astro content

Stier

Geboortedatum: 20 april t/m 20 mei - Maart 2019

Overzicht van de maand
Je bent aantrekkelijk en zeer sensueel en het 1ste deel van de maand gericht op romantiek. In een relatie kunnen er veel mooie dingen gebeuren, waardoor de relatie versterkt kan worden. Met name de 1ste dagen zullen belangrijk voor jou zijn, maar ook voor je partner en andere geliefden. Er zal herkenning zijn en je zult je goed voelen bij mensen waar je van houdt. Singles dienen niet bang te zijn om alleen door het leven te gaan, zelfs als er geen vooruitzicht op een nieuwe relatie is. Let op je eigen gevoelens en wees niet bang om alleen te zijn. Voor zowel gebonden mensen als singles is het erg belangrijk om alleen met die mensen door te brengen waar jij je lekker bij voelt. Op zakelijk gebied dien je deze periode van de maand niet te gehaast te zijn. Je hebt wel die neiging, maar dat kan vooral op materieel en financieel gebied voor problemen zorgen. Houd jezelf dus onder controle en wees niet de impulsief. Beslissingen en andere belangrijke zaken, dien je niet alleen rationeel te nemen, maar ook op grond van intuïtie. Gevoelens, instinct en ratio zullen dan ook hand in hand gaan. Er zullen bepaalde zaken zijn, die je niet begrijpt, maar dat is niet erg. Zorg ervoor dat je je ritme vasthoudt en vermijd onnodige risico’s, dan is het een prima tijd. Het 2de deel van maart ben je bezig met je zakelijke en minder met je privé- en liefdesleven. Je hebt veel energie nodig voor je carrière of andere zakelijkheden en hebt dus je talenten en vaardigheden zeker nodig. Ben je eigen baas, dan is het belangrijk eerdere besluiten of ideeën niet los te laten. Kijk niet teveel naar anderen of die nu wel of niet geslaagd zijn. Het gaat om jezelf en hoe je met die dingen omgaat en welke resultaten jij wilt behalen.

Bedenk dat het erom gaat dat je na blijft denken en dat je niet te gehaast bezig bent. Impulsiviteit en ongeduld kunnen meer kwaad dan goed doen. In contact met ondergeschikten zal je wel duidelijk en streng zijn, maar tegelijk ook sympathiek en flexibel. Je kunt mensen vertrouwen en kunt je ook prima aanpassen als dingen anders gaan dan je verwacht. Stieren die voor een baas werken, zullen over het algemeen prettige bezig zijn. Je hebt in dit geval bepaalde doelen voor ogen en zult deze redelijk makkelijk voltooien. In je privéleven moet je niet te snel gaan en zeker niet impulsief handelen. Heb je een partner, doe dan rustig aan en geniet van wat jullie samen hebben. Verlang niet teveel, omdat dit druk op je partner legt. Ben je gebonden, dan is het belangrijk dat je zelf weet wat je wilt, maar ook dat je duidelijk laat merken wat je wilt. Het 3de deel is er wisselvallige energie. Nadeel is dat je van duidelijkheid en evenwicht houdt en dat dit in gevaar komt. Voordeel is dat je juist gedwongen wordt om spontaan op dingen te reageren en dat maakt je liefdesleven spannend. Geniet dus van het onbekende. Daarbij is het belangrijk dat je hulp van mensen vraagt als er iets gebeurt wat je niet in de hand hebt. Wees deze laatste periode voorzichtig met nieuwe vrienden of relatie. Het is verstandig om je op oude vrienden te richten en op een ex-partner. Let op met sport, omdat je fysiek minder sterk bent. Je kunt je energie beter gebruiken om bepaalde taken in je huis of werk aandacht te geven, dat kost al genoeg energie.

Liefde en relaties
Je hebt het in de liefde moeilijker, omdat de liefdevolle Venus in de eigenzinnige Waterman beweegt en Uranus in jouw teken. Verder zal Mercurius retrograde bewegen. Daardoor worden er diverse romantische en seksuele energieën op je afgevuurd en kun je je emoties niet altijd kwijt. Je ervaart erg veel emoties en weet niet goed wat je hiermee aan moet. Je wilt seks en neemt geen genoegen met de standaard dingen die jullie normaal in je relatie doen. Let op dat je dit niet overdrijft, omdat je partner voor het blok gezet kan worden en dit kan relatieproblemen brengen. Er is dan stress mogelijk, omdat je je gevoel er niet uit kunt gooien. Ben je single, dan doe je er goed aan jezelf te controleren, omdat je erotiek erg belangrijk vindt. Je kunt dan teveel verwachten en teleurgesteld raken als dit niet gebeurt. Voor alle Stieren geldt dat je deze maand op moet letten voor activiteiten en gebeurtenissen die stress brengen. De 5de zal Mercurius retrograde draaien en dit kan liefdesverdriet geven. Met name Stieren die niet gewend zijn om hun gevoelens op de juiste wijze te uiten, kunnen hier last van hebben. Je kunt snel gekwetst worden als mensen dingen zeggen, die misschien niet eens zo bedoeld zijn. Wees dus eerlijk voor jezelf en denk na hoe je moet handelen als mensen kritiek op je hebben of dingen zeggen die jou kwetsen.

Dit geldt zowel voor gebonden mensen als singles. Uranus staat vanaf de 6de voor een langere tijd in je teken en dit kan verrassingen, maar ook onmacht brengen. Er gaat veel veranderen en je hebt er niet altijd evenveel vat op. Uiteindelijk zal je er wel mee om kunnen gaan, maar zult er wel aan moeten wennen. Recht je schouders en bedenk dat je beter met de stroom mee kunt varen. Energie kan ervoor zorgen dat je meer gevoelens krijgt om vrijheid na te streven. Heb je een relatie, die niet lekker loopt, dan zal deze onder druk komen te staan. Heb je een goede relatie, dan kan je stoute gedachten hebben en kun je verlangens naar anderen krijgen. Ben je single dan zal je ontevreden zijn. Daarbij kun je nog wel eens je eigen normen en waarden verloochenen. Je kunt toegetrokken worden naar mensen die eigenlijk niet bij je passen, maar waarbij je wel veel lust ervaart. Ga je deze maand een relatie aan, dan zal dit waarschijnlijk voor de korte termijn zijn. Houd te allen tijde in gedachten dat de retrograde Mercurius in de emotionele Venus beweegt en dat er van de 5de tot de 28ste seksuele verlangens zijn, die je moeilijk in toom houdt. Waar je normaal gesproken evenwichtig bent, zal je nu last hebben om je staande te houden. In je relatie kun je zulke hoge eisen hebben, dat je partner hier onmogelijk aan kan tippen. Singles maken meer kans op erotiek, maar kunnen ook snel blauwtjes lopen. Wees voorzichtig en houd jezelf onder controle. Venus zal de 21ste rust brengen, waardoor de vrijheidslievende Mars getemperd wordt. Je hebt minder verlangens en hebt meer controle. Relationeel kan je het laatste deel van de maand meer genieten van datgene wat je krijgt. Ben je single, dan zal je minder zin in seks hebben, tenzij er iemand komt die serieuzer in het leven staat. Let tussen de 27ste en 30ste op dat de Maan door de nuchtere Steenbok reist. Je komt misschien stoer en krachtig over, maar je emoties zijn nog wat van slag. Stress en emotionele problemen zijn dan ook zeker wel mogelijk.


Deze maand zijn er krachtige energieën, die zorgen dat jouw sterke talenten naar voren komen. Je bent geconcentreerd en zeer subtiel als je bepaalde dingen graag wilt. Onder andere jouw heersende planeet Venus, in de Waterman, zal succes brengen en een aantal weken gunstig blijven. De 1ste drie dagen kun je prima samenwerken en ben je in staat datgene voor elkaar te krijgen wat je verlangt. Mensen hebben veel voor je over. Ook financieel zal er veel mogelijk zijn, niet alleen deze dagen, maar ook verder in de maand. Je kunt geregeld verrast raken door datgene wat je allemaal voor elkaar krijgt. De 5de en 6de is een prima periode voor veranderingen en om jezelf te ontwikkelen. Heb je belangrijke zaken, tracht die deze tijd uit te voeren. Mercurius zal van de 5de t/m de 28ste retrograde bewegen en dit pakt niet verkeerd uit. Er kunnen bepaalde zaken of mensen uit het verleden terugkomen, die weleens goed nieuws kunnen brengen. Het is belangrijk dat je iets of iemand een tweede kans geeft, zelfs als er problemen waren. De 6de gaat Uranus in de Stier bewegen, waardoor er veel verandert, omdat er kansen zijn, die zowel financieel als zakelijk veel geluk brengen. De periode van de 9de t/m de 11de is geschikt voor een nieuwe carrière of uitvoeren van belangrijke zaken. Gebruik deze energie en neem actie. Het is overigens een prima periode voor communicatie. Zijn er belangrijke mails of moet je iets bespreken plan dit dan nu.

De 12de t/m de 14de is voor financiële zaken een topperiode. Je zult wel in de gaten moeten houden dat er veel werk is en dat er stress mogelijk is. Doe je belangrijke zaken, dan dien je voorzichtig te blijven. Mensen die een eigen bedrijf hebben, dienen de 17de en 18de op te letten. Intense energie kan druk geven Toch wordt aangeraden door te gaan. Er zijn aanwijzingen dat er klanten of projecten komen, waardoor er waardevolle zaken gebeuren. De 21ste zal de Volle Maan positieve aspecten bieden, waardoor Mercurius, Mars, Saturnus en Pluto fantastische energie bieden om jou te ondersteunen. Alles wijst erop dat jij in staat bent om er iets moois mee te doen. Het eind van de maand biedt Mars financieel veel kracht en kun je ook op zakelijk gebied prima functioneren.

Mentale en fysieke gezondheid
Maart is geen makkelijke, maar wel een goede maand. De Maan staat gunstige met de Zon en dit geeft de Stier krachtige ondersteuning. Je intuïtie is sterk en daardoor kun je de juiste dingen doen om jezelf te ontwikkelen. Om emotioneel sterk te blijven wordt aangeraden te laten zien wie je bent en emoties onder controle te houden. Let op dat een liefdesrelatie of goede vriendschap voor stress zorgt. Dit kan tussen de 5de en de 28ste door de retrograde Mercurius versterkt worden.

Omdat Uranus in jouw teken komt, zal dit spanning brengen. Er wordt aangeraden geregeld aan yoga, meditatie of intense sport te doen. Alleen op die manier kan je spanning en overtollige gedachten aanpakken. Let op dat oneerlijkheid voorkomt, omdat dit voor stress kan zorgen. Fysieke activiteiten kunnen voor veel meer innerlijke rust en zekerheid zorgen. Ben je hier niet toe in staat, dan is een korte wandeling ook al goed. Verder kan je denken aan yoga of meditatie. Je hoeft heus niet elke dag te sporten. Het is voor Stieren verstandig de 23ste t/m de 25ste fysiek extra actief te zijn. Trek er op uit, ga extra sporten of plan een weekendje met geliefden. Mensen met overgewicht dienen een diëtiste advies te vragen. Bedenk dat overgewicht, door te weinig beweging en teveel eten, te verhelpen is, maar dan moet je wel de excuses aanpakken. Je zult merken dat het je goed zal doen als je dit aanpakt. Stieren die seksueel niet aan hun trekken komen, doen er deze maand ook goed aan om geregeld intens te sporten.Deze horoscoop wordt door Frank Post vervaardigd met behulp van de psychologische astrologie. Hiermee wordt een richting in je leven aangeboden. Je kunt Frank bereiken op www.astroangels.nl onder boxnummer 0119. Het is zeker de moeite waard om eens uitgebreid op persoonlijke aspecten, waardoor je eigen toekomst en een beter beeld krijgt van je persoonlijkheid. 2017 FZP. Alle rechten zijn voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopien, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever (FZP).

Goedkoper bellen?
   Bel met credits

Happy hour

Happy Hour elke donderdag tussen 16:00 en 17:00 uur. Tijdens ons Happy Hour bel je voordeliger met onze consulenten.

NL: 0909-1901 (€0,70/min)

BE: 0902-12024 (€1,25/min)

Blog

door Medium Luciano
Gezegend weekend
Sinds gister op de lijn, een paar fijne gesprekken gehad.
Heb er erg veel zin in om jullie allen te helpen en of te woord Lees meer
door Medium Moon
De taal van het Universum Medium Moon
Wij spreken en geven alles wat wij kunnen, krijgen wij het terug ja.
vragen staat vrij de codes, de Lees meer
door Medium Marja
WIE VERLANGT ER NAAR LIEFDE?
LIEFDE
WIE VERLANGT ER NAAR LIEFDE?
Wie verlangt er niet om in verbinding te komen met een iemand. Samen te Lees meer
door Medium Ingrid
Loslaten
Lief mens,

Het is een intense tijd waarin veel gebeurd.
Oude stukken waarvan je dacht dat je ze verwerkt had komen weer naar Lees meer
door Medium Angelica
Contact maken met iemand. Hoe werkt dat?
Ik krijf vaak de vraag hoe dat werkt, het contact leggen.
Ik focus mij op de naam en diegene en Lees meer
door Medium Ilse
Valentijnsdag
Valentijnsdag

Deze dag staat in het teken van de liefde, maar zouden we dat niet elke dag beter kunnen staan? Iedere dag in Lees meer
door Medium Ellen
Accepteren geloven en overgaven
Accepteren, geloven en overgaven, is de sleutel tot verandering.

Accepteer waar je nu bent de situatie Lees meer
door Medium Shakira
Bedenksels
Mijn gedachten zitten momenteel overal, dit wil niet zeggen dat ik me niet op een onderwerp kan focussen. Voor elk probleem is er Lees meer
door Medium Ellen
Je gedachten stoppen Hoe dan
Met de 22 seconden Flip Switch

Ik gebruik de "Flip-Switch" zoals die geleerd wordt door Abraham Hicks de Lees meer
door Medium Moon
Moon box 210
Lieve bellers de komende maanden ben ik minder online er zijn wat cursussen op komst.En ik ga mezelf meer scholen.Tevens Lees meer
door Medium Moon
Afspraken met Moon box 210
Lieve bellers de komende maanden ben ik minder online er zijn wat cursussen op komst.En ik ga mezelf meer Lees meer
door Medium Shakira
lieve mensen
Ik ben zeer vereerd door de mooie recensie en de prachtige sterren beoordeling! Doordat ik op aanwijzing van iemand die mij Lees meer
door Medium Marja
RELATIES IN 2019

Maak jezelf blij
Werk aan jezelf
Geef geluk aan jezelf
Vind jezelf liefdevol
Wordt je bewust
Van alle oordelen
Kijk Lees meer
door Medium Shakira
bijna tijd
Het nieuwe jaar brengt nieuwe kansen...eerst de kerstboom opruimen Lees meer
door Medium Moon
2019 staan voor jezelf.
Lieve bellers het allerbeste ja energie voor 2019.
Het vechten van uitleg in 2017-2018 maakte je moedeloos. Dus ga Lees meer
Weekhoroscoop

Boogschutter

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag en maandag is er een krachtige romantische energie, waardoor je het geluk aan je zijde hebt. In de liefde met je partner ben je warm en sympathiek, waardoor er leuke momenten en activiteiten zijn. Let op dat er momenten zijn dat er een storende energie is, waardoor er Lees meer


Waterman

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je hebt zondag behoefte om je gevoelens te uiten en wilt veel met je partner delen. Je houdt ervan om te experimenteren en treedt geregeld buiten je comfortzone. Het kan wel eens een heel spannende dag worden. Maandag zal je wat afstand nemen en heb je veel ruimte nodig om je Lees meer


Ram

Liefdesrelatie en sociale contacten
Net als zaterdag zal je zondag en maandag erg passioneel en sexy zijn, waardoor je partner flink van je geniet. Het is een opwindende tijd, waarbij je niet alleen je partner kan verblijden met fijne gevoelens. Je bent ook actief en vitaal op sociaal gebied. Dinsdag is wisselend, Lees meer


Vissen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag en maandag voel je je relaxt, maar tegelijk ook sexy en aantrekkelijk. Dit straal je zeker uit, waardoor niet alleen je partner, maar ook anderen dit opmerken. Wees dus voorzichtig dat je niet de verkeerde signalen afgeeft. Het worden spannende en interessante dagen. Lees meer


Schorpioen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je straalt deze week een krachtig karma uit, waardoor mensen goed met je omgaan. Je bent positief en sympathiek en je intuïtie zal sterk zijn. Daardoor moet je opletten dat je dingen aanvoelt, die je partner niet aanvoelt. Er kunnen mensen zijn, waarvan jij het gevoel hebt Lees meer


Maagd

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag is perfect om er iets moois van te maken. Je bent rusteloos en daardoor wil je er op uittrekken. Dat biedt veel kansen op leuke contacten en activiteiten. Je partner zal in ieder geval blij met je zijn en van je genieten. Ook maandag is een prima dag voor romantiek. Je Lees meer


Weegschaal

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag denk je veel na en vraag je je af of je op de goede weg bent. Je kunt wel eens wat onzeker zijn en dat straal je dan uit. Daardoor zijn er mensen die positieve aandacht voor je hebben, maar er kunnen ook mensen over je grenzen gaan. Zorg er in ieder geval voor dat je met Lees meer


Steenbok

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag is een prima dag voor romantiek, maar ook voor vrienden en familie. Je krijgt goed nieuws, waardoor je erg gelukkig bent. Maandag kun je op romantisch gebied wat minder voelen en dat komt vooral omdat je op zakelijk gebied erg actief bent en je ook vrij nuchter bent. Heb Lees meer


Leeuw

Liefdesrelaties en sociale contacten
Er zijn duidelijke aanwijzingen dat het op zondag een vurige en avontuurlijk dag wordt. Heb je geen plannen voor deze dag, doe dit dan zo snel mogelijk en besteed vooral tijd aan je partner. Het zal je zeker veel opleveren en je relatie naar een hoger plan brengen. In principe Lees meer


Kreeft

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag ervaar je veel emoties en kunnen jij en je partner mooie momenten hebben. Je bent niet alleen liefdevol, maar hebt ook een scherpe intuïtie. Je hebt prima door wat je partner wil en zal zeker je best doen om het de ander naar de zin te maken. Maandag heb je veel Lees meer


Tweelingen

Liefdesrelatie en sociale contacten
Zondag en maandag zal je onderbuikgevoelens hebben. Je voelt je vrolijk, maar hebt ook het gevoel dat er iets is wat je niet thuis kunt brengen. Het lekkerst zit je in je vel als je een relatie hebt, die vooral geënt is op intellectuele overeenkomsten. Je vindt het fijn om Lees meer


Stier

Liefdesrelatie en sociale contacten
Zondag en maandag kun je verrast worden door spannende activiteiten die er op je pad komen. Let er op dat je zeer intens kunt zijn. Daardoor ben je tegen je partner passioneel en open, maar je kunt ook wel eens negatief reageren door jaloerse of bezitterige gevoelens. Het zal Lees meer


Astro App

Astro APP

Bekijk gratis je horoscoop en doe een online Tarotlegging. Tevens kan je zien welke mediums en paragnosten nu beschikbaar zijn.

Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

Maandhoroscoop

Vissen

Overzicht voor de Vissen
Het eerste deel van de maand kan wel eens vrij lastig zijn. Je hoeft hier niet heel erg bang voor te zijn, omdat iedereen wel eens een mindere periode meemaakt. Je zult achteraf begrijpen waar dit goed voor is en er dan juist profijt van hebben. In principe zal er iets gebeuren, wat je Lees meer


Maagd

Overzicht voor de Maagd
Er kan in het 1ste deel van de maand iets gebeuren, waardoor er veranderingen mogelijk zijn. Werk je de laatste tijd veel, dan wordt aangeraden rustig aan te doen. Je kunt beter even je plannen aanpassen en zorgen dat je een ander patroon voor je leven bedenkt. Dit betekent niet dat je Lees meer


Stier

Overzicht van de maand
Je bent aantrekkelijk en zeer sensueel en het 1ste deel van de maand gericht op romantiek. In een relatie kunnen er veel mooie dingen gebeuren, waardoor de relatie versterkt kan worden. Met name de 1ste dagen zullen belangrijk voor jou zijn, maar ook voor je partner en andere geliefden. Er Lees meer


Boogschutter

Overzicht voor de Boogschutter
Het eerste deel van de maand zal de Boogschutter waarschijnlijk slagen bij de dingen waar die mee bezig is. Je bent zowel in je zakelijke als privéleven in staat veel meer door te hebben, dan je normaal gesproken doet. Heb je een eigen bedrijf dat is het een prima periode om Lees meer


Kreeft

Overzicht voor de Kreeft
Je kon je de laatste tijd eenzaam voelen, omdat je het gevoel had dat vertrouwde mensen jou niet altijd genoeg liefde of vriendschap gaven. Het 1ste deel zal je in staat zijn hier wel iets aan te doen. Je zult je minder emotioneel voelen en minder eenzaam zijn. Er wordt aangeraden niet al Lees meer


Leeuw

Overzicht voor de Leeuw
Je begint de maand niet op je best en het is best een lastige tijd, maar er kunnen mogelijkheden komen om te ontwikkelen. Je hebt veel kracht en kunt jezelf ook zeker bewijzen. Er wordt aangeraden hier rustig in te blijven en actie te ondernemen, maar niet door er vol voor te gaan. Ook zal Lees meer


Waterman

Overzicht voor de Waterman
Het eerste deel van de maand kun je zeer actief zijn. Je wilt veel activiteiten doen en bezoekt ook erg veel evenementen. Het wordt wel een zeer intensieve maand, waarbij je gelijk al vanaf het begin van de maand problemen op moet kunnen lossen. Mensen zullen geregeld bij je komen met Lees meer


Steenbok

Overzicht voor de Steenbok
De maand zal positief voor de Steenbok beginnen, waarbij er dingen gebeuren, die je al een tijd in gedachten hebt. Natuurlijk is dit niet voor een ieder hetzelfde, maar het zal in ieder geval te maken hebben met het gevoel dat je vrijheid na kunt streven. Je voelt je vrij en merkt dat je Lees meer


Weegschaal

Overzicht voor de Weegschaal
Voor de Weegschaal zal het 1ste deel van de maand zeer positief zijn. Het is ideaal voor je gezin en voor financiën, omdat je in beiden erg adequaat en daadkrachtig bent. Je kunt wel beter stoppen met grote uitgaven, zoals een nieuwe auto of huis. Waarschijnlijk zal je hier wel Lees meer


Ram

Overzicht van de maand
Het 1ste deel van de maand kun je het gevoel hebben dat mensen je teveel beoordelen. Je kunt je ongemakkelijk voelen en het zelfs het idee hebben dat ze je niet eerlijk behandelen. Wees reëel, omdat er soms heus momenten zijn dat mensen gelijk hebben. Ga je dan niet eigenwijs gedragen, Lees meer


Tweelingen

Overzicht van de maand
Maart is de rustigste periode van de maand, omdat je veel vrede voelt en je relaxt bent in contact met mensen. Eventuele conflicten lijken even te verdwijnen of je besluit ze naar later te verschuiven. Dat betekent niet dat je problemen moet vergeten. Laat betrokken mensen weten dat je er Lees meer


Schorpioen

Overzicht voor de Schorpioen
Het eerste deel van deze maand is een periode, waarin er veel duidelijk wordt. Je kunt vooral begrijpen waarom bepaalde dingen in het verleden niet gelukt zijn en hoe je deze in de toekomst wel kunt laten lukken. Je kunt vooral op financieel gebied veel bereiken, omdat je van je fouten Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag