astro content

Maagd

Geboortedatum: 23 augustus t/m 22 september - September 2018

September is dus een prima maand voor het oplossen van langdurige conflicten en voor conflicten die opeens optreden. Dit laatste kan vooral optreden bij financiële zaken. Let hierbij ook op met aankopen die je doet, zonder erbij na te denken. Het is ook een maand, waarin jouw persoonlijkheid zo sterk is, dat je een positieve invloed op anderen uit kunt oefenen. Dit doe je echter zeker niet bewust en dus zal je niet altijd even goed weten wat jouw rol nou precies is. Op zich maakt dit niet uit, omdat je er veel goeds mee kunt doen. Je kunt op een empathische en sympathieke manier met mensen communiceren en bent ook in staat mensen op een positieve manier voor bepaalde zaken over te halen.

Gebruik deze energie wel op een goede en niet op een eisende of bezitterige manier. Dit kan wel eens gebeuren op momenten dat Neptunus op een negatieve plaats aan het firmament staat. In dit geval kan de energie zich tegen je keren. Het wordt dus een maand van verantwoordelijk gedrag en goedgekozen woorden. Doe je dit namelijk niet, dan kunnen mensen wel eens achteruitgaan en dan kan je zelfs in één klap alles wat je met mensen opgebouwd hebt, weggooien. In je carrière kun je dan te maken krijgen met vijanden. Gelukkig zal Mercurius je bijstaan, waardoor het uiteindelijk wel goed zal komen.

Liefde en relaties
September zal prettige aspecten met zich meebrengen als het om liefde gaat. Dit betekent niet dat alles even goed zal gaan, maar je kunt er veel van leren. Je bent mentaal en fysiek erg sterk en weet hoe je met tegenslagen om kunt gaan. Voor singles wordt aangeraden niet altijd maar binnen te blijven zitten of bezig te zijn met werk. Trek er lekker op uit en zoek vertrouwde mensen op. Er zijn aanwijzingen dat er dan via je vrienden meer mogelijkheden op een nieuwe liefde zijn. September wordt interessant en relaxt, waarin je nieuwe mensen leert kennen. Ook kunnen er onverwachte dingen gebeuren, waardoor het een interessante maand wordt.Zorg ervoor dat je niet altijd even normatief in het leven blijft staan. Je mag best uit je comfortzone treden en passie laten zien. Gebonden Maagden en mensen met een gezin kunnen deze periode veel steun van geliefden ontvangen, waardoor eventueel moeilijke momenten makkelijker opgelost worden. Wees eerlijk en geef aan wat je denkt en voelt. Zolang je bij jezelf blijft, zal je juist zeer sympathiek en begripvol overkomen.

Ook zal het belangrijk zijn dat je het aandurft om kritiek te geven. Blijf je er namelijk mee rondlopen, dan kan het op een later moment wel eens voor conflicten zorgen en dan is het lastiger om het een en ander op te lossen. Je bent spiritueel zeer sterk en kunt op een positieve manier je partner en andere geliefden beïnvloeden. Hierbij komen er veel mogelijkheden om de relatie te versterken en toekomstplannen te maken. Gebonden mensen kunnen de 1ste week ondersteuning van Mercurius, in jouw teken, krijgen, omdat deze planeet een sextiel met Venus vormt. Daardoor ben je charmant en liefdevol en zal je veel aandacht aan je partner schenken. Let op dat je ook aantrekkelijk voor anderen bent, zodat je wel eens de neiging kunt hebben om te flirten. Voor singles zullen de 1ste dagen van de maand al gelijk bepalend zijn. Hoe meer je jezelf laat zien, hoe eerder de kans dat je een nieuwe geliefde weet te vinden. Het geluk lacht je de 1ste week veel toe. Heb je niet de mogelijkheid om weg te gaan, kijk dan op de sociale media. Singles zijn ook erg flirterig. Of het echt een periode voor een duurzame relatie is, valt nog te bezien, omdat je het toch wel erg leuk vindt om te spelen en het avontuur op te zoeken.

Aan het eind van deze 1ste week kan er voor zowel gebonden mensen als singles goed nieuws zijn, waarbij er romantische en zelfs erotische energieën zijn. De 9de t/m de 11de is een onstuimige periode, omdat jij intense energieën bezit. Dit kan zowel positieve als negatieve gevolgen hebben, waardoor je jezelf dus echt wel onder controle dient te houden. Conflicten kunnen makkelijk ontstaan. Je doet er goed aan om, als je teveel spanning in je hebt, te sporten, de natuur in te gaan of op een andere manier emoties er uit te werken. Gebruik je de energie goed, dan kun je je partner op erotisch gebied flink verwennen. Ben je single, dan kun je een speciaal persoon ontmoeten. De periode van de 12de t/m de 15de zal er een retrograde oppositie van Venus en Uranus zijn. Daar kunnen onverwachte momenten uit voortkomen. Je hebt de neiging om jezelf constant te verdedigen en vooral met betrekking tot geliefden kan dit onzekerheid voortbrengen. Je doet er goed aan je goed te verzorgen en kleding aan te doen, waar je je prettig in voelt. Je zit dan lekkerder in je vel en hebt zelfvertrouwen. Let op dat er mensen kunnen zijn, die roddelen over jou tegen een ander of tegen jou over een ander. Beter kan je er niet op ingaan en bij dit soort mensen weg blijven.

Jupiter heeft vanaf de 16de een positieve verbinding met Mercurius. Daardoor ben je intellectueel sterk en weet je de juiste dingen te doen om in de liefde op een goede manier bezig te zijn. De 20ste t/m de 24ste kan de driehoek tussen Mars en Mercurius voor intense energie zorgen. Negatief is dat er werkstress kan zijn, die ook in je romantische leven invloed kan geven. Positief is dat je zelfvertrouwen krijgt en je daardoor de juiste dingen doet of zegt om de romantiek te versterken. Vanaf de 25ste wordt het een relaxte periode met veel momenten voor informele contacten, feestjes en andere activiteiten. Je zit dus lekker in je vel en dat zorgt ervoor dat je dit ook naar buiten uitstraalt.

Carrière en zakelijkheden
Deze maand zal veelbelovend zijn als het om financiële status gaat. Mensen met een eigen bedrijf kunnen bezig met het uitbreiden van activiteiten en werkzaamheden. Er zijn aanwijzingen dat je aanbiedingen krijgt, waar je wel eens aan twijfelt. Toch wordt aangeraden deze aan te grijpen, omdat er kansen uit voortkomen. Wees rationeel en laat je niet door emoties leiden. Je doet er verstandig aan effectief en normatief bezig te zijn, zodat je niet gelijk de fout ingaat. Dan zal je vertrouwen afnemen en heb je de neiging met bepaalde activiteiten te stoppen. Houd in gedachten dat het een succesvolle maand wordt.

Aarzel niet en geloof in je talenten en vaardigheden. Je kunt kansen dan goed benutten en bent in staat concurrenten te slim af te zijn, zonder dat dit kwaad bloed zet. Je bent in staat anderen mee te laten genieten van resultaten die jij behaalt. Sta open voor collega’s en zakelijke contacten en bedenkt dat egoïstisch gedrag juist zorgt voor negatieve uitkomsten. Hogere energieën kunnen zich dan tegen je keren. Mensen die voor een baas werken, merken dat september een belangrijke maand is. Je kunt opvallen door uitmuntende kwaliteiten om samen te werken en prestaties neer te zetten. Bekijk aanbiedingen en wijs ze niet zomaar af, zonder deze uitvoerig geanalyseerd te hebben. Durf ook te stellen dat jij de juiste persoon bent om bepaalde werkzaamheden te doen. Het zal een maand worden, waarin je moet strijden voor je positie en dan ook nog eens tegen mensen waar jij geen vertrouwen in hebt. Laat zien wie je bent en wat je kunt. Je kunt dan meer mogelijkheden krijgen en leidinggevenden zullen jou automatisch het voordeel geven. Zijn er belangrijke taken waarbij gevraagd wordt, wie er meedoet, dan doe je er goed aan gelijk aan te geven dat jij dit ziet zitten. Mensen die werkeloos zijn, hebben minder de neiging om zich heen te kijken of er mogelijkheden zijn.

Er wordt aangeraden actief te worden en te zorgen dat je kansen afdwingt. Er zijn aanwijzingen dat je aanbiedingen krijgt, omdat je meer opvalt en mensen je talenten en vaardigheden kunnen doorgronden. Veel mensen die een eigen bedrijf hebben of voor een baas werken, kunnen tevreden zijn. Toch wordt aangeraden om je heen te kijken, jezelf te laten zien en een netwerk op te bouwen. Op een later moment in het leven kan je daar flink wat profijt van hebben. Met name de 1ste week zal de energie geschikt zijn, omdat er de 3de een sextiel is tussen Mercurius en de liefdevolle Venus. Deze stimuleert jou toegankelijk en sympathiek te zijn. Verder wordt aangeraden niet teveel naar het verleden te kijken en je te richten op de toekomst. Bied ideeën aan, je zult merken dat er belangstelling is. De 5de start Mercurius met een reis door je teken, waardoor je ideeën en gedachten nog sterker uit kunt dragen.

Let de 7de t/m de 10de op dat er veel krachten zijn. Mercurius komt in conflict met Saturnus en Uranus, terwijl de Zon en Neptunus in je huis van relaties verblijven. Daardoor kunnen er spannende dingen gebeuren, die niet altijd gunstig zijn. De 9de kan de Nieuwe Maan gunstige energie bieden, waarbij Venus, in de Schorpioen, spirituele kracht geeft. De 11de t/m de 15de bieden de Zon, Jupiter en Pluto krachtige energie, waardoor je kansen hebt om mogelijkheden af te dwingen. Vanaf de 20ste zullen de Zon en Mercurius samen in de Maagd verblijven en dit biedt de rest van de maand kracht om goed te presteren. De 27ste zal ook Mars in de Waterman voor krachtige energie zorgen, waardoor je prima kunt samenwerken. Let wel op dat er collega’s kunnen zijn die een misleidende energie bij zich dragen. Zij kunnen wel storend werken.

Mentale en fysieke gezondheid
Er wordt aangeraden om bij je werk niet te lang achtereen stil te zitten of bepaalde repeterende fysieke activiteiten te doen. Neem tussendoor steeds een paar minuten rust, zodat je lichaam de kans heeft om spieren en gewrichten te ontspannen. Sport en gezonde voeding zijn belangrijk om je energieniveau te versterken. September is zo’n maand waarin je er veel aan moet doen om in conditie te blijven. Begin je de maand minder goed, dan zal je de rest van de maand moeite hebben om lekker in je vel te zitten. Lukt het om de 1ste week al juiste beslissingen te nemen, dan zal je merken dat je de rest van de maand minder moeite hebt om dit vol te houden. De periode van de 10de t/m de 16de is zeer geschikt om te analyseren of je op de goede weg bent. Verander dingen als je merkt dat dit nog beter kan, de energie is gunstig gezind. Vanaf de 20ste zal je zowel fysiek als emotioneel krachtig zijn en kun je alles aan wat er op je pad komt. Beweeg je te weinig, dan wordt aangeraden dit wat intensiever te gaan doen.

Algemeen voor alle tekens (een maand van tegenstelling tussen stabiliteit en wisselvalligheid )
September zal over het algemeen niet negatief zijn, maar het is even wennen, omdat het gewone leven van start gaat. Pluto en de dwergplaneet Ceres zullen een krachtige invloed op mensen hebben, waarbij de energie intens is en vooral de psyche kan versterken. Gebruik je de energie goed, dan kun je erg veel zelfvertrouwen hebben en kun je geduldig in het leven staan. Let echter op dat er onverwachte gebeurtenissen kunnen zijn, die je leven in de war schoppen. Je doet er goed aan bescheiden in het leven te staan en niet teveel risico te nemen. Sta je relaxt en discreet in het leven, dan functioneer je prima en zullen er weinig negatieve gevolgen zijn. Wel is het een maand om naar nieuwe doelen te streven en fysieke gesteldheid aandacht te geven. Zowel Ceres als Pluto kunnen schadelijke invloeden, zoals virussen, bacteriën en andere ziekmakers, aanpakken. Over het algemeen zullen de meeste mensen een stabiele maand meemaken, maar er kunnen momenten of gebeurtenissen zijn, waar je alle zeilen bij moet zetten. In dit soort gevallen hoef je juist niet bescheiden te zijn en moet je niet altijd bezig te zijn met het idee dat je het anderen naar de zin moet maken. Elk teken dat bij een bepaald element hoort, zal hier op zijn eigen manier mee omgaan. Vuur- en Watertekens zullen vooral de steun ervaren van de Maan. Zij zijn in staat dominant te handelen en het heft in handen te nemen, zonder dat dit negatief overkomt.

Let op dat bepaalde mensen wel moeite met je kunnen hebben en dan zijn er conflicten mogelijk. Luchttekens kunnen rekenen op energie van Eris. Veel mensen zijn niet bekend met dit hemellichaam, maar deze dwergplaneet zorgt dat je geregeld je leven evalueert en daardoor nieuwe mogelijkheden afdwingt om controle over je leven te houden. Mensen die onder het element Aarde vallen, zullen ondersteuning krijgen van Mercurius. Deze zorgt ervoor dat mensen in staat zijn evenwicht en controle te houden om de juiste dingen op het juiste moment te doen. Over het algemeen zullen de meeste sterrenbeelden en hemellichamen positief staan. Alleen Uranus kan flink storen. Deze planeet kan wisselvallige energie geven, waardoor niet alles even goed verloopt. Uranus zal niet veel invloed hebben op liefde en sociale contacten, waardoor je op die gebieden wel lekker in je vel kunt zitten. Qua gezondheid is Uranus storender, waarbij je op moet letten dat je jezelf niet in de problemen brengt. Blijf weg van gevaarlijke plekken en wees geconcentreerd in het verkeer. Ook moet je opletten voor mensen die op de een of andere manier negatief of gewelddadig zijn. In je carrière kan Uranus op sommige momenten zorgen dat je minder energie hebt. Je kunt dan instabiel zijn en vermoeid raken als dingen teveel energie kosten.

Overigens kunnen mensen die zelfstandig en krachtig in het leven staan, hier goed mee omgaan. Mensen die mentaal zwakker zijn, doen er goed aan vrienden en collega’s om ondersteuning te vragen, maar dit dienen dan natuurlijk wel mentaal sterke mensen te zijn. Ook een liefdespartner kan energie bieden om krachtig tegen de energie van Uranus in te gaan. De Volle Maan zal op de 25ste om 04:54:49 verschijnen. De Maan staat in het teken van het Vuur en mensen kunnen deze hitte opnemen om innerlijke kracht te ervaren. Bepaalde toekomstvoorspellingen en boodschappen worden in dromen doorgegeven. Mensen worden geïnspireerd om op een fijne en warme manier in het leven te staan. Daardoor zal de maand voor de meeste mensen prima eindigen.Deze horoscoop wordt door Frank Post vervaardigd met behulp van de psychologische astrologie. Hiermee wordt een richting in je leven aangeboden. Je kunt Frank bereiken op www.astroangels.nl onder boxnummer 0119. Het is zeker de moeite waard om eens uitgebreid op persoonlijke aspecten, waardoor je eigen toekomst en een beter beeld krijgt van je persoonlijkheid. 2017 FZP. Alle rechten zijn voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopien, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever (FZP).

Goedkoper bellen?
   Bel met credits

Happy hour

Happy Hour dagelijks tussen 15:00 en 16:00 uur. Tijdens ons Happy Hour bel je voordeliger met onze consulenten.

NL: 0909-1901 (€0,60/min)

BE: 0902-12024 (€1,00/min)

Blog

door Medium Marcelius
5 Kruiden tegen angst en depressie

Deze 5 kruiden behandelen depressie en angst net zo effectief als medicijnen

Onderzoek laat zien dat Lees meer
door Medium Ilse
Zielsverwant
Mijn hand in jouw hand,
ben jij dan mijn zielsverwant.

Mag ik hopen en bidden voor jou,
omdat ik zo van je hou.

Dat wij Lees meer
door Medium Marcelius
Kruiden die beschermen tegen alzheimer
Kruiden die je hersenen kunnen beschermen tegen alzheimer, depressie, angst en meer!

Het mooie van Lees meer
door Medium Marja
GELOOF JIJ OOK DAT JE EEN ONEINDIGE KRACHT BEZIT?
GELOOF JIJ OOK DAT JE EEN ONEINDIGE KRACHT BEZIT?

Ieder mens wordt geboren om zichzelf Lees meer
door Medium Moon
Herfst inzichten. Mindset 2018
De herfst al bijna in zicht, dus ja leuk volgende maand. Ja zie het positieve het brengt ons veel moois. Ga Lees meer
door Medium Venus
Venus op vakantie
Hey lieve klantjes...

Van 25 Aug - 4 Sept ga ik lekker op vakantie ook op mijn vakantie bestemming zal ik actief zijn Lees meer
door Medium DeniseLuna
Komt een Nieuwetijdskind bij GGZ
''Maak maar een mooie tekening'' zei de dame die tegenover mij zat. Voor zover ik kon herinneren tekende ik Lees meer
door Medium Marja
HEB JIJ PROBLEMEN IN JE RELATIE?
Heb jij problemen in je relatie?
Als het antwoord ja is hoe ga jij daar mee om?
Bespreek je ze met je Lees meer
door Medium Patricia
Geliefd worden of (helaas) gebruikt worden
Lieve mensen van Astroangels

Omdat het soms lastig is om te kunnen zien of iemand echt van je Lees meer
door Medium Ilse
Wanneer gaat mijn verlangen in vervulling?
Je zit op het terras en staart wat voor je uit. Het is vakantie. Iedereen om je heen lijkt zich Lees meer
door Medium Angel-Love
Angel Love helpt je graag via de telefoon
Lieve mensen,

Ik ben in de middag en avond maar ook 's nachts bereikbaar voor u. Heeft u een Lees meer
door Medium Angelica
Evenwichtig deze warme zomer door?
Hoi Allemaal!
Wat is het warm he!
Deze hitte kan je ook parten spelen met het maken van goede Lees meer
door Medium Marja
E-MAIL CONSULT BOEKEN
Lieve mensen, heb je geen tijd om te bellen deze periode? Dan kun je altijd een e-mail consult boeken. Je krijgt een Lees meer
door Medium Marja
JOUW GEVOEL IS ALTIJD GOED!
JOUW GEVOEL IS ALTIJD GOED!
Als je er naar durft te luisteren
En er naar te handelen.
Wil je meer weten hoe Lees meer
door Medium Moon
Vakantie en dagboek voor mijn bellers.
Hoi Lieve allemaal van 23 juli tot en met 3 augustus ben ik op vakantie.
Jullie kunnen via de Lees meer
Weekhoroscoop

Kreeft

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent soms wat rusteloos en hebt minder behoefte aan diepgaande contacten of zware gesprekken met je partner. Je kunt snel het gevoel hebben dat mensen je tot last zijn en kunt je dan erg ongelukkig voelen. Je moet er rekening mee houden dat dit t/m vrijdag zo blijft. Het is Lees meer


Steenbok

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent aan het begin van de week zeer wijs en daardoor maak je in de liefde goede keuzes. Er zijn dan veel mooie momenten om samen met je partner romantische activiteiten te doen. Je bent zeer energiek en charismatisch en daardoor heb je zeker geen aandacht tekort. Je dient Lees meer


Weegschaal

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je voelt je deze week soms niet even lekker en hebt dat de neiging je minder open te stellen. Je doet er goed aan dit onder controle te houden, omdat dit waarschijnlijk meer mentaal dan fysiek is. Positief is dat de energie naarmate de week vordert sterker wordt. Zondag is een Lees meer


Schorpioen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je was de afgelopen tijd sociaal en sympathiek. Ook deze week ben je populair. Let er wel op dat de energie later in de week kan veranderen en dat je dan meer met zakelijkheden bezig gaat, dan met je relatie en de romantiek. Je bent fysiek zeer aantrekkelijk, waar je best wel Lees meer


Tweelingen

Liefdesrelatie en sociale contacten
Je vindt het deze week fijn om geregeld thuis te zijn. Hobby’s genieten je voorkeur en soms zonder je partner. Dat betekent niet dat je afstandelijk of minder sympathiek bent, maar je wilt ook wat tijd voor jezelf. Je zult dit t/m vrijdag zo voelen, wees dus duidelijk Lees meer


Leeuw

Liefdesrelaties en sociale contacten
Aan het begin van de week zal je op liefdesgebied sterk en evenwichtig handelen. Daardoor ben je lief en sympathiek, waardoor een partner zich erg vertrouwd bij jou voelt. Met name zondag en maandag ben je romantisch en zoek je het plezier op. Je zult niet alleen de schoonheid Lees meer


Vissen

Liefdesrelaties en sociale contacten
De nadruk ligt op je partner en andere mensen die je liefhebt. Je wilt het liefst de hele week veel liefde ervaren. Vergeet echter niet dat er ook nog heel wat zakelijke aspecten op je wachten. Toch zal je je privéleven voorop stellen en weet je heus wat je kunt doen om Lees meer


Ram

Liefdesrelatie en sociale contacten
Er kan een nieuwe periode aankomen, waarin je anders in het leven komt te staan. Dit kan je vooral op gebied van je carrière meemaken, maar het maakt je ook in je privéleven wel eens ongedurig. Je voelt dit op zondag al en hebt moeite om sterk in je schoenen te Lees meer


Maagd

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent zeer energiek en effectief, waardoor je jezelf niet te snel over de kop zal jagen, terwijl je toch wel erg actief bent. Je wilt er vooral aan het begin van de week veel op uittrekken en leuke mensen ontmoeten. Dit doe je het liefst samen met je partner, maar je trekt er Lees meer


Boogschutter

Liefdesrelaties en sociale contacten
Ook deze week vind je je carrière erg belangrijk, waardoor je minder tijd aan je privéleven kunt geven. Toch wordt aangeraden om meer tijd voor je partner vrij te maken. Niet alleen om liefde te versterken, maar vooral om wat meer energie te krijgen. Hoe sterker Lees meer


Waterman

Liefdesrelaties en sociale contacten
Het wordt op alle gebieden fantastisch, maar je kunt dit zelf verstoren. Je bent namelijk vastberaden om de liefde zo hoog op je lijstje te zetten, dat je je partner er misschien wel nooit aan kan voldoen. Dit kan irritaties of onzekerheid geven. Er wordt aangeraden om controle Lees meer


Stier

Liefdesrelatie en sociale contacten
Het is een prima week voor de romantiek, omdat er volop positieve energieën op je afkomen, die jou in vuur en vlam zetten. Geregeld zullen jij en je partner de vonk voelen, waardoor erotiek en andere spannende dingen aan de orde van de dag zijn. Je doet er goed aan er niet Lees meer


Astro App

Astro APP

Bekijk gratis je horoscoop en doe een online Tarotlegging. Tevens kan je zien welke mediums en paragnosten nu beschikbaar zijn.

Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

SMS Consult

Wilt u een medium advies per SMS ontvangen? Klik dan hier om naar de SMS pagina te gaan.

SMS icoon

Maandhoroscoop

Leeuw

Algemeen
Het beschermende hemellichaam van de Leeuw is de Zon en deze zal geregeld kracht laten gelden. Daarnaast zullen Pluto en Ceres een krachtige ondersteuning bieden. Let op dat Uranus en Neptunus wel eens minder positief kunnen worden. Er kunnen positieve, maar ook negatieve momenten zijn, maar ze zullen Lees meer


Boogschutter

Algemeen
Voor de Boogschutter zijn de belangrijkste beschermers Jupiter, maar daarnaast ook Ceres. Let op dat Ceres meestal retrograde beweegt en dus wel enigszins kan storen. Toch zal september je wel behagen, omdat niets gaat zoals je wilt. Dat vind je erg prettig, omdat je uitgedaagd wordt om scherp te Lees meer


Ram

Algemeen
De maand begint actief, waarbij je van alles kunt doen om je leven mooi te maken. De ergste warmte van de zomer is verdwenen, waardoor je wat energie kunt bijtanken. Het is dus een prima periode om taken in je carrière of privéleven, waar je niet aan toegekomen was, uit te voeren. De 5de zal Lees meer


Tweelingen

Algemeen
Naast Mercurius is de 2de hemelse beschermer Ceres. Deze wordt vaak onderschat, maar biedt erg veel levensenergie en stelt je in staat met de moeilijkste problemen om te gaan. In september kan energie van Ceres extra versterkt worden, omdat de positie van de sterren zeer gunstig is. Daardoor kan het een Lees meer


Vissen

Algemeen
De Vis kan veel kracht krijgen vanuit Venus, die de belangrijkste beschermer zal zijn en ook Ceres die verrassender wijs invloed kan hebben. Meestal is Ceres namelijk negatief voor jouw teken, maar de combinatie met Venus zal positief uitpakken. Ook dit is bijzonder, omdat de gecombineerde energie Lees meer


Waterman

Algemeen
Deze maand kan je gemoedstoestand wisselend zijn. Op zich is dit niet abnormaal voor de Waterman, maar je hebt nu de neiging kritisch op jezelf te zijn. Dit kan jou onzeker maken, omdat je normaal wel weet wat je wilt en hoe je dit wilt. Wees niet te streng voor jezelf, omdat anderen het waarschijnlijk Lees meer


Schorpioen

Algemeen
De planeet die deze periode de meeste kracht aan de Schorpioen biedt is Uranus. Normaal gesproken is deze planeet niet altijd gunstig, maar in dit geval zal de Maan, als katalysator fungeren, waardoor Uranus wel degelijk positief werkt. De positieve energie kan van invloed zijn en ervoor zorgen dat je een Lees meer


Kreeft

Algemeen
Er zullen vriendschappelijke hemellichamen zijn, die jou positieve energie bieden. Met name Jupiter, Ceres en de Maan zullen zeer positief zijn. Het kan dus een maand zijn, waarin je met succes te maken krijgt. Het kan zelfs gebeuren dat alles wat je opstart heel goed uit kan pakken. Let op dat de energie Lees meer


Maagd

September is dus een prima maand voor het oplossen van langdurige conflicten en voor conflicten die opeens optreden. Dit laatste kan vooral optreden bij financiële zaken. Let hierbij ook op met aankopen die je doet, zonder erbij na te denken. Het is ook een maand, waarin jouw persoonlijkheid zo sterk is, dat je een positieve invloed op Lees meer


Stier

Algemeen
De Stier is krachtig en bezit in principe alle elementen voldoende om op een goede manier in het leven te staan. De belangrijkste heerser is de Maan en die zal er deze maand dan ook sterk voor zorgen dat je daadwerkelijk balans weet te vinden. Het zal geen makkelijke maand worden, maar je bent wel in Lees meer


Steenbok

Algemeen
Behalve de heersende planeet Saturnus zal de energie van Mercurius gunstig zijn, omdat deze planeet gezien wordt als de kosmische leider van de Aarde-elementen. Deze planetaire invloed zal zeker een positieve werking op je leven hebben, maar ook weer niet heel erg sterk. Je kunt er beter rekening mee Lees meer


Weegschaal

Algemeen
De Weegschaal heeft in deze periode weinig te maken met negatieve energieën uit de kosmos. Zelfs hemellichamen als Mars en de Zon, die normaal gesproken niet altijd gunstig voor je zijn, zullen geen slechte invloed hebben. Alleen de dwergplaneet Iris kan een negatieve energie op je afsturen, maar die Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag