astro content

Stier

Geboortedatum: 20 april t/m 20 mei - Juli 2018

Algemeen
Er lijkt een strijd te zijn tussen je emotionele en je rationele kant. Je wilt aan de ene kant leuke dingen doen, waarbij geld geen rol speelt. Je kunt wat lui zijn en wilt vooral activiteiten doen, zoals met je partner er op uittrekken, vrienden bezoeken of evenementen bezoeken. Aan de andere kant vraag je jezelf af wat je kunt doen om zakelijk te ontwikkelen. Je bent dan serieus en wilt ambities nastreven. Je doet er verstandig aan grenzen te stellen en nuchter te bekijken of iets mogelijk is.

Kun je het je veroorloven, zorg dan voor ontspanning en het streven naar leuke dingen. Je kunt dan opladen en in een later stadium veel bereiken. Je zult snel in staat zijn balans te vinden tussen emoties en ratio. Maak je geen zorgen en luister naar dat wat je intuïtie aangeeft. De 10de t/m de 12de kan er roet in het eten gegooid worden. Er kan dan een conflictueuze energie zijn, die voor een machtsstrijd kan zorgen. Er wordt aangeraden er niet op in te gaan en te zorgen dat je nuchter en neutraal blijft. Het midden van de maand ben je fysiek fit en kunt daar gebruik van maken.

Vanaf de 21ste voel je een onbeheersbare drang om er op uit te trekken. Heb je nog niets gepland, dan wordt aangeraden om alvast een datum te plannen. Je hebt dan de kans ergens naar uit te kijken. De 25ste t/m 27ste is geschikt voor vriendschap. Niet alleen huidige vrienden bieden veel, ook kun je nieuwe vrienden maken. De Volle Maan zal het eind van de maand een krachtige energie aan je bieden, waardoor je de maand prima af kunt sluiten.

Liefde en relaties
Je wilt het begin van de maand liefde en plezier nastreven. Je hebt een innerlijk stemmetje dat soms een vreemd onderbuikgevoel geeft. Je weet niet of je moet kiezen voor plezierige activiteiten of serieuze verplichtingen. Er wordt aangeraden er niet te zwaar aan te tillen en naar je hart te luisteren. Ontspan en deel liefde en vriendschap. De verplichtingen komen later wel. Vanaf de 4de zal je balans vinden en kom je in contact met je diepste gevoelens, maar ook met je rationele kant. Daardoor zal je t/m de 8ste voldoende evenwicht vinden tussen je privé- en je zakelijke leven. Deze tijd zal je lekker in je vel zitten en dat merkt je partner zeker wel.

Ben je single, dan ben je aantrekkelijk en kun je tijd en geld geven om nieuwe mensen te leren kennen. Vanaf de 9de verandert dit als jouw sensuele, heersende planeet Venus naar de nuchtere Maagd verhuist. Je staat in de liefde praktisch in het leven en hebt minder snel verliefde of romantische gevoelens. Je bent niet koud en zal voldoende aandacht aan een partner geven, maar je richt je meer op de zakelijke kant van de liefde. Daardoor kun je allerlei plannen hebben voor zakelijkheden, vakantie en financiële ontwikkelingen. Let op dat er vooral de 10de en 11de een conflict kan zijn, als je partner zich verwaarloosd voelt.

Singles kunnen vanaf deze periode verliefd worden, maar je zult zakelijkheden belangrijk vinden om werkelijk met iemand in zee te gaan. Biedt de ander jou weinig, dan zal je waarschijnlijk snel je gevoelens de kop indrukken. Let op dat conflictueuze energie zorgt dat er problemen kunnen zijn met vrienden of familie. Het midden van de maand zullen Venus en de retrograde Saturnus zich op je toekomstplannen richten, waarbij je piekert hoe je de relatie spannend kunt houden.

Singles zullen de energie gebruiken om zichzelf onder de loep te nemen om een nieuwe persoon in hun leven te krijgen, waarbij zakelijkheden nog steeds de boventoon voeren. De kans op een relatie met een collega of zakelijke partner is groter.

Het is vanaf de 21ste een prima tijd voor een reis of in ieder geval iets te plannen. Vanaf de 24ste zal de oppositie tussen Venus en Neptunus je wat in de war brengen, waarbij je je richt op minder goede dingen. Gebonden mensen moeten opletten dat ze hun partner niet onnodig kwetsen en singles dat ze geen dingen doen, waar ze zichzelf en anderen mee kwetsen. Er wordt aangeraden hier met vrienden over te spreken. Venus en de retrograde Pluto gaan een spannende verbinding aan, waardoor er veel romantiek en erotiek kan zijn. Singles kunnen met liefde op het eerste gezicht te maken krijgen. Gebonden mensen hebben weer dat liefdevolle gevoel van het moment dat ze hun partner voor het eerst ontmoet hebben.

Werk en financiën
Je staat aan het begin van de maand in dubio wat je moet doen. Iets doen wat je allang van plan was of kiezen voor ontspanning. Het enige wat je hiermee kunt doen is te luisteren naar wat je innerlijke stem je ingeeft. Kies je voor het onbekende of blijf je bij datgene waar je nu bent? Het zal lastig zijn, maar je zult vanzelf een weg kiezen en weten wat je moet doen om te ontplooien. Je kunt er altijd nog met mensen over spreken. Zij kunnen hun neutrale licht laten schijnen. Je dient eerlijk te blijven en voor jezelf te bepalen wat er goed voor je is. Vanaf de 3de zal je in staat zijn een juist besluit te nemen.

De 1ste dagen kun je dus beter nog niets beslissen. De hele 1ste week zal het belangrijk zijn om concreet en duidelijk te formuleren wat je denkt en voelt. Dan kunnen obstakels makkelijker genomen worden. Zijn mensen niet zeker van je bedoelingen dan zal je deze week en ook verder in de maand problemen krijgen, die moeilijk op te lossen zijn. Laat mensen dus niet in het ongewisse en wees duidelijk. Je zult merken dat dit veel misverstanden voorkomt. De 5de t/m de 7de zijn er krachtige energieën vanuit de Zon, Jupiter, Mercurius en Mars. Deze zijn zeer behulpzaam, waarbij je zowel fysiek als mentaal in staat bent om te handelen. Luister naar je intuïtie en doe wat ingegeven wordt. Je merkt dat er veel ontwikkelingen en goede prestaties zijn. Ook is het een prima periode om te solliciteren of dingen te doen die je al een tijd in gedachten had.

De 8ste gaat de Zon een spirituele band met Neptunus aan, waardoor je intuïtief erg sterk bent en je ook sympathiek en liefdevol overkomt. De dagen erna zullen Venus en Jupiter geluk bieden, waarbij je vooral sociaal erg sterk bent. Toch moet je oppassen dat er onzekere mensen zijn, die conflicten veroorzaken. Dit kan ontstaan door de verduistering van de Zon, omdat deze in je sector van carrière en veranderingen plaatsvindt. Je kunt namelijk dingen doen, die je beter eerst kunt overleggen. Blijf relaxt en nuchter en luister naar wat mensen je te vertellen hebben en geef ze het gevoel dat ze mee kunnen denken. In het midden van de maand heb je mogelijkheden om jezelf te ontplooien en toekomstplannen te maken.

Vanaf de 21ste zal je in principe alleen maar goede energieën ervaren. Het eind van de 3de week is gunstig voor zakenreizen en communicatie. Retrograde Mercurius zal de 25ste in jouw sector van onderzoek reizen.Daardoor is de 25ste t/m de 28ste gunstig om collega’s, vrienden en familie bij elkaar te brengen. Dit kan verrassende resultaten opleveren, mede omdat de Volle Maansverduistering in de Waterman plaatsvindt en er een driehoek is tussen Venus en Pluto. Daardoor ben je prima in staat om een evenwicht te vinden tussen emoties en ratio. Je kunt de laatste dagen van de maand dan wel eens een verrassende wending in je zakelijke leven meemaken.

Mentale en fysieke gezondheid
Er wordt vanaf het begin van de maand aangeraden om gelijk actief bezig te zijn. Je kunt wel eens erg passief zijn en dit zorgt er dan voor dat je veel energie opkropt en daaruit kun je je dan moe voelen en zelfs lui worden. Ga dus sporten of op een andere manier fysiek bewegen.

Let aan het eind van de 1ste week op dat je dan de neiging hebt veel teveel te eten. Tracht dit onder controle te houden. Zorg deze eerste week ook voor wat extra zonlicht en neem eventueel extra vitamine D in. De 7de en de 8ste ben je fysiek erg sterk en deze kracht kan je gebruiken om zowel in je werk als in je privéleven veel te bereiken. Omdat Venus de 9de in de Maagd komt, zal je erg gedisciplineerd worden.

Daarnaast zullen de Nieuwe Maan en de zonsverduistering veel kracht bieden. Daardoor kun je zeker tot de 14de zeer geconcentreerd zijn op datgene wat jou zowel mentaal als fysiek gezond zal maken. Drink vooral veel water en eet geregeld fruit. Je zult je in het midden van de maand zeer gezond voelen en kunt er ook zo uitzien, waardoor je de rest van de maand uitstekend doorkomt. Let de 21ste wel even op als de Zon in de Leeuw komt. Je kunt dan wat spanning voelen. Drink meer water, dan kun je schadelijke stoffen er makkelijker uitwerken. Aan het eind van de maand kunnen er wat tegenstrijdige energieën zijn, waardoor je niet altijd even lekker in je vel kunt zitten.

Algemeen voor alle tekens (een maand van grote transformatie)
Mars beweegt retrograde en biedt mensen ruimte voor ontspanning en minder voor carrière en andere zakelijkheden. Ook Mercurius zal retrograde bewegen en biedt een kosmische kracht, die voor grote veranderingen kan zorgen. Daarnaast zullen er veel andere krachten zijn, die invloed hebben. Jupiter zal voor de meesten een goede beweging bieden, waardoor geluk en enthousiasme kan heersen. Jupiter prikkelt mensen om actief te zijn, maar wel op privégebied, waardoor mensen dingen kunnen doen, die ze eerst niet voor mogelijk hielden. De maand kan beheerst worden door twee eclipsen.

De eerste zal de zonsverduistering van vrijdag de 13de zijn. We kunnen deze in Nederland niet waarnemen, maar de energie voelen we wel. Er kunnen belangrijke verschuivingen in het leven van mensen zijn. De tweede is de maansverduistering van vrijdag 27 juli op zaterdag 28 juli zijn. We kunnen de verduistering waarnemen, alhoewel het begin van de eclips niet zichtbaar is. Deze kan niet alleen visueel indrukwekkend zijn, maar ook spiritueel zullen mensen veel energie ervaren. Ook dan kunnen mensen dingen doen, die ze normaal niet snel doen, waardoor er mogelijkheden komen. Al de energieën zullen ervoor zorgen dat er flink wat acties en handelingen zijn, waardoor mensen van alles willen doen om het leven leuk te maken.

Het zal een opmerkelijke maand worden, waarbij er veel ontplooiing kan zijn. Dit lijkt leuk en interessant, maar we raden in deze maand van eclipsen en retrograde bewegingen wel aan alleen die dingen te doen, waarvan je merkt dat ze je makkelijk afgaan. Luister dus naar je intuïtie en of deze een goed gevoel afgeeft. Ook wordt aangeraden veranderingen die je in wilt voeren, vooral te doen op gebied van thuissituatie, familie, gezondheid, spiritualiteit en educatie. Mensen die toch risico’s en onvoorspelbare uitdagingen aan willen gaan, moeten onthouden dat er twijfelachtige dingen kunnen gebeuren. Hoe beter jij jezelf onder controle hebt, hoe beter je hiermee om kunt gaan.

Het zal belangrijk zijn om, bij alles wat je doet, verbinding met de hogere wereld te zoeken. Luister naar je gevoel en schrijf dromen op, omdat die je heel veel vertellen. Ook doe je er goed aan onzekerheid te mijden en veranderingen alleen te doen als je werkelijk het gevoel hebt dat deze tot iets leiden. Voor de liefde lijkt er spannende energie te zijn, die veroorzaakt wordt door de Zon en Venus. Daardoor zijn er geregeld momenten dat je je heel sympathiek en liefdevol voelt. Let wel op dat er ten tijden van een eclips een storende energie kan hangen op de energie van Venus. Er kunnen dan op liefdesgebied wel eens veranderingen zijn, die je werkelijk niet ambieert en je juist verdriet kunnen brengen.Deze horoscoop wordt door Frank Post vervaardigd met behulp van de psychologische astrologie. Hiermee wordt een richting in je leven aangeboden. Je kunt Frank bereiken op www.astroangels.nl onder boxnummer 0119. Het is zeker de moeite waard om eens uitgebreid op persoonlijke aspecten, waardoor je eigen toekomst en een beter beeld krijgt van je persoonlijkheid. © 2017 FZP. Alle rechten zijn voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieŽn, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever (FZP).

Goedkoper bellen?
   Bel met credits

Happy hour

Happy Hour dagelijks tussen 15:00 en 16:00 uur. Tijdens ons Happy Hour bel je voordeliger met onze consulenten.

NL: 0909-1901 (‚ā¨0,60/min)

BE: 0902-12024 (‚ā¨1,00/min)

Blog

door Medium Shirley
Metafysische oefening om vermoeidheid te verlichten
Een metafischise oefening:
We zijn allemaal weleens vermoeid en dan kunnen we het best Lees meer
door Medium Marja
JOUW GEVOEL IS ALTIJD GOED!
JOUW GEVOEL IS ALTIJD GOED!
Als je er naar durft te luisteren
En er naar te handelen.
Wil je meer weten hoe Lees meer
door Medium Moon
Vakantie en dagboek voor mijn bellers.
Hoi Lieve allemaal van 23 juli tot en met 3 augustus ben ik op vakantie.
Jullie kunnen via de Lees meer
door Medium Shirley
Het psychisch lichaam
Het psychisch lichaam, wat is dat? Iedereen weet en zal niet ontkennen dat we allemaal een fysiek lichaam hebben en Lees meer
door Medium Marja
GEEF LIEFDE EN JE KRIJGT LIEFDE
GEEF LIEFDE EN JE KRIJGT LIEFDE!!
Dat is best een uitspraak.
En niet altijd even gemakkelijk toe te Lees meer
door Medium Elisa
Hallo allemaal, Mijn naam is Elisa
Ik ben Elisa, nog niet heel erg lang als consulent op deze lijn. Maar wel super enthousiast. Het is echt Lees meer
door Medium Shirley
De vijand van het hogere zelf. Het ego
Het ego. Het willen laten gelden van onze persoonlijkheid is onze grootste vijand en blokkade tot ons Lees meer
door Medium Shirley
Het Kosmische/Goddelijke Bewustzijn
Alles in het universum is doordrongen van het bewustzijn van God.Beter bekend als het Kosmisch Lees meer
door Medium Elvira
Elvira terug van retraite
Lieve mensen,

Ik wil jullie even laten weten dat ik weer terug ben van de retraite en weer telefonisch Lees meer
door Medium Desiree
Welkom
Beste beller,

Graag stel ik me aan je voor. Mijn naam is Desiree, paragnost.
Van jongs af aan voel ik de dingen aan en ben ik Lees meer
door Medium Jolijn
JOLIJN TIJDELIJK AFWEZIG
lieve mensen.
De vaste klantjes zullen al gemerkt hebben dat ik sinds Mei niet meer online ben geweest. Ik heb Lees meer
door Medium Ilse
Afwezigheid Ilse
Lieve Angels,

Net als jullie, ben ik ook een mens met eigen ervaringen en levenslessen. De afgelopen periode had ik even Lees meer
door Medium Moon
Summer is magic
Magic wat is magic, magic is niet gek, magic is niet raar.'Nee Magic is voelen wat mooi is, en niet mooi vinden wat geen Lees meer
door Medium Marcelius
Blauw zonnewater
Blauw zonnewater is eenvoudig te maken, heerlijk om te drinken en is zeer krachtig voor lichaamsgenezing.

Zoals we Lees meer
door Medium Zellie
Aantrekkingskracht wie is de sterkste
De wet van de aantrekkingskracht en visualisaties zijn een hele goede manier om de dingen te creeren Lees meer
Weekhoroscoop

Stier

Liefdesrelatie en sociale contacten
Je hebt deze week de neiging jezelf en je partner/gezin te verwennen. Dit is op zich niet erg, maar wel als je overdrijft. Zorg dat je het wel binnen de perken houdt. Vanaf zondag zal er een periode van een maand aankomen, waarin de energie vooral op liefde en je Lees meer


Tweelingen

Liefdesrelatie en sociale contacten
Er zullen vanaf zondag een paar weken aankomen, die je toe kunt juichen. Het wordt een vrolijke boel, waarbij je reisjes kunt plannen, sociale contacten aandacht geeft en het leuk vindt lekker te shoppen. Van zondag t/m dinsdag kunnen er veel vrienden in je leven zijn en zal je Lees meer


Ram

Liefdesrelatie en sociale contacten
Vanaf zondag is er ruimte voor romantiek, vrolijkheid en verwennen van jezelf. Dit zal circa 30 dagen zo blijven. De Maan komt in de Boogschutter, waardoor je zachte kant naar buiten komt. Je leven staat in het teken van de liefde en je kunt tot woensdag zeer mooie momenten met Lees meer


Schorpioen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Let op dat je binnen de relatie met vertraging te maken kunt krijgen, die ontstaat door de retrograde energie van Mercurius. Je bent besluiteloos en onzeker en dat kan je dan in je relatie op een negatieve wijze naar buiten brengen. Er zijn dan ook conflicten mogelijk. Tracht Lees meer


Maagd

Liefdesrelaties en sociale contacten
Het wordt een week, waarin aangeraden wordt de rust te zoeken. De energie vertraagt wat en dat zal je voelen. Je doet er goed aan drukke groepen te mijden en meer te slapen. Je kunt je dan opladen voor later deze maand. Je doet er goed aan je partner hierbij te betrekken, zodat Lees meer


Vissen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je moet deze week oppassen dat je nog wel eens met fysieke ongemakken te maken kunt krijgen. Er wordt aangeraden om er samen met je partner/gezin op uit te trekken en even de boel de boel te laten. Je hebt de neiging om maar door te gaan en dat is dus niet gunstig voor je Lees meer


Weegschaal

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent minder op zakelijkheden gericht, maar meer op flirten en je partner verleiden. Door de energie van de retrograde Mercurius denk je veel na over wat je bereikt hebt en wat je in je relatie nog meer wilt. Praat er met je partner over, dan kunnen er misschien ideeën Lees meer


Kreeft

Liefdesrelaties en sociale contacten
Het wordt een week, waarin je veel tijd aan je partner besteedt. Ook zullen vrienden en familie erg belangrijk voor je zijn. Je bent aanhankelijk en romantisch en zal mensen dan ook veel liefde kunnen geven. Het wordt een week van dromen, idealen en plannen voor de toekomst. Lees meer


Boogschutter

Liefdesrelaties en sociale contacten
Op alle gebieden kan de retrograde Mercurius krachtige invloed hebben. Daarom wordt aangeraden geen nieuwe dingen in de relatie op te starten. Hadden jullie al eerder plannen, dan kun je dit blijven doen. Zondag t/m dinsdag heb je een zeer sterke charisma en ben je ook Lees meer


Leeuw

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent deze periode aantrekkelijk om mee om te gaan. Je hebt alles in je om je partner veel liefde en warmte te geven. Je kunt qua geld te vrijgevig zijn en daar moet je wel mee oppassen. In contact met vrienden en familie zal je geduld moeten houden, omdat niet alles even Lees meer


Steenbok

Liefdesrelaties en sociale contacten
Er is een mysterieuze energie, die voor spannende momenten zorgt. Je bent een stuk minder nuchter en wil graag met je partner leuke activiteiten plannen. Let op dat je niet teveel geld uitgeeft. Die neiging heb je wel en vooral aan dingen waar je niets aan hebt. Het is ook een Lees meer


Waterman

Liefdesrelaties en sociale contacten
Voor je relatie is het een heel goede week, waarbij er geluk en liefde zal zijn. Je vindt het erg fijn om sociale contacten te onderhouden en het liefst samen met je partner. Je bent actief en zal enthousiast in het leven staan. Je bent zeer aantrekkelijk, waardoor je partner Lees meer


Astro App

Astro APP

Bekijk gratis je horoscoop en doe een online Tarotlegging. Tevens kan je zien welke mediums en paragnosten nu beschikbaar zijn.

Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

SMS Consult

Wilt u een medium advies per SMS ontvangen? Klik dan hier om naar de SMS pagina te gaan.

SMS icoon

Maandhoroscoop

Stier

Algemeen
Er lijkt een strijd te zijn tussen je emotionele en je rationele kant. Je wilt aan de ene kant leuke dingen doen, waarbij geld geen rol speelt. Je kunt wat lui zijn en wilt vooral activiteiten doen, zoals met je partner er op uittrekken, vrienden bezoeken of evenementen bezoeken. Aan de andere kant vraag Lees meer


Boogschutter

Algemeen
Het is een maand waarin je zeer gemotiveerd kunt zijn om je op zakelijk gebied te profileren. Je kunt veel succes behalen, mede omdat de planetaire stand daar uitstekend voor is. Je zult deze maand echter minder energie krijgen om met je mentale gestel bezig te zijn en ook zal je minder tijd besteden aan Lees meer


Leeuw

Algemeen
Er is deze week energie, die gericht is op geluk met gezin en familie. Ook zal je op mentaal gebied erg veel energie krijgen. Carrièreproblemen en verlangens zullen wat minder energie krijgen, maar dat is goed, omdat je dus weinig te duchten hebt. Je zult meer bezig zijn met plezier en liefde en Lees meer


Waterman

Algemeen
De energie is deze maand vooral gericht op carrière en persoonlijke behoefte om te ontwikkelen. Er is een verandering te bespeuren, omdat veel planeten retrograde bewegen. Daardoor zullen je driften ingetoomd worden en is er meer ontspanning. Het zal belangrijk zijn je charme en vaardigheden te Lees meer


Maagd

Algemeen
De energie is gericht op het ondernemen van actie. Ook je persoonlijkheid kan een flinke stimulans krijgen, waarbij je vrijheidslievende kant versterkt wordt. Je moet opletten dat je niet te vrij wordt en aan anderen voorbijgaat. Je kunt dan weinig flexibel zijn en past je moeilijk aan andere mensen of Lees meer


Vissen

Algemeen
Je zult een redelijk evenwicht ervaren tussen je zakelijke leven en de tijd en aandacht die je aan je gezin of familie wilt geven. Daardoor zal het een emotionele, maar fijne maand worden met kansen om te ontwikkelen, maar ook om voldoende liefde en vriendschap te krijgen. Je moet op je emoties letten, Lees meer


Steenbok

Algemeen
Je bent deze maand daadkrachtig en kunt intense met die dingen bezig zijn, die je wilt bereiken. De planetaire stand is zeer gunstig om zakelijk goed te presteren. Let op dat de planeet van het huiselijke leven, Mars, zeer dominant is. Daardoor zal je geregeld tegenwerking ondervinden van familie of je Lees meer


Ram

Algemeen
Deze maand bereik je veel door enthousiasme en sterke ambities. Daardoor kun je dingen doen, die je misschien verrassen. Je kunt je dan ook prima ontwikkelen. Het zal belangrijk zijn de hele maand naar je innerlijke stem te luisteren en intuïtie te volgen. Deze zal aangeven wat je kunt doen en hoe je Lees meer


Tweelingen

Algemeen
Er wordt voorspeld dat familiale en mentale aspecten in je leven de meeste energie zullen krijgen. Je moet op gebied van carrière en je persoonlijke ontwikkeling even geduld hebben. Je moet verder ook opletten dat jouw eigen interesses voor jou belangrijker zijn dan die van anderen. Tracht op te Lees meer


Weegschaal

Algemeen
De planetaire energie zal krachtig op je carrière gericht zijn. Dit komt voornamelijk door de energie van Mercurius die zorgt dat je carrière belangrijker voor je zal zijn dan andere aspecten in je leven. Dit zal pas de 2de helft van de maand zijn. Het 1ste deel zal de energie in evenwicht Lees meer


Kreeft

Algemeen
Het kan een prima maand worden. Dit komt, omdat er krachtige kosmische energie in je teken staat. Hierdoor zal jouw karakter positief geprikkeld worden en kun je daardoor nieuwe doelen stellen en financieel veel bereiken. Je bent sociaal gezien aantrekkelijk en dat zorgt dat mensen vaak positief op je Lees meer


Schorpioen

Algemeen
Vermijd deze maand obstakels en vertragende zak. Richt je op dingen, waarvan je weet dat je daar succesvol in bent. Je bent gevoelig en mensen kunnen je tegenwerken en voor weerstand zorgen. Laat je niet tegenhouden en dwing een goede maand af. Voor mensen die met studie bezig zijn, hangt er storende Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag