen...eerst de kerstboom opruimen Lees meer
door Medium Moon
2019 staan voor jezelf.
Lieve bellers het allerbeste ja energie voor 2019.
Het vechten van uitleg in 2017-2018 maakte je moedeloos. Dus ga Lees meer
door Medium Shakira
jaarwisseling
Weer een jaar voorbij, het ging snel en niet zonder tegenslagen en zware verliezen binnen mijn gezin. Maar wij zijn vechters Lees meer
door Medium Shakira
Fijne kerstdagen
Iedereen een fijne kerst toegewenst.

Lieve groeten,

Shakira Lees meer
door Medium Marja
Liefde en Licht
Lieve Mensen,
In deze dagen
Voor de Kerst
Hebben we nog meer
Elkaar nodig
Elkaars armen
Handen om
Ons hart
Te Lees meer
door Medium Angelica
Universele wet
WANNEER je vraagt WAT JE NIET WIL

krijg je WAT JE NIET WIL

je krijgt namelijk wat je vraagt!

Hoe dat werkt, leg ik Lees meer
door Medium Shakira
Drukte en onrust deze tijd
We leven in een hectische wereld waar alles steeds sneller moet of gaat. Het lijkt of het je allemaal te snel Lees meer
door Medium Shakira
Shakira is er weer!
Hallo lieve mensen, ik ben blij om na een lange tijd weer terug te zijn om mensen te helpen waar ik kan. Voor de mensen Lees meer
door Medium Angelica
Jaarreading voor 2019!!! Jaarlegging
Ben je nieuwsgierig naar wat 2019 voor jou in petto heeft?

Ik leg maand per maand een kaart voor jou Lees meer
door Medium Moon
Transformatie HSPERS 2019
Dichte deuren doen nieuwe openen.
Wat je geeft is alles, wat je terug krijgt is minimaal.
Dus blijf bij Lees meer
door Medium Dany
Heb jij een Ja of Neen vraag?
Beste mensen heb je een ja of neen vraag? Dan kan ik je zeker helpen op twee manieren.

De eerste met Lees meer
door Medium Chantal2
Aurakleuren By Chantal
Lieve mensen,
Uw aurakleuren?
Als u mij belt, kan ik voor u uw aurakleuren vertellen en in die aurakleuren kan ik Lees meer
Weekhoroscoop

Leeuw

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je emoties zijn krachtig en je hebt een prima intuïtie. Daardoor kun je ten eerste zeer sensitief naar je partner zijn. Ten tweede ben je in staat aan te voelen, wat je partner nodig heeft om gelukkig te zijn. Je bent de 1ste dagen van de week zelfverzekerd en Lees meer


Ram

Liefdesrelatie en sociale contacten
Je moet zondag opletten dat er wat zaken minder goed verlopen. Daardoor heb je moeite om de dag op te starten. Houd vooral emoties onder controle en blijf communiceren. Over het algemeen sta je op maandag prima in het leven, maar kan er wel een bedrieglijke energie vanuit Lees meer


Vissen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent zondag in je hum en dit zal je partner zeker merken. Er is vrolijkheid en je vindt het erg leuk om je partner veel liefde te geven. Je bent dan ook het liefst met mensen samen die jouw humeur niet verpesten. Je kunt je storen aan mensen die het niet goed met jou of je Lees meer


Steenbok

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag kun je je beter richten op je partner. Het zal veel goede energie bieden en ervoor zorgen dat er veel liefde tussen jullie is. Je bent flexibel en bereid om compromissen af te sluiten als je partner iets wil, waar jij geen zin in hebt. Maandag t/m woensdag ben je wat Lees meer


Tweelingen

Liefdesrelatie en sociale contacten
Je kunt zondag egoïstisch zijn, maar dat kan ook veel opleveren. Je partner vindt het soms wel een verademing als je minder bescheiden bent. Laat jezelf wat meer zien en zoek het plezier op. Ga lekker je eigen weg en doe waar je zin in hebt. Je bent de eerste dagen van de Lees meer


Kreeft

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag ben je passioneel en zit je vol energie. Je bel wel soms emotioneel en hebt de neiging jezelf te verdedigen. Dit is niet nodig. Het is prima om assertief te zijn, maar geloof in jezelf, dat is voldoende. Daarbij kan het geen kwaad als mensen kritiek hebben, daar leer je Lees meer


Stier

Liefdesrelatie en sociale contacten
Zondag vind je het nog steeds fijn om tijd aan je partner te besteden. Een lekker etentje of iets anders wat jullie dichter bij elkaar brengt, zal je niet afslaan. Let op dat er storende energie kan zijn, waardoor er conflicten met anderen kan zijn. Je kunt zelfs in vuur en vlam Lees meer


Waterman

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent zondag t/m dinsdag emotioneler dan gewoonlijk en hebt het gevoel dat mensen zich nog wel eens tegen je keren. Bedenk dat dit jouw eigen onzekerheid. Tank vertrouwen door er met je partner over te praten en betrek ook vrienden en familie wat meer in je leven. Dan zal je Lees meer


Boogschutter

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je vindt het zondag erg leuk om samen met je partner te zijn en het maakt je niet uit wat deze wil doen. Je bent charmant en sympathiek en je partner zal het ook fijn vinden om met jou om te gaan. Maandag en dinsdag neem je je goede humeur mee en dit kun je gebruiken om anderen Lees meer


Maagd

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag kun je moeite hebben om uit je bed te komen. Niet alleen door dromen die je nacht beheersen, maar ook omdat je de dagen ervoor nogal speels en feestelijk kan zijn geweest. Maandag en dinsdag ben je zeer sociaal en besteedt je niet alleen tijd aan je partner, maar ook aan Lees meer


Weegschaal

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag kun je emotioneel zijn en doe je er goed aan om thuis te blijven of te genieten van vertrouwde mensen. Je bent creatief en positief als je lekker je gangetje gaat. Je denk zondag t/m dinsdag veel na en kunt bepaalde normen en waarden analyseren. Je komt misschien wat Lees meer


Schorpioen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je hebt een ongedurig karakter en dat kan zondag t/m dinsdag naar buiten komen. Je bent avontuurlijk en assertief en dat maakt je zeer aantrekkelijk. Toch kan dit averechts werken, als je partner zich aan jou gaat storen. Je doet er goed aan om er geen strijd van te maken en te Lees meer


Astro App

Astro APP

Bekijk gratis je horoscoop en doe een online Tarotlegging. Tevens kan je zien welke mediums en paragnosten nu beschikbaar zijn.

Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

Maandhoroscoop

Stier

Overzicht voor de Stier
Voor de Stier zal het belangrijk zijn om evenwicht te vinden. Daardoor moet je er hard voor werken om er iets van te maken. Houd er rekening mee dat je de 1ste week niet altijd even lekker in je vel zit en je vrienden, liefde en collega’s hard nodig zal hebben. Vanaf de 2de week gaat Lees meer


Weegschaal

Overzicht voor de Weegschaal
Uranus zal het leven van de Weegschaal in het begin van de maand bescheiden houden, waardoor het leven rustig verloopt. Na de 5de wordt dit anders als deze zijn retrograde baan verlaat en voorwaarts naar de Ram gaat bewegen. Daardoor vind je het fijn veranderingen in je leven in te Lees meer


Maagd

Overzicht voor de Maagd
Je heersende planeet Mercurius zal deze maand geregeld voor veranderingen zorgen. Dit is afhankelijk van de stand en de verbindingen met andere planeten of sterrenbeelden maakt. De 4de zal Mercurius een driehoek vormen met Uranus. Deze zorgt ervoor dat je de neiging hebt veel actie te Lees meer


Leeuw

Overzicht voor de Leeuw
De 1ste week zal de Nieuwe Maan in de Steenbok zorgen dat je intellectueel versterkt wordt. Daardoor kan je op een logische wijze met liefde en zakelijkheden bezig zijn. Dit zal jou aansporen je gezonde verstand te gebruiken als er conflicten en problemen zijn. Je kunt gelijk al deze 1ste Lees meer


Kreeft

Overzicht voor de Kreeft
Je begint de maand door rust op te zoeken en je op te laden. Misschien voel je je leeg na de spirituele energie vanuit de feestdagen. De Maan, in de Steenbok zal je op weg helpen om langzaam aan weer op te starten. Vanaf de 5de zal je in staat zijn nieuwe doelen en plannen op te stellen. Lees meer


Tweelingen

Overzicht voor de Tweeling
De driehoek tussen Mercurius en Uranus zal snel nieuwe kansen bieden. Daardoor krijg je ideeën en kan je daar iets mee doen om er later profijt van te hebben. Er kunnen bijzondere kansen zijn en je weet niet goed wat je er mee aan moet. Misschien doe je er goed aan dit met anderen Lees meer


Ram

Overzicht voor de Ram
Er wordt aangegeven dat je erg voorzichtig met jezelf moet zijn. Vooral de 1ste dagen ben je wat intens bezig en kan je jezelf in de problemen brengen. Niet omdat je nou zo slecht bezig bent, maar omdat je onvoorzichtig bent en dan is een misstap snel begaan. Denk goed over je acties na en Lees meer


Vissen

Overzicht voor de Vissen
De 1ste week gaat Mercurius in de nuchtere Steenbok reizen. Je kunt intellectueel versterkt worden en zal op een wijze en overdachte wijze in het leven staan. Er wordt aangeraden orde en rust in je leven te creëren, zodat je in staat bent al je wensen, dromen en doelen vorm te geven. Lees meer


Boogschutter

Overzicht voor de Boogschutter
Je kunt de 1ste week rust ervaren en dat is ook wel lekker. Maak je niet bezorgd dat er iets aan de hand is. Zelfs een actieve Boogschutter mag wat rust ervaren. Eind van de 1ste week komt Venus in jouw teken, wat vooral op gebied van liefde en vriendschap een goede energie brengt. Lees meer


Steenbok

Overzicht voor de Steenbok
De Zon staat de 1ste periode van de maand in een verbinding met de krachtige Saturnus. Daardoor weet je wat je wilt en zal je plannen maken en nieuwe doelen stellen. Ook is er geluk om dat te bereiken wat je van plan was. Ondanks een sterk vertrouwen kan je verbaasd zijn over datgene wat Lees meer


Waterman

Overzicht voor de Waterman
De 1ste periode van de maand denk je veel na en wil je soms teveel of te weinig. Tracht evenwicht te vinden, omdat je anders negatief kunt worden. De driehoek tussen Mercurius en Uranus zal vanaf de 4de veel brengen. Mercurius zorgt dat je sympathiek en betrokken bent bij mensen om je Lees meer


Schorpioen

Overzicht voor de Schorpioen
De 1ste week zal jouw heersende planeet, Mars, veel kracht geven, vooral omdat deze in de eveneens krachtige Ram staat. De energie gebruik je om met van alles bezig te zijn. Problemen, conflicten, achterstallig werk of andere zaken die je aan moet pakken, worden door deze intense Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag