astro content

Maagd

Geboortedatum: 23 augustus t/m 22 september - Maart 2019

Overzicht voor de Maagd
Er kan in het 1ste deel van de maand iets gebeuren, waardoor er veranderingen mogelijk zijn. Werk je de laatste tijd veel, dan wordt aangeraden rustig aan te doen. Je kunt beter even je plannen aanpassen en zorgen dat je een ander patroon voor je leven bedenkt. Dit betekent niet dat je helemaal rustig aan moet doen, maar een paar dagen is verstandig. Mensen die rustig aandeden, doen er goed aan actie te ondernemen en bepaalde zaken, die zijn blijven liggen, uit te voeren. Over het algemeen worden er geen grote problemen aangegeven. Er wordt aangeraden niet te behoudend te zijn en je flexibeler op te stellen. Durf uitdagingen aan te gaan en zorg op creatieve wijze dat je hier een weg in weet te vinden. Het is een goede periode voor samenwerking. Heb je een eigen bedrijf, vertrouw dan niet teveel op anderen.

Mensen hebben de neiging raad te geven, maar je kunt beter handelen zoals jij dat zelf wilt. Singles moeten deze periode nadenken of zij een serieuze relatie willen. Je dient hiernaar te handelen en niets te doen wat tegen je normen en waarden indruist. Heb je een relatie, dan doe je er goed aan tijd voor jezelf vrij te houden. Het lijkt een periode te worden om lekker vrij te zijn. Het 2de deel van de maand is ontspannen. Je zult je minder op je carrière richten en meer tijd besteden aan familie en andere privécontacten. Ook de liefde krijgt energie, waardoor het een prima tijd is om de liefdesband met je partner te versterken. Singles kunnen behoefte hebben om de liefde op te zoeken, maar nog steeds niet om een vaste band aan te gaan. Verder doe je er goed aan niet al teveel grote plannen uit te voeren. Beter kan je je richten op huidige zaken en oplossen van problemen. Is er een conflict? Zorg dan dat je bekijkt hoe je deze het snelst op kunt lossen, zelfs als dit zou betekenen dat je een bepaalde persoon uit je leven moet zetten. Mocht je er zelf niet uitkomen, zorg dan dat je hulp van familie of een vriend(in) inroept. Over het algemeen zal deze periode prima uitpakken, zowel in je relatie, sociale contacten als zakelijke leven.

Het 3de deel van de maand ben je met van alles bezig en toch zal je dit niet als druk ervaren. Je bent relaxt en hebt veel energie om van alles te doen. Het is een prima periode om met familie of je gezin te zijn en de onderlinge band te versterken. Daarnaast is het een prima tijd voor creativiteit. Er wordt aangeraden deze creativiteit met vrienden te delen. Het is echter een mindere periode voor te intense fysieke activiteiten, omdat je weerstand zwakker is. De kans op letsel is dan aanwezig. Op je werk zal alles zijn gangetje gaan, maar je moet alert blijven op problemen die ontstaan. De laatste dagen kunnen er goede kansen komen, vooral als je samenwerkt. Je doet er goed aan deze laatste dagen niet te snel tot beslissingen te komen. Beter wacht je tot de volgende maand. Richt je ook niet teveel op financiële vooruitgang. Wil je te snel gaan en doe je impulsieve dingen, dan kun je in de problemen komen en zijn er zelfs aanwijzingen dat je met schuld te maken kunt krijgen.

Liefde en relaties
Venus zal de 1ste in de Waterman terechtkomen en dit zorgt voor speelse, liefdevolle energie. Je kunt in een relatie een stuk zachter worden, waardoor je niet alleen voor erotiek gaat, maar ook romantiek opzoekt. Je partner kan verbaasd zijn over de warme energie die er van je afkomt, terwijl je eerst nog nuchter kon reageren. Ben je single, dan kun je iemand die je eerst over het hoofd zag, anders gaan bekijken. Je doet er echter goed aan dit niet te laten merken, omdat het een bevlieging kan zijn, die later deze maand voorbij zal zijn. Je hebt deze periode veel emoties en bent fantasievol. In een relatie kun je dit gebruiken om de erotiek een stimulans te geven.

Ben je single, dan kun je wel eens de seks bedrijven met iemand die niet uit is op een vaste relatie. De 5de zal de retrograde Mercurius in de Vis zorgen dat jij een stuk ongeduldiger wordt. Daardoor ben je in de liefde zeer gespannen en nerveus, waardoor er problemen kunnen ontstaan. Je moet met name opletten dat je in je bewoordingen soms te scherp kunt zijn. Omdat deze energie tot de 28ste zal blijven, kunnen er momenten van romantiek en warmte zijn, maar ben je soms ook in staat dingen zomaar te verpesten door verkeerde handelingen en je scherpe tong. Je zult jezelf geregeld toe moeten spreken en zorgen dat je niet alleen vrede met je partner of andere mensen behoudt, maar ook met jezelf. Je liefdesleven zal zeker gecompliceerd zijn en dit zal je humeur niet altijd ten goede komen. Je bent natuurlijk iemand die orde en regelmaat nastreeft. Bedenk dat het niet de wanorde zal zijn, die jou stoort, maar de manier hoe je hier zelf op reageert. Je kunt hier gelukkig ondersteuning bij krijgen door Uranus, die naar de Stier reist. Deze combinatie zal zorgen dat je meer kans hebt om stress te onderdrukken. De 15de zal er een vierkant zijn tussen de retrograde Mercurius en Jupiter. Daardoor heb je meer moeite je te uiten. Je kunt je emoties, maar ook je rationele gedachten moeilijk naar buiten brengen. Misschien kun je rond deze periode beter niet teveel proberen om te uiten wat je denkt. Moet je dit toch doen, doe dit dan op papier. Dan kun je veel meer zeggen wat je eigenlijk voelt. Ben je single, dan zijn er rond deze dag teleurstellingen mogelijk. Tracht deze te accepteren en bedenk dat zelfs het lopen van een blauwtje erbij hoort.

De 15de t/m de 17de zullen Mercurius en de agressieve Mars negatieve energie delen. Ervaar je stress of kun je jezelf niet uiten, dan kun je zelfs erg boos worden en zal je echt je best moeten doen om jezelf onder controle te houden. Pas op dat je in een relatie niet de verkeerde dingen zegt, omdat er situaties kunnen zijn die problemen geven. Vanaf de 26ste zal er warme energie komen, omdat Venus door de Vis gaat reizen. Je zult je nuchterheid er uitgooien en in de relatie romantisch zijn. Je hebt oog voor details en kunt een partner verwennen met leuke geschenken en romantische activiteiten. Er wordt aangeraden flink te genieten van tedere momenten en de sensuele energie. Het is een periode, waarin je even de realiteit wilt ontlopen en in fantasie kunt leven. Normaal zal je dit niet altijd even leuk vinden, maar nu zal dit echt wel veel goeds aan je bieden. Eventuele frustraties die je had als gevolg van de retrograde beweging van Mercurius zullen verdwijnen als deze planeet de 28ste weer voorwaarts gaat bewegen. Je kunt de maand dan ook goed afsluiten met nieuwe plannen en doelen om de liefde te versterken.

Carrière en zakelijkheden
Venus in de Waterman prikkelt jou financieel en zakelijk, maar t/m de 2de zal het minder lekker lopen. Maak je geen zorgen, je zult vanzelf merken dat je meer aankunt. Beter kan je dan ook even de rust opzoeken en niet te actief met je carrière bezig zijn. Richt je, als je moet werken op relevante zaken. Andere dingen kun je gerust vooruitschuiven. Het zijn goede dagen voor het krijgen van ideeën. Deze kunnen later in de maand veel goeds geven. In ieder geval is het niet nodig je zorgen te maken of je al je werk af kunt ronden. Dat komt vanzelf vanaf de 3de in orde. Daarbij zal je vanaf de 5de hulp krijgen van de retrograde Mercurius, in de Vissen, waardoor je t/m de 28ste prima samenwerkt. Het is een goede tijd voor een tweede kans. Heb je de kans iets opnieuw te doen of zijn er plannen die je eerder bedacht hebt en nog niet uitgevoerd, doe deze dan. Er is door Venus veel kans op geluk, waardoor er een grote kans is dat er veel lukt van wat je doet. Je kunt beter presteren en komt er financieel beter voor te staan.

De 6de zal Uranus langdurig in de Stier reizen, waardoor er intellectueel veel te bereiken is. Er is een krachtige energie die een gevoel van vrijheid geeft, waardoor je zelfstandig bezig bent. Je bent onafhankelijk en durft geregeld buiten je comfortzone te treden. Dit vind je spannend. De 7de t/m 10de kan je innovatief bezig zijn en durf je grote beslissingen te nemen. Dit geldt voor de periode van de 14de t/m de 16de als Mars en Saturnus jou dominantie en leidinggevende capaciteiten bieden. Beide perioden zijn geweldig om nieuwe dingen te doen en te experimenteren. De 19de en 20ste zijn geschikt voor contracten, sollicitaties en andere belangrijke dingen, die jou een positieve impuls geven. De 22ste kan er iets zijn wat jou schokt, maar uiteindelijk goed uitpakt. Vanaf de 26ste kun je moeite hebben om met kritiek om te gaan. Tracht relaxt te zijn en bekijk of er een kern van waarheid inzit. Vanaf de 30ste zal Mars in je sector van carrière verblijven. Je moet opletten dat je niet te toegevend bent. Je humeur kan dan namelijk omslaan, waardoor je zelfs agressief kunt zijn als mensen over je grenzen gaan.

Mentale en fysieke gezondheid
Voor de Maagd is maart een maand vol dynamiek. Je dient dus relaxt en voorzichtig te blijven, omdat je de neiging kunt hebben om te overdrijven. Je kunt dan alsnog teleurgesteld raken en dan komen je fysieke en mentale kracht onder druk te staan. Het zal wel een prima maand zijn om problemen op te lossen en je kunt je diepste verlangens bevredigen. Dit zal je een zeer goede energie bieden om lekker in je vel te zitten. Maagden die minder lekker in hun vel zitten wat betreft hun zakelijke leven kunnen in de problemen komen. Tracht eventuele problemen gelijk aan te pakken, omdat dit je gezondheid onder druk kan zetten. De retrograde Mercurius in de emotionele Vissen kan deze maand je zenuwen belasten. Je zult hier alert op moeten zijn, omdat je soms humeurig kunt zijn, zonder dat je beseft hoe dit komt.

Merk je dit, dan doe je er goed aan om te sporten om eventuele spanningen er uit te werken. Heb je te maken met chaos en mensen die op een minder ordelijke manier invloed op je hebben, dan doe je er goed aan dit te mijden, omdat je hierdoor ook problemen met je mentale gesteldheid kunt krijgen. Tenslotte wordt gewaarschuwd voor Uranus die de 6de naar de Stier reist en daar een lange tijd blijft. Daardoor komen er flink wat veranderingen en zal je geregeld in staat moeten zijn om weer naar evenwicht te zoeken. Op zich lukt dit, maar je zult soms wel alle zeilen bij moeten zetten. De Volle Maan van de 21ste zal voor flink wat rust en balans zorgen, waardoor je de maand over het algemeen zeker wel goed af kunt sluiten. Het wordt dus geen makkelijke, maar ook zeker geen slechte maand als je maar controle over jezelf weet te houden en als je in staat bent om negativiteit te mijden.Deze horoscoop wordt door Frank Post vervaardigd met behulp van de psychologische astrologie. Hiermee wordt een richting in je leven aangeboden. Je kunt Frank bereiken op www.astroangels.nl onder boxnummer 0119. Het is zeker de moeite waard om eens uitgebreid op persoonlijke aspecten, waardoor je eigen toekomst en een beter beeld krijgt van je persoonlijkheid. 2017 FZP. Alle rechten zijn voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopien, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever (FZP).

Goedkoper bellen?
   Bel met credits

Happy hour

Happy Hour elke donderdag tussen 16:00 en 17:00 uur. Tijdens ons Happy Hour bel je voordeliger met onze consulenten.

NL: 0909-1901 (€0,70/min)

BE: 0902-12024 (€1,25/min)

Blog

door Medium Luciano
Gezegend weekend
Sinds gister op de lijn, een paar fijne gesprekken gehad.
Heb er erg veel zin in om jullie allen te helpen en of te woord Lees meer
door Medium Moon
De taal van het Universum Medium Moon
Wij spreken en geven alles wat wij kunnen, krijgen wij het terug ja.
vragen staat vrij de codes, de Lees meer
door Medium Marja
WIE VERLANGT ER NAAR LIEFDE?
LIEFDE
WIE VERLANGT ER NAAR LIEFDE?
Wie verlangt er niet om in verbinding te komen met een iemand. Samen te Lees meer
door Medium Ingrid
Loslaten
Lief mens,

Het is een intense tijd waarin veel gebeurd.
Oude stukken waarvan je dacht dat je ze verwerkt had komen weer naar Lees meer
door Medium Angelica
Contact maken met iemand. Hoe werkt dat?
Ik krijf vaak de vraag hoe dat werkt, het contact leggen.
Ik focus mij op de naam en diegene en Lees meer
door Medium Ilse
Valentijnsdag
Valentijnsdag

Deze dag staat in het teken van de liefde, maar zouden we dat niet elke dag beter kunnen staan? Iedere dag in Lees meer
door Medium Ellen
Accepteren geloven en overgaven
Accepteren, geloven en overgaven, is de sleutel tot verandering.

Accepteer waar je nu bent de situatie Lees meer
door Medium Shakira
Bedenksels
Mijn gedachten zitten momenteel overal, dit wil niet zeggen dat ik me niet op een onderwerp kan focussen. Voor elk probleem is er Lees meer
door Medium Ellen
Je gedachten stoppen Hoe dan
Met de 22 seconden Flip Switch

Ik gebruik de "Flip-Switch" zoals die geleerd wordt door Abraham Hicks de Lees meer
door Medium Moon
Moon box 210
Lieve bellers de komende maanden ben ik minder online er zijn wat cursussen op komst.En ik ga mezelf meer scholen.Tevens Lees meer
door Medium Moon
Afspraken met Moon box 210
Lieve bellers de komende maanden ben ik minder online er zijn wat cursussen op komst.En ik ga mezelf meer Lees meer
door Medium Shakira
lieve mensen
Ik ben zeer vereerd door de mooie recensie en de prachtige sterren beoordeling! Doordat ik op aanwijzing van iemand die mij Lees meer
door Medium Marja
RELATIES IN 2019

Maak jezelf blij
Werk aan jezelf
Geef geluk aan jezelf
Vind jezelf liefdevol
Wordt je bewust
Van alle oordelen
Kijk Lees meer
door Medium Shakira
bijna tijd
Het nieuwe jaar brengt nieuwe kansen...eerst de kerstboom opruimen Lees meer
door Medium Moon
2019 staan voor jezelf.
Lieve bellers het allerbeste ja energie voor 2019.
Het vechten van uitleg in 2017-2018 maakte je moedeloos. Dus ga Lees meer
Weekhoroscoop

Tweelingen

Liefdesrelatie en sociale contacten
Zondag en maandag zal je onderbuikgevoelens hebben. Je voelt je vrolijk, maar hebt ook het gevoel dat er iets is wat je niet thuis kunt brengen. Het lekkerst zit je in je vel als je een relatie hebt, die vooral geënt is op intellectuele overeenkomsten. Je vindt het fijn om Lees meer


Waterman

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je hebt zondag behoefte om je gevoelens te uiten en wilt veel met je partner delen. Je houdt ervan om te experimenteren en treedt geregeld buiten je comfortzone. Het kan wel eens een heel spannende dag worden. Maandag zal je wat afstand nemen en heb je veel ruimte nodig om je Lees meer


Boogschutter

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag en maandag is er een krachtige romantische energie, waardoor je het geluk aan je zijde hebt. In de liefde met je partner ben je warm en sympathiek, waardoor er leuke momenten en activiteiten zijn. Let op dat er momenten zijn dat er een storende energie is, waardoor er Lees meer


Steenbok

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag is een prima dag voor romantiek, maar ook voor vrienden en familie. Je krijgt goed nieuws, waardoor je erg gelukkig bent. Maandag kun je op romantisch gebied wat minder voelen en dat komt vooral omdat je op zakelijk gebied erg actief bent en je ook vrij nuchter bent. Heb Lees meer


Kreeft

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag ervaar je veel emoties en kunnen jij en je partner mooie momenten hebben. Je bent niet alleen liefdevol, maar hebt ook een scherpe intuïtie. Je hebt prima door wat je partner wil en zal zeker je best doen om het de ander naar de zin te maken. Maandag heb je veel Lees meer


Maagd

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag is perfect om er iets moois van te maken. Je bent rusteloos en daardoor wil je er op uittrekken. Dat biedt veel kansen op leuke contacten en activiteiten. Je partner zal in ieder geval blij met je zijn en van je genieten. Ook maandag is een prima dag voor romantiek. Je Lees meer


Leeuw

Liefdesrelaties en sociale contacten
Er zijn duidelijke aanwijzingen dat het op zondag een vurige en avontuurlijk dag wordt. Heb je geen plannen voor deze dag, doe dit dan zo snel mogelijk en besteed vooral tijd aan je partner. Het zal je zeker veel opleveren en je relatie naar een hoger plan brengen. In principe Lees meer


Weegschaal

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag denk je veel na en vraag je je af of je op de goede weg bent. Je kunt wel eens wat onzeker zijn en dat straal je dan uit. Daardoor zijn er mensen die positieve aandacht voor je hebben, maar er kunnen ook mensen over je grenzen gaan. Zorg er in ieder geval voor dat je met Lees meer


Vissen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag en maandag voel je je relaxt, maar tegelijk ook sexy en aantrekkelijk. Dit straal je zeker uit, waardoor niet alleen je partner, maar ook anderen dit opmerken. Wees dus voorzichtig dat je niet de verkeerde signalen afgeeft. Het worden spannende en interessante dagen. Lees meer


Stier

Liefdesrelatie en sociale contacten
Zondag en maandag kun je verrast worden door spannende activiteiten die er op je pad komen. Let er op dat je zeer intens kunt zijn. Daardoor ben je tegen je partner passioneel en open, maar je kunt ook wel eens negatief reageren door jaloerse of bezitterige gevoelens. Het zal Lees meer


Schorpioen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je straalt deze week een krachtig karma uit, waardoor mensen goed met je omgaan. Je bent positief en sympathiek en je intuïtie zal sterk zijn. Daardoor moet je opletten dat je dingen aanvoelt, die je partner niet aanvoelt. Er kunnen mensen zijn, waarvan jij het gevoel hebt Lees meer


Ram

Liefdesrelatie en sociale contacten
Net als zaterdag zal je zondag en maandag erg passioneel en sexy zijn, waardoor je partner flink van je geniet. Het is een opwindende tijd, waarbij je niet alleen je partner kan verblijden met fijne gevoelens. Je bent ook actief en vitaal op sociaal gebied. Dinsdag is wisselend, Lees meer


Astro App

Astro APP

Bekijk gratis je horoscoop en doe een online Tarotlegging. Tevens kan je zien welke mediums en paragnosten nu beschikbaar zijn.

Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

Maandhoroscoop

Leeuw

Overzicht voor de Leeuw
Je begint de maand niet op je best en het is best een lastige tijd, maar er kunnen mogelijkheden komen om te ontwikkelen. Je hebt veel kracht en kunt jezelf ook zeker bewijzen. Er wordt aangeraden hier rustig in te blijven en actie te ondernemen, maar niet door er vol voor te gaan. Ook zal Lees meer


Maagd

Overzicht voor de Maagd
Er kan in het 1ste deel van de maand iets gebeuren, waardoor er veranderingen mogelijk zijn. Werk je de laatste tijd veel, dan wordt aangeraden rustig aan te doen. Je kunt beter even je plannen aanpassen en zorgen dat je een ander patroon voor je leven bedenkt. Dit betekent niet dat je Lees meer


Stier

Overzicht van de maand
Je bent aantrekkelijk en zeer sensueel en het 1ste deel van de maand gericht op romantiek. In een relatie kunnen er veel mooie dingen gebeuren, waardoor de relatie versterkt kan worden. Met name de 1ste dagen zullen belangrijk voor jou zijn, maar ook voor je partner en andere geliefden. Er Lees meer


Boogschutter

Overzicht voor de Boogschutter
Het eerste deel van de maand zal de Boogschutter waarschijnlijk slagen bij de dingen waar die mee bezig is. Je bent zowel in je zakelijke als privéleven in staat veel meer door te hebben, dan je normaal gesproken doet. Heb je een eigen bedrijf dat is het een prima periode om Lees meer


Vissen

Overzicht voor de Vissen
Het eerste deel van de maand kan wel eens vrij lastig zijn. Je hoeft hier niet heel erg bang voor te zijn, omdat iedereen wel eens een mindere periode meemaakt. Je zult achteraf begrijpen waar dit goed voor is en er dan juist profijt van hebben. In principe zal er iets gebeuren, wat je Lees meer


Steenbok

Overzicht voor de Steenbok
De maand zal positief voor de Steenbok beginnen, waarbij er dingen gebeuren, die je al een tijd in gedachten hebt. Natuurlijk is dit niet voor een ieder hetzelfde, maar het zal in ieder geval te maken hebben met het gevoel dat je vrijheid na kunt streven. Je voelt je vrij en merkt dat je Lees meer


Weegschaal

Overzicht voor de Weegschaal
Voor de Weegschaal zal het 1ste deel van de maand zeer positief zijn. Het is ideaal voor je gezin en voor financiën, omdat je in beiden erg adequaat en daadkrachtig bent. Je kunt wel beter stoppen met grote uitgaven, zoals een nieuwe auto of huis. Waarschijnlijk zal je hier wel Lees meer


Ram

Overzicht van de maand
Het 1ste deel van de maand kun je het gevoel hebben dat mensen je teveel beoordelen. Je kunt je ongemakkelijk voelen en het zelfs het idee hebben dat ze je niet eerlijk behandelen. Wees reëel, omdat er soms heus momenten zijn dat mensen gelijk hebben. Ga je dan niet eigenwijs gedragen, Lees meer


Tweelingen

Overzicht van de maand
Maart is de rustigste periode van de maand, omdat je veel vrede voelt en je relaxt bent in contact met mensen. Eventuele conflicten lijken even te verdwijnen of je besluit ze naar later te verschuiven. Dat betekent niet dat je problemen moet vergeten. Laat betrokken mensen weten dat je er Lees meer


Waterman

Overzicht voor de Waterman
Het eerste deel van de maand kun je zeer actief zijn. Je wilt veel activiteiten doen en bezoekt ook erg veel evenementen. Het wordt wel een zeer intensieve maand, waarbij je gelijk al vanaf het begin van de maand problemen op moet kunnen lossen. Mensen zullen geregeld bij je komen met Lees meer


Schorpioen

Overzicht voor de Schorpioen
Het eerste deel van deze maand is een periode, waarin er veel duidelijk wordt. Je kunt vooral begrijpen waarom bepaalde dingen in het verleden niet gelukt zijn en hoe je deze in de toekomst wel kunt laten lukken. Je kunt vooral op financieel gebied veel bereiken, omdat je van je fouten Lees meer


Kreeft

Overzicht voor de Kreeft
Je kon je de laatste tijd eenzaam voelen, omdat je het gevoel had dat vertrouwde mensen jou niet altijd genoeg liefde of vriendschap gaven. Het 1ste deel zal je in staat zijn hier wel iets aan te doen. Je zult je minder emotioneel voelen en minder eenzaam zijn. Er wordt aangeraden niet al Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag