astro content

Vissen

Geboortedatum 19 februari t/m 20 maart | Jaarhoroscoop 2019 Vissen

Algemeen
Uranus had vorig jaar al invloed op de Vis en gaf toen al veranderingen en zelfs transformatie. Dit zal zich dit jaar voortzetten, waardoor je nog steeds te maken krijgt met dingen die je leven veranderen. Dit geeft flink wat leven in de brouwerij en dit vind je op zich spannend, maar je moet opletten dat het een zeer intens jaar kan worden. Vooral omdat je eigenlijk niet zoveel zin meer hebt om teveel in routinematige zaken rond te dolen. Je wilt nu iets nieuws en dit kan ervoor zorgen dat je innovatief bent. Je kunt nieuwe dingen ontdekken of zelf uitwerken. De spirituele energie is krachtig en dat zal je ook zeker gaan merken, omdat je nu veel meer zekerheid ervaart. Je voelt je minder alleen, omdat de kosmische krachten je bijstaan en ervoor zorgen dat je ook veel meer aandurft.

Let op dat je soms dwars kunt zijn tegen mensen waar je juist van houdt. Op liefdesgebied had je zeker niet te klagen en dat zal je ook dit jaar weer ervaren. Je relatie zal warm en liefdevol zijn, maar kan spannend zijn als er dingen gebeuren die je niet verwacht. Dit kunnen positieve, maar ook negatieve zaken zijn. Scheiding, nieuwe relaties en vriendschappen kunnen onderhevig zijn aan verandering die Uranus brengt.

Ook je carrière kan beïnvloed worden, waardoor je financieel en zakelijk vooruit gaat. Problemen, conflicten en schulden kunnen opgelost worden en dit zorgt ervoor dat je lekker in je vel zit, wat je humeur positief kan beroeren. Je gezondheid zal hier een positieve invloed uit ondervinden. Voor eind september is je gezondheid niet slecht, maar vanaf oktober wordt deze pas echt sterk. Dit komt vooral, omdat je dan met leven en dood bezig bent. Omdat je een grenzeloos vertrouwen in het goede hebt, zal je hier over het algemeen positieve en gelukkige energie ervaren. Saturnus kan bijzondere energie aan je bieden, omdat deze planeet veel discipline brengt. Daardoor kun je bepaalde slechte gewoontes afleren. In een relatie kun je je meer op je partner richten en doet er alles aan om het leuk te houden. Ben je single, dan kun je negatieve zaken oplossen en sta je veel sterker in het leven. Daardoor ben je veel meer ni staat om een nieuwe relatie te krijgen, maar deze ook te behouden. Het wordt dus een bijzonder jaar vol romantiek en erotiek, maar ook een sterke drang om het leven en de dood onder de loep te nemen. Je kunt nieuwsgierig zijn, maar ook wel angstig wat er toch na dit leven gaat gebeuren.

Romantiek en sociale contacten
Jupiter geeft het hele jaar ruimte voor versterking van huidige relaties of voor nieuwe relaties. Met name de periode dat Jupiter een verbinding aangaat met Neptunus kan intens zijn, waarbij de spirituele energie veel liefde biedt. Dit is half januari, half juni en bij de start van de herfst. Jupiter zal in de Boogschutter verblijven en op momenten dat er een verbinding met Venus is, kan dit ook liefde en passie brengen. Je moet opletten dat er momenten kunnen zijn dat Neptunus je onzekerheid naar voren brengt. Daardoor kun jij jezelf negatiever zien, dan anderen dit doen. Uranus kan ook storend werken, waardoor je vooral in januari en februari moeite hebt je persoonlijke vrijheid vast te houden. Je zult je in moeten zetten om er iets van te maken en te zorgen dat je evenwicht weet te vinden. Een vaste relatie is niet makkelijk, maar uiteindelijk wordt het een prima jaar voor liefde. Je bent verlegen, maar uiterlijk kun je koel overkomen. Er wordt aangeraden je sympathieke, warme kant te laten zien. Dit zal meer waardering en liefde opleveren. Mercurius kan goede energie brengen als deze half februari tot half april in jouw teken doorbrengt. Je kunt je gevoelens dan goed laten zien en hebt veel vertrouwen.

Je zelfbewustzijn wordt in mei en juli versterkt door planeten in de Tweeling, die een vierkant vormen met Jupiter en Neptunus. Tracht evenwicht te vinden tussen wie je werkelijk bent en wat je anderen laat zien. Mensen hebben wel eens het gevoel dat je je anders voordoet dan je werkelijk bent. Mars is half mei t/m juni in je sector van liefde. Daardoor ben je aanhankelijk en verliefd naar je partner. Je wilt eigenlijk weer terug naar het gevoel van de eerste ontmoeting. Singles hebben een drang om te stappen, te daten en romantiek te zoeken. Toch zal je niet snel een relatie aangaan, omdat je van je vrijheid geniet. Begin juli versterkt de Zon romantische gevoelens. Gebonden mensen zullen meer liefde voor hun huidige partner ervaren en er is saamhorigheid. Singles kunnen trachten om het contact met een ex-partner te herstellen. Voor andere singles is het een prima tijd vriendschap naar romantisch niveau te brengen. De 2de helft van juli beweegt Mercurius retrograde in de Kreeft en blijft daar tot half augustus. Er kunnen problemen uit het verleden zijn. Je moet oppassen dat je soms te snel met oplossingen aankomt. Hierdoor kunnen er misverstanden en irritaties ontstaan. Kwets je een ander, zorg dan dat je er gelijk een oplossing voor vindt. Word jij gekwetst, geef de ander dan kans om het goed te maken. Let op dat er mensen zijn, die negatieve energie dragen. Dit kan een ex-partner zijn, maar ook een huidige partner of vriend(in). Mars zal half augustus t/m september in je sector van relaties staan. Daardoor heb je een sterke drang mensen in je leven veel liefde en aandacht te geven.

Je staat open voor gevoelens van je partner en bent in staat wensen of eisen in te willigen, maar er zijn ook Vissen die de relatie willen stoppen. Ben je single, dan zoek je niet naar spanning en avontuur, maar heb je behoefte aan serieuze mensen. Zowel gebonden mensen als singles willen graag aandacht, maar eis niet teveel, omdat er teleurstelling kan zijn. Het eind van augustus zijn er planetaire krachten, waardoor je met jezelf geconfronteerd wordt. Je kunt onzeker zijn en hebt dan de neiging je tegen je partner te verzetten.

Ben je single, dan denk je over dingen die je in het verleden fout hebt gedaan. Je doet er alles aan om je leven anders vorm te geven en dit mee te nemen in een nieuwe relatie. Mars zal oktober tot half november in je sector van intimiteiten verblijven. Dit is een goede periode om energie met geliefden en vriendschappen te delen. Je vindt het belangrijk zowel emotioneel als fysiek contact met een liefdesrelatie of vrienden en familie te verbeteren. Mercurius zal van begin oktober tot begin december in de Schorpioen staan en romantiek en spiritualiteit versterken. Gebonden mensen kunnen hun relatie verbeteren, waardoor er veel saamhorigheid is. Singles zijn speels en sensueel, maar willen vooral een relatie met serieuze mensen. Let op dat de driehoek tussen Mercurius en Neptunus misleidende energie meedraagt. Daardoor denk je wel eens dingen, die niet waar zijn. De Zon zal het eind van het jaar kracht bieden, waardoor je het jaar afsluit met een vertrouwen in de hogere wereld.

Carrière en financiën
Uranus zal tot maart in je sector van financiën zijn. Ook Mars zal tot midden februari in deze sector blijven. Uranus kon eerdere jaren voor turbulentie zorgen, waardoor je financiële evenwicht verstoord werd. Ook waren er veranderingen en problemen die jou gedwarsboomd hebben. Deze kunnen in januari en februari nog steeds aan de orde zijn, maar het zal minder zijn dan eerst. Wil je financiële veranderingen doorvoeren, dan kan je dit op zich nu wel doen. Met name het aflossen van schulden of oplossen van problemen kan zeker nuttig zijn. Er is veel energie om je doelen en plannen te bereiken. Dit komt voornamelijk omdat Jupiter zich in jouw sector van carrière bevindt. Deze krachtpatser zal zorgen voor erg veel geluk en wijsheid, waardoor je je eigenlijk niet veel zorgen hoeft te maken over alles wat er dit jaar op je pad komt. Je zult stralen en mensen kunnen respect hebben voor de manier hoe jij met werk bezig bent. Dit zal het hele jaar zorgen voor waardering en respect. Waar je privé wel eens verlegen en bescheiden bent, zal je zakelijk heel goed weten wat je moet doen en hoe je je moet verwoorden. Je treedt makkelijk in de schijnwerpers en laat duidelijk merken wie je bent en wat je kunt. Ook zal Jupiter veel intellect en wijsheid brengen, maar vooral de drang om te presteren. Maak hier gebruik van, omdat je het grootste deel van het jaar erg veel profijt van deze kracht hebt.

Jupiter geeft ook de kracht om dingen die je lang geleden opgestart hebt te voltooien. Eind januari kan de Maan krachtige energie bieden, waardoor bepaalde zaken afgerond worden. Dit zijn vooral taken waar je misschien wel tegenop zag. Je voelt de passie om er voor te gaan en te zorgen dat je naar tevredenheid handelt. Mars bevindt zich van juli tot half augustus in je sector van carrière. Dit geeft veel kracht, maar je moet opletten dat de 1ste helft van juli storend is door de retrograde Mercurius in je sector van carrière. Mars zal de negatieve energie absorberen, waardoor bepaalde fouten goedgemaakt worden, oude plannen terugkomen of een baan die je al een tijd ambieerde nu op je afkomt. Ook is het een prima tijd voor mensen die vroeger veel voor je gedaan hebben of waar jij veel voor gedaan hebt.

Bewaar je geduld en ga niet teveel risico nemen, omdat je anders in de problemen komt. Mars zal zorgen voor veel energie en een drive om efficiënt en adequaat met taken om te gaan. Je bent heel erg productief en doelgericht, waardoor je bereikt en er veel mogelijkheden zijn voor ontwikkeling. Vanaf eind september reist Jupiter naar je sector van welvaart. Dit zorgt dat je vanaf dit moment zakelijk, financieel en met zakelijke contacten prima energieën krijgt. Er zal meer welvaart komen en er zijn mogelijkheden om meer te verdienen of een promotie te krijgen. Er wordt aangeraden om in de laatste drie maanden actie te ondernemen. Heb je bepaalde doelen en ambities dan kun je hiermee aan de slag gaan. Het is tevens een prima tijd om te beleggen of te investeren. Ouderen kunnen vooral met onroerend goed aan de slag gaan. Jongeren kunnen meer geld uit investeringen of beleggingen halen.

Emotionele en fysieke gezondheid
Ondanks de positieve spirituele energieën moet je opletten dat je sector van gezondheid weinig directe planetaire invloed krijgt. Dit houdt in dat je niet altijd voorzichtig bent en je dan over je eigen grenzen gaat. Voor eind september dien je voldoende te slapen, je voedingspatroon onder de loep te nemen en voldoende te bewegen. Ook moet je evenwicht vinden en rustig aandoen door hobby’s aandacht te geven en soms niet veel te bewegen. Alleen zo kun je je fysieke gesteldheid krachtig houden. Er wordt aangeraden op alternatief vlak te kijken. Vissen zijn spiritueel, maar tegelijk nuchter, maar wel met een sterk vertrouwen in de hogere wereld. Voel je je minder lekker, dan doe je er goed aan een spiritueel hulpverlener om hulp te vragen. Je kunt ook kiezen voor reguliere hulpverleners. Denk aan een massage om te ontspannen of een fysiotherapeut bij lichamelijke klachten.

De Zon raakt je gezondheidssector, waardoor je op hart- en bloedvaten moet letten. Dit is preventief bedoeld, omdat je normaal gesproken gezond bent. Vooral mensen die onverantwoordelijk leven of teveel gewicht hebben, kunnen last ondervinden. In dat geval dien je ondersteuning van een arts te vragen, zodat je de juiste behandeling ondergaat. Je moet bedenken dat er een snelle en veranderlijke energie over de Aarde heerst, waardoor bepaalde medicijnen of middelen die de ene maand helpen, dit een andere maand niet doen. In het algemeen zal je dus een goede gezondheid hebben, waarbij wel de gewrichten, lever en geslachtsorganen in de gaten gehouden moeten worden. Deze zijn kwetsbaar. Wat betreft geslachtsorganen moet je oppassen dat je niet te driest met seks omgaat en teveel risico neemt. De kans dat je jezelf blesseert of een SOA krijgt, is niet ondenkbaar. Wees hier dus alert op.

Algemeen voor alle tekens in 2019
Dit jaar zal Uranus in maart naar de Stier bewegen. Daardoor hebben mensen behoefte aan vrijheid. Normaal gesproken zal Uranus symbool staan voor opstandigheid, maar de Stier zal rust brengen. Let op dat Mars de 1ste periode in de Ram staat, waardoor beide planeten gezamenlijk tot half februari leven in de brouwerij brengen. Daarom moeten we er rekening mee houden dat veel mensen deze tijd rebels zijn en er geregeld opstand is. Op kleine schaal zal dit zijn in relaties die mensen hebben, maar op grote schaal kunnen er in Nederland, Europa en de wereld flink wat problemen zijn. Zodra Uranus in de Stier komt, treedt er rust op. Er zijn zeker intense energieën, maar deze planeet zal dan inspireren en zorgen voor stabiliteit in het leven van de mensen op Aarde. We zullen rekening moeten houden dat veranderingen of transformaties voor jaren invloed kunnen houden. Daarbij zullen witte energieën zorgen voor versterking van de verantwoordelijkheid van mensen, maar zijn er ook donkere invloeden.

Jupiter zal in zijn eigen teken Boogschutter staan, Neptunus in zijn eigen teken Vissen en Saturnus in zijn eigen tegen Steenbok. Hierdoor is er warme, positieve energie, waardoor verantwoordelijkheid, ontwikkeling en spiritualiteit zorgen dat de meeste mensen het juiste nastreven. Pluto en Saturnus blijven dit jaar in de Steenbok en Jupiter voegt zich daar het eind van het jaar bij. Zoals we al zeiden, zullen er grensoverschrijdende invloeden zijn. Er kunnen in de politiek belangrijke beslissingen en gebeurtenissen zijn, waardoor er veel veranderingen zijn. De retrograde bewegingen van Venus en Mars zijn minder dominant. Er zijn retrograde energieën, maar zullen minder beïnvloeden. Er is meer stabiliteit, maar we moeten opletten dat er dat er dus grote transformaties mogelijk zijn.Deze horoscoop wordt door Frank Post vervaardigd met behulp van de psychologische astrologie. Hiermee wordt een richting in je leven aangeboden. Je kunt Frank bereiken op www.astroangels.nl onder boxnummer 0119. Het is zeker de moeite waard om eens uitgebreid op persoonlijke aspecten, waardoor je eigen toekomst en een beter beeld krijgt van je persoonlijkheid. 2017 FZP. Alle rechten zijn voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopien, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever (FZP).

Goedkoper bellen?
   Bel met credits

Happy hour

Happy Hour elke donderdag tussen 16:00 en 17:00 uur. Tijdens ons Happy Hour bel je voordeliger met onze consulenten.

NL: 0909-1901 (€0,70/min)

BE: 0902-12024 (€1,25/min)

Blog

door Medium Luciano
Gezegend weekend
Sinds gister op de lijn, een paar fijne gesprekken gehad.
Heb er erg veel zin in om jullie allen te helpen en of te woord Lees meer
door Medium Moon
De taal van het Universum Medium Moon
Wij spreken en geven alles wat wij kunnen, krijgen wij het terug ja.
vragen staat vrij de codes, de Lees meer
door Medium Marja
WIE VERLANGT ER NAAR LIEFDE?
LIEFDE
WIE VERLANGT ER NAAR LIEFDE?
Wie verlangt er niet om in verbinding te komen met een iemand. Samen te Lees meer
door Medium Ingrid
Loslaten
Lief mens,

Het is een intense tijd waarin veel gebeurd.
Oude stukken waarvan je dacht dat je ze verwerkt had komen weer naar Lees meer
door Medium Angelica
Contact maken met iemand. Hoe werkt dat?
Ik krijf vaak de vraag hoe dat werkt, het contact leggen.
Ik focus mij op de naam en diegene en Lees meer
door Medium Ilse
Valentijnsdag
Valentijnsdag

Deze dag staat in het teken van de liefde, maar zouden we dat niet elke dag beter kunnen staan? Iedere dag in Lees meer
door Medium Ellen
Accepteren geloven en overgaven
Accepteren, geloven en overgaven, is de sleutel tot verandering.

Accepteer waar je nu bent de situatie Lees meer
door Medium Shakira
Bedenksels
Mijn gedachten zitten momenteel overal, dit wil niet zeggen dat ik me niet op een onderwerp kan focussen. Voor elk probleem is er Lees meer
door Medium Ellen
Je gedachten stoppen Hoe dan
Met de 22 seconden Flip Switch

Ik gebruik de "Flip-Switch" zoals die geleerd wordt door Abraham Hicks de Lees meer
door Medium Moon
Moon box 210
Lieve bellers de komende maanden ben ik minder online er zijn wat cursussen op komst.En ik ga mezelf meer scholen.Tevens Lees meer
door Medium Moon
Afspraken met Moon box 210
Lieve bellers de komende maanden ben ik minder online er zijn wat cursussen op komst.En ik ga mezelf meer Lees meer
door Medium Shakira
lieve mensen
Ik ben zeer vereerd door de mooie recensie en de prachtige sterren beoordeling! Doordat ik op aanwijzing van iemand die mij Lees meer
door Medium Marja
RELATIES IN 2019

Maak jezelf blij
Werk aan jezelf
Geef geluk aan jezelf
Vind jezelf liefdevol
Wordt je bewust
Van alle oordelen
Kijk Lees meer
door Medium Shakira
bijna tijd
Het nieuwe jaar brengt nieuwe kansen...eerst de kerstboom opruimen Lees meer
door Medium Moon
2019 staan voor jezelf.
Lieve bellers het allerbeste ja energie voor 2019.
Het vechten van uitleg in 2017-2018 maakte je moedeloos. Dus ga Lees meer
Weekhoroscoop

Stier

Liefdesrelatie en sociale contacten
Zondag en maandag kun je verrast worden door spannende activiteiten die er op je pad komen. Let er op dat je zeer intens kunt zijn. Daardoor ben je tegen je partner passioneel en open, maar je kunt ook wel eens negatief reageren door jaloerse of bezitterige gevoelens. Het zal Lees meer


Tweelingen

Liefdesrelatie en sociale contacten
Zondag en maandag zal je onderbuikgevoelens hebben. Je voelt je vrolijk, maar hebt ook het gevoel dat er iets is wat je niet thuis kunt brengen. Het lekkerst zit je in je vel als je een relatie hebt, die vooral geënt is op intellectuele overeenkomsten. Je vindt het fijn om Lees meer


Maagd

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag is perfect om er iets moois van te maken. Je bent rusteloos en daardoor wil je er op uittrekken. Dat biedt veel kansen op leuke contacten en activiteiten. Je partner zal in ieder geval blij met je zijn en van je genieten. Ook maandag is een prima dag voor romantiek. Je Lees meer


Steenbok

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag is een prima dag voor romantiek, maar ook voor vrienden en familie. Je krijgt goed nieuws, waardoor je erg gelukkig bent. Maandag kun je op romantisch gebied wat minder voelen en dat komt vooral omdat je op zakelijk gebied erg actief bent en je ook vrij nuchter bent. Heb Lees meer


Vissen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag en maandag voel je je relaxt, maar tegelijk ook sexy en aantrekkelijk. Dit straal je zeker uit, waardoor niet alleen je partner, maar ook anderen dit opmerken. Wees dus voorzichtig dat je niet de verkeerde signalen afgeeft. Het worden spannende en interessante dagen. Lees meer


Kreeft

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag ervaar je veel emoties en kunnen jij en je partner mooie momenten hebben. Je bent niet alleen liefdevol, maar hebt ook een scherpe intuïtie. Je hebt prima door wat je partner wil en zal zeker je best doen om het de ander naar de zin te maken. Maandag heb je veel Lees meer


Waterman

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je hebt zondag behoefte om je gevoelens te uiten en wilt veel met je partner delen. Je houdt ervan om te experimenteren en treedt geregeld buiten je comfortzone. Het kan wel eens een heel spannende dag worden. Maandag zal je wat afstand nemen en heb je veel ruimte nodig om je Lees meer


Leeuw

Liefdesrelaties en sociale contacten
Er zijn duidelijke aanwijzingen dat het op zondag een vurige en avontuurlijk dag wordt. Heb je geen plannen voor deze dag, doe dit dan zo snel mogelijk en besteed vooral tijd aan je partner. Het zal je zeker veel opleveren en je relatie naar een hoger plan brengen. In principe Lees meer


Boogschutter

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag en maandag is er een krachtige romantische energie, waardoor je het geluk aan je zijde hebt. In de liefde met je partner ben je warm en sympathiek, waardoor er leuke momenten en activiteiten zijn. Let op dat er momenten zijn dat er een storende energie is, waardoor er Lees meer


Weegschaal

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag denk je veel na en vraag je je af of je op de goede weg bent. Je kunt wel eens wat onzeker zijn en dat straal je dan uit. Daardoor zijn er mensen die positieve aandacht voor je hebben, maar er kunnen ook mensen over je grenzen gaan. Zorg er in ieder geval voor dat je met Lees meer


Ram

Liefdesrelatie en sociale contacten
Net als zaterdag zal je zondag en maandag erg passioneel en sexy zijn, waardoor je partner flink van je geniet. Het is een opwindende tijd, waarbij je niet alleen je partner kan verblijden met fijne gevoelens. Je bent ook actief en vitaal op sociaal gebied. Dinsdag is wisselend, Lees meer


Schorpioen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je straalt deze week een krachtig karma uit, waardoor mensen goed met je omgaan. Je bent positief en sympathiek en je intuïtie zal sterk zijn. Daardoor moet je opletten dat je dingen aanvoelt, die je partner niet aanvoelt. Er kunnen mensen zijn, waarvan jij het gevoel hebt Lees meer


Astro App

Astro APP

Bekijk gratis je horoscoop en doe een online Tarotlegging. Tevens kan je zien welke mediums en paragnosten nu beschikbaar zijn.

Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

Maandhoroscoop

Vissen

Overzicht voor de Vissen
Het eerste deel van de maand kan wel eens vrij lastig zijn. Je hoeft hier niet heel erg bang voor te zijn, omdat iedereen wel eens een mindere periode meemaakt. Je zult achteraf begrijpen waar dit goed voor is en er dan juist profijt van hebben. In principe zal er iets gebeuren, wat je Lees meer


Boogschutter

Overzicht voor de Boogschutter
Het eerste deel van de maand zal de Boogschutter waarschijnlijk slagen bij de dingen waar die mee bezig is. Je bent zowel in je zakelijke als privéleven in staat veel meer door te hebben, dan je normaal gesproken doet. Heb je een eigen bedrijf dat is het een prima periode om Lees meer


Steenbok

Overzicht voor de Steenbok
De maand zal positief voor de Steenbok beginnen, waarbij er dingen gebeuren, die je al een tijd in gedachten hebt. Natuurlijk is dit niet voor een ieder hetzelfde, maar het zal in ieder geval te maken hebben met het gevoel dat je vrijheid na kunt streven. Je voelt je vrij en merkt dat je Lees meer


Tweelingen

Overzicht van de maand
Maart is de rustigste periode van de maand, omdat je veel vrede voelt en je relaxt bent in contact met mensen. Eventuele conflicten lijken even te verdwijnen of je besluit ze naar later te verschuiven. Dat betekent niet dat je problemen moet vergeten. Laat betrokken mensen weten dat je er Lees meer


Leeuw

Overzicht voor de Leeuw
Je begint de maand niet op je best en het is best een lastige tijd, maar er kunnen mogelijkheden komen om te ontwikkelen. Je hebt veel kracht en kunt jezelf ook zeker bewijzen. Er wordt aangeraden hier rustig in te blijven en actie te ondernemen, maar niet door er vol voor te gaan. Ook zal Lees meer


Waterman

Overzicht voor de Waterman
Het eerste deel van de maand kun je zeer actief zijn. Je wilt veel activiteiten doen en bezoekt ook erg veel evenementen. Het wordt wel een zeer intensieve maand, waarbij je gelijk al vanaf het begin van de maand problemen op moet kunnen lossen. Mensen zullen geregeld bij je komen met Lees meer


Ram

Overzicht van de maand
Het 1ste deel van de maand kun je het gevoel hebben dat mensen je teveel beoordelen. Je kunt je ongemakkelijk voelen en het zelfs het idee hebben dat ze je niet eerlijk behandelen. Wees reëel, omdat er soms heus momenten zijn dat mensen gelijk hebben. Ga je dan niet eigenwijs gedragen, Lees meer


Weegschaal

Overzicht voor de Weegschaal
Voor de Weegschaal zal het 1ste deel van de maand zeer positief zijn. Het is ideaal voor je gezin en voor financiën, omdat je in beiden erg adequaat en daadkrachtig bent. Je kunt wel beter stoppen met grote uitgaven, zoals een nieuwe auto of huis. Waarschijnlijk zal je hier wel Lees meer


Schorpioen

Overzicht voor de Schorpioen
Het eerste deel van deze maand is een periode, waarin er veel duidelijk wordt. Je kunt vooral begrijpen waarom bepaalde dingen in het verleden niet gelukt zijn en hoe je deze in de toekomst wel kunt laten lukken. Je kunt vooral op financieel gebied veel bereiken, omdat je van je fouten Lees meer


Maagd

Overzicht voor de Maagd
Er kan in het 1ste deel van de maand iets gebeuren, waardoor er veranderingen mogelijk zijn. Werk je de laatste tijd veel, dan wordt aangeraden rustig aan te doen. Je kunt beter even je plannen aanpassen en zorgen dat je een ander patroon voor je leven bedenkt. Dit betekent niet dat je Lees meer


Stier

Overzicht van de maand
Je bent aantrekkelijk en zeer sensueel en het 1ste deel van de maand gericht op romantiek. In een relatie kunnen er veel mooie dingen gebeuren, waardoor de relatie versterkt kan worden. Met name de 1ste dagen zullen belangrijk voor jou zijn, maar ook voor je partner en andere geliefden. Er Lees meer


Kreeft

Overzicht voor de Kreeft
Je kon je de laatste tijd eenzaam voelen, omdat je het gevoel had dat vertrouwde mensen jou niet altijd genoeg liefde of vriendschap gaven. Het 1ste deel zal je in staat zijn hier wel iets aan te doen. Je zult je minder emotioneel voelen en minder eenzaam zijn. Er wordt aangeraden niet al Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag