astro content

Stier

Geboortedatum: 20 april t/m 20 mei - November 2018

Algemeen
In november zal de Stier de energie van Venus sterker ervaren. Het is je heersende planeet en deze neemt een dominante positie in. Jouw leven en die van mensen met wie je omgaat, kunnen daardoor drastisch beïnvloed worden. Er wordt aangeraden deze maand extra tijd aan geliefden, vrienden en andere contacten te besteden. Hoe meer tijd je kwalitatief met ze doorbrengt, hoe relaxter en krachtiger jij in het leven zult staan. Daardoor zal je ook op andere gebieden lekkerder in je vel zitten. Problemen in werk, huis en relaties zullen dan krachtig opgelost worden, omdat je je goed voelt.

Het is verstandig geen impulsieve dingen te doen en haast te vermijden. Intellect, nuchterheid en doordacht handelen zijn van groot belang om te presteren. Er zijn mooie mogelijkheden om je financieel te versterken, waardoor je inkomen verbeterd kan worden. Een liefdesrelatie zal evenwichtig verlopen, maar dan moet je laten merken dat je van je partner houdt. De kosmische medestanders zullen jou veel motivatie en mogelijkheden geven om hierin te slagen. Laat je niet in de weg staan door mensen die je dwarsbomen of andere moeilijkheden geven. Vrienden en geliefden zullen geen obstakels vormen, waardoor alleen mensen, waarvan je eigenlijk weet dat ze tegenstand bieden, je belemmeren. Toch moet je deze maand opletten dat er onverwachts nieuwe tegenstanders kunnen zijn. Je doet er goed aan om naar je intuïtie te luisteren, dan ben je problemen meestal voor. In het algemeen zullen Stieren die weinig stress ervaren en zelfverzekerd in het leven staan op een ontspannen manier in het leven staan.

Liefde en relaties
De Stier loopt niet snel in zeven sloten tegelijk. Vriendschappen zullen goed verlopen en contact met familie is prima te noemen. November is goed als het om liefde gaat. Niet alles zal dan ook in één keer slagen, maar dat vind je ook wel spannend. Je bent misschien nuchter, maar in de liefde wil je een partner verwennen en zullen avontuur en duurzaamheid hand in hand gaan. Stieren dienen te zorgen dat hun relatie stabiel en serieus blijft. Daardoor dien je je eigen problemen op te lossen. Daar zal je toe in staat zijn, omdat je zeer verantwoordelijk bent. De mate van liefde die je dan biedt, zorgt er dan ook voor dat je veel terug krijgt. Je zult waarschijnlijk geen rust vinden voordat je een relatie helemaal op poten hebt en er rust hangt. Mocht je merken dat de relatie niet altijd lekker verloopt, dien je veel na te denken en je zorgen aandacht te geven. Ga geen overhaaste beslissingen nemen en communiceer met je partner. Over het algemeen zal een relatie echter wel goed lopen en hoef je je niet al teveel zorgen te maken. Je bent lief en sympathiek, waardoor een partner graag met je omgaat. Bedenk wel dat jij soms een eigenheimer bent en te snel beslissingen neemt. Het is deze maand verstandig om eerst te overleggen en dan pas te handelen als je merkt dat je partner en jij op één lijn zitten.

Singles zullen deze maand vrijheid ervaren en dat heeft zo zijn voordelen, maar ook nadelen. Je gaat soms teveel je eigen weg en gaat sociale contacten dan voorbij. Er wordt aangeraden om aandacht aan ze te besteden. Zelfs als je je depri voelt of naarstig op zoek bent naar een nieuwe liefde. Communicatie met sociale contacten zal er juist voor zorgen dat je je fijn voelt. Het is op zich een prima tijd voor het vinden van een nieuwe relatie, waarbij er een grotere kans is op herstel van een oude relatie. Het belangrijkste zal zijn dat je goed naar je eigen gevoel luistert en begrijpt wat je wel of niet wilt of nodig hebt.

Als gevolg van Venus zie je de liefde aan het begin in dromen en fantasieën voorbij komen, terwijl je in werkelijkheid het gevoel hebt dat de liefde tegenvalt. Dit zal t/m de 15de zo blijven, omdat je de lat te hoog legt. De 7de zal de Nieuwe Maan in de Schorpioen positief gevoel bieden. Er is veel mogelijk en er komt heus wel liefde op je pad. Toch zal je wel terughoudend zijn en onderneem je niet altijd actie. Daarnaast zal je als gevolg van Venus nog steeds veel noten op je zang hebben. De dominante Mars komt de 15de in het gebied van de bescheiden Vis. Dit zorgt ervoor dat je veel passie hebt, maar aan de andere kant extra terughoudend bent. Hier kunnen frustraties uitkomen, omdat het leven niet altijd gaat zoals je wilt. De oplossing lijkt in het verleden te liggen. Daar ben je nog veel mee bezig en je zult hier dus eerst iets mee moeten doen. Dit kan zijn dat een oude relatie nieuw leven ingeblazen wordt, maar kan ook een breuk zijn. De heersende Venus kan jou vanaf de 16de ondersteunen, door de reis door de harmonieuze Weegschaal, waardoor er balans in je liefdesleven komt. Zowel gebonden mensen als singles kunnen meer positiviteit ervaren. Tenslotte zal Neptunus vanaf de 24ste in de dromerige Vissen bewegen en leef je nog meer in fantasie. Er wordt aangeraden daar nu echt uit te komen en te merken dat de realiteit ook meer te bieden heeft. Singles hebben meer kans op een nieuwe partner. Gebonden mensen kunnen meer activiteiten doen om hun partner te onderhouden.

Carrière en zakelijkheden
Je hebt sterk de neiging puntjes op de i te zetten. Lukt dit, dan zal je er veel succes uit halen, vooral als je je ogen open houdt voor alle kansen die je krijgt. Ben je eigenbaas, dan is het belangrijk dat je aan het begin van de maand de belangrijkste zaken aandacht geeft. Vooral conflicten en andere problemen dienen opgelost te worden. Ook is het verstandig huidige en achterstallige taken eerst af te ronden en dan pas te starten met nieuwe kansen en projecten. Lukt dit, dan heeft dit positieve gevolgen, omdat juist dan nieuwe projecten veel succes bieden. De kosmische energie is zeer positief, wees dus niet bang om te snel te gaan.

Heb je huidige taken klaar, dan kun je gerust met nieuwe zaken starten. Orde, regelmaat, maar ook aanpakken zullen de sleutelwoorden zijn. Zijn er dingen die moeilijk gaan, wees dan niet bevreesd om dingen alleen aan te pakken en goed naar je intuïtie te luisteren. Er zijn namelijk mensen die willen helpen, maar dit kunnen ook negatief ingestelde mensen zijn. Luister dus niet teveel naar anderen, maar concentreer je op ideeën en doelen. Hoe meer zelfvertrouwen, hoe meer je in staat bent om te bereiken wat je wilt. Je kunt echter moeilijk met kritiek omgaan van mensen met wie je samenwerkt of iemand uit je privéleven. Dit kan je vertrouwen verzwakken.

Er zijn aanwijzingen dat je fouten kunt maken en terecht kritiek kunt krijgen. Accepteer deze en zorg dat je bepaalde fouten zo snel mogelijk goedmaakt. Mensen die voor een baas werken, dienen zich deze maand te richten op de zaken die je al een tijdje in gedachten hebt. Dit kan een promotie of een nieuwe baan zijn, maar ook kan je financieel bepaalde plannen hebben, die je graag uit wilt voeren. Het is een prima maand, maar ga je niet impulsief op nieuwe zaken storten. Durf de rust te bewaren en kijk bij nieuwe mogelijkheden die je krijgt of er alternatieven zijn om nog betere kansen af te dwingen. Ook zal het belangrijk zijn advies aan mensen te vragen en te bekijken wat zij je aanraden. Haast je dus niet en bedenk dat er aan het eind van de maand zeer goede mogelijkheden kunnen zijn. Financieel is november een goede maand voor investeringen of andere financiële kwesties, maar neem geen risico en blijf nadenken. Zorg ervoor dat je niet te dwars en negatief reageert als mensen dingen doen die jou storen. Je kunt met sympathie en barmhartigheid veel meer bereiken en positiviteit afdwingen.

De maand zal goed starten met de retrograde Venus in de Schorpioen, die tot de 15de veel passie zal bieden. Je bent sympathiek, maar je kunt ook wel flink steken als mensen over je grenzen gaan. Let op dat je mensen hier niet onterecht mee kwetst. Beter kun je de energie van Venus en de Schorpioen gebruiken om sympathiek en charmant met klanten, collega’s en leidinggevenden om te gaan. De 6de verlaat Uranus jouw teken en keert terug naar de Ram. Dit kan een bijzondere energie teweegbrengen met herinneringen en situaties van de afgelopen jaren. Je kunt verbaasd zijn dat bepaalde zaken nu opeens weer belangrijk worden. Let op dat dit zowel positief als negatief kan zijn. De 8ste zal Jupiter in de Boogschutter terechtkomen en deze superkrachten kunnen mogelijkheden bieden om te presteren.

De 15de zal de speelse Mars in de emotionele Vis terechtkomen. Dit is wel bijzonder voor de nuchtere Stier, omdat je merkt dat je intuïtie opeens sterker wordt dan je ratio. De 16de zal Venus in de Weegschaal komen en dit geeft kracht om meer samen te werken. Ook de retrograde Mercurius kan een krachtige ondersteuning geven, omdat deze ervoor zorgt dat je fouten kunt herstellen en 2de kansen kunt krijgen. De periode rondom de 21ste is een gelukkige tijd. Heb je plannen of wil je bepaalde dingen doen, doe dit dan nu. Venus zal in het laatste deel van de maand een band met Uranus vormen. Dit zal een periode zijn, waarin je bepaalde zaken beter heel anders aan kunt pakken, dan je van plan bent. Dit zal even wennen zijn, maar ga tegen je intuïtie in, dan bereik je het meest.

Mentale en fysieke gezondheid
Je voelt je aan het begin van de maand door de energie van Uranus in de Ram en de verbinding van de Maan met Venus zeer gezond. Dit zorgt dat je mentaal lekker in je vel kunt zitten. Toch moet je je wel afvragen of je voldoende beweegt. Met name rond de 5de zal het belangrijk zijn hier over na te denken en veranderingen aan te brengen. De 9de zullen Venus en Mars zich verbinden en dat zorgt voor passie en liefde om actief te zijn. Sport of bewegen zal deze periode niet ontbreken. Let op dat je dit wel doet, omdat je anders met overgewicht te maken krijgt. Venus gaat de 16de de Weegschaal in en Mercurius beweegt retrograde. Hierdoor voel je je zeer goed en ervaar je mooie gevoelens. De Maan in de Stier zal je de 19de t/m de 21ste ondersteunen in gezondheid en fysieke gesteldheid. Vanaf de 24ste maakt Neptunus je wat lui. Je beweegt minder en hebt de neiging om teveel te eten. Je doet er goed aan om je hier tegen te verzetten en er op uit te trekken en je in het zweet te werken. Vanaf de 30ste zal je luie bui voorbij zijn en zal de Zon je flink wat kracht geven om op een positieve manier in het leven te staan.

Algemeen voor alle tekens (een maand van oppositie tussen liefde en passie)
We hebben mogen genieten van een warme zomer en herfst. Er zijn aanwijzingen dat de natuur terug zal slaan. Niet elk mens zal de wil en kracht hebben om er mee om te gaan. Gelijk in het begin zullen mensen ervaren of november een goede maand voor ze is. In dit geval is het belangrijk naar intuïtie te luisteren. Er staan twee planeten in oppositie met elkaar; Venus en Mars. Deze oppositie hoeft zeker niet slecht te zijn, maar je zult ‘moeten’ kiezen tussen de liefdevolle energie van Venus of de passie van Mars. Dit zal niet alleen in relaties zijn, maar ook zakelijk moet er gekozen worden tussen orde en regelmaat of impulsiviteit en risico’s. Mensen die voor risico kiezen zullen meer keuzes voor zichzelf maken, wat veranderingen teweeg kan brengen. Mensen die voor orde en regelmaat kiezen, zijn diegene die gemeenschappelijke besluiten nemen en zich richten op het sociale belang. Het lijkt een prima maand voor een nieuwe relatie of het herstellen van oude relaties. Het is echter ook een maand om persoonlijke problemen op te lossen. Vooral mensen die problemen sympathiek op willen lossen, kunnen bedrogen uitkomen. De passie van Mars lijkt dus geschikter, maar wees wel voorzichtig. Vuurtekens zullen minder ondersteuning van heersende planeten krijgen. Dit hoeft niet erg te zijn, maar voorkom problemen en neem niet teveel risico. Voor Watertekens is Mercurius belangrijk en dit is bijzonder, omdat ze nu in staat zijn rationeel sterker te zijn dan emotioneel. Hierdoor kunnen ze nuchter en zakelijk in het leven staan en lossen ze problemen daadkrachtige op.

Daarnaast is november voor hen geschikt om in carrière te ontwikkelen en met nieuwe zaken te starten. De Luchttekens staan onder bescherming van Mars. Deze planeet biedt veel kracht, waardoor deze tekens zelfverzekerd en capabel in het leven staan. Ze hoeven niets te overhaasten, omdat er tijd en kracht genoeg is om alles in de juiste banen te leiden. Aardetekens worden ondersteund door Uranus. De kracht die hier vandaan komt, dient niet onderschat te worden. Met name het 1ste deel van de maand kan er veel passie en vuur zijn en dat werkt verwarrend voor de nuchtere Aardetekens. Over het algemeen zullen de meesten onder dit teken kunnen bepalen hoe ze de energie op goede wijze in hun leven kunnen implementeren. Voor de Maan moeten we deze maand oppassen.

Vooral tijdens de Nieuwe Maan van de 7de en Volle Maan van de 23ste kunnen er intense energieën zijn. Daar dienen mensen alert op te zijn. De mens zal allerlei waarschuwingen krijgen. Wordt daar niets mee gedaan, dan gebeuren er desastreuze dingen in het sociale, maar ook individuele leven van de mens en gebeurtenissen die de Aarde kunnen raken. Negativiteit kan ook tot conflicten leiden, maar dat wordt juist voor november afgeraden. Zelfs kleine problemen dienen vermeden of voorkomen te worden. De essentie van de Volle Maan zal zijn dat de natuur sterk naar de winterstand gaat en er zelfs vorst op kan treden. We moeten ons winterklaar maken en niet alleen klimatologisch, maar ook emotioneel, relationeel en zakelijk. Over het algemeen wordt verwacht dat de meeste mensen hier in slagen, waardoor positieve de negatieve energie zal overvleugelen. Toch moeten we voorzichtig zijn, omdat kwade energieën ook op de loer liggen.Deze horoscoop wordt door Frank Post vervaardigd met behulp van de psychologische astrologie. Hiermee wordt een richting in je leven aangeboden. Je kunt Frank bereiken op www.astroangels.nl onder boxnummer 0119. Het is zeker de moeite waard om eens uitgebreid op persoonlijke aspecten, waardoor je eigen toekomst en een beter beeld krijgt van je persoonlijkheid. © 2017 FZP. Alle rechten zijn voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever (FZP).

Goedkoper bellen?
   Bel met credits

Happy hour

Happy Hour dagelijks tussen 15:00 en 16:00 uur. Tijdens ons Happy Hour bel je voordeliger met onze consulenten.

NL: 0909-1901 (€0,60/min)

BE: 0902-12024 (€1,00/min)

Blog

door Medium Angelica
Consulteer mij voor inzicht!
Ja lieve mensen.
Wat je uitzendt, krijg je terug.

Hoe gek het ook klinkt, alles begint vanuit Lees meer
door Medium Marja
HEB JIJ PROBLEMEN IN JE RELATIE?
Heb jij problemen in je relatie?
Als het antwoord ja is hoe ga jij daar mee om?
Bespreek je ze met je Lees meer
door Medium Silvia
Tarot
Met behulp van de tarotkaarten kan ik jou inzicht geven in je situatie. Stel vooral je vraag duidelijk, dan kan ik daarop invoelen en Lees meer
door Medium Marja
GELOOF JIJ OOK DAT JE EEN ONEINDIGE KRACHT BEZIT?

Ieder mens wordt geboren om zichzelf te ervaren.
Ervaringen maken mensen groter, wijzer Lees meer
door Medium Ilse
Donkere dagen en zorgen
Lieve bellers,

Ik krijg veel vragen over situaties waarin we vastlopen. Ik heb het in dit gedicht onder woorden Lees meer
door Medium Angelica
Wintertijd... donkere dagen...
Mag ik middels een gesprek, chat of Sms weer licht en inzicht aan jou brengen?

Tot gauw! Lees meer
door Medium Jayna
Timing
Alles ...
is in Goddelijke en Perfecte Orde
Focus op het Positieve
Laat de behoefte om het te begrijpen los

Namasté
Jayna
Lees meer
door Medium Jayna
The Touch.
Als de pijnlijke leegtes in de spelonken van ons diepste wezen
geraakt worden ... ontstaat er spontaan een impuls

Eenmaal in Lees meer
door Medium Silvia
jouw droom
Sinds kort werk ik ook met dromenkaarten. Een droomuitleg doe ik via een emailconsult of chatconsult, omdat het enige verdieping Lees meer
door Medium Marcelius
Natuurlijke Antibiotica
Natuurlijke Antibiotica die virussen doden!

Omdat traditionele antibiotica zo zwaar zijn voorgeschreven binnen de Lees meer
door Medium Silvia
Tarot by Silvia
De Tarot kan je veel vertellen over het moment waar jij je begeeft , wat je voelt en wil voelen, hoe de ander erin staat bij Lees meer
door Medium Fanny
Charlie Chaplin
Deze tekst wil ik graag met jullie delen :

Prachtige tekst die Charlie Chaplin schreef op zijn 70e verjaardag op 16 april Lees meer
door Medium Silvia
kleur
Hai , als jij het leuk vind kan ik je ook helpen met kleur. Graag kijk ik met jou naar de kleur die jou aanspreekt of juist niet. Je Lees meer
door Medium Lindes
Medium Lindes
Lieve mensen, Ik ben coach en mensen die echt relationele of andere problemen hebben kunnen bij mij heel goed terecht. Ik werk Lees meer
door Medium Chantal2
Medium Chantal2
Lieve klantjes,

Sommige kennen me al, en andere niet daarom zal ik me even voorstellen. In plaats van Chantall ben ik nu Lees meer
Weekhoroscoop

Boogschutter

Liefdesrelaties en sociale contacten
Tot en met woensdag zal je energie laag zijn. Je kunt minder sterk zijn en daardoor depressief worden als dingen niet lekker verlopen. Je kunt minder vrolijk zijn en dat werkt negatief in je relatie door. Tracht jezelf te controleren en wees juist lief en open naar je partner Lees meer


Leeuw

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent gericht op huiselijkheid en familie. Ook vind je het belangrijk aandacht aan je huis te geven. Je bent veel met je eigen leven bezig en vraagt je af hoe je de liefde kunt beleven. Ook kan je twijfelen of jij en je huidige partner bij elkaar horen. Dit is overigens Lees meer


Vissen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Het 1ste deel van de week ben je op mentaal gebied erg actief. Je denkt veel na en dit kan wel leiden tot gepieker. Met name zondag en maandag kan je daar moeilijkheden door krijgen. Je doet er goed aan je partner om ondersteuning te vragen, omdat er dan meer kans is dat de Lees meer


Maagd

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je vindt het fijn veel met je partner en andere geliefden te zijn. Je loopt niet over van romantiek, maar je bent wel actief in bed. Vanaf donderdag zal de energie veranderen en dan moet je opletten omdat er minder goede energieën zijn. Je bent iets minder sympathiek, maar Lees meer


Waterman

Liefdesrelaties en sociale contacten
Tot en met woensdag besteed je tijd aan je carrière en moet je niet vergeten om je partner voldoende aandacht te geven. Dit kan conflicten en zelfs ergere problemen opleveren. Beter kan je dit zoveel mogelijk voorkomen, omdat het 2de deel van de week leuker zal worden. Lees meer


Kreeft

Liefdesrelaties en sociale contacten
Het 1ste deel van de week is de planetaire energie op romantiek gericht. Je kunt leuke dingen bedenken om het jezelf en je partner naar de zin te maken. Ook ben je sympathiek en sociaal, waardoor je andere mensen veel aandacht geeft. Vanaf donderdag zal dit veranderen en richt Lees meer


Tweelingen

Liefdesrelatie en sociale contacten
De retrograde Mercurius heeft veel kracht, waardoor het verleden een sterke invloed heeft. Dit kan te maken hebben met dingen die vroeger niet goed gingen, waarbij je de kans krijgt om deze op te lossen. Let op dat je hier voorzichtig mee omgaat. De kans op net verkeerd gekozen Lees meer


Schorpioen

Liefdesrelaties en sociale contacten
De Schorpioen kan de 1ste dagen van de week krachtige spirituele energie ervaren, die t/m woensdag veel moois brengt, waardoor er in de relatie een prima sfeer is. Het geluk zal je toelachen en alle tijd die je hebt, zal je aan je partner en andere geliefden besteden. In de Lees meer


Weegschaal

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je vindt het fijn om mentaal en intellectueel op één lijn met je partner te zitten. Je wilt activiteiten plannen en vooral dingen die je nog niet vaak gedaan hebt. Overigens zal je met name maandag zin in tomeloze seks hebben. Vanaf donderdag verandert de energie Lees meer


Stier

Liefdesrelatie en sociale contacten
Het is een week, waarin er mensen of zaken uit het verleden terugkomen. Waarschijnlijk zal dit een ex-partner of belangrijke zakelijke partner zijn. Wees alert dat dit geen negatieve werking op je relatie heeft. Je zult naar je partner prettig in de omgang zijn. Je bent Lees meer


Ram

Liefdesrelatie en sociale contacten
Het wordt een mysterieuze week vol liefde en avontuur, maar ook van intellect en wijsheid. Tot en met woensdag zal je de spanning omarmen en erotiek met je partner delen. Daarna zal je je vooral richten op intimiteiten en warme energieën. In ieder geval wordt het een Lees meer


Steenbok

Liefdesrelaties en sociale contacten
Vanaf donderdag zal de energie minder gunstig voor de romantiek zijn. Daarom doe je er goed aan om voor die tijd te genieten van warme en liefdevolle energie die er hangt. Dit betekent niet dat het slecht, wordt, maar je bent gewoon minder op romantiek gericht. Je bent echter Lees meer


Astro App

Astro APP

Bekijk gratis je horoscoop en doe een online Tarotlegging. Tevens kan je zien welke mediums en paragnosten nu beschikbaar zijn.

Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

SMS Consult

Wilt u een medium advies per SMS ontvangen? Klik dan hier om naar de SMS pagina te gaan.

SMS icoon

Maandhoroscoop

Stier

Algemeen
In november zal de Stier de energie van Venus sterker ervaren. Het is je heersende planeet en deze neemt een dominante positie in. Jouw leven en die van mensen met wie je omgaat, kunnen daardoor drastisch beïnvloed worden. Er wordt aangeraden deze maand extra tijd aan geliefden, vrienden en andere Lees meer


Schorpioen

Algemeen
November is een prima periode. Je voelt je prettig, krachtig en actief. Dit is het gevolg van de energie die Mars biedt. Deze geeft zoveel energie, die je gewoon niet kan ontgaan. Over het algemeen zal dit voordelig werken. Wel dien je te bedenken dat niet alles even goed gaat. Je moet er hard voor werken Lees meer


Tweelingen

Algemeen
November zal niet gelijk de makkelijkste maand voor de Tweeling zijn door de passie van Ceres en Mars. Maar dit vind je ook wel interessant, waardoor je nieuwsgierig en leergierig bent. Je kunt ontspannen zijn, waardoor je ondanks de passionele energie ook mentaal veel rust ervaart. Je kunt geconcentreerd Lees meer


Waterman

Algemeen
Saturnus zal een zeer gunstige positie in de kosmos innemen. Het kan een veelbelovende periode, waarin je op vele gebieden iets kunt bereiken. Er wordt aangeraden je niet te haasten, omdat je tijd genoeg hebt om het een en ander te bewerkstelligen. Daarbij is het belangrijk om zaken en ervaringen uit het verleden Lees meer


Leeuw

Algemeen
De Leeuw krijgt krachtige ondersteuning vanuit de Zon en Mars. Het is niet zo gewoon dat deze twee gezamenlijk steun aan de Leeuw bieden. Je krijgt als gevolg van deze energie kans om te presteren en zal mogelijkheden krijgen, die voor financiële en zakelijke vooruitgang zorgen. Maar de energie zal Lees meer


Vissen

Algemeen
Venus neemt een speciale positie in. Deze planeet is niet alleen een beschermer, maar zal je fysiek en mentaal kracht bieden. Dit is op zich bijzonder, omdat Venus normaal gesproken juist voor problemen kan zorgen. Met name Mercurius zal gunstige energie met Venus delen en vooral in het 2de deel van de Lees meer


Boogschutter

Algemeen
Bijzonder zal zijn dat Mars zich deze maand meer op de Boogschutter richt. Dat zal niet altijd zonder slag of stoot gaan. Er wordt aangeraden om je hier bewust van te zijn. De energie van Mars zal vooral in storende perioden optreden en dan kan deze planeet wat extra problemen brengen. Je moet op deze Lees meer


Steenbok

Algemeen
Deze maand ervaar je krachtige energieën van Mars. Daardoor ben je niet alleen mentaal sterk, maar kun je fysiek ook veel kracht ervaren. Dit kan zorgen dat je dynamisch bent en veel dingen wilt doen. Je bent actief en zakelijk niet te stoppen. Aan de andere kant dien je op te letten dat je niet Lees meer


Weegschaal

Algemeen
Venus zal veel invloed op de Weegschaal uitoefenen, door een dominante positie aan de hemel. Het wordt daardoor een maand vol spannende en emotionele gebeurtenissen. Dit lijkt allemaal erg leuk en dat is het ook, maar er wordt aangeraden om je te laten leiden door logica en nuchterheid. Je kunt gerust Lees meer


Maagd

Algemeen
Mercurius beweegt retrograde en brengt passieve energie. Er kunnen voor- en nadelen zijn, waar je meestal controle over hebt. Gebruik ratio en laat emoties links liggen. Of je nu positieve of negatieve zaken meemaakt, het gaat erom hoe je ermee omgaat. Zoek vooral balans en zelfvertrouwen. Lukt dit, dan Lees meer


Ram

Algemeen
November kan voor de Ram intens zijn, maar dat zorgt er ook voor dat je lekker in je vel zit. Je bent nu eenmaal actief en zit je stil, dan zal je juist moe worden. Heb je die kans dan doe je er verstandig aan om er een weekje op uit te trekken en actie te ondernemen. Heb je die niet, dan wordt aangeraden Lees meer


Kreeft

Algemeen
Het is niet de meest makkelijke maand voor de Kreeft, omdat de Maan minder gunstig staat. Daardoor kan je minder op intuïtie en emoties vertrouwen dan je normaal gesproken doet. Kreeften die in staat zijn op ratio en nuchterheid te vertrouwen, zullen het meest bereiken en het lekkerst in hun vel Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag