astro content

Maagd

Geboortedatum: 23 augustus t/m 22 september - November 2018

Algemeen
Mercurius beweegt retrograde en brengt passieve energie. Er kunnen voor- en nadelen zijn, waar je meestal controle over hebt. Gebruik ratio en laat emoties links liggen. Of je nu positieve of negatieve zaken meemaakt, het gaat erom hoe je ermee omgaat. Zoek vooral balans en zelfvertrouwen. Lukt dit, dan wordt het een prima periode in je leven. Omdat je over het algemeen iemand bent die alles onder controle heeft, wordt aangeraden niet te twijfelen. Dat is moeilijk, omdat anderen je verward maken en je dan beïnvloeden. Met name mensen die je vertrouwt, kunnen dan dingen doen, die jou storen. Wees voorzichtig, omdat je bij die mensen bevooroordeeld kunt zijn, waardoor je blind bent voor eventuele negatieve gedragingen.

Er wordt aangeraden eerlijk te blijven en hen, hoe goed je ze ook kent, er op te attenderen. Aan de andere kant heb je ze natuurlijk nodig en kan eerlijkheid moeilijk zijn. In contact met mensen dien je deze maand evenwicht te vinden. Soms doe je er verstandig aan een rol te spelen en zoete broodjes te bakken, omdat je anders waardevolle mensen kunt verliezen. Bedenk dat iedereen wel eens iets fout doet. Heb je daar begrip voor, dan zullen mensen over het algemeen respect en waardering teruggeven. Er wordt vanuit de sterren aangeraden je in belangrijke tijden onbaatzuchtig op te stellen, maar wel duidelijk te zijn. Belangrijk zal zijn dat je mensen geen dingen belooft, die je niet na kunt komen. Je bent wel een sterk persoon, maar tegenslagen kunnen deze maand flink wat energie kosten. Wees voorzichtig met hoe je handelt en hoe je met mensen omgaat. Is er eenmaal spanning, ga er dan niet vol in, maar neem gas terug. Lukt het om jezelf te controleren, dan zal het een prima maand worden met mogelijkheden en kleine veranderingen, die grote impact kunnen hebben.

Liefde en relaties
Er zijn mooie en spannende momenten. Het is wel belangrijk rationeel te blijven en emoties zoveel mogelijk onder controle te houden. Hoe meer zelfvertrouwen je hebt, hoe meer liefde er in je relatie is en hoe meer kans een single heeft op een nieuwe partner. Het is belangrijk dat je mensen niet teveel belooft. Je kunt de neiging hebben om mensen te helpen en dan dingen te beloven, die je uiteindelijk niet waar maakt. Singles dienen op te letten dat ze, door hun zoektocht naar liefde, huidige contacten niet verwaarlozen. Vrienden en familie kunnen het gevoel hebben dat ze niet belangrijk zijn. Dit hoeft niet te betekenen dat vrienden op romantisch gebied iets verwachten, maar ze zullen zich emotioneel gepasseerd voelen.

Besteed je tijd aan het zoeken naar een partner, besteed dan ook tijd aan hen. Daarnaast moet je opletten dat je in contact met vrienden en anderen het idee geeft dat je meer van ze verwacht dan platonisch contact. Wees voorzichtig, voor je het weet hebben ze verkeerde gedachten. Je hoeft niet supervoorzichtig te zijn, maar zorg ervoor dat je jezelf niet opdringt. Je bent van nature vrij in doen en laten en wilt je eigen gang gaan. Ben je eenmaal verliefd, zal kun je nog wel eens te ver gaan. Familie zal belangrijk zijn voor gezelligheid, maar ook voor steun. Gebonden mensen zullen op moeten letten dat ze soms afstandelijk zijn. Een partner of andere geliefden vragen zich dan af of je onverschillig bent en geen gevoelens hebt. Het is belangrijk je gevoelens te uiten en aan te geven wat je denkt en voelt. Wees niet te kritisch en negatief. Je kunt beter 10 leuke dingen zeggen en 1 minder leuk iets dan andersom. Het zal belangrijk zijn geliefden hun eigen weg te laten volgen. Bemoei je er pas mee als een ander jouw uitdrukkelijk om steun vraagt, maar blijf dan toch zo neutraal mogelijk

November zal veel spanning in de liefde kennen en niets zal normaal gaan. Venus zal vanaf het begin je hart prikkelen en liefde bieden. De retrograde Uranus komt de 6de in de intense Ram en daardoor word je uitgedaagd om spanning op te zoeken. In een relatie zal je samen met je partner over grenzen gaan. Ben je single, dan zal je niet verlegen zijn en kun je mensen het hoofd op hol brengen. De 15de zal de seksuele Mars een sextiel vormen met de vooruitstrevende Uranus. Je wilt avontuur komen en bent flink aan het experimenteren. Ben je single dan dien je op te passen dat je niet teveel over grenzen gaat. Je mag best buiten je comfortzone treden, maar overdrijf niet.

Ben je gebonden, dan zal je je partner pushen en wil je dingen doen, die de ander misschien bizar vindt. De 23ste zal de Volle Maan in de Tweeling je flirterig maken. Of je nu single of gebonden bent, je wilt spelen en zoekt het avontuur op. Kan je dit niet met een partner, dan zal je er een zoeken. Het is voor singles een prima periode om problemen met een ex-partner op te lossen. Dit kan ook zijn om ieder verder met jullie eigen leven te gaan. Vanaf de 27ste draait Jupiter naar de Boogschutter. Daarnaast zal de retrograde Mercurius ook zorgen voor ratio en nuchterheid. Je vindt het moeilijk gevoelens te uiten. Zowel singles als gebonden mensen gaan op zoek zijn naar intellectuele herkenning en vinden emoties minder belangrijk.

Carrière en zakelijkheden
We zitten diep in de herfst, maar dat betekent niet dat jij alvast in een winterslaap gaat. Je bent zeer krachtig en kan zowel zakelijk als in contact met mensen prima presteren. Je dient te zorgen dat je niet zomaar beslissingen neemt, maar ook steeds kijkt naar zaken die nog meer succes bieden. Je hoeft daar niet veel voor te veranderen en kunt je vasthouden aan datgene waar jij al een tijd mee bezig bent. Je kunt je prima bezighouden met het oplossen van problemen en bent efficiënt en adequaat met je werk of studie bezig. Ben je eigenbaas, dan dien je veel tijd te besteden aan PR, reclame en zakelijke contacten. Zorg ervoor dat je medewerkers en klanten de ruimte geeft advies te bieden en hun mening te uiten. Je vindt dit nog wel eens moeilijk, omdat je toch wel veel van je eigen gelijk uitgaat. Dat is vaak wel het juiste, maar niet altijd. Let daar dus goed op. Daarbij is vertrouwen belangrijk. Merk je dat je mensen niet kunt vertrouwen, dan is het belangrijk er wel iets aan te doen. Is het reëel dat je iemand niet vertrouwt, dan dien je ogenblikkelijk op te treden. Is het je eigen onzekerheid, dan dien je deze aan te pakken.

Er kan heel wat gebeuren en het wordt een avontuurlijke maand, waarbij fouten mogelijk zijn. Leer hiervan en durf ze te maken. Je bent een perfectionist, maar zonder fouten kun je dit niet bereiken. Werk je voor een baas, dan doe je er goed aan je relaxt en vrij op te stellen. Blijf weg van spanningen en stress. Er zijn geen aanwijzingen dat je al te grote moeilijkheden kunt krijgen, zodat je je daar geen zorgen over hoeft te maken. Alles wat gebeurt zal rationeel zijn en je krijgt dan ook veel mogelijkheden om te ontplooien. Daarom wordt aangeraden om je te richten op toekomstige doelen. Er zijn aanwijzingen dat alles wat je deze maand doet in de toekomst veel op kan gaan leveren. Wellicht zelfs tot meer inkomsten, een nieuwe baan of de start van een eigen bedrijf.

November zal al vanaf de 1ste week veel mogelijkheden kennen. Er zijn retrograde bewegingen van planeten, die in dit geval zorgen voor nieuwe kansen. Ook kunnen bepaalde zaken die je eerst fout hebt gedaan of niet aangegrepen hebt nu wel mogelijkheden bieden. De 2de en de 3de kan er zeer veel geluk zijn, waardoor je alles wat je wilt doen ook zeker op goed niveau uit kunt voeren. Blijf dus niet afwachten en ga ervoor. Je kunt een nieuwe baan of project krijgen, maar er zijn ook kansen om meer geld binnen te halen. De 6de zal de retrograde Uranus in de Ram binnenkomen en daardoor kan je een negatieve energie die al jaren bij je is, nu eindelijk loslaten. De energie zal namelijk veel goede kansen bieden, waardoor er positieve veranderingen plaats kunnen vinden. De 7de zal de Nieuwe Maan ervoor zorgen dat je veel nadenkt, waarbij je op mentaal gebied prima kunt presteren. Vanaf de 8ste zal Jupiter in de Boogschutter de mogelijkheid bieden dat je zintuiglijk flink versterkt wordt. Daardoor heb je veel meer aandacht voor bepaalde ervaringen in je omgeving en zijn er verrassende ontdekkingen. Deze kunnen veel mogelijkheden bieden.

Vanaf de 15de zal Mars in de Vissen in je sector van partners en samenwerking binnenkomen. De passie en de liefde zullen een unieke en positieve combinatie zijn. Daardoor ben je in staat je humeur onder controle te houden en kun je mensen met sympathie en nuchterheid tegemoet treden. Mars is een activerende planeet en daardoor zal je zeker niet stilzitten. De Vissen zorgt er echter voor dat je je hoofd er prima bij kunt houden en dit zal je het hele verdere jaar kunnen doen. De 19de zal Mars ook nog eens een vierkant vormen met de krachtpatser Jupiter. Hieruit kan een zeer gelukkige energie voortkomen, die jou tot de 24ste bij kan staan. De laatste dagen van de maand staan Venus en Uranus recht tegenover elkaar. Toch zal dit zeker niet ongunstig zijn en kan er veel geluk en kracht op je afkomen. Dingen die je nu ontplooit en uitvoert, zullen de volgende maand leiden tot een grotere kans op winst en op nieuwe mogelijkheden om te ontwikkelen.

Mentale en fysieke gezondheid
Je begint de maand gezond en fysiek krachtig omdat de Maan de 2de en 3de in jouw teken staat. Je bent een voorbeeld voor anderen en kunt hen inspireren om gezond te leven. Je kunt daar erg gelukkig van zijn, omdat je de waardering voelt en dat zorgt dat je emotioneel versterkt wordt. De 5de kan je erg actief zijn om frisse lucht op te zoeken en te genieten van sociaal contact. De periode van de 8ste t/m de 15de is intens omdat Jupiter de Boogschutter ingaat, de Maan en Mercurius zich verbinden en Venus en Mars ook. Er wordt aangeraden de energie er uit te gooien. Doe je er niets mee, dan kropt de energie zich op en kunnen je organen kwetsbaar worden. Vanaf de 15de komt er ontspanning, omdat Venus liefdevol is en Mercurius retrograde beweegt, waardoor je energie geabsorbeerd wordt. Vanaf de 20ste zal je de drang voelen om gezond bezig te zijn. Je eet gezond en leeft minder intens. Het is een prima tijd om gas terug te nemen. Je kunt geholpen worden door de Zon en Jupiter die zich bij Mercurius voegen. Je denkt dan meer over het leven na. Fysiek ben je iets zwakker, mentaal juist sterker.

Algemeen voor alle tekens (een maand van oppositie tussen liefde en passie)
We hebben mogen genieten van een warme zomer en herfst. Er zijn aanwijzingen dat de natuur terug zal slaan. Niet elk mens zal de wil en kracht hebben om er mee om te gaan. Gelijk in het begin zullen mensen ervaren of november een goede maand voor ze is. In dit geval is het belangrijk naar intuïtie te luisteren. Er staan twee planeten in oppositie met elkaar; Venus en Mars. Deze oppositie hoeft zeker niet slecht te zijn, maar je zult ‘moeten’ kiezen tussen de liefdevolle energie van Venus of de passie van Mars. Dit zal niet alleen in relaties zijn, maar ook zakelijk moet er gekozen worden tussen orde en regelmaat of impulsiviteit en risico’s. Mensen die voor risico kiezen zullen meer keuzes voor zichzelf maken, wat veranderingen teweeg kan brengen. Mensen die voor orde en regelmaat kiezen, zijn diegene die gemeenschappelijke besluiten nemen en zich richten op het sociale belang. Het lijkt een prima maand voor een nieuwe relatie of het herstellen van oude relaties. Het is echter ook een maand om persoonlijke problemen op te lossen. Vooral mensen die problemen sympathiek op willen lossen, kunnen bedrogen uitkomen. De passie van Mars lijkt dus geschikter, maar wees wel voorzichtig.

Vuurtekens zullen minder ondersteuning van heersende planeten krijgen. Dit hoeft niet erg te zijn, maar voorkom problemen en neem niet teveel risico. Voor Watertekens is Mercurius belangrijk en dit is bijzonder, omdat ze nu in staat zijn rationeel sterker te zijn dan emotioneel. Hierdoor kunnen ze nuchter en zakelijk in het leven staan en lossen ze problemen daadkrachtige op. Daarnaast is november voor hen geschikt om in carrière te ontwikkelen en met nieuwe zaken te starten. De Luchttekens staan onder bescherming van Mars. Deze planeet biedt veel kracht, waardoor deze tekens zelfverzekerd en capabel in het leven staan. Ze hoeven niets te overhaasten, omdat er tijd en kracht genoeg is om alles in de juiste banen te leiden. Aardetekens worden ondersteund door Uranus. De kracht die hier vandaan komt, dient niet onderschat te worden. Met name het 1ste deel van de maand kan er veel passie en vuur zijn en dat werkt verwarrend voor de nuchtere Aardetekens. Over het algemeen zullen de meesten onder dit teken kunnen bepalen hoe ze de energie op goede wijze in hun leven kunnen implementeren. Voor de Maan moeten we deze maand oppassen.

Vooral tijdens de Nieuwe Maan van de 7de en Volle Maan van de 23ste kunnen er intense energieën zijn. Daar dienen mensen alert op te zijn. De mens zal allerlei waarschuwingen krijgen. Wordt daar niets mee gedaan, dan gebeuren er desastreuze dingen in het sociale, maar ook individuele leven van de mens en gebeurtenissen die de Aarde kunnen raken. Negativiteit kan ook tot conflicten leiden, maar dat wordt juist voor november afgeraden. Zelfs kleine problemen dienen vermeden of voorkomen te worden. De essentie van de Volle Maan zal zijn dat de natuur sterk naar de winterstand gaat en er zelfs vorst op kan treden. We moeten ons winterklaar maken en niet alleen klimatologisch, maar ook emotioneel, relationeel en zakelijk. Over het algemeen wordt verwacht dat de meeste mensen hier in slagen, waardoor positieve de negatieve energie zal overvleugelen. Toch moeten we voorzichtig zijn, omdat kwade energieën ook op de loer liggen.Deze horoscoop wordt door Frank Post vervaardigd met behulp van de psychologische astrologie. Hiermee wordt een richting in je leven aangeboden. Je kunt Frank bereiken op www.astroangels.nl onder boxnummer 0119. Het is zeker de moeite waard om eens uitgebreid op persoonlijke aspecten, waardoor je eigen toekomst en een beter beeld krijgt van je persoonlijkheid. 2017 FZP. Alle rechten zijn voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopien, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever (FZP).

Goedkoper bellen?
   Bel met credits

Happy hour

Happy Hour dagelijks tussen 15:00 en 16:00 uur. Tijdens ons Happy Hour bel je voordeliger met onze consulenten.

NL: 0909-1901 (€0,60/min)

BE: 0902-12024 (€1,00/min)

Blog

door Medium Angelica
Consulteer mij voor inzicht!
Ja lieve mensen.
Wat je uitzendt, krijg je terug.

Hoe gek het ook klinkt, alles begint vanuit Lees meer
door Medium Marja
HEB JIJ PROBLEMEN IN JE RELATIE?
Heb jij problemen in je relatie?
Als het antwoord ja is hoe ga jij daar mee om?
Bespreek je ze met je Lees meer
door Medium Silvia
Tarot
Met behulp van de tarotkaarten kan ik jou inzicht geven in je situatie. Stel vooral je vraag duidelijk, dan kan ik daarop invoelen en Lees meer
door Medium Marja
GELOOF JIJ OOK DAT JE EEN ONEINDIGE KRACHT BEZIT?

Ieder mens wordt geboren om zichzelf te ervaren.
Ervaringen maken mensen groter, wijzer Lees meer
door Medium Ilse
Donkere dagen en zorgen
Lieve bellers,

Ik krijg veel vragen over situaties waarin we vastlopen. Ik heb het in dit gedicht onder woorden Lees meer
door Medium Angelica
Wintertijd... donkere dagen...
Mag ik middels een gesprek, chat of Sms weer licht en inzicht aan jou brengen?

Tot gauw! Lees meer
door Medium Jayna
Timing
Alles ...
is in Goddelijke en Perfecte Orde
Focus op het Positieve
Laat de behoefte om het te begrijpen los

Namast
Jayna
Lees meer
door Medium Jayna
The Touch.
Als de pijnlijke leegtes in de spelonken van ons diepste wezen
geraakt worden ... ontstaat er spontaan een impuls

Eenmaal in Lees meer
door Medium Silvia
jouw droom
Sinds kort werk ik ook met dromenkaarten. Een droomuitleg doe ik via een emailconsult of chatconsult, omdat het enige verdieping Lees meer
door Medium Marcelius
Natuurlijke Antibiotica
Natuurlijke Antibiotica die virussen doden!

Omdat traditionele antibiotica zo zwaar zijn voorgeschreven binnen de Lees meer
door Medium Silvia
Tarot by Silvia
De Tarot kan je veel vertellen over het moment waar jij je begeeft , wat je voelt en wil voelen, hoe de ander erin staat bij Lees meer
door Medium Fanny
Charlie Chaplin
Deze tekst wil ik graag met jullie delen :

Prachtige tekst die Charlie Chaplin schreef op zijn 70e verjaardag op 16 april Lees meer
door Medium Silvia
kleur
Hai , als jij het leuk vind kan ik je ook helpen met kleur. Graag kijk ik met jou naar de kleur die jou aanspreekt of juist niet. Je Lees meer
door Medium Lindes
Medium Lindes
Lieve mensen, Ik ben coach en mensen die echt relationele of andere problemen hebben kunnen bij mij heel goed terecht. Ik werk Lees meer
door Medium Chantal2
Medium Chantal2
Lieve klantjes,

Sommige kennen me al, en andere niet daarom zal ik me even voorstellen. In plaats van Chantall ben ik nu Lees meer
Weekhoroscoop

Schorpioen

Liefdesrelaties en sociale contacten
De Schorpioen kan de 1ste dagen van de week krachtige spirituele energie ervaren, die t/m woensdag veel moois brengt, waardoor er in de relatie een prima sfeer is. Het geluk zal je toelachen en alle tijd die je hebt, zal je aan je partner en andere geliefden besteden. In de Lees meer


Waterman

Liefdesrelaties en sociale contacten
Tot en met woensdag besteed je tijd aan je carrière en moet je niet vergeten om je partner voldoende aandacht te geven. Dit kan conflicten en zelfs ergere problemen opleveren. Beter kan je dit zoveel mogelijk voorkomen, omdat het 2de deel van de week leuker zal worden. Lees meer


Leeuw

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent gericht op huiselijkheid en familie. Ook vind je het belangrijk aandacht aan je huis te geven. Je bent veel met je eigen leven bezig en vraagt je af hoe je de liefde kunt beleven. Ook kan je twijfelen of jij en je huidige partner bij elkaar horen. Dit is overigens Lees meer


Maagd

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je vindt het fijn veel met je partner en andere geliefden te zijn. Je loopt niet over van romantiek, maar je bent wel actief in bed. Vanaf donderdag zal de energie veranderen en dan moet je opletten omdat er minder goede energieën zijn. Je bent iets minder sympathiek, maar Lees meer


Stier

Liefdesrelatie en sociale contacten
Het is een week, waarin er mensen of zaken uit het verleden terugkomen. Waarschijnlijk zal dit een ex-partner of belangrijke zakelijke partner zijn. Wees alert dat dit geen negatieve werking op je relatie heeft. Je zult naar je partner prettig in de omgang zijn. Je bent Lees meer


Boogschutter

Liefdesrelaties en sociale contacten
Tot en met woensdag zal je energie laag zijn. Je kunt minder sterk zijn en daardoor depressief worden als dingen niet lekker verlopen. Je kunt minder vrolijk zijn en dat werkt negatief in je relatie door. Tracht jezelf te controleren en wees juist lief en open naar je partner Lees meer


Steenbok

Liefdesrelaties en sociale contacten
Vanaf donderdag zal de energie minder gunstig voor de romantiek zijn. Daarom doe je er goed aan om voor die tijd te genieten van warme en liefdevolle energie die er hangt. Dit betekent niet dat het slecht, wordt, maar je bent gewoon minder op romantiek gericht. Je bent echter Lees meer


Weegschaal

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je vindt het fijn om mentaal en intellectueel op één lijn met je partner te zitten. Je wilt activiteiten plannen en vooral dingen die je nog niet vaak gedaan hebt. Overigens zal je met name maandag zin in tomeloze seks hebben. Vanaf donderdag verandert de energie Lees meer


Vissen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Het 1ste deel van de week ben je op mentaal gebied erg actief. Je denkt veel na en dit kan wel leiden tot gepieker. Met name zondag en maandag kan je daar moeilijkheden door krijgen. Je doet er goed aan je partner om ondersteuning te vragen, omdat er dan meer kans is dat de Lees meer


Ram

Liefdesrelatie en sociale contacten
Het wordt een mysterieuze week vol liefde en avontuur, maar ook van intellect en wijsheid. Tot en met woensdag zal je de spanning omarmen en erotiek met je partner delen. Daarna zal je je vooral richten op intimiteiten en warme energieën. In ieder geval wordt het een Lees meer


Tweelingen

Liefdesrelatie en sociale contacten
De retrograde Mercurius heeft veel kracht, waardoor het verleden een sterke invloed heeft. Dit kan te maken hebben met dingen die vroeger niet goed gingen, waarbij je de kans krijgt om deze op te lossen. Let op dat je hier voorzichtig mee omgaat. De kans op net verkeerd gekozen Lees meer


Kreeft

Liefdesrelaties en sociale contacten
Het 1ste deel van de week is de planetaire energie op romantiek gericht. Je kunt leuke dingen bedenken om het jezelf en je partner naar de zin te maken. Ook ben je sympathiek en sociaal, waardoor je andere mensen veel aandacht geeft. Vanaf donderdag zal dit veranderen en richt Lees meer


Astro App

Astro APP

Bekijk gratis je horoscoop en doe een online Tarotlegging. Tevens kan je zien welke mediums en paragnosten nu beschikbaar zijn.

Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

SMS Consult

Wilt u een medium advies per SMS ontvangen? Klik dan hier om naar de SMS pagina te gaan.

SMS icoon

Maandhoroscoop

Vissen

Algemeen
Venus neemt een speciale positie in. Deze planeet is niet alleen een beschermer, maar zal je fysiek en mentaal kracht bieden. Dit is op zich bijzonder, omdat Venus normaal gesproken juist voor problemen kan zorgen. Met name Mercurius zal gunstige energie met Venus delen en vooral in het 2de deel van de Lees meer


Kreeft

Algemeen
Het is niet de meest makkelijke maand voor de Kreeft, omdat de Maan minder gunstig staat. Daardoor kan je minder op intuïtie en emoties vertrouwen dan je normaal gesproken doet. Kreeften die in staat zijn op ratio en nuchterheid te vertrouwen, zullen het meest bereiken en het lekkerst in hun vel Lees meer


Maagd

Algemeen
Mercurius beweegt retrograde en brengt passieve energie. Er kunnen voor- en nadelen zijn, waar je meestal controle over hebt. Gebruik ratio en laat emoties links liggen. Of je nu positieve of negatieve zaken meemaakt, het gaat erom hoe je ermee omgaat. Zoek vooral balans en zelfvertrouwen. Lukt dit, dan Lees meer


Schorpioen

Algemeen
November is een prima periode. Je voelt je prettig, krachtig en actief. Dit is het gevolg van de energie die Mars biedt. Deze geeft zoveel energie, die je gewoon niet kan ontgaan. Over het algemeen zal dit voordelig werken. Wel dien je te bedenken dat niet alles even goed gaat. Je moet er hard voor werken Lees meer


Waterman

Algemeen
Saturnus zal een zeer gunstige positie in de kosmos innemen. Het kan een veelbelovende periode, waarin je op vele gebieden iets kunt bereiken. Er wordt aangeraden je niet te haasten, omdat je tijd genoeg hebt om het een en ander te bewerkstelligen. Daarbij is het belangrijk om zaken en ervaringen uit het verleden Lees meer


Leeuw

Algemeen
De Leeuw krijgt krachtige ondersteuning vanuit de Zon en Mars. Het is niet zo gewoon dat deze twee gezamenlijk steun aan de Leeuw bieden. Je krijgt als gevolg van deze energie kans om te presteren en zal mogelijkheden krijgen, die voor financiële en zakelijke vooruitgang zorgen. Maar de energie zal Lees meer


Boogschutter

Algemeen
Bijzonder zal zijn dat Mars zich deze maand meer op de Boogschutter richt. Dat zal niet altijd zonder slag of stoot gaan. Er wordt aangeraden om je hier bewust van te zijn. De energie van Mars zal vooral in storende perioden optreden en dan kan deze planeet wat extra problemen brengen. Je moet op deze Lees meer


Weegschaal

Algemeen
Venus zal veel invloed op de Weegschaal uitoefenen, door een dominante positie aan de hemel. Het wordt daardoor een maand vol spannende en emotionele gebeurtenissen. Dit lijkt allemaal erg leuk en dat is het ook, maar er wordt aangeraden om je te laten leiden door logica en nuchterheid. Je kunt gerust Lees meer


Ram

Algemeen
November kan voor de Ram intens zijn, maar dat zorgt er ook voor dat je lekker in je vel zit. Je bent nu eenmaal actief en zit je stil, dan zal je juist moe worden. Heb je die kans dan doe je er verstandig aan om er een weekje op uit te trekken en actie te ondernemen. Heb je die niet, dan wordt aangeraden Lees meer


Stier

Algemeen
In november zal de Stier de energie van Venus sterker ervaren. Het is je heersende planeet en deze neemt een dominante positie in. Jouw leven en die van mensen met wie je omgaat, kunnen daardoor drastisch beïnvloed worden. Er wordt aangeraden deze maand extra tijd aan geliefden, vrienden en andere Lees meer


Tweelingen

Algemeen
November zal niet gelijk de makkelijkste maand voor de Tweeling zijn door de passie van Ceres en Mars. Maar dit vind je ook wel interessant, waardoor je nieuwsgierig en leergierig bent. Je kunt ontspannen zijn, waardoor je ondanks de passionele energie ook mentaal veel rust ervaart. Je kunt geconcentreerd Lees meer


Steenbok

Algemeen
Deze maand ervaar je krachtige energieën van Mars. Daardoor ben je niet alleen mentaal sterk, maar kun je fysiek ook veel kracht ervaren. Dit kan zorgen dat je dynamisch bent en veel dingen wilt doen. Je bent actief en zakelijk niet te stoppen. Aan de andere kant dien je op te letten dat je niet Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag