astro content

Maagd

Geboortedatum: 23 augustus t/m 22 september - Mei 2018

Overzicht van de maand
De gebieden die de meeste energie krijgen zijn je intellectuele vermogen, spiritualiteit, lange reizen, familie en handel. Ook seksualiteit zal veel energie ontvangen. Je bent deze maand meer op anderen gericht dan op jezelf. Daardoor zijn sociale vaardigheden belangrijk, zodat je het belang van anderen voorop kunt stellen. Je moet daarbij alert zijn dat je zelfvertrouwen tot de 20ste niet heel erg sterk is als gevolg van de energie van Mercurius. Daardoor heb je angstvallig de neiging om controle over jezelf en mensen in je directe omgeving te houden. Je kunt zelfs agressief worden als dingen niet gaan, zoals je wilt. Deze tegenstrijdigheid tussen je eigen belangen en die van anderen kan dan problemen geven. Je zult hier dus een weg in moeten vinden, zodat er geen grote conflicten komen. Zorg ervoor dat je je aan mensen aanpast en flexibel blijft bij veranderende omstandigheden.

Een deel van de planeten beweegt retrograde en daar kun je wel last van hebben. Je kunt daar wat passief van worden en je hebt ook de neiging om dingen veel minder snel op te lossen. Tracht tolerant met mensen om te gaan. Na de 20ste zal het allemaal een stuk verbeteren en kun je vertrouwen in jezelf vinden. Daardoor zal je dan ook relaxter zijn in de omgang met geliefden. De planetaire energie laat zien dat de Maagd in mei evenwicht dient te vinden tussen carrière en liefde. Dit lijkt een moeilijke combinatie, maar Maagden die een goede relatie hebben of veel liefde krijgen, zullen ook in hun werk productiever en efficiënt zijn. De 1ste dagen van de maand moet je opletten dat je niet altijd zin hebt om te werken. Moet je dit toch, dan moet je jezelf er toe zetten.

Eind van de 1ste week dien je niet te kritisch te zijn naar mensen die fouten maken. Wrijf jij dat er in, dan kunnen ze opstandig worden. Let de 10de t/m de 12de op voor een storende energie op gebied van communicatie. Pas goed op wat je zegt en vooral tegen wie. De 15de tot de 20ste ben je fysiek krachtig. Maak daar gebruik van. Het kan een periode van veranderingen zijn, waarbij er verrassende en positieve dingen kunnen gebeuren. Vanaf de 25ste zal er veel van je verantwoordelijkheidsgevoel gevraagd worden. Wees assertief, maar tegelijk sympathiek, dan kun je het meest bereiken. Let de laatste dagen van de maand op dat er veel kritiek op je af kan komen.

Liefdesrelaties
Ondanks dat je niet minder liefdevol bent, is het een maand waarbij zakelijkheden belangrijk zijn. Je bent ondersteunend naar kinderen of anderen, waarbij je het fijn vindt ze de juiste weg te wijzen. Ook is het een maand waarin je met lange reizen te maken krijgt. Mensen die geen reis maken, zullen veel tijd aan carrière of andere zaken geven. Je zult evenwicht moeten vinden.

Geef je te weinig tijd aan een partner of andere geliefden, dan kunnen mensen negatief reageren en dat kan tot de 21ste moeilijk zijn. Singles zullen minder op liefde gericht zijn, omdat zij willen ontplooien of er gewoon geen zin in hebben iemand in het leven te hebben, die tijd en aandacht vraagt. Geestelijk bewustzijn zal belangrijk zijn om je leven er goed uit te laten zien. Vraag jezelf duidelijk af wat je precies wilt en hoe je met mensen omgaat. De stand van de hemellichamen laat voor mei zien dat je veel aandacht aan je werk wilt schenken. Voor singles kan er een mooi tintje aan zitten, omdat er aanwijzingen zijn dat je via je werk iemand kunt leren kennen of al kent. Je hebt een sterke uitstraling en bent aantrekkelijk. Let op dat je werk en privé niet door elkaar haalt. Je bent immers zakelijk liefdevoller en sympathieker dan in je liefdesleven. Ben je gebonden, dan doe je er goed aan om, als je thuis komt na het werken, aandacht en liefde aan je partner geeft. In de 1ste week kunnen singles en gebonden mensen in de liefde open zijn en dan is verliefdheid sterk aan de orde. Vanaf de 5de zal dit veranderen en kun je soms teveel stress ervaren, waardoor een relatie minder goed loopt. Ben je single, dan zijn hierdoor veel minder vooruitzichten op liefde. Het leven loopt nu eenmaal zoals het moet lopen en daar verander je niet veel aan. Blijf relaxt en werk aan zelfvertrouwen.

De 9de t/m de 11de ben je bewust van jezelf en weet je wat je moet doen om voldoende liefde te krijgen. Het midden van de maand zijn vrienden erg belangrijk en deze zijn zelfs belangrijk om een nieuwe relatie te krijgen of een huidige relatie te versterken. De 18de tot 21ste ben je romantisch en geef je veel liefde aan je partner. Singles zijn erg knuffelig en liefdevol en trekken makkelijk nieuwe mensen aan. Na de 25ste zijn sociale contacten ook belangrijk. Je eindigt de maand met passie en zowel gebonden mensen als singles zullen erotiek en avontuur willen ervaren.

Werk en financiën
Tot de 20ste zal het zakelijke leven relaxt zijn. Je bent veel aan het werk, maar vindt dat niet erg, omdat je graag bezig bent. Vanaf de 21ste wordt het een stuk dynamischer en kun je mogelijkheid krijgen om te ontwikkelen. Er wordt aangeraden om hier voorzichtig mee te zijn en steeds goed te overwegen wat je wel en niet moet doen. Niet alles zal namelijk gunstig voor je zijn. Luister dus goed naar je intuïtie, omdat deze je een weg toont. De reden, waarom het na de 21ste intenser wordt, komt omdat de Zon in jouw sector van carrière reist.

De spirituele energie zorgt dat je krachtig ondersteuning krijgt bij de dingen die je doet. Daarnaast ben je iemand die liefdevol en humanitair ingesteld is, waardoor je ook prima samen kunt werken en ook mensen jou willen ondersteunen bij dingen waar je mee bezig bent. Financieel wordt het beter, vooral omdat je kans hebt uitgaven te verminderen. Je kunt schulden aflossen en onnodige uitgaven stoppen. Ben je gebonden, dan is de energie nog sterker. Verder bestaat er een kans dat familieleden je financieel ondersteunen. De 1ste week werk je graag en vind je het zeer fijn om te ontwikkelen, maar doe je niet meer dan nodig is. Je vindt het niet erg routinematige taken te doen. Let de 4de en de 5de op voor een collega, die concurrentie zoekt. Zelfs als je de neiging hebt om in de aanval te gaan, kun je beter cool blijven.

Let de 10de t/m de 12de op dat er dingen gebeuren, die je niet helemaal begrijpt. Tracht duidelijkheid te zoeken en ga niet aan de slag voordat je weet dat je het doorhebt. Het midden van de maand kun je je moe voelen, maar dan kun je beter wel gaan sporten of de natuur ingaan. Wil je veel bereiken en moet je belangrijke dingen doen, dan is de 18de tot de 21ste geschikt, door de positieve energie. Daarna zal alles ook prima verlopen, maar kun je vanaf de 25ste moeite met kritiek hebben. Bedenk dat je ervan kunt leren en ga niet gelijk de strijd aan.

Mentale en fysieke gezondheid
Het zal de 1ste week van de maand belangrijk zijn jezelf onder de loep te nemen. Dit kan betekenen dat je jezelf mentaal aan kunt pakken, maar ook fysiek kun je veel doen om gezond te zijn. Bekijk of je voedingspatroon goed is en of je voldoende sport. Alles wat je deze periode bedenkt, kun je later in de maand aanpakken. Het is verstandig je huis en leefomgeving aan te pakken. Hygiëne in je huis zal belangrijk zijn om gezond te leven. Verder kunnen oude gewoonten terugkomen. Tracht sterk te zijn en blijf krachtig in je schoenen staan.

De 5de en 6de kan er een probleem optreden waar je serieus mee om moet gaan. Tracht een weg te vinden en laat dit vooral niet liggen. De 10de t/m de 12de dien je even gas terug te nemen. Je kunt dan erg moe zijn. In het midden van de maand kunnen emoties je wel eens onder druk zetten. Je bent bang om te falen. Tracht dit aan te pakken, je zult zien dat het niet zo erg is als je denkt. Na de 25ste kunnen er mogelijkheden zijn om je gezondheid te verbeteren. Daarbij kun je aan het eind van de maand zelfs op fysiek gebied plannen krijgen om jezelf eens flink aan te pakken.

Algemeen voor alle tekens (de maand van nadenken over het verleden, heden en de toekomst)
Mei is een maand van overdenking. Mercurius komt de 4de uit het schaduwgebied, waar deze tot 15 april retrograde was. Dit geeft stof tot nadenken over het verleden, het heden en de toekomst. Het wordt een maand van verantwoording, maar ook van passie, omdat Mars zich flink roert.

De 1ste helft van mei zal energie van Mercurius in de Ram en Venus en de Zon in de Tweeling sympathie, actie en romantiek bieden. Veel mensen zijn speels en warm, waardoor er mooie momenten zijn als het om de liefde, maar ook je carrière gaat. Let op dat Mars halverwege juni retrograde gaat bewegen, maar al de 11de in een schaduwgebied komt. Gevoelige of spirituele mensen hebben daar last van en bepaalde emoties en indrukken oppakken. Dit kan problemen geven, omdat anderen juist de strijd zoeken en er ook negativiteit kan zijn. Aan welke kant je ook staat, het is belangrijk controle over jezelf te houden en positief tegen anderen te zijn.

De periode van de 11de t/m de 18de is, ondanks energie van Mars, wel een prima tijd, omdat de planeten in de Aardetekens bewegen. Daarnaast geeft de Nieuwe Maan, in de Ram, deze tijd ondersteuning om lekker in je vel te zitten. Daardoor kun je je je sociaal versterken en nieuwe mensen of groepen leren kennen. Je kunt kansen benutten en nieuwe doelen stellen. Dromen kunnen waarheid worden en je kunt veranderingen in je leven verwachten. Mei is verder een prima tijd voor vakantie. Mars brengt passie, maar ook wel degelijk rust en ontspanning. Daardoor is een groot deel van de maand meer geschikt voor je privéleven, dan voor je carrière. Je zult dus wel alert moeten zijn, als je merkt dat je wat luier bent of fysiek zwakker om te presteren. Halverwege de maand zal Venus naar de Kreeft reizen en dit kan onrust brengen door de verbinding met de Tweeling.

De Volle Maan van 29 mei zal om 16:20:48 uur plaatsvinden. Deze zogenaamde Grasmaan brengt de zomer in ons land. Het zal een tijd van hoop en geloof zijn, waarbij we het gevoel hebben dat er een prettige en stabiele periode aankomt. Het is een tijd om dingen goed te maken als het om sociale problemen gaat. Ook voor het contact met een vriend of familielid kan het een prima periode zijn. Je kunt de maand krachtig afsluiten en er zal meer vrede zijn en niet alleen in je eigen leven. Ook de wereld kan wat vriendelijker worden, omdat mensen toch een positieve energie ervaren.Deze horoscoop wordt door Frank Post vervaardigd met behulp van de psychologische astrologie. Hiermee wordt een richting in je leven aangeboden. Je kunt Frank bereiken op www.astroangels.nl onder boxnummer 0119. Het is zeker de moeite waard om eens uitgebreid op persoonlijke aspecten, waardoor je eigen toekomst en een beter beeld krijgt van je persoonlijkheid. 2017 FZP. Alle rechten zijn voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopien, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever (FZP).

Goedkoper bellen?
   Bel met credits

Happy hour

Happy Hour dagelijks tussen 15:00 en 16:00 uur. Tijdens ons Happy Hour bel je voordeliger met onze consulenten.

NL: 0909-1901 (€0,60/min)

BE: 0902-12024 (€1,00/min)

Blog

door Medium Marcelius
Chakra's
Wat zijn Chakra s?

Chakra is een Sanskriet term voor ? spinning wheel van energie, of, WIEL VAN LICHT. Je chakra s zijn de kaart Lees meer
door Medium Zellie
B.O.T. methode by Zellie
Als je in je leven op een punt uitkomt dat je alleen nog maar in oude patronen blijft hangen of dat je je niet los Lees meer
door Medium Angelica
Je eigen toekomst creren
Ja lieve mensen.
Je leest het goed.
Wat je zelf wil, kan je maken.

Creren.

Hoe gek het ook klinkt, alles Lees meer
door Medium Venus
Medium Venus is terug...
Hallo lieve mensen ik ben medium Venus astrologe...
ik was er 6 maanden niet maar ben helemaal terug!!! vanaf 26 Lees meer
door Medium Isa
Welkom bij Isa!
Lieve allemaal,

Ik ben weer aanwezig na een langere periode afwezig te zijn geweest. Ik heb heel veel zin om jullie te Lees meer
door Medium Marcelius
Artritis, verkoudheid en meer
Artritis, verkoudheid en meer

Kaneel en honing zijn twee ingredinten met verbazingwekkende krachten. Lees meer
door Medium Angelica
What goes around... comes around. <3
Ja lieve mensen.
Wat je uitzendt, krijg je terug.

Hoe gek het ook klinkt, alles begint vanuit Lees meer
door Medium Marcelius
Aandoeningen en Edelstenen
Aandoeningen en bijpassende edelstenen en mineralen

Aambeien: Malachiet, Lees meer
door Medium Elvira
De spiegel van je relatie
De spiegel van je relatie weerkaatst liefde, niet altijd en niet altijd helemaal zuiver, maar de weerkaatsing is Lees meer
door Medium Marcelius
Collodiaal Zilver en Goud
Collodiaal Zilver en Goud

Collodiaal zilver is eigenlijk een vloeibare oplossing die bestaat uit microscopisch Lees meer
door Medium Angel-Love
Angel Love; Ik ben er voor jullie!
Lieverds!
Ik ben er voor jullie ook in het paasweekend. Heb je vragen of wil je weten hoe je Lees meer
door Medium Marcelius
Fibromyalgie
Kruiden tegen fibromyalgie

Kruiden kunnen fibromyalgie helpen verlichten door het verminderen van de tederheid in het bot Lees meer
door Medium Amanda
I Tjing
De I Tjing is een duizenden jaren oud Chinees orakel dat gebaseerd is op de gedachte dat alles altijd in verandering is. I Tjing Lees meer
door Medium Peter
Dromen en visioenen
Lieve mensen,

Mijn naam is Peter en ik ben expert op het gebied van dromen, omdat maart nog jong is en ik nieuw op de Lees meer
door Medium Moon
maart 2018 Lente in zicht.
Angsten los laten bij Hooggevoelige mensen.
En samen leren pijnen te deactiveren met de krachten van de Lees meer
Weekhoroscoop

Steenbok

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag is een dag, waarin je veel liefde wilt geven, maar ook ontvangen. De kosmische energie is zeer geschikt en zal je veel bieden om daadwerkelijk zeer aantrekkelijk en sympathiek in het leven te staan. Maandag is een dag om oudere familieleden aandacht te gaan en aan te Lees meer


Weegschaal

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag voel je je onrustig en heb je zin om van alles te plannen, maar ervaar je dat je soms duidelijke grenzen houdt. Er wordt aangeraden om hier balans in aan te brengen en flexibel te blijven. Maandag en dinsdag kun je dit gevoel ook hebben en wordt aangeraden samen met je Lees meer


Kreeft

Liefdesrelaties en sociale contacten
Het kan zondagochtend moeilijk zijn om je bed uit te komen. Dit kan komen omdat je vermoeid bent van het actieve weekend, maar je kunt misschien ook gewoon zin hebben om lekker te knuffelen. Je intuïtie is t/m dinsdag sterk en je weet goed wat je kunt doen om het leven Lees meer


Leeuw

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zaterdagavond was je al zeer romantisch en dat zal je zondag meenemen. Het is dan ook een prima dag om samen met je partner de romantiek aandacht te geven. Je zult t/m dinsdag een zeer liefdevolle en aantrekkelijke uitstraling hebben en mensen zullen het erg fijn vinden om met Lees meer


Boogschutter

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je begint zondag met een krachtige energie, omdat je jezelf waarschijnlijk zaterdag opgeladen hebt. Je bent liefdevol en sympathiek naar je partner en vindt het erg fijn om de liefde te delen. De kosmische energie is je in ieder geval t/m dinsdag goed gezind, waardoor wensen Lees meer


Schorpioen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zaterdagavond kunnen er spannende dingen gebeuren, die zondag nog doorwerken. Deze dag wordt spannend, waarbij er verrassingen zijn, die jouw leven flink op zijn kop kunnen zetten. Ook maandag en dinsdag wil je het liefst de spanning ervaren. Je wilt spelen en flirten en niet Lees meer


Waterman

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag vind je het leuk om iets nieuws doen en het liefst samen met je partner, waardoor er niet alleen liefde is, maar ook spanning en avontuur. Maandag en dinsdag moet je opletten, omdat jij jezelf niet altijd onder controle hebt. Je kunt gevoelens hebben, die je niet altijd Lees meer


Maagd

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je ervaart een drang om met toekomst bezig te zijn. Je bedenkt dingen om de komende tijd avontuur in je leven te brengen. Er kan overigens zondag ook iets spannends gebeuren, maar dan moet je de dag niet te strak van tevoren plannen. Maandag en dinsdag ben je sociaal. Er kan Lees meer


Tweelingen

Liefdesrelatie en sociale contacten
Zondag zal een zeer fijne dag zijn, waarbij je merkt hoe leuk je leven is en hoeveel je van je partner houdt. Het is een prima dag om met vrienden af te spreken. Maandag en dinsdag ziet je leven er ook nog steeds goed uit. Er wordt aangeraden leuke dingen te bedenken voor je Lees meer


Stier

Liefdesrelatie en sociale contacten
Zaterdagavond hebben jij en je partner waarschijnlijk een mooie periode meegemaakt. Dat zal zondag nog doorwerken, waardoor jullie ook dan een fijne dag meemaken. De week begint zeer liefdevol en je bent in een charmante en sympathieke bui. Let op dat er een storende energie kan Lees meer


Vissen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je kunt zondag teveel bezig zijn met het door de war halen van fantasie en realiteit. Dat kan natuurlijk leuk zijn, maar je moet er rekening mee houden dat het leven ook serieuze elementen bevat. Je moet wel diplomatiek en tactvol zijn. Het geluk zal je toelachen. Dit geldt ook Lees meer


Ram

Liefdesrelatie en sociale contacten
Zondag is het belangrijk een afspraak met je partner te hebben om leuke dingen te doen. Je bent deze dag romantisch en zoekt naar opwinding. Ook maandag en dinsdag ben je bezig met het zoeken naar romantische dingen. Je hebt veel ideeën en vindt het fijn om met je partner, Lees meer


Astro App

Astro APP

Bekijk gratis je horoscoop en doe een online Tarotlegging. Tevens kan je zien welke mediums en paragnosten nu beschikbaar zijn.

Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

SMS Consult

Wilt u een medium advies per SMS ontvangen? Klik dan hier om naar de SMS pagina te gaan.

SMS icoon

Maandhoroscoop

Ram

Overzicht van de maand
De planetaire energie versterkt je vrijheidslievende karakter. Je laat je door niemand verplichten om iets te doen wat je niet wilt. Over het algemeen past dit bij je karakter en kunnen mensen het van je hebben. Je bent charmant en mensen gaan graag met je om. De planetaire energie is Lees meer


Maagd

Overzicht van de maand
De gebieden die de meeste energie krijgen zijn je intellectuele vermogen, spiritualiteit, lange reizen, familie en handel. Ook seksualiteit zal veel energie ontvangen. Je bent deze maand meer op anderen gericht dan op jezelf. Daardoor zijn sociale vaardigheden belangrijk, zodat je het belang Lees meer


Weegschaal

Overzicht van de maand
De planetaire stand laat zien dat er een krachtige energie naar je carrière gaat, maar ook naar je gezin en familie. De planeten zijn namelijk netjes verdeeld, waardoor je tijd aan mensen kunt besteden en daardoor zowel privé als zakelijk veel goodwill kunt kweken. Het zal een Lees meer


Tweelingen

Overzicht van de maand
De planetaire energie prikkelt je speelse geest, waarbij je het gevoel hebt dat de lente nu begint. Je denkt aan relaties met mensen, aan liefde en vooral aan werk. De energie zal t/m de 20ste gericht zijn op carrière en persoonlijke doelen. Daarna is de energie meer gericht op Lees meer


Steenbok

Overzicht van de maand
De planetaire energie zal deze maand gericht zijn op gezin, familie en mentale gesteldheid en minder op carrière en ambities die je in het leven hebt. De planetaire stand is namelijk zo dat je persoonlijke belangen af moet wegen in vergelijking met dat wat anderen willen. Wil je iets Lees meer


Stier

Overzicht van de maand
Vooral het 1ste deel van de maand kun je nog wel eens erg veel piekeren over alles waar je mee bezig bent. Je minder balans in je leven hebben en op die momenten zit je minder lekker in je vel. Of het nu om carrière, gezondheid of privézaken gaat, maakt niet veel uit. Dit kan Lees meer


Leeuw

Overzicht van de maand
Het wordt een maand waarbij de energie er op gericht is om de energie van de Leeuw te versterken. Je kunt daardoor een stuk onafhankelijker worden en zult een duidelijke mening hebben. De energie zal in ieder geval positief zijn, maar je moet opletten dat je sociale vaardigheden minder Lees meer


Waterman

Overzicht van de maand
De planetaire stand laat deze maand zien dat je thuissituatie, familie en gezin belangrijker zijn, dan je carrière en ambities. Deze maand is een prima om je dromen na te streven en plannen te maken, maar niet om ze uit te voeren, omdat je privéleven tijd in beslag neemt. Houd Lees meer


Vissen

Overzicht van de maand
De planetaire stand is er op gericht dat je deze maand balans moet vinden tussen je professionele ontwikkeling en persoonlijke verlangens aan de ene kant en je thuissituatie en gezin aan de andere. Het zal belangrijk zijn zowel mentaal als fysiek lekker in je vel te zitten. Je bent misschien Lees meer


Schorpioen

Overzicht van de maand
De planetaire stand laat zien dat de nadruk zal liggen op je carrière, zakelijkheden en succes. Je zult echter ook veel kracht krijgen in de omgang met je gezin en familie en in het ontwikkelen van gezonde emoties. Je vindt het belangrijk om met mensen om te gaan en doet er alles aan Lees meer


Kreeft

Overzicht van de maand
De planetaire energie is het 1ste deel van de maand op carrière gericht, waardoor je succes wilt halen. Let op dat er een sterke verschuiving is, waarbij je carrière gaandeweg de maand minder energie kan krijgen. Het wordt een maand, waarbij de kosmische kracht zeer intens is, Lees meer


Boogschutter

Overzicht van de maand
De planetaire stand laat zien dat je deze maand gericht bent op je thuissituatie, gezin en je mentale en intellectuele gezondheid. Je zult wat minder fit zijn als het om carrière gaat. De planetaire energie zal dus vooral dominant zijn in je privéleven.

De langzame Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag