astro content

Stier

Geboortedatum: 20 april t/m 20 mei - Maart 2018

Overzicht van de maand
Je hebt veel zakelijke ambities en wordt geholpen door een gunstige planetaire energie. Liefde, gezin, familie of mentale zaken zullen iets minder goede energie krijgen. Sociaal gezien zal je ondernemend zijn en zoek je geregeld contact met mensen. Je zult je eigen gang gaan en bent dominant in datgene wat jij in gedachten hebt. Het zal een maand zijn om meer verantwoordelijkheden op te zoeken en niet teveel af te wachten. De energie is geschikt om vooral niet op routine af te gaan. Je zult je dan gaan vervelen en minder ambities hebben om te presteren. Het zal belangrijk zijn privé wat spanning op te zoeken en om je heen te kijken hoe je je zakelijke leven kunt verbeteren. De Volle Maan van de 2de zal hierbij helpen om het leven een stuk lekkerder in te gaan. In de periode van de 5de en 6de zal je vooral met financiën bezig zijn. Je bent bezitterig en zelfs erg gierig, maar dit heeft ook wel zijn voordelen, omdat je wel voldoende controle over je inkomsten en uitgaven hebt. De gelukbrengende Jupiter zal vanaf de 8ste retrograde in de Schorpioen reizen. Daardoor denk je veel na en kun je bedachtzamer zijn, iets wat je vervelend kunt vinden. Bedenk dat het je de kans geeft om op te laden.

De 10de tot de 13de is het belangrijk geliefde of vriendschappelijke contacten op te zoeken. Je hebt het nodig om het plezier op te zoeken en te ontspannen. Met name een vierkant van Venus en Saturnus zal er na de 13de voor zorgen dat je verantwoordelijker bent. Je kunt de dagen ervoor namelijk te losjes leven en dan kan je in de problemen komen. De 14de t/m de 16de is een prima tijd voor liefde, familie en vrienden. Geniet van de betrekkelijke rust en zoek deze mensen op. Vanaf de 17de zal de Nieuwe Maan in de Vissen een storende energie delen met de agressieve Mars. Tot en met de 19de is er kans op conflicten, problemen, agressie en meer storende zaken. Bemoei je niet teveel met storende zaken of mensen, maar moet zelf ook geen problemen opzoeken. Vanaf de 20ste is het belangrijk op geestelijk niveau bezig te zijn. Je krijgt spirituele krachten, hogere energieën en voorspellende dromen. Vanaf de 25ste zal de romantiek belangrijker worden en vooral als Venus en de Volle Maan van de 31ste invloed krijgen. Je gaat dan een periode in van liefde, erotiek, schoonheid en uiterlijke aantrekkelijkheid.

Liefdesrelaties
Tot en met de 20ste is er relaxte energie in de liefde. Daarna kan de energie zo intens zijn dat je in een relatie problemen krijgen. Voor singles zijn de 1ste weken geschikt voor avontuur en korte contacten. Daarna zal je gericht zijn op een vaste relatie. De 1ste week voel je je lui qua liefde en laat je spanning aan je partner over. Ben je single, dan zal je waarschijnlijk geen initiatief nemen en vertrouw je erop dat mensen op je afkomen. Er wordt aangeraden om actie te ondernemen. Vanaf de 4de treed je uit je comfortzone, waardoor je durft te experimenteren. Let op met risico’s, omdat die niet goed uitpakken. De 7de zal de retrograde Jupiter kracht bieden, waardoor je brutaler in de liefde staat. Singles ervaren spanning en kunnen aantrekkelijk zijn. Je hoeft niet voorzichtig te zijn, omdat mensen jouw branie spannend vinden.

De 10de t/m de 13de hangt er sociale energie. Singles ontmoeten nieuwe contacten en wie weet wat er mogelijk is. Gebonden mensen kunnen zich nog wel eens buitengesloten voelen. Ga geen ruzie maken, maar communiceer. Het midden van de maand ervaar je krachtige liefdesenergie, waardoor zowel gebonden mensen als singles veel liefde krijgen. Na 20ste ben je wel normatief en zal Mercurius je kritisch maken, waardoor de kans op een serieuzere relatie sterker zal zijn. Je zult echter niet snel happen. In een relatie kun je je partner tegen de schenen schoppen. De 25ste t/m de 31ste moet je diplomatiek zijn en opletten voor de energie van de Volle Maan, die voor verandering zorgt.

Seksuele relaties
De Volle Maan van de 2de maakt magische energie in mensen los. Je bent sexy en zeer aantrekkelijk en eigenlijk is de energie zo intens dat je er gedurende een langere periode van geniet. Ook een partner of iemand die je aantrekkelijk vindt, kunnen er plezier aan beleven. In een relatie zal de Maan erotisch licht uitstralen, waardoor er een intense atmosfeer is. Jullie relatie krijgt een positieve boost, waardoor er een verbetering van jullie relatie kan zijn. Singles zullen een deel van de maand een intieme, intense energie uitstralen, waardoor mensen tot je aangetrokken worden. Omdat de energie je avontuurlijk maakt, zal je waarschijnlijk meer bezig zijn met spanning en erotiek, dan met een vaste relatie. Ben je gebonden, dan zal je verleidelijk zijn. Let op voor stoute gedachten, omdat je deze ook uit kunt voeren. Met name als Uranus invloed uitoefent, zoek je grenzen op. Rond de 22ste zal de retrograde bewegende Mercurius zorgen voor een storende energie. Voor de rest zal het met de erotiek goed zitten en zullen zowel gebonden mensen als singles liefde en erotiek ervaren. Met name het laatste deel van de maand zal de Volle Maan zorgen dat je erotiek meer loslaat en er meer ruimte is voor intimiteit en romantiek.

Werk en financiën
Het is een maand om routinematige handelingen te veranderen. Heb je al een tijd het gevoel dat je iets anders wilt, verander dan. Dit geldt ook voor mensen met een goede baan. De Volle Maan, creatieve Venus, communicatieve Mercurius en krachtige Jupiter zorgen dat bepaalde dromen uitkomen. Je bent sympathiek en sterk, waardoor mensen je graag ondersteunen. Er wordt niet alleen voor de 1ste week, aangeraden de dagelijkse routine te doorbreken, maar ook verder de maand. Wees de 4de t/m de 6de alert dat problemen onoplosbaar worden als je ze negeert. Financieel zullen er veranderingen optreden, die veel goeds bieden. Met name als Mercurius vanaf de 5de voorwaarts beweegt, kan dit positief doorwerken. De 10de t/m de 12de zijn er mensen met interessante ideeën. Let de 13de en 14de echter op dat negatieve mensen flink wat ergernis opwekken. Vertrouw op je talenten en positieve mensen om je heen.

De 15de t/m de 19de zal Mars, in de Steenbok, erg sterk zijn. Je bent productief, maar kunt soms te doldriest te werk gaan. Let hierop, omdat je teveel geld uit kunt geven en je het moeilijker vindt om adviezen en meningen aan te nemen. De 20ste luidt een prima periode in, waarbij er mogelijkheden zijn voor nieuwe projecten of een nieuwe carrière. Mercurius zal vanaf de 22ste retrograde door de Ram reizen, waardoor er veranderingen en kansen zijn voor dingen die in het verleden minder goed gingen. De periode van de 22ste tot de 25ste dien je nuchter en relaxt te blijven, omdat je dan jaloers, bezitterig of zelfs agressief kunt zijn, als iets niet gaat zoals je wilt. De maand zal positief afgesloten worden met Venus in de Stier. Daardoor kun je prima samenwerken en veel bereiken en dit blijft in april zo.

Mentale en fysieke gezondheid
Het wordt een maand om je prettig te voelen en dat begint als de maand start met de vitale energie van de Volle Maan. De 1ste week is belangrijk om je voedings- en bewegingspatroon onder de loep te nemen. Je kunt je realiseren dat je niet altijd op de juiste manier bezig bent en daar kan verandering in komen. Bedenk dat alles wat je nu verandert voor de lange termijn flink wat voordelen oplevert. Rond de 5de zal je een dipje krijgen en moet je opletten dat je de juiste keuzes maakt. Daar zal je de 2de week van de maand mee bezig zijn. De periode van de 10de t/m de 14de is geschikt om intens te trainen. Je hebt veel energie en kunt lekker in je vel zitten.

Houd er rekening mee dat de 15de en 16de minder zijn, omdat je met spierpijn en andere klachten te maken kunt krijgen. Het is belangrijk voldoende water te drinken en extra eiwitten te gebruiken. De 17de t/m de 20ste is goed om te trainen en je voedingspatroon te veranderen. Let op de energie van de 22ste als Mercurius retrograde beweegt. Vanaf de 25ste komt er een tijd van uitdagingen en implementeren van veranderingen. De energie van de 2de Volle Maan zal hier nog eens veel kracht bij geven en zorgen dat je de nieuwe maand gezond en sterk in kunt gaan.

Algemeen voor alle tekens (de maand van Yin- en Yang-energieën)
Maart is de periode van de Zon in Vissen en van twee Volle Manen. Daardoor is er een krachtige strijd tussen Yin en Yang. We zullen inzien dat er mensen of organisaties zijn die valse ideeën en slechte handelingen hebben. Bedenk dat deze niet alleen voorbehouden zijn aan terroristische organisaties. Ook ‘gewone’ mensen kunnen verborgen valsheid met zich meedragen. Hoe vaak horen we niet over pestgedrag door kinderen op scholen, maar ook dat volwassenen elkaar negatief bejegenen. Maart kan een maand zijn, waarin we door Yin- en Yang-energie alert worden. Het zal steeds duidelijker worden dat niet terroristen met fysieke wapens de tegenstanders zijn, maar juist mensen die mentale wapens gebruiken om anderen te raken. Angst, boosheid, wrok en misleiding zullen ons veel meer raken.

Toch wordt het ook een maand, waarin we witte spirituele energieën ervaren. We worden bewuster van ons eigen handelen. De spirituele, hogere wereld maakt geen onderscheid in religie. Er wordt niet gekeken naar Collectieve Waarheden, maar het hart van mensen. Leugens, agressie en valse gerechtigdheid zullen minder lonen dan eerlijkheid en saamhorigheid. De Zon en Maan zijn kosmische krachten, die de Yin en de Yang in evenwicht brengen. Ze zullen egoïstisch gedrag bestraffen, maar een warm hart juist belonen. Respect en waardering voor elkaars standpunten en gevoelens zullen uiteindelijk toch een krachtig collectief kunnen bieden. Het ‘Kwaad’ van mensen die het niet goed bedoelen, zal uiteindelijk minder kans maken als het ‘Goed’, met liefhebbende en rechtvaardige energieën zich verbindt. Er kan meer liefde komen en mensen zullen vaker kiezen om elkaar te ondersteunen. Relaties verbeteren, problemen worden opgelost en mensen zullen meer compassie voor elkaar hebben.

In maart krijgen we te maken twee Volle Manen. De Sneeuwmaan van 2 maart en de Stormmaan van 31 maart. Omdat ook de Zon kracht geeft, kunnen we op Aarde dualiteit ervaren tussen vrouwelijke Yin- en mannelijke Yang-energie. De Yin-energie is verbonden aan de Maan en ook Venus zal de vrouwelijke energie weergeven. De nacht lijkt hierbij de sterkste periode om energie te brengen om op te laden. Ten tijde van de Volle Manen kan je het best Yin-meditatie of -yoga later op de avond of in de nacht doen. Yin-energie zorgt voor ontspanning en diepere slaap, die geschikt is om vermoeidheid te verminderen en mentaal tot rust te komen. Fysiek zulle je bloedsomloop en bloeddruk rustiger worden.

Ook kunnen er tijdens de periode van de Volle Manen meer dromen zijn, die je kunt activeren door de Yin-meditatie. Je zult een dieper en hoger contact met je onderbewustzijn en astrale lichaam maken. Je wordt uitgerust wakker en zult veel meer energie hebben om gedurende een langere periode zowel fysiek als mentaal sterk te zijn. Omdat de energie van de Zon in de Vissen ook invloed heeft, is het tijdens de Volle Manen een prima periode om overdag Yang-meditatie of -yoga te doen. De Zon is namelijk meer gericht op de mannelijke Yang-energie. Ook Mars zal deze energie kunnen versterken. Yang-yoga doe je meer om jezelf in beweging te krijgen en is vooral geschikt om deze in de vroege ochtend te doen, voordat je gaat werken of andere activiteiten gaat doen. Kun je de Yang-energie goed activeren dan zal je merken dat je de dag ook veel fitter bent.Deze horoscoop wordt door Frank Post vervaardigd met behulp van de psychologische astrologie. Hiermee wordt een richting in je leven aangeboden. Je kunt Frank bereiken op www.astroangels.nl onder boxnummer 0119. Het is zeker de moeite waard om eens uitgebreid op persoonlijke aspecten, waardoor je eigen toekomst en een beter beeld krijgt van je persoonlijkheid. © 2017 FZP. Alle rechten zijn voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieŽn, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever (FZP).

Goedkoper bellen?
   Bel met credits

Happy hour

Happy Hour dagelijks tussen 15:00 en 16:00 uur. Tijdens ons Happy Hour bel je voordeliger met onze consulenten.

NL: 0909-1901 (‚ā¨0,60/min)

BE: 0902-12024 (‚ā¨1,00/min)

Blog

door Medium Amanda
I Tjing
De I Tjing is een duizenden jaren oud Chinees orakel dat gebaseerd is op de gedachte dat alles altijd in verandering is. I Tjing Lees meer
door Medium Peter
Dromen en visioenen
Lieve mensen,

Mijn naam is Peter en ik ben expert op het gebied van dromen, omdat maart nog jong is en ik nieuw op de Lees meer
door Medium Moon
maart 2018 Lente in zicht.
Angsten los laten bij Hooggevoelige mensen.
En samen leren pijnen te deactiveren met de krachten van de Lees meer
door Medium Angel-Love
Angel Love is er voor jou in de nacht...
Lieve allemaal,

Kom je moeilijk in slaap.... Wil je lekker fris en fruitig met positieve Lees meer
door Medium Angel-Love
Angel Love voor de nachtbrakers !
Lieve klanten,
Kan je niet slapen.... wil je lekker positief je nacht in? Of heb je misschien een Lees meer
door Medium Lindes
Soulmates medium Lindes
Lieve mensen.
Soulmates
Hoe word je daar lid van?

Heb jij je soulmate nog niet ontmoet. Zoek niet langer.
Alle Lees meer
door Medium Angelica
Extra vroeg!
Vandaag ben ik extra vroeg online!
Voor de meest uiteenlopende vragen zit ik voor je klaar!

Relatie
Financieel
Healing op Lees meer
door Medium Angelica
Toeval bestaat niet
Toeval bestaat niet.
Het valt ons toe.
Een prachtige gedachte?
Of een tool om je gedachten te manipuleren en Lees meer
door Medium Margriet
Het pad der eenvoud
Simpel zijn de wensen.
Denk niet in het groot.

Enkel het broodnodige,
niet van in de wal tot in de Lees meer
door Medium Angelica
Dagkaart hogepriesteres
Deze kaart gaat over balans.
Balans in keuzes
Balans in wat je wenst
Balans in je relatie je werk je leven

Ben Lees meer
door Medium Amanda
Affirmaties positieve zelfsuggestie
Een manier om onze gedachten, ons zelfbeeld, gezondheid en eigenwaarde te beÔnvloeden is het gebruikt Lees meer
door Medium Floor
Blauwe supermaan
We gaan aankomende week een bijzonder verschijnsel meemaken, woensdag 31 januari hebben we de blauwe supermaan.
Een Lees meer
door Medium Elvira
Groeien door blokkades
Blokkades worden al snel gezien als lastig en iets wat snel weg moet worden gewerkt. Als je er echter op een andere Lees meer
door Medium Angelica
Zeer succesvolle gesprekken!!
Dankbaar dat mensen mij bellen voor inzicht.
Heb vandaag weer zee bijzondere mensen "ontmoet" en samen met Lees meer
door Medium Angelica
Dagkaart voor vandaag: Moeder Aarde Kaart nr 34 Lastkorf
Ik heb een hele mooie dagkaart getrokken

De Lastkorf
Soms ervaren we iets als Lees meer
Weekhoroscoop

Ram

Liefdesrelatie en sociale contacten
Zondag en maandag zijn vol vuur. Je bent actief en hebt zin om leuke dingen te doen. Je partner zal zich niet met je vervelen. Je bent enthousiast, spontaan en een leuke gesprekspartner, maar ook zeker passioneel in bed. Geniet daar maar goed van, omdat dinsdag en woensdag Lees meer


Maagd

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent zondag t/m woensdag kritisch en kunt, met name in een minder goede relatie, dingen doen en zeggen die de ander flink kwetsen. Neem in dit geval even tijd voor jezelf. Heb je een partner waar je een goede band mee hebt, dan kunnen het juist filosofische dagen zijn, waar Lees meer


Boogschutter

Liefdesrelaties en sociale contacten
Het kan een prima week worden, waarbij de energie passioneel is, maar jij wel beheerst en romantisch in het leven staat. Je partner zal van je genieten en er zullen veel mooie momenten zijn. Op zondag en maandag ben je creatief en zal je je partner verwennen en liefhebben. Je Lees meer


Stier

Liefdesrelatie en sociale contacten
Je hebt een drukke week gehad en wilt zondag ontspannen. Je accepteert eigenlijk alleen mensen om je heen die jou je gangetje laten gaan en niet teveel van je verwachten. Maandag t/m woensdag ben je zeer sensueel en creatief. Een prima combinatie om romantiek en erotiek aandacht Lees meer


Weegschaal

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je was aan het eind van de vorige week minder romantisch, maar dat zal je waarschijnlijk op zondag en maandag inhalen. Je vindt het fijn om samen met je partner leuke dingen te doen en al helemaal om lekker te vrijen en elkaar het hof te maken. Er lijkt zelfs energie te hangen, Lees meer


Kreeft

Liefdesrelaties en sociale contacten
Het zal een fantastische week voor romantiek worden. Op zondag is je intuïtie erg krachtig en kun je precies die dingen doen, die je partner fijn vindt. Omdat je erg romantisch bent, kan het een warme en liefdevolle dag zijn tussen jou en je partner. Maandag t/m woensdag Lees meer


Leeuw

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag is een dag om te ontspannen, omdat er een positieve energie is. Je voelt je lekker en je partner zal hier zeker van meeprofiteren. Ook maandag is een prima dag voor liefde, vriendschap en leuke activiteiten. Je vindt het leven leuk en geniet van alles waar je mee bezig Lees meer


Steenbok

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je kunt het begin van de week het best kiezen voor het bezoeken van familie. Je bent een familiemens en kunt daar jezelf zijn. Dat zal indirect ook een positieve invloed op je partner en jou hebben. Je vindt het sowieso de eerste dagen van de week belangrijk veel tijd aan de Lees meer


Waterman

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je begint de week op een intense en passionele manier, maar er wordt aangeraden hier toch mee op te passen. Je heftige gevoelens kunnen je soms fijne momenten in de relatie bieden, maar er bestaat ook een kans dat je er juist conflicten door kunt krijgen. Houd je emoties dus Lees meer


Vissen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je was aan het eind van de week gewend dat de romantiek fijn was en dat je liefdesleven op een goede manier verliep. Op zondag en maandag zal er een mysterieuze energie hangen, waardoor je niet altijd goed met je emoties om weet te gaan. Op zich zal er begrip zijn tussen jou en Lees meer


Schorpioen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Het zal een prima week worden om je partner te laten zien wat je allemaal te bieden hebt. Misschien was je partner dit wat kwijt, maar dat zal je deze week inhalen. De energie is romantisch en zeer intens en je zal t/m woensdag veel doen om je partner te verwennen en te geven Lees meer


Tweelingen

Liefdesrelatie en sociale contacten
Je kunt zondag bijzondere energieën ervaren, die jou aardig irriteren. Er is een kans dat je gefrustreerd raakt, waardoor je met een depressie te maken kunt krijgen. Je doet er goed aan dit met je partner te bespreken en rustig aan te doen. Maandag is een betere dag. Je Lees meer


Astro App

Astro APP

Bekijk gratis je horoscoop en doe een online Tarotlegging. Tevens kan je zien welke mediums en paragnosten nu beschikbaar zijn.

Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

SMS Consult

Wilt u een medium advies per SMS ontvangen? Klik dan hier om naar de SMS pagina te gaan.

SMS icoon

Maandhoroscoop

Steenbok

Overzicht van de maand
De Volle Maan zal de 2de in de Maagd reizen, waardoor je zeer intellectueel bent. De 1ste week is geschikt om allerlei zaken op te lossen, je te ontwikkelen en te onderzoeken wat je kunt doen om de juiste weg te volgen. Je bent passioneel en staat volledig achter keuzes, waardoor je niet Lees meer


Weegschaal

Overzicht van de maand
De Volle Maan zorgt er rond de 2de voor dat je bezig bent met zaken die in het verleden hebben gespeeld en nog doorwerken. Alhoewel je je niet echt uit, kun je emoties wel beter loslaten. Over het algemeen kan je deze tijd gebruiken om uit te rusten en op te laden. Vanaf de 6de zullen Lees meer


Ram

Overzicht van de maand
Maart wordt een maand om te bedenken wat anderen willen om tevreden te zijn. Je hebt er niets aan als jij tevreden bent, terwijl mensen in je omgeving dit niet zijn. Tracht dus evenwicht te vinden tussen jouw wensen en die van anderen. De start van de maand zal door de Volle Maan geschikt Lees meer


Kreeft

Overzicht van de maand
De Volle Maan van de 2de, in de Maagd, zorgt voor ideeën, die je in toekomstplannen om kunt zetten. Ook kun je bestaande doelen afronden. Qua emoties ben je in staat om gevoelens uit te drukken en te zeggen wat je denkt. Mensen communiceren graag met je, omdat je liefdevol en warm bent. Lees meer


Tweelingen

Overzicht van de maand
De Volle Maan van de 2de, in de Maagd, kan problemen met familie- of gezinsleden voortbrengen. Er kunnen ook onverwachte taken thuis zijn en je kunt teveel geld uitgeven. Je bent emotioneel en hebt behoefte aan ondersteuning. Je heersende planeet Mercurius en Venus zullen vanaf de 6de in de Lees meer


Schorpioen

Overzicht van de maand
De Volle Maan zorgt ervoor dat er een gunstige energie is om problemen op te lossen, zowel zakelijk als privé. Je bent sociaal en betrokken bij vrienden, familie en groepen. Het is echter ook een tijd van een breuk met een partner of vriend(in) of het weglopen bij iets waar je geen Lees meer


Waterman

Overzicht van de maand
De Volle Maan, in de Maagd beidt energie, waardoor je passie en ambities hebt om te ontwikkelen. Onverantwoordelijke mensen, die oneerlijk geweest zijn of niet de juiste intenties hadden, kunnen nu met een verandering te maken krijgen. Ook mensen die met tegenslagen te maken hebben gehad, Lees meer


Maagd

Overzicht van de maand
De Volle Maan zal in je teken staan, waardoor je oogst wat je gezaaid hebt en je vooruitgang kunt boeken. Onverantwoordelijke mensen kunnen met tegenslagen en problemen te maken krijgen. Blijf in jezelf geloven en gebruik de energie om te veranderen. De 6de zal je heersende planeet Mercurius Lees meer


Boogschutter

Overzicht van de maand
De Volle Maan van de 2de brengt positieve energie. Je boekt vooruitgang, stelt nieuwe doelen en kunt vol vertrouwen volbrengen, wat je in gedachten hebt. Ook kun je conflicten en tegenslagen oplossen. Mensen die onverantwoordelijk waren, hebben moeite ze op te lossen. Mercurius en Venus Lees meer


Leeuw

Overzicht van de maand
De Volle Maan in de Maagd zorgt dat je prima handelt en veel financiële kwesties en overeenkomsten afsluit. Je kunt obstakels en problemen uit de weg ruimen, maar let op dat je wel emotioneel kunt zijn. Kritiek of afkeuring kun je moeilijk aanvaarden, omdat je zelfvertrouwen dan een Lees meer


Vissen

Overzicht van de maand
De 1ste Volle Maan zal een prima energie geven om aandacht aan vertrouwde mensen, je partner en collega’s te geven. Problemen kunnen opgelost worden en je kunt dichter naar mensen toegroeien of juist van ze af groeien. Emotioneel sta je open voor mensen waar je van houdt, maar moet je Lees meer


Stier

Overzicht van de maand
Je hebt veel zakelijke ambities en wordt geholpen door een gunstige planetaire energie. Liefde, gezin, familie of mentale zaken zullen iets minder goede energie krijgen. Sociaal gezien zal je ondernemend zijn en zoek je geregeld contact met mensen. Je zult je eigen gang gaan en bent dominant Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag