astro content

Maagd

Geboortedatum: 23 augustus t/m 22 september - Januari 2019

Overzicht voor de Maagd
Je heersende planeet Mercurius zal deze maand geregeld voor veranderingen zorgen. Dit is afhankelijk van de stand en de verbindingen met andere planeten of sterrenbeelden maakt. De 4de zal Mercurius een driehoek vormen met Uranus. Deze zorgt ervoor dat je de neiging hebt veel actie te ondernemen en nieuwe dingen uit te proberen. Hiermee kan je interessante dingen doen, maar let dan wel op dat je controle houdt over datgene wat je doet.

Je bent nu eenmaal iemand die snel denkt, maar soms ook wel wat egocentrisch ingesteld is. Kijk dus steeds goed de kat uit de boom en denk na voor je iets gaat veranderen of beslissen. Tot en met de 2de week zal je veel actie ondernemen en veel bereiken onder invloed van Mercurius. De 14de zal er meer ontspanning komen vanuit de sextiel tussen Mercurius en Neptunus. Daardoor sta je open voor nieuwe contacten en kun je makkelijk communiceren. Het zal een prima periode worden om nieuwe mensen te leren kennen en oude contacten nieuw leven in te blazen. Voor singles is het een uitstekende periode voor een nieuwe liefde. Voor gebonden mensen om de relatie te versterken.

De 18de kan een plein tussen de Zon en Uranus je humeur verstoren. Let op dat je dan soms boos kunt worden, vooral als mensen je storen bij de dingen waar je mee bezig bent. Ook kun je wel eens minder zelfvertrouwen hebben. Tracht jezelf te controleren en zorg er t/m de 22ste voor dat je zo min mogelijk op plekken komt met negatief ingestelde mensen of op plekken waar je gestoord kunt worden. Na de 23ste zal er meer rust in je komen en zit je weer lekkerder in je vel. De laatste dagen van de maand brengen Saturnus en Neptunus mogelijkheden om dromen waar te maken. Ook kan deze energie ervoor zorgen dat je mensen ondersteunt bij de wensen of doelen die zij hebben.

Liefde en relaties
De 1ste dagen ervaar je ongeduld en boosheid. Controleer dit door je scherpe tong binnen te houden. Jouw planeet Mercurius beweegt snel en vormt de 4de een driehoek met de experimenterende Uranus. Heb je plannen gemaakt of doelen gesteld, voer die dan nu uit. Je maakt dan meer kans om te bereiken wat je wilt. Dit geldt overigens op verschillende gebieden en zowel voor singles als gebonden mensen.

Vanaf de 5de moet je opletten dat de Zon roet in het eten kan gooien door wisselvalligheid te brengen. Daardoor kan je vrolijk en open zijn en een ander moment koud en gesloten. Dit versterkt als Uranus vanaf de 6de een directe beweging maakt en zorgt dat je negatieve kant naar buiten komt. Mensen die jou goed kennen, zullen jou begrijpen. Anderen kunnen zich flink storen. Ben je single, dan kun je beter naar vertrouwde mensen toetrekken. Wat betreft liefde kun je de verkeerde mensen tegenkomen. Ben je gebonden, dan doe je er goed aan niet veel beloftes of plannen te maken, omdat je niet altijd in staat bent ze uit te voeren. De 13de vormt Jupiter een vierkant met Neptunus en sextiel met Neptunus. De energie zorgt voor stabiliteit en openheid naar intimiteit, vriendschap en liefde. Daarbij weet je duidelijke, maar sympathieke grenzen aan te geven. Singles zullen weten wie ze zijn en wat ze willen. Daardoor is de kans op ontmoeten van de juiste persoon groter. Je kunt makkelijker een date maken en tijdens het stappen heb je een goede uitstraling. Ben je gebonden, dan zal je negatieve energie achter je laten. Pessimistische gedachten zullen t/m de 17de als sneeuw voor de zon verdwijnen.

De 18de zorgt een plein tussen de Zon en Uranus voor spanning in romantiek. Er zijn lastige momenten, maar blijf relaxt en laat het leven op je afkomen. Singles weten zich dan geen houding te geven bij een nieuwe liefde. Gebonden mensen hebben moeite met mensen die druk op de relatie geven. Een verbinding tussen Venus en Jupiter brengt vanaf de 20ste kosmische energie. Zowel gebonden mensen als singles kunnen beloond worden voor goede daden maar minder energie krijgen voor negatieve daden. Bedenk dat hoop, geloof en liefde belangrijk zijn. Overigens stuurt de Maansverduistering erotische energie op je af. Ook dit kan positief en negatief werken. Het eind van de maand geeft de sextiel tussen Saturnus en Neptunus veel romantische energie, waardoor er veel ruimte is voor liefde, familie en vriendschap.

Carrière en zakelijkheden
Het is een maand waarin je geregeld bezig bent af te vragen wat je kunt doen om meer in het leven te bereiken. Daarbij zal de grote vraag zijn of je meer moet bereiken. Moet je niet gewoon tevreden zijn met wat je al hebt bereikt? Soms kunnen mensen teveel willen. Het is geen zonde geld te verdienen als dit eerlijk en verantwoordelijk gebeurt, maar het is ook belangrijk liefde voor mensen te versterken. Je zult vanaf de 3de als gevolg van de driehoek tussen de wijze Mercurius en de fantasievolle Uranus veel nadenken en geregeld met nieuwe dingen komen. Daarbij zijn vooral effectiviteit en bereidheid om te durven beslissen belangrijk. In ieder geval wordt gewaarschuwd om met beleggingen en gokspellen op te letten. Er kan een negatieve, misleidende energie hangen.

De 4de zal de Steenbok nuchterheid over Mercurius en dan ook in de Maagd brengen. Het is een prima tijd om orde in je leven te brengen. Het is een perfecte periode om conflicten en andere problemen op te lossen. Maak van de energie gebruik om juist nu te handelen. Het zal je veel opleveren. In het begin van de 2de week zal Mercurius energie delen met de krachtige Mars. Je zult minder bescheiden zijn en zorgen dat je gehoord wordt. Maak hier gebruik van door mensen de juiste weg te wijzen. Je hebt veel kracht en bent bereid gedachten en ideeën met mensen te delen. De energie zal een langere tijd bij je blijven, zodat je je zeker niet hoeft te haasten om er gebruik van te maken. Rond de periode van de 21ste biedt de Maansverduistering enorm veel kracht. Je zult een goede kijk op het verleden hebben en er van leren. De kennis hieruit kun je in de toekomst gebruiken om veel te bereiken. Alles wat je deze dagen verantwoord doet, zal jou veel opleveren. Ben je niet verantwoord bezig, dan kan de energie tegen je werken.

Mercurius zal de 23ste een kwadraat met Uranus vormen en dan de Waterman inreizen. Deze periode is heel erg gunstig voor het opstarten van nieuwe zaken, het krijgen van een nieuwe baan, maar ook voor de omgang met collega’s en zakelijke contacten. Het is een periode waarin je doorkrijgt wat je kunt doen om je nog beter te ontwikkelen. Het eind van de maand zal de Zon zich met Mercurius in de Waterman en in jouw sector van samenwerking verbinden. Daarnaast zullen Saturnus en Neptunus veel energie delen. Je bent eerlijk en betrouwbaar en dit kan anderen motiveren om zelf ook op een verantwoordelijke wijze bezig te zijn. Let wel op dat je soms erg gevoelig kunt zijn voor emoties of handelingen van anderen. Dit kan jou op een positieve, maar ook negatieve wijze beroeren.

Mentale en fysieke gezondheid
Het is een prima jaar voor gezondheid. Januari zal planetaire invloeden kennen, waardoor je lekker in je vel zit. Je kunt duidelijke plannen maken om fit te blijven en kunt de 1ste week dingen doen die hier toe leiden. Het zal belangrijk zijn geregeld te slapen en niet te laat naar bed te gaan. Je bent ambitieus en wilt veel werken, maar besteedt geregeld tijd aan liefde, vriendschap en andere dingen waar je rustig door kunt worden. Maak je anderen gelukkig, dan zal jij er zelf ook gelukkig door worden. Dit hoeft niet alleen maar in de liefde te zijn, maar betekent ook dat je op andere gebieden een voorbeeld voor anderen kunt zijn. Met name de 1ste week zorgen de Zon en Saturnus voor fysieke kracht en doe je er goed aan geregeld te bewegen en niet teveel te eten. Mercurius komt de Steenbok binnen en deze zorgt dat je zeer wijs bent in je besluitvorming. Daardoor streef je nog beter doelen na.

De Nieuwe Maan in deze 1ste week zal zorgen dat je veel energie verbruikt, waardoor er aangeraden wordt vooral producten te eten waar ijzer, magnesium en calcium inzit. Ook water zal erg belangrijk zijn. Let wel op dat de Zon zich na de 10de met Pluto verbindt. Dit geeft je soms wel eens de kracht om veel te actief te zijn. Zorg de dagen rond deze dag dat je even wat gas terugneemt en meer tijd voor ontspanning neemt. Met name je huid en spieren zijn dan kwetsbaar. Vanaf de 21ste zal de kracht alleen maar toenemen, waardoor je zeer verantwoordelijk met je fysieke, maar ook mentale kracht bezig bent.

Overzicht van de maand januari (periode van oppositie tussen goede en kwade energieën)
In januari is er krachtige hogere energie. Over het algemeen zal die positief zijn, maar pas wel op. Er zijn heldere veranderingen te bespeuren, waarbij er meer gedaan wordt om stabilisering en harmonie te verkrijgen. Dit kan eerst weerstand opleveren. Verantwoordelijkheid zal niet meer individueel zijn, maar mensen zullen zich gaan verenigen. De Steenbok heerst en deze wordt gezien als kardinaal teken van autoriteit. Er zullen belangrijke mensen opstaan die hun stem laten horen. De Zon zal de autoriteit van de Steenbok versterken, waardoor er veel vuur in mensen zal zijn. Omdat ook de Waterman beroerd zal worden zullen mensen over het algemeen vreedzaam reageren. Positief is dat autoriteiten en leidinggevenden door krijgen dat ze meer moeten doen voor de burgers.

Oudejaarsavond zal Mars t/m januari veel kracht bieden. Dit geeft conflicterende energie, waarbij de een vreedzaam binnenblijft en geniet van geliefden, terwijl anderen juist de neiging hebben om met geweld te dreigen. De 1ste dagen zullen de Zon en Saturnus zich verbinden, waardoor de spirituele energie van de feestdag achter ons gelaten wordt. De 3de zal Mercurius een vierkant vormen met Cheiron en Uranus. Daarnaast zal de Zon een verbinding maken met Neptunus. Dit is een bijzondere combinatie, waardoor er ongelukken, conflicten of andere negatieve zaken zijn. Om dit te voorkomen wordt aangeraden rustig aan te doen en buiten problemen te blijven. De Nieuwe Maan van 6 januari brengt creativiteit en spiritualiteit, omdat Venus en Chiron ook een positieve energie bieden. Dit brengt liefde en warmte over mensen.

Uranus gaat vanaf de 6de voorwaarts bewegen en dit brengt extreme veranderingen. Vooral impulsieve mensen kunnen in de problemen komen, als ze de verkeerde dingen op het verkeerde moment doen. Er is donkere energie, waardoor je beter wegblijft bij gevaarlijke plekken. Let op als je in de nachtelijke uren buiten bent. Mercurius en Mars verbinden zich de 8ste, waardoor er misverstanden kunnen zijn. Ook is er meer kans op ongelukken, conflicten en ernstige delicten en je dus extra op moet letten. De 11de zal de Zon zich met Pluto verbinden. Dit is een periode waarin veel mensen besluiten tot radicale veranderingen door nieuwe doelen te stellen.

De periode vanaf de 13de is er een verbinding tussen Mercurius en Saturnus. Daarnaast zal Jupiter een intens vierkant met Neptunus aangaan. Verder zal Mercurius een sextiel met Neptunus vormen, wat conflicterende energie biedt. Sommige mensen zijn koud en nuchter en denken aan zichzelf, terwijl anderen liefdevol en warm zijn en meer aan anderen denken. Dit kan onder andere problemen met geliefden of zakelijk contact geven. Ook problemen met autoriteiten zijn niet ondenkbaar. Er wordt aangeraden geen risico’s te nemen en positief in het leven te staan. Financieel zal vooral de periode vanaf de 18de mooi zijn als Venus en Mars een verbinding maken met de Zon en Cheiron. Mercurius en Pluto vormen dan een vierkant met de Zon en Uranus. Let op dat impulsiviteit en ongeduld problemen geven, blijf geduldig.

De 21ste is er een krachtige Volle Maansverduistering die mooie energie brengt op gebied van kinderen, creativiteit en ontwikkelen van doelen. Ook zal de energie gericht zijn op romantiek en erotiek. Deze periode is de start van een intense energie die over de Aarde komt. Venus gaat een verbinding aan met Jupiter. Dit betekent over het algemeen veel romantiek en liefde. Ook zal er een drang zijn op eerlijke wijze meer geld te verdienen. Venus vormt een kwadraat met Neptunus en deze energie kan teleurstelling en misleiding brengen. Daarnaast zal Mercurius een vierkant met Uranus vormen. Let op je woorden en handelingen, omdat er onverwachte conflicten kunnen komen. Jij bent misschien eerlijk, maar er zijn ook mensen die het heel slecht met anderen bedoelen.

De 25ste zal Mars een verbinding met Jupiter aangaan. Dit geeft niet alleen vuur en passie, maar ook veel mentale en fysieke kracht. Je kunt rationeel en wijs handelen, maar luistert ook goed naar je intuïtie. Weet je hier evenwicht in te vinden, dan zal je fantastische mogelijkheden krijgen om zowel zakelijk als privé veel te bereiken. De laatste dag van de maand zal Saturnus een sextiel vormen met Neptunus. Deze combinatie wordt gezien als brenger van onheil. Dit kan zowel door stress komen, waarbij mensen met depressie en burn-out te maken kunnen krijgen. Het kan ook wijzen op fysieke problemen, waarbij vooral ongezond levende mensen en mensen, die onverantwoordelijk in het leven staan, meer kans op ziektes hebben. Ook gezonde of verantwoordelijke mensen kunnen door de negatieve energie getroffen worden. Er is een grotere kans op griep en andere besmettelijke ziektes.Deze horoscoop wordt door Frank Post vervaardigd met behulp van de psychologische astrologie. Hiermee wordt een richting in je leven aangeboden. Je kunt Frank bereiken op www.astroangels.nl onder boxnummer 0119. Het is zeker de moeite waard om eens uitgebreid op persoonlijke aspecten, waardoor je eigen toekomst en een beter beeld krijgt van je persoonlijkheid. 2017 FZP. Alle rechten zijn voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopien, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever (FZP).

Goedkoper bellen?
   Bel met credits

Happy hour

Happy Hour elke donderdag tussen 16:00 en 17:00 uur. Tijdens ons Happy Hour bel je voordeliger met onze consulenten.

NL: 0909-1901 (€0,70/min)

BE: 0902-12024 (€1,25/min)

Blog

door Medium Venus
Venus op Vakantie
Lieve Venus klanten

Ik ben van 16 januari - 2 februari op vakantie ik zal heel soms online komen op de chat maar niet Lees meer
door Medium Shakira
lieve mensen
Ik ben zeer vereerd door de mooie recensie en de prachtige sterren beoordeling! Doordat ik op aanwijzing van iemand die mij Lees meer
door Medium Marja
RELATIES IN 2019

Maak jezelf blij
Werk aan jezelf
Geef geluk aan jezelf
Vind jezelf liefdevol
Wordt je bewust
Van alle oordelen
Kijk Lees meer
door Medium Shakira
bijna tijd
Het nieuwe jaar brengt nieuwe kansen...eerst de kerstboom opruimen Lees meer
door Medium Moon
2019 staan voor jezelf.
Lieve bellers het allerbeste ja energie voor 2019.
Het vechten van uitleg in 2017-2018 maakte je moedeloos. Dus ga Lees meer
door Medium Shakira
jaarwisseling
Weer een jaar voorbij, het ging snel en niet zonder tegenslagen en zware verliezen binnen mijn gezin. Maar wij zijn vechters Lees meer
door Medium Shakira
Fijne kerstdagen
Iedereen een fijne kerst toegewenst.

Lieve groeten,

Shakira Lees meer
door Medium Marja
Liefde en Licht
Lieve Mensen,
In deze dagen
Voor de Kerst
Hebben we nog meer
Elkaar nodig
Elkaars armen
Handen om
Ons hart
Te Lees meer
door Medium Angelica
Universele wet
WANNEER je vraagt WAT JE NIET WIL

krijg je WAT JE NIET WIL

je krijgt namelijk wat je vraagt!

Hoe dat werkt, leg ik Lees meer
door Medium Shakira
Drukte en onrust deze tijd
We leven in een hectische wereld waar alles steeds sneller moet of gaat. Het lijkt of het je allemaal te snel Lees meer
door Medium Shakira
Shakira is er weer!
Hallo lieve mensen, ik ben blij om na een lange tijd weer terug te zijn om mensen te helpen waar ik kan. Voor de mensen Lees meer
door Medium Angelica
Jaarreading voor 2019!!! Jaarlegging
Ben je nieuwsgierig naar wat 2019 voor jou in petto heeft?

Ik leg maand per maand een kaart voor jou Lees meer
door Medium Moon
Transformatie HSPERS 2019
Dichte deuren doen nieuwe openen.
Wat je geeft is alles, wat je terug krijgt is minimaal.
Dus blijf bij Lees meer
door Medium Dany
Heb jij een Ja of Neen vraag?
Beste mensen heb je een ja of neen vraag? Dan kan ik je zeker helpen op twee manieren.

De eerste met Lees meer
door Medium Chantal2
Aurakleuren By Chantal
Lieve mensen,
Uw aurakleuren?
Als u mij belt, kan ik voor u uw aurakleuren vertellen en in die aurakleuren kan ik Lees meer
Weekhoroscoop

Steenbok

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag kun je je beter richten op je partner. Het zal veel goede energie bieden en ervoor zorgen dat er veel liefde tussen jullie is. Je bent flexibel en bereid om compromissen af te sluiten als je partner iets wil, waar jij geen zin in hebt. Maandag t/m woensdag ben je wat Lees meer


Boogschutter

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je vindt het zondag erg leuk om samen met je partner te zijn en het maakt je niet uit wat deze wil doen. Je bent charmant en sympathiek en je partner zal het ook fijn vinden om met jou om te gaan. Maandag en dinsdag neem je je goede humeur mee en dit kun je gebruiken om anderen Lees meer


Waterman

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent zondag t/m dinsdag emotioneler dan gewoonlijk en hebt het gevoel dat mensen zich nog wel eens tegen je keren. Bedenk dat dit jouw eigen onzekerheid. Tank vertrouwen door er met je partner over te praten en betrek ook vrienden en familie wat meer in je leven. Dan zal je Lees meer


Stier

Liefdesrelatie en sociale contacten
Zondag vind je het nog steeds fijn om tijd aan je partner te besteden. Een lekker etentje of iets anders wat jullie dichter bij elkaar brengt, zal je niet afslaan. Let op dat er storende energie kan zijn, waardoor er conflicten met anderen kan zijn. Je kunt zelfs in vuur en vlam Lees meer


Tweelingen

Liefdesrelatie en sociale contacten
Je kunt zondag egoïstisch zijn, maar dat kan ook veel opleveren. Je partner vindt het soms wel een verademing als je minder bescheiden bent. Laat jezelf wat meer zien en zoek het plezier op. Ga lekker je eigen weg en doe waar je zin in hebt. Je bent de eerste dagen van de Lees meer


Leeuw

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je emoties zijn krachtig en je hebt een prima intuïtie. Daardoor kun je ten eerste zeer sensitief naar je partner zijn. Ten tweede ben je in staat aan te voelen, wat je partner nodig heeft om gelukkig te zijn. Je bent de 1ste dagen van de week zelfverzekerd en Lees meer


Vissen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent zondag in je hum en dit zal je partner zeker merken. Er is vrolijkheid en je vindt het erg leuk om je partner veel liefde te geven. Je bent dan ook het liefst met mensen samen die jouw humeur niet verpesten. Je kunt je storen aan mensen die het niet goed met jou of je Lees meer


Ram

Liefdesrelatie en sociale contacten
Je moet zondag opletten dat er wat zaken minder goed verlopen. Daardoor heb je moeite om de dag op te starten. Houd vooral emoties onder controle en blijf communiceren. Over het algemeen sta je op maandag prima in het leven, maar kan er wel een bedrieglijke energie vanuit Lees meer


Weegschaal

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag kun je emotioneel zijn en doe je er goed aan om thuis te blijven of te genieten van vertrouwde mensen. Je bent creatief en positief als je lekker je gangetje gaat. Je denk zondag t/m dinsdag veel na en kunt bepaalde normen en waarden analyseren. Je komt misschien wat Lees meer


Schorpioen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je hebt een ongedurig karakter en dat kan zondag t/m dinsdag naar buiten komen. Je bent avontuurlijk en assertief en dat maakt je zeer aantrekkelijk. Toch kan dit averechts werken, als je partner zich aan jou gaat storen. Je doet er goed aan om er geen strijd van te maken en te Lees meer


Maagd

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag kun je moeite hebben om uit je bed te komen. Niet alleen door dromen die je nacht beheersen, maar ook omdat je de dagen ervoor nogal speels en feestelijk kan zijn geweest. Maandag en dinsdag ben je zeer sociaal en besteedt je niet alleen tijd aan je partner, maar ook aan Lees meer


Kreeft

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag ben je passioneel en zit je vol energie. Je bel wel soms emotioneel en hebt de neiging jezelf te verdedigen. Dit is niet nodig. Het is prima om assertief te zijn, maar geloof in jezelf, dat is voldoende. Daarbij kan het geen kwaad als mensen kritiek hebben, daar leer je Lees meer


Astro App

Astro APP

Bekijk gratis je horoscoop en doe een online Tarotlegging. Tevens kan je zien welke mediums en paragnosten nu beschikbaar zijn.

Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

Maandhoroscoop

Steenbok

Overzicht voor de Steenbok
De Zon staat de 1ste periode van de maand in een verbinding met de krachtige Saturnus. Daardoor weet je wat je wilt en zal je plannen maken en nieuwe doelen stellen. Ook is er geluk om dat te bereiken wat je van plan was. Ondanks een sterk vertrouwen kan je verbaasd zijn over datgene wat Lees meer


Waterman

Overzicht voor de Waterman
De 1ste periode van de maand denk je veel na en wil je soms teveel of te weinig. Tracht evenwicht te vinden, omdat je anders negatief kunt worden. De driehoek tussen Mercurius en Uranus zal vanaf de 4de veel brengen. Mercurius zorgt dat je sympathiek en betrokken bent bij mensen om je Lees meer


Boogschutter

Overzicht voor de Boogschutter
Je kunt de 1ste week rust ervaren en dat is ook wel lekker. Maak je niet bezorgd dat er iets aan de hand is. Zelfs een actieve Boogschutter mag wat rust ervaren. Eind van de 1ste week komt Venus in jouw teken, wat vooral op gebied van liefde en vriendschap een goede energie brengt. Lees meer


Stier

Overzicht voor de Stier
Voor de Stier zal het belangrijk zijn om evenwicht te vinden. Daardoor moet je er hard voor werken om er iets van te maken. Houd er rekening mee dat je de 1ste week niet altijd even lekker in je vel zit en je vrienden, liefde en collega’s hard nodig zal hebben. Vanaf de 2de week gaat Lees meer


Schorpioen

Overzicht voor de Schorpioen
De 1ste week zal jouw heersende planeet, Mars, veel kracht geven, vooral omdat deze in de eveneens krachtige Ram staat. De energie gebruik je om met van alles bezig te zijn. Problemen, conflicten, achterstallig werk of andere zaken die je aan moet pakken, worden door deze intense Lees meer


Leeuw

Overzicht voor de Leeuw
De 1ste week zal de Nieuwe Maan in de Steenbok zorgen dat je intellectueel versterkt wordt. Daardoor kan je op een logische wijze met liefde en zakelijkheden bezig zijn. Dit zal jou aansporen je gezonde verstand te gebruiken als er conflicten en problemen zijn. Je kunt gelijk al deze 1ste Lees meer


Maagd

Overzicht voor de Maagd
Je heersende planeet Mercurius zal deze maand geregeld voor veranderingen zorgen. Dit is afhankelijk van de stand en de verbindingen met andere planeten of sterrenbeelden maakt. De 4de zal Mercurius een driehoek vormen met Uranus. Deze zorgt ervoor dat je de neiging hebt veel actie te Lees meer


Vissen

Overzicht voor de Vissen
De 1ste week gaat Mercurius in de nuchtere Steenbok reizen. Je kunt intellectueel versterkt worden en zal op een wijze en overdachte wijze in het leven staan. Er wordt aangeraden orde en rust in je leven te creëren, zodat je in staat bent al je wensen, dromen en doelen vorm te geven. Lees meer


Tweelingen

Overzicht voor de Tweeling
De driehoek tussen Mercurius en Uranus zal snel nieuwe kansen bieden. Daardoor krijg je ideeën en kan je daar iets mee doen om er later profijt van te hebben. Er kunnen bijzondere kansen zijn en je weet niet goed wat je er mee aan moet. Misschien doe je er goed aan dit met anderen Lees meer


Weegschaal

Overzicht voor de Weegschaal
Uranus zal het leven van de Weegschaal in het begin van de maand bescheiden houden, waardoor het leven rustig verloopt. Na de 5de wordt dit anders als deze zijn retrograde baan verlaat en voorwaarts naar de Ram gaat bewegen. Daardoor vind je het fijn veranderingen in je leven in te Lees meer


Ram

Overzicht voor de Ram
Er wordt aangegeven dat je erg voorzichtig met jezelf moet zijn. Vooral de 1ste dagen ben je wat intens bezig en kan je jezelf in de problemen brengen. Niet omdat je nou zo slecht bezig bent, maar omdat je onvoorzichtig bent en dan is een misstap snel begaan. Denk goed over je acties na en Lees meer


Kreeft

Overzicht voor de Kreeft
Je begint de maand door rust op te zoeken en je op te laden. Misschien voel je je leeg na de spirituele energie vanuit de feestdagen. De Maan, in de Steenbok zal je op weg helpen om langzaam aan weer op te starten. Vanaf de 5de zal je in staat zijn nieuwe doelen en plannen op te stellen. Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag