astro content

Maagd

Geboortedatum: 23 augustus t/m 22 september - Januari 2018

Algemeen voor de Maagd
Er is het begin van de maand een krachtige energie vanuit Uranus en Volle Maan. Daardoor verlaat je soms je normatieve en perfectionistische karakter en kun je wat stout zijn. Je gaat zelfs tegen mensen in en ook geldende normen en waarden kunnen je niet altijd schelen. Het lijkt net alsof je een krachtige drang voelt om dwars te liggen. Je zult echter heus niet ver over grenzen gaan en je mag soms best wel wat losser zijn en minder controle houden. Venus, Pluto en de Zon brengen vanaf de 9de wat vuur in je leven, wat druk kan geven. Je bent echter nuchter en zakelijk en kan hier wel mee omgaan, vooral als er iets gebeurt waar je alle aandacht bij nodig hebt.

De communicatieve Mercurius in de ambitieuze Steenbok zal de 12de een band met Saturnus aangaan. De energie kan positief zijn, omdat je hierdoor wel grenzen weet te behouden en conflicten aan kunt. De Nieuwe Maan zal de 17de in de zakelijke Steenbok reizen. Dit is een perfecte periode om nieuwe doelen te stellen en bepaalde beslissingen te nemen. Je bent ambitieus en kunt iets voor de lange termijn ontwikkelen, waar je succes mee kunt behalen. De romantische Venus komt de 17de in de eigengereide Waterman. Dit is geen gunstige combinatie voor de Maagd, maar over het algemeen kan je er qua romantiek en erotiek verrassende dingen mee doen. De 24ste zal de communicatieve Mercurius een band aangaan met de duistere Pluto. Daardoor kun je moeite hebben om te zeggen wat je denkt en voelt. Alleen dierbare mensen zal je vertrouwen met je emoties. Let in contact met anderen op dat je niet stiekem wordt of mee gaat doen met roddels die mensen over elkaar hebben. Je kunt de neiging hebben om alles, wat er over of tegen jou gezegd wordt, te analyseren. Overdrijf dit niet en ga er niet teveel op in. De Zon, in de inventieve Waterman, zal de 27ste een band vormen met de luchtige Tweeling. Je bent dan zeer intellectueel en creatief en kunt de juiste dingen doen om je op vele gebieden te ontwikkelen. Je kunt de maand dan ook prima afsluiten, zelfs als de Volle Maan van de 31ste storend werkt. Deze energie zorgt dat niet alles gaat, zoals je wilt, maar dat houdt jou wel scherp en je kunt hier dan ook zeker wel mee omgaan.

Liefdesrelaties en seksuele relaties
Je leeft aan het begin van de maand van dag tot dag en ervaart dit in de seks, omdat de Volle Maan in de spirituele Kreeft je emoties prikkelt. Je wilt niet teveel over morgen nadenken, maar soms kan je je zorgen maken of de relatie stand houdt. Ben je single, dan zal je je afvragen of je strikt met normen en waarden om moet gaan of dat je over grenzen mag gaan. Het zal in de romantiek een vruchtbare maand worden, met veel seks, maar ook een energie om een kindje te verwekken. Mensen met deze wens kunnen dus in blijde verwachting raken. Het is overigens ook een periode om rond de 3de romantische dingen te doen, met kaarslicht en liefde. Je kunt de energie t/m de 3de het hoofd bieden, maar als Neptunus in de Vissen binnenkomt, krijg je stoute ideeën en heb je behoefte om te spelen en mensen het hoofd op hol te brengen. Heb je een partner, dan zal die niet weten wat er gebeurt. Je bent sensueel en gericht op erotiek. Ben je single, dan ben je flirterig en is het bed delen je doel. Je hebt moeite gevoelens onder controle te houden. De 4de kun je pijnlijke gevoelens uit het verleden hebben. Het zal belangrijk zijn om deze los te laten en je meer te richten op dingen die jou gelukkig maken.

De 2de week houd je meer controle over je leven. Het is belangrijk zijn veel te communiceren om je gevoelens er uit te gooien. Ben je single, dan kun je iemand ontmoeten die hier warme gevoelens door krijgt. Ben je gebonden, dan is het belangrijk over wensen en behoeften te spreken. Je partner vindt dit erg fijn en het geeft de relatie een positieve boost en meer romantiek. Jullie moeten wel bereid zijn om dingen te veranderen. Rond de 8ste vind je een relatie belangrijk. Ben je gebonden dan zal je nog meer waarde aan een relatie hechten. Zelfs als je al heel lang bij je partner bent, zal je merken dat de ander erg speciaal is. Ben je single, dan kan dit een moeilijke periode zijn, omdat je eenzame gevoelens hebt.

Ga niet bij de pakken neerzitten en ga leuke dingen doen om een leuke single te ontmoeten. De kans is groter door een positieve planetaire energie. In de periode van de 9de t/m de 13de kunnen er storende aspecten zijn, die jou fysiek en mentaal in de war kunnen brengen. Let op dat je geen conflicten met je partner krijgt, als jij spanning voelt. Op zich kom je er doorheen, maar het zal energie kosten. Let op dat je, als je single bent de 13de niet gaat overhaasten en dan dingen doet waar je later spijt van krijgt.

De Nieuwe Maan van de 16de biedt kosmische seksuele energie, waardoor je veel op erotiek gericht bent. Je bent snel opgewonden en houdt van ruige seks. Het beest zal in je loskomen, maar je doet alles wel op een manier dat jijzelf de leiding houdt. Dit zal tot de 21ste stand houden, daarna komt er wat rust en zal je in een relatie veel warmte en liefde delen. Ben je single, dan zal je niet echt op zoek zijn, maar je vindt het leuk om te flirten en uit te dagen. De maansverduistering van de 31ste zorgt dat je wat meer aandacht wilt. Meestal trek je je terug, maar nu kom je sterk naar voren, waardoor je een avontuurlijke, spannende minnaar kunt zijn. Er kunnen gevoelens in je opkomen, waardoor je nog meer aan je partner wilt binden. Je kunt met trouwgedachten zitten en wilt nog meer gevoelens uiten. Singles zijn sexy en trekken de aandacht, waardoor er kans is om de liefde in je leven te halen.

Werk en financiën
Voor de Maagd zal het jaar goed beginnen, omdat de Volle Maan in de Kreeft je 11de huis verlicht, waardoor er gedachten, gevoelens en dromen zijn, die jou laten ontwikkelen. Luister naar dat wat je intuïtie aangeeft, je dromen voorspellen en gedachten doorgeven. Met name de 2de en 5de brengen je veel geluk op gebied van je carrière. Je moet deze dan opzoeken en niet stilletjes afwachten. Of het nu om een nieuwe carrière gaat, een nieuwe baan, meer inkomsten of andere belangrijke zaken, je kunt succes hebben. De 10de zal Mercurius in de Steenbok reizen en in je sector van financiën bewegen. Je bent normaal gesproken nuchter en niet iemand die risico’s neemt, maar nu zal dat anders zijn. Wat wel belangrijk is, is dat je het juiste moment aangrijpt om kansen aan te grijpen. Luister dus goed naar je gevoel.

De Nieuwe Maan van de 17de zal in je sector van creatieve zelfexpressie verblijven. Over het algemeen zal de energie goed uitpakken, maar je moet natuurlijk niet overdrijven. De 19de t/m de 24ste biedt Mercurius gunstige energie bij zakelijke relaties, het afsluiten van contracten en het nemen van beslissingen. Wanneer Jupiter de 25ste er ook nog eens bij komt, zal het geluk je toelachen. De 26ste zal Mars in de Boogschutter reizen en dit geeft jou ambitie om bepaalde plannen te ontwikkelen. Het eind van de maand reist de Volle Maan in de Leeuw, samen met de avontuurlijke Mars en de excentrieke Mercurius in de Waterman. Daardoor zal je vanaf deze periode uit je comfortzone kunnen treden en dit kan in februari wel eens voor zeer verrassende momenten zorgen.

Gezondheid
Het jaar 2017 was geen slecht jaar, maar je zult deze maand merken, dat het altijd beter kan. Dit komt ook wel, omdat jij een stel goede voornemens hebt, waardoor je bepaalde dingen anders wilt doen. Zorg ervoor dat je een duidelijk beeld hebt van wat je precies van plan bent. Het geeft geen zin om dingen te doen, waar je eigenlijk geen goed gevoel bij hebt. Hoofddoel zal immers zijn gezondheid en duurvermogen te verbeteren. Je bent ambitieus en als je deze op een goede manier uit weet te voeren, zal je merken dat het een prima maand wordt. Trek er gelijk de 1ste al op uit om lekker te sporten of te wandelen. Mensen die een tijd niet gesport hebben, doen er wel goed aan om rustig aan te beginnen. Je bent nu eenmaal iemand die er gelijk voor wil gaan, maar dat is niet verstandig. Bouw het stapje voor stapje op. Voor de Maagd is een sport, waarbij je hele lichaam actief is het best. De periode van de 5de t/m de 7de ben je zeer krachtig en kan je best wat extra sporten. Mars en Jupiter komen dan samen in de Schorpioen en dat biedt flink wat passie. De 9de zal de Zon een verbinding met Pluto maken en je kunt dan wel eens te intens sporten. Let op, omdat je dan kwetsuren kunt krijgen. Vanaf het midden van de maand ben je zeer gezond en kun je veel aan, maar let op dat er in de laatste week passionele krachten op je afkomen. Analyseer je bewegingspatroon of vraag advies aan een sportdeskundige.

Algemeen voor alle tekens (de maand met de 2 Volle Manen)
Twee Volle Manen en niet de minste zullen er zijn. Op de 2de zal er om 03:25:29 een Supermaan zijn en dit biedt flink wat kracht aan mensen. Niet ieder teken zal hiermee om kunnen gaan, omdat je met jezelf geconfronteerd kunt worden. In deze maand van de Steenbok zal dit erg moeilijk zijn, omdat emoties er niet altijd evengoed uitkomen. Het zal een periode van introspectie en reflectie zijn en dat zal niet ieder teken even fijn vinden. Het zal belangrijk zijn gelijk al in dit 1ste deel van de maand met nieuwe doelen en ambities te starten. Mensen zullen wel moeten bedenken dat acties en handelingen niet alleen op zichzelf gericht moeten zijn, maar ook op de maatschappij en de wereld waarin we leven. Mensen zijn al zo individualistisch en ook weleens egoïstisch, waardoor er weinig aan elkaar gegund wordt. Neem jezelf gelijk al voor dat je dit niet gaat doen en gun op een empathische en warme manier dingen aan anderen. Hierbij hoort ook dat je jezelf liefhebt. Alleen dan zal je ook anderen lief kunnen hebben. Aan het eind van de maand zal er weer een bijzondere energie komen, vanuit een zogenaamde Blauwe Maan.

Dit is de 2de Volle Maan deze maand en deze maanstand geeft extreem krachtige energie af, die mensen in hun gedrag beïnvloedt. Het is niet duidelijk waar de benaming ‘Blauwe Maan’ vandaan komt. Astronomen gaven in de 16de eeuw aan dat ze een 2de Volle Maan hadden ontdekt en omdat dit niet echt geloofd werd, kwam de term ‘Belewe Moon’ naar voren. Belewe betekende zoiets als ‘vals’. Door de tijd heen werd belewe langzaam verbasterd naar blue en namen wij dit in het Nederlands over naar blauw. Deze aanname is echter nooit echt bewezen. De Volle Maan zal dus niet blauw zijn, maar een normale kleur hebben, maar wel met een rode cirkelvormige gloed op het moment dat de verduistering plaats vindt. Er is namelijk een totale maansverduistering en de hemel zal daardoor rood kunnen kleuren. Direct voor en na de verduistering doen mensen er verstandig aan goed na te denken over dingen die ze willen. De energie heeft namelijk de neiging om dingen in tegengestelde richting te laten gaan. Wil jij iets, waar je te impulsief mee omgaat, dan zal het waarschijnlijk niet lukken. Het zal voor veel mensen dan ook een moeilijke tijd worden. Ben je je echter bewust van wie je bent en wat je wilt, dan zal je hier wel mee om kunnen gaan. Omdat er 2 Volle Manen zijn, dienen mensen op te letten dat ze dus 2 keer beïnvloed kunnen worden. De periode rondom een Volle Maan is dan ook geen goede periode om geopereerd te worden, zelfs niet voor een kleine ingreep. Ook is het verstandig ten tijde van deze stand op te passen met de inname van medicijnen. Neem deze op een ander tijdstip en niet op het moment van de Volle Maan.
Deze horoscoop wordt door Frank Post vervaardigd met behulp van de psychologische astrologie. Hiermee wordt een richting in je leven aangeboden. Je kunt Frank bereiken op www.astroangels.nl onder boxnummer 0119. Het is zeker de moeite waard om eens uitgebreid op persoonlijke aspecten, waardoor je eigen toekomst en een beter beeld krijgt van je persoonlijkheid. 2017 FZP. Alle rechten zijn voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopien, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever (FZP).

Goedkoper bellen?
   Bel met credits

Happy hour

Happy Hour dagelijks tussen 15:00 en 16:00 uur. Tijdens ons Happy Hour bel je voordeliger met onze consulenten.

NL: 0909-1901 (€0,60/min)

BE: 0902-12023 (€1,00/min)

Blog

door Medium Marga
Met vakantie
Lieve mensen

Omdat ik 60 word ga ik dit even in het buitenland vieren. Ik zal dus niet aanwezig zijn tot en met 21 januari. Lees meer
door Medium Yvonne
Gelukkig Nieuwjaar
Lieve bellers en collega's

Ik wens jullie een gezond, voorspoedig en inspirerend 2018. De bellers bedankt voor het Lees meer
door Medium Marga
Beste-wensen
Lieve mensen

Ik wil jullie met heel mijn hart en ziel zeer fijne feestdagen toewensen, en kijk hoopvol uit naar 2018 want Lees meer
door Medium Manon
Kerst
Lieve Mensen,


Op 1e kerstdag a.s. zal ik een aantal uren online zijn, voor diegene die me nodig hebben.Liefs Manon.... Lees meer
door Medium Marga
Helende stenen
Goede morgen allemaal

Vandaag wil ik jullie even meedelen dat er een aantal stenen bestaan die jullie perfect kunnen Lees meer
door Medium Marga
Terug van weggeweest
Lieve mensen

Eindelijk ben ik er terug om je bij te staan en advies te geven. Dus heb je hulp nodig of gewoon even Lees meer
door Medium Manon
Leven..
Het leven is een cirkelgang van kindsheid naar kindsheid.

Van kindsheid naar kindsheid betekent een spiraal van steeds weer een Lees meer
door Medium Manon
De Wereld
De wereld leeft en ademt en wij kunnen zijn spirit bij ons binnenhalen.

Denk aan rollende golven, warme zon, nat gras, verse Lees meer
door Medium Angie
chat sms Email consult
Dag lieve trouwe bellers ik heb al eens eerder een blog geschreven over de chat .sms en email Lees meer
door Medium Venus
Venus op Vakantie maar is wel bereikbaar
Trouwe bellers...

Ik ben een paar weken op valantie maar ben zeker bereikbaar via de sms en Lees meer
door Medium Moon
Ondernemers met power
De ondernemer van nu staat in zijn licht, heeft lef en kwaliteiten. Maar houdt ook van het leven, brengt offers maar Lees meer
door Medium Manon
Stilte
In de stilte bewaren wij het gemakkelijkst onze integriteit.

Je ziel gedijt in de stilte.

Je meest heldere leiding en Lees meer
door Medium Jennifer
Sta eens stil......
Sta eens stil bij de weg die je bewandelt. Is dit de weg van jou hart en ziel of de ingeslagen weg door verwachtingen en Lees meer
door Medium Ellen
Hoi ik ben Ellen nieuw Medium Online
Hallo allemaal,,

Ik wil mij even voorstellen, mijn naam is Ellen en ik ben als medium aangenomen Lees meer
door Medium Venus
Venus is op Vakantie
Beste bellers..

Ik ben van 8 Nov tot 4 Dec op vakantie ik ben wel soms beschikbaar op de chat en sms ik ga jullie Lees meer
Weekhoroscoop

Leeuw

Liefdesrelaties en sociale contacten
De energie is het 1ste deel van de week gericht op je zakelijke kant. Zondagochtend kun je beter in je bed blijven. Vanaf de middag zal je de drang voelen met allerlei klusjes aan de slag te gaan. Overleg dit wel met je partner, zodat die er rekening mee kan houden. Er wordt Lees meer


Stier

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je staat open voor je partner en kunt mooie gesprekken hebben, waarbij belangrijke besluiten genomen kunnen worden. Zondag t/m dinsdag zal je verstandig en liefdevol zijn. Maar let op dat je zondag in de ochtend minder goede energie kunt ervaren. Dit ligt niet aan jezelf, maar Lees meer


Waterman

Liefdesrelaties
Zondagochtend voel je je minder goed, maar daarna zal de energie beter worden. Je bent t/m dinsdag relaxt en besteedt veel tijd aan je partner. Je bent zowel fysiek als mentaal erg sterk, waardoor je je partner een veilig gevoel kan geven. Maandag ben je liefdevol en heb je zeer romantische dromen. Lees meer


Maagd

Liefdesrelaties en sociale contacten
Er hangt het 1ste deel van de week krachtige romantische energie, waardoor je extra veel aandacht aan je partner kunt besteden. Je kunt zelfs verliefde gevoelens ervaren. Houd er wel rekening mee dat deze romantische energie vanaf woensdagavond zal veranderen, waardoor je dan Lees meer


Ram

Liefdesrelaties en sociale contacten
Er zal deze week weinig druk zijn en je voelt je blij en sympathiek. Dat straal je ook uit, waardoor je relatie een positieve week ingaat. Er is veel geluk en je vindt het fijn om met je partner te flirten. Aan de andere kant zal je veel werken, maar dat vind jijzelf geen Lees meer


Schorpioen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Tot en met dinsdag zal je het erg druk hebben en veel tijd besteden aan werk en andere zaken die echt af moeten. Daardoor zal je iets minder tijd hebben om aan liefde en je partner te besteden. Toch ben je deze periode wel charmant, waardoor de tijd die je hebt wel kwalitatief Lees meer


Steenbok

Liefdesrelaties en sociale contacten
Het zal een week zijn, waarbij de planetaire energie gericht is op zakelijkheden en je carrière. Je hebt het gevoel dat je nu moet handelen en zal daardoor misschien de liefde op de achtergrond plaatsen. Let wel op dat je dit met je partner bespreekt, zodat er geen Lees meer


Vissen

Liefdesrelaties
De laatste tijd was je speels en in contact met mensen populair. Dat zal t/m dinsdag zo blijven en je kunt samen met je partner leuke dagen hebben. Je doet er goed aan om samen vrienden te bezoeken of leuke activiteiten te doen. Je ziet het leven erg optimistisch, waardoor je gemoedstoestand nog Lees meer


Tweelingen

Liefdesrelaties en sociale contacten
In het eerste deel van de week zal het geen geschikte periode zijn voor liefde. Dit betekent niet dat het allemaal fout moet gaan, maar die kans is er wel. Dit zal vooral zo zijn als de relatie al niet goed gaat. Vanaf woensdagavond zal dit allemaal beter gaan en is er veel Lees meer


Weegschaal

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je zult t/m dinsdag erg druk met werk zijn, maar dat gaat veranderen. Zondag hangt er in de ochtend storende energie, waardoor je op moet passen dat je niet met familieproblemen te maken krijgt. Je kunt een conflict met je partner krijgen. Dit geldt niet voor de middag, maar in Lees meer


Boogschutter

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je moet aan het begin van de week oppassen dat er mensen zijn, die grof kunnen zijn. Dat kan danig storen, waardoor je gemoedstoestand onder druk staat. Het kan zelfs een negatieve reactie in je relatie opwekken. Wat er ook gebeurt, reageer dit niet op de ander af. Met name Lees meer


Kreeft

Liefdesrelaties en sociale contacten
De eerste dagen van de week zal je relatie veel tijd in beslag nemen en dat zal je helemaal niet erg vinden, omdat je nu eenmaal iemand bent, die gezin en familie belangrijk vindt. Daardoor zijn er veel kansen om er leuke dagen van te maken. Wel moet je opletten dat je in dit Lees meer


Astro App

Astro APP

Bekijk gratis je horoscoop en doe een online Tarotlegging. Tevens kan je zien welke mediums en paragnosten nu beschikbaar zijn.

Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

SMS Consult

Wilt u een medium advies per SMS ontvangen? Klik dan hier om naar de SMS pagina te gaan.

SMS icoon

Maandhoroscoop

Boogschutter

Boogschutter: horoscoop januari 2018
Algemeen voor de Boogschutter
Voor de Boogschutter zullen Uranus en de Volle Maan aan het begin van de maand zeer goed werken. Je krijgt nog meer passie en voelt je gelukkig en sterk. Je bent van jezelf al avontuurlijk, waardoor er niet veel verandert. Wel ben je wat ondeugend, maar dit zullen Lees meer


Weegschaal

Algemeen voor de Weegschaal
Uranus en Volle Maan zullen het begin van de maand krachtige invloed hebben, waarbij je de neiging hebt buiten normen en waarden te treden. De meeste mensen zullen dit ludiek doen, door lekker te feesten of andere leuke activiteiten te plannen. Je wilt loskomen van de serieuze kant van Lees meer


Kreeft

Algemeen voor de Kreeft
De zeer directe Uranus zal de 2de krachtige invloed op de Kreeft hebben. Helemaal omdat de Volle Maan dit ook nog eens versterkt. Hierdoor maak je een verandering mee. Je bent normaal iemand die zich volgens geldende normen en waarden gedraagt, maar nu zal je soms buiten je comfortzone Lees meer


Maagd

Algemeen voor de Maagd
Er is het begin van de maand een krachtige energie vanuit Uranus en Volle Maan. Daardoor verlaat je soms je normatieve en perfectionistische karakter en kun je wat stout zijn. Je gaat zelfs tegen mensen in en ook geldende normen en waarden kunnen je niet altijd schelen. Het lijkt net alsof Lees meer


Ram

Overzicht van de maand
Uranus zal aan het begin van dit nieuwe jaar al gelijk een krachtige energie in je losmaken, versterkt door de Volle Maan van de 2de. De stoute kant wordt in je losgemaakt en je hebt het gevoel dat je er voor wilt gaan. Je moet jezelf er wel voor behoeden dat je niet te impulsief en Lees meer


Leeuw

Algemeen voor de Leeuw
Het 1ste deel van de maand hebben Uranus en de Volle Maan een krachtige invloed. Op zich kan je hier prima mee omgaan. Je kunt wel recalcitrant zijn, maar bent in staat om deze passievolle energie in de juiste banen te leiden. Alleen met mensen waar je moeite mee hebt, moet je oppassen voor conflicten. Vanaf de 9de Lees meer


Schorpioen

Algemeen voor de Schorpioen
De Volle Maan van 2 januari zal je gevoelens prikkelen, waardoor je emotioneel kunt zijn. Je hebt behoefte aan een thuisbasis. Voor gebonden mensen is het daarom belangrijk om veel met hun partner, gezin en familie door te brengen. Je kunt ze zelfs erg missen na de intense periode van Lees meer


Waterman

Algemeen voor de Waterman
Uranus, je vooruitstrevende heersende planeet, zal vanaf het begin van de maand krachtige energie op je afsturen. Deze energie zorgt ervoor dat je alles van je af kunt gooien en minder behoudend bent. Je hebt waarschijnlijk wel emoties opgekropt en deze kunnen er nu sterk uitkomen. Je Lees meer


Vissen

Algemeen voor de Vissen
De 2de is er weer een Supermaan te bespeuren. De Volle Maan zal in de Kreeft plaatsvinden en ervoor zorgen dat je emoties geprikkeld worden. Dit zal over het algemeen positief plaatsvinden, waardoor je lekker in je vel kunt zitten. De Kreeft is immers, net als jij, ook een waterteken en Lees meer


Tweelingen

Algemeen voor de Tweeling
De Volle Maan aan het begin van de Maand zorgt ervoor dat je veel met familie omgaat en erg veel tijd aan vrienden of een partner kunt besteden. Daarbij zal Uranus invloed hebben, maar de energie kan jou onbezonnen maken, waardoor je dingen doet, die niet altijd goed uitpakken. Tracht Lees meer


Stier

Algemeen voor de Stier
De Maand begint op een extreem sterke manier, doordat Uranus energie zal delen met de Volle Maan in de Kreeft. Door zijn stand zal de Maan dichtbij de Aarde staan en dit biedt enorme kracht. Vooral op gebied van familie en andere geliefden zal de Maan je bijstaan en ervoor zorgen dat er veel Lees meer


Steenbok

Algemeen voor de Steenbok
De start van de maand zal niet heel positief zijn als gevolg van de sympathieke en liefdevolle Volle Maan in de Kreeft. Er zit namelijk zoveel warmte en emotie in de energie van de Maan dat het teveel kan zijn voor de nuchtere en zakelijke Steenbok. Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag