astro content

Stier

Geboortedatum: 20 april t/m 20 mei - September 2018

Algemeen
De Stier is krachtig en bezit in principe alle elementen voldoende om op een goede manier in het leven te staan. De belangrijkste heerser is de Maan en die zal er deze maand dan ook sterk voor zorgen dat je daadwerkelijk balans weet te vinden. Het zal geen makkelijke maand worden, maar je bent wel in staat op een goede manier met normen en waarden om te gaan en beslissingen en oordelen te nemen, die voor rust en ontspanning zorgen, zowel zakelijk als persoonlijk. Deze maand zal de Maan geregeld vergezeld worden door Mercurius en Venus, die geregeld verschijnen om te helpen bij conflicten of andere problemen. Je zult hierbij duidelijk merken dat deze energie anders is, dan je eigen talenten.

Vertrouw liever eerst op je eigen talenten en vaardigheden en maak dan pas gebruik van de energie uit de kosmos. Het komt toch vooral neer op wat je zelf kunt doen. Houd er rekening mee dat de maand niet uniek zal zijn in wat er op je afkomt, maar meer in hoe jij in het leven staat. Wees waakzaam bij problemen die ontstaan en handel alleen als het echt nodig is. Ga je te intens met zaken aan de slag, dan kunnen er makkelijk problemen optreden, die je overigens zelfs creëert. Je kunt met conflicten op je werk of thuis te maken krijgen, die je echt kunt voorkomen. Ga mensen of situaties niet provoceren, omdat er dan problemen ontstaan, die uit de hand gaan lopen. Je zult communicatief echter wel in staat zijn dit te voorkomen. Je kunt bereiken wat je wilt en zal voldoende mensen en hogere energie hebben, die jou bij te staan. Sta mensen waarvan je weet dat ze het goed bedoelen toe om advies te geven. Vermijd jaloerse of negatieve mensen, die trachten om het jou en je leven moeilijk te maken.

Liefde en relaties
In persoonlijke relaties zal geen bijzondere maand worden. Dat is zeker niet negatief, omdat je wel van balans houdt en het fijn vindt als er rust te bespeuren valt. Er zullen zeker dingen gebeuren die je niet snel kunt vergeten, maar dat is meer omdat je om je heen een paar fijne en sympathieke mensen hebt om van alles mee te delen. Ben je gebonden, dan zal je rust ervaren en van daaruit leuke activiteiten en liefde ontplooien. Je leven zal misschien net even anders dan gewoonlijk zijn. Ook zullen jij en je partner in staat zijn mensen aan te trekken, die bijzonder voor jullie worden. Ben je single, dan is het een maand om iemand tegen te komen, die belangrijk voor je kan worden. Dit hoeft zeker niet alleen maar in je liefdesleven te zijn, maar kan ook vriendschappelijk of zakelijk zijn. Je moet alert blijven dat niets vanzelf zal gaan. Blijf je stilletjes thuiszitten en doe je niet zoveel, dan zal er ook niet veel gebeuren. In die gevallen zal deze horoscoop waardeloos zijn. Het is dus belangrijk om er op uit te trekken en leuke dingen te doen. Dit geldt zowel voor gebonden mensen als singles. Een ander aspect is dat je bepaalde kansen kunt missen als je je teveel richt op conflicten en andere problemen.

Je doet er goed aan strikt te handelen als er problemen zijn en niet te lang af te wachten. Het thema van deze maand zal dan ook zijn om accuraat, relaxt en doortastend met situaties en mensen om te gaan. In dat geval zal de maand prima verlopen. Mensen die een gezin hebben, zullen een kalm en stabiel leven meemaken, maar zeker niet eentonig. Je bent nu eenmaal iemand die in staat is om leuke activiteiten te plannen. Singles kunnen moeite hebben om niet zo vrij te handelen. Ze laten zich beïnvloeden door de omgeving en bieden geregeld weerstand als er situaties of mensen zijn, die te diep in hun leven willen komen. Er wordt aangeraden op een open manier in het leven te staan en je niet tegen te laten houden door normen en waarden, die mensen opleggen. De 1ste week is geschikt om te socialiseren en nieuwe mensen te ontmoeten, maar ook om huidige contacten uit te nodigen. Ze zullen je waardering geven, waaruit jij zelfvertrouwen haalt. Met name de 5de en 6de zijn geschikt voor schoonheid en romantiek. Je bent aantrekkelijk, waardoor singles meer kans op een nieuwe liefde maken. Gebonden mensen kunnen iets extra’s doen om hun partner te verwennen. Venus zal zich de 2de week flink roeren.

De 8ste zal er een verbinding met Mars zijn en dit problemen in een huidige liefdesrelatie brengen. Tracht conflicten te mijden, omdat er zelfs een breuk mogelijk is. Singles zullen een sterke druk voelen, waardoor ze snel gekwetst worden, als iemand iets onverwachts doet. Houd in ieder geval agressie onder controle. Vanaf de 9de zal Venus door de spirituele, intense Schorpioen reizen. Dit zal veel passionele momenten met zich meebrengen, waarbij seks op een vrije manier beleefd kan worden. Let in een relatie op dat je niet te vrij wordt en als single dat seks je ook wel kan raken als je op de een of andere manier te maken krijgt met een oncontroleerbare situatie. De 11de en 12de zullen positief zijn, omdat je een positieve energie uitstraalt en mensen je waarderen en liefhebben. Je bent intellectueel sterk en zal niet over grenzen gaan. De 18de t/m de 23ste is een prima periode voor zowel romantiek, vriendschap als familiecontacten. Je bent actief en betrouwbaar, waardoor ze je emotioneel flink wat emotionele steun bieden. Dit komt door de Zon, die in de evenwichtige Weegschaal binnenkomt. Daardoor ben je gericht op uiterlijk vertoon en zal je fysiek aantrekkelijk voor mensen zijn. Let de 25ste op het vierkant tussen de Zon en Saturnus, waardoor je moeite hebt met het vertrouwen. In een relatie kan problemen brengen. Vanaf de 26ste zal je lekker in je vel zitten en is het zowel voor singles als gebonden mensen een prima tijd om te socialiseren, de liefde te vinden en lekker in je vel te zitten.

Carrière en zakelijkheden
Je voelt je in september erg krachtig en prettig. Je zult weinig ontwikkeling meemaken, maar zeker geen achteruitgang. Financieel is het ook een stabiele maand, waarbij je niet tekort komt en ook niet veel extra uitgaven zult hebben. Werk je voor jezelf, dan doe je er goed aan de basis goed te houden en ze eventueel gelijk aan te pakken. Zorg ervoor dat je relaxt blijft, zodat je geen inspanningen doet, die uiteindelijk stress en problemen opleveren. Je kunt middelen, ideeën en strategieën ontplooien die in de toekomst veel opleveren. Het zal zeer belangrijk zijn conflicten te voorkomen, zodat je diplomatiek blijft als je met zakelijke contacten of concurrenten communiceert. Mensen die in loondienst werken, moeten deze maand vooral aan het contact met collega’s en leidinggevenden werken. Ze zullen deze nodig hebben om in de toekomst met plezier naar het werk te gaan. Daarnaast bieden goede contacten kansen om meer te presteren en nieuwe taken of zelfs een promotie te krijgen.

Bedenk dat september nog geen maand is om nieuwe dingen uit te voeren, maar wel om plannen te maken. Let op dat je geen grote financiële zaken doet, wacht daarmee tot de volgende maand. De 1ste dagen zijn geschikt om wat intiemer met collega’s om te gaan. De communicatief sterke Mercurius en liefdevolle Venus gaan dan een warme band met elkaar aan. Nodig ze uit voor een bezoekje bij jou uit of stel ze voor aan je partner. Hoe beter je met collega’s omgaat, hoe meer je kunt bereiken. De laatste dagen van de 1ste week geniet je van je werk en behaal je goede resultaten. Met name Mercurius in de creatieve Leeuw gaat een krachtige verbinding aan met Mars in de zakelijke Steenbok. Daardoor zal je zowel zakelijk als emotioneel leuke ideeën uitwerken. Daarbij zal Saturnus effectiviteit verhogen. De 10de zal Mars in de toekomstgerichte Waterman komen. Dit is een geweldige tijd voor het creëren van netwerken. Ook zal de Waterman helpen bij het zoeken naar de juiste middelen om het een en ander te bereiken.

Vanaf de 11de zullen er krachtige planetaire invloeden zijn. Pluto en Jupiter zullen een krachtige verbinding aangaan, waarbij je succes behaalt en dromen na kunt streven. Op datzelfde moment zullen Mars en Uranus een verbinding aangaan, waardoor je een scherp inzicht hebt om te bereiken wat je wilt. Venus zal geraakt worden door de energie van Uranus en Neptunus. Dit brengt geluk en veranderingen in je leven. Let op dat je uitgaven zo klein mogelijk houdt en verspil geen energie aan activiteiten waar je niets aan hebt. De periode van de 16de t/m de 19de moet je opletten dat je niet in een machtsstrijd terechtkomt. Met name de intense Mars en de kritische Uranus kunnen je prikkelen om dingen op een andere manier te doen. Dit valt niet bij iedereen even goed. Voor nieuwe projecten of nieuwe zaken zijn de 22ste en 23ste gunstig. Voor het zoeken naar een nieuwe baan of promotie zijn de 24ste en 25ste gunstig. De Volle Maan in de Ram kan veel goede energie bieden. Vanaf de 27ste is het geluk aan je zijde, omdat de Zon, in de Weegschaal en de passionele zelfverzekerde Mars zorgen dat je je talenten volledig benut. Het zijn prima dagen om te communiceren, waardoor je niet alleen je emoties er goed uit kunt gooien, maar je ook in staat bent duidelijk aan te geven wat je zakelijk wilt bereiken.

Mentale en fysieke gezondheid
Er lijkt een positieve maand aan te komen, waarbij je er gerust van uit kunt gaan dat er nog heel wat te beleven valt. Trek er lekker op uit en geniet van wat er komen gaat. De 1ste week is zeer geschikt voor buitensporten of, als het weer tegenzit, om lekker de sportschool te bezoeken of andere binnensporten te doen. Ben je wat ouder, dan hoef je dit echt niet vaak te doen. Twee keer per week wat intensiever en voor de rest geregeld wat wandelen of fietsen. Het eind van de 1ste week en de 2de week zal je alert moeten zijn dat je niet altijd even actief bent. Je kunt dan wel eens toegeven aan ongezonde voeding en passieve hobby’s. Tracht hier niet altijd aan toe te geven en bouw activiteiten in. De 10de t/m de 15de kun je zakelijk en fysiek al zo actief zijn dat het afgeraden wordt om er nog extra bij te sporten of te bewegen. Gebruik je vrije tijd dan wel voor passieve hobby’s. Het 2de deel van de maand is een prima periode om je gezondheid te verbeteren. Je bent creatief genoeg om allerlei dingen te doen om blij en fit te blijven. Vanaf de 20ste ben je zeer sociaal en vind je het vooral leuk om met vrienden en familie op te trekken en gezellige dingen te doen. Zorg er wel voor dat je fysiek actief blijft. Je kunt anders de neiging krijgen om veel te eten en te drinken en te weinig fysiek actief te zijn. 

Algemeen voor alle tekens (een maand van tegenstelling tussen stabiliteit en wisselvalligheid )
September zal over het algemeen niet negatief zijn, maar het is even wennen, omdat het gewone leven van start gaat. Pluto en de dwergplaneet Ceres zullen een krachtige invloed op mensen hebben, waarbij de energie intens is en vooral de psyche kan versterken. Gebruik je de energie goed, dan kun je erg veel zelfvertrouwen hebben en kun je geduldig in het leven staan.

Let echter op dat er onverwachte gebeurtenissen kunnen zijn, die je leven in de war schoppen. Je doet er goed aan bescheiden in het leven te staan en niet teveel risico te nemen. Sta je relaxt en discreet in het leven, dan functioneer je prima en zullen er weinig negatieve gevolgen zijn. Wel is het een maand om naar nieuwe doelen te streven en fysieke gesteldheid aandacht te geven. Zowel Ceres als Pluto kunnen schadelijke invloeden, zoals virussen, bacteriën en andere ziekmakers, aanpakken. Over het algemeen zullen de meeste mensen een stabiele maand meemaken, maar er kunnen momenten of gebeurtenissen zijn, waar je alle zeilen bij moet zetten. In dit soort gevallen hoef je juist niet bescheiden te zijn en moet je niet altijd bezig te zijn met het idee dat je het anderen naar de zin moet maken. Elk teken dat bij een bepaald element hoort, zal hier op zijn eigen manier mee omgaan. Vuur- en Watertekens zullen vooral de steun ervaren van de Maan. Zij zijn in staat dominant te handelen en het heft in handen te nemen, zonder dat dit negatief overkomt.

Let op dat bepaalde mensen wel moeite met je kunnen hebben en dan zijn er conflicten mogelijk. Luchttekens kunnen rekenen op energie van Eris. Veel mensen zijn niet bekend met dit hemellichaam, maar deze dwergplaneet zorgt dat je geregeld je leven evalueert en daardoor nieuwe mogelijkheden afdwingt om controle over je leven te houden. Mensen die onder het element Aarde vallen, zullen ondersteuning krijgen van Mercurius. Deze zorgt ervoor dat mensen in staat zijn evenwicht en controle te houden om de juiste dingen op het juiste moment te doen. Over het algemeen zullen de meeste sterrenbeelden en hemellichamen positief staan. Alleen Uranus kan flink storen. Deze planeet kan wisselvallige energie geven, waardoor niet alles even goed verloopt. Uranus zal niet veel invloed hebben op liefde en sociale contacten, waardoor je op die gebieden wel lekker in je vel kunt zitten. Qua gezondheid is Uranus storender, waarbij je op moet letten dat je jezelf niet in de problemen brengt.

Blijf weg van gevaarlijke plekken en wees geconcentreerd in het verkeer. Ook moet je opletten voor mensen die op de een of andere manier negatief of gewelddadig zijn. In je carrière kan Uranus op sommige momenten zorgen dat je minder energie hebt. Je kunt dan instabiel zijn en vermoeid raken als dingen teveel energie kosten. Overigens kunnen mensen die zelfstandig en krachtig in het leven staan, hier goed mee omgaan. Mensen die mentaal zwakker zijn, doen er goed aan vrienden en collega’s om ondersteuning te vragen, maar dit dienen dan natuurlijk wel mentaal sterke mensen te zijn. Ook een liefdespartner kan energie bieden om krachtig tegen de energie van Uranus in te gaan. De Volle Maan zal op de 25ste om 04:54:49 verschijnen. De Maan staat in het teken van het Vuur en mensen kunnen deze hitte opnemen om innerlijke kracht te ervaren. Bepaalde toekomstvoorspellingen en boodschappen worden in dromen doorgegeven. Mensen worden geïnspireerd om op een fijne en warme manier in het leven te staan. Daardoor zal de maand voor de meeste mensen prima eindigen.Deze horoscoop wordt door Frank Post vervaardigd met behulp van de psychologische astrologie. Hiermee wordt een richting in je leven aangeboden. Je kunt Frank bereiken op www.astroangels.nl onder boxnummer 0119. Het is zeker de moeite waard om eens uitgebreid op persoonlijke aspecten, waardoor je eigen toekomst en een beter beeld krijgt van je persoonlijkheid. © 2017 FZP. Alle rechten zijn voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieŽn, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever (FZP).

Goedkoper bellen?
   Bel met credits

Happy hour

Happy Hour dagelijks tussen 15:00 en 16:00 uur. Tijdens ons Happy Hour bel je voordeliger met onze consulenten.

NL: 0909-1901 (‚ā¨0,60/min)

BE: 0902-12024 (‚ā¨1,00/min)

Blog

door Medium Marcelius
5 Kruiden tegen angst en depressie

Deze 5 kruiden behandelen depressie en angst net zo effectief als medicijnen

Onderzoek laat zien dat Lees meer
door Medium Ilse
Zielsverwant
Mijn hand in jouw hand,
ben jij dan mijn zielsverwant.

Mag ik hopen en bidden voor jou,
omdat ik zo van je hou.

Dat wij Lees meer
door Medium Marcelius
Kruiden die beschermen tegen alzheimer
Kruiden die je hersenen kunnen beschermen tegen alzheimer, depressie, angst en meer!

Het mooie van Lees meer
door Medium Marja
GELOOF JIJ OOK DAT JE EEN ONEINDIGE KRACHT BEZIT?
GELOOF JIJ OOK DAT JE EEN ONEINDIGE KRACHT BEZIT?

Ieder mens wordt geboren om zichzelf Lees meer
door Medium Moon
Herfst inzichten. Mindset 2018
De herfst al bijna in zicht, dus ja leuk volgende maand. Ja zie het positieve het brengt ons veel moois. Ga Lees meer
door Medium Venus
Venus op vakantie
Hey lieve klantjes...

Van 25 Aug - 4 Sept ga ik lekker op vakantie ook op mijn vakantie bestemming zal ik actief zijn Lees meer
door Medium DeniseLuna
Komt een Nieuwetijdskind bij GGZ
''Maak maar een mooie tekening'' zei de dame die tegenover mij zat. Voor zover ik kon herinneren tekende ik Lees meer
door Medium Marja
HEB JIJ PROBLEMEN IN JE RELATIE?
Heb jij problemen in je relatie?
Als het antwoord ja is hoe ga jij daar mee om?
Bespreek je ze met je Lees meer
door Medium Patricia
Geliefd worden of (helaas) gebruikt worden
Lieve mensen van Astroangels

Omdat het soms lastig is om te kunnen zien of iemand echt van je Lees meer
door Medium Ilse
Wanneer gaat mijn verlangen in vervulling?
Je zit op het terras en staart wat voor je uit. Het is vakantie. Iedereen om je heen lijkt zich Lees meer
door Medium Angel-Love
Angel Love helpt je graag via de telefoon
Lieve mensen,

Ik ben in de middag en avond maar ook 's nachts bereikbaar voor u. Heeft u een Lees meer
door Medium Angelica
Evenwichtig deze warme zomer door?
Hoi Allemaal!
Wat is het warm he!
Deze hitte kan je ook parten spelen met het maken van goede Lees meer
door Medium Marja
E-MAIL CONSULT BOEKEN
Lieve mensen, heb je geen tijd om te bellen deze periode? Dan kun je altijd een e-mail consult boeken. Je krijgt een Lees meer
door Medium Marja
JOUW GEVOEL IS ALTIJD GOED!
JOUW GEVOEL IS ALTIJD GOED!
Als je er naar durft te luisteren
En er naar te handelen.
Wil je meer weten hoe Lees meer
door Medium Moon
Vakantie en dagboek voor mijn bellers.
Hoi Lieve allemaal van 23 juli tot en met 3 augustus ben ik op vakantie.
Jullie kunnen via de Lees meer
Weekhoroscoop

Kreeft

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent soms wat rusteloos en hebt minder behoefte aan diepgaande contacten of zware gesprekken met je partner. Je kunt snel het gevoel hebben dat mensen je tot last zijn en kunt je dan erg ongelukkig voelen. Je moet er rekening mee houden dat dit t/m vrijdag zo blijft. Het is Lees meer


Weegschaal

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je voelt je deze week soms niet even lekker en hebt dat de neiging je minder open te stellen. Je doet er goed aan dit onder controle te houden, omdat dit waarschijnlijk meer mentaal dan fysiek is. Positief is dat de energie naarmate de week vordert sterker wordt. Zondag is een Lees meer


Maagd

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent zeer energiek en effectief, waardoor je jezelf niet te snel over de kop zal jagen, terwijl je toch wel erg actief bent. Je wilt er vooral aan het begin van de week veel op uittrekken en leuke mensen ontmoeten. Dit doe je het liefst samen met je partner, maar je trekt er Lees meer


Schorpioen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je was de afgelopen tijd sociaal en sympathiek. Ook deze week ben je populair. Let er wel op dat de energie later in de week kan veranderen en dat je dan meer met zakelijkheden bezig gaat, dan met je relatie en de romantiek. Je bent fysiek zeer aantrekkelijk, waar je best wel Lees meer


Waterman

Liefdesrelaties en sociale contacten
Het wordt op alle gebieden fantastisch, maar je kunt dit zelf verstoren. Je bent namelijk vastberaden om de liefde zo hoog op je lijstje te zetten, dat je je partner er misschien wel nooit aan kan voldoen. Dit kan irritaties of onzekerheid geven. Er wordt aangeraden om controle Lees meer


Boogschutter

Liefdesrelaties en sociale contacten
Ook deze week vind je je carrière erg belangrijk, waardoor je minder tijd aan je privéleven kunt geven. Toch wordt aangeraden om meer tijd voor je partner vrij te maken. Niet alleen om liefde te versterken, maar vooral om wat meer energie te krijgen. Hoe sterker Lees meer


Leeuw

Liefdesrelaties en sociale contacten
Aan het begin van de week zal je op liefdesgebied sterk en evenwichtig handelen. Daardoor ben je lief en sympathiek, waardoor een partner zich erg vertrouwd bij jou voelt. Met name zondag en maandag ben je romantisch en zoek je het plezier op. Je zult niet alleen de schoonheid Lees meer


Steenbok

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent aan het begin van de week zeer wijs en daardoor maak je in de liefde goede keuzes. Er zijn dan veel mooie momenten om samen met je partner romantische activiteiten te doen. Je bent zeer energiek en charismatisch en daardoor heb je zeker geen aandacht tekort. Je dient Lees meer


Stier

Liefdesrelatie en sociale contacten
Het is een prima week voor de romantiek, omdat er volop positieve energieën op je afkomen, die jou in vuur en vlam zetten. Geregeld zullen jij en je partner de vonk voelen, waardoor erotiek en andere spannende dingen aan de orde van de dag zijn. Je doet er goed aan er niet Lees meer


Vissen

Liefdesrelaties en sociale contacten
De nadruk ligt op je partner en andere mensen die je liefhebt. Je wilt het liefst de hele week veel liefde ervaren. Vergeet echter niet dat er ook nog heel wat zakelijke aspecten op je wachten. Toch zal je je privéleven voorop stellen en weet je heus wat je kunt doen om Lees meer


Ram

Liefdesrelatie en sociale contacten
Er kan een nieuwe periode aankomen, waarin je anders in het leven komt te staan. Dit kan je vooral op gebied van je carrière meemaken, maar het maakt je ook in je privéleven wel eens ongedurig. Je voelt dit op zondag al en hebt moeite om sterk in je schoenen te Lees meer


Tweelingen

Liefdesrelatie en sociale contacten
Je vindt het deze week fijn om geregeld thuis te zijn. Hobby’s genieten je voorkeur en soms zonder je partner. Dat betekent niet dat je afstandelijk of minder sympathiek bent, maar je wilt ook wat tijd voor jezelf. Je zult dit t/m vrijdag zo voelen, wees dus duidelijk Lees meer


Astro App

Astro APP

Bekijk gratis je horoscoop en doe een online Tarotlegging. Tevens kan je zien welke mediums en paragnosten nu beschikbaar zijn.

Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

SMS Consult

Wilt u een medium advies per SMS ontvangen? Klik dan hier om naar de SMS pagina te gaan.

SMS icoon

Maandhoroscoop

Vissen

Algemeen
De Vis kan veel kracht krijgen vanuit Venus, die de belangrijkste beschermer zal zijn en ook Ceres die verrassender wijs invloed kan hebben. Meestal is Ceres namelijk negatief voor jouw teken, maar de combinatie met Venus zal positief uitpakken. Ook dit is bijzonder, omdat de gecombineerde energie Lees meer


Ram

Algemeen
De maand begint actief, waarbij je van alles kunt doen om je leven mooi te maken. De ergste warmte van de zomer is verdwenen, waardoor je wat energie kunt bijtanken. Het is dus een prima periode om taken in je carrière of privéleven, waar je niet aan toegekomen was, uit te voeren. De 5de zal Lees meer


Waterman

Algemeen
Deze maand kan je gemoedstoestand wisselend zijn. Op zich is dit niet abnormaal voor de Waterman, maar je hebt nu de neiging kritisch op jezelf te zijn. Dit kan jou onzeker maken, omdat je normaal wel weet wat je wilt en hoe je dit wilt. Wees niet te streng voor jezelf, omdat anderen het waarschijnlijk Lees meer


Steenbok

Algemeen
Behalve de heersende planeet Saturnus zal de energie van Mercurius gunstig zijn, omdat deze planeet gezien wordt als de kosmische leider van de Aarde-elementen. Deze planetaire invloed zal zeker een positieve werking op je leven hebben, maar ook weer niet heel erg sterk. Je kunt er beter rekening mee Lees meer


Schorpioen

Algemeen
De planeet die deze periode de meeste kracht aan de Schorpioen biedt is Uranus. Normaal gesproken is deze planeet niet altijd gunstig, maar in dit geval zal de Maan, als katalysator fungeren, waardoor Uranus wel degelijk positief werkt. De positieve energie kan van invloed zijn en ervoor zorgen dat je een Lees meer


Boogschutter

Algemeen
Voor de Boogschutter zijn de belangrijkste beschermers Jupiter, maar daarnaast ook Ceres. Let op dat Ceres meestal retrograde beweegt en dus wel enigszins kan storen. Toch zal september je wel behagen, omdat niets gaat zoals je wilt. Dat vind je erg prettig, omdat je uitgedaagd wordt om scherp te Lees meer


Maagd

September is dus een prima maand voor het oplossen van langdurige conflicten en voor conflicten die opeens optreden. Dit laatste kan vooral optreden bij financiële zaken. Let hierbij ook op met aankopen die je doet, zonder erbij na te denken. Het is ook een maand, waarin jouw persoonlijkheid zo sterk is, dat je een positieve invloed op Lees meer


Weegschaal

Algemeen
De Weegschaal heeft in deze periode weinig te maken met negatieve energieën uit de kosmos. Zelfs hemellichamen als Mars en de Zon, die normaal gesproken niet altijd gunstig voor je zijn, zullen geen slechte invloed hebben. Alleen de dwergplaneet Iris kan een negatieve energie op je afsturen, maar die Lees meer


Stier

Algemeen
De Stier is krachtig en bezit in principe alle elementen voldoende om op een goede manier in het leven te staan. De belangrijkste heerser is de Maan en die zal er deze maand dan ook sterk voor zorgen dat je daadwerkelijk balans weet te vinden. Het zal geen makkelijke maand worden, maar je bent wel in Lees meer


Leeuw

Algemeen
Het beschermende hemellichaam van de Leeuw is de Zon en deze zal geregeld kracht laten gelden. Daarnaast zullen Pluto en Ceres een krachtige ondersteuning bieden. Let op dat Uranus en Neptunus wel eens minder positief kunnen worden. Er kunnen positieve, maar ook negatieve momenten zijn, maar ze zullen Lees meer


Kreeft

Algemeen
Er zullen vriendschappelijke hemellichamen zijn, die jou positieve energie bieden. Met name Jupiter, Ceres en de Maan zullen zeer positief zijn. Het kan dus een maand zijn, waarin je met succes te maken krijgt. Het kan zelfs gebeuren dat alles wat je opstart heel goed uit kan pakken. Let op dat de energie Lees meer


Tweelingen

Algemeen
Naast Mercurius is de 2de hemelse beschermer Ceres. Deze wordt vaak onderschat, maar biedt erg veel levensenergie en stelt je in staat met de moeilijkste problemen om te gaan. In september kan energie van Ceres extra versterkt worden, omdat de positie van de sterren zeer gunstig is. Daardoor kan het een Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag