astro content

Stier

Geboortedatum: 20 april t/m 20 mei - Januari 2019

Overzicht voor de Stier
Voor de Stier zal het belangrijk zijn om evenwicht te vinden. Daardoor moet je er hard voor werken om er iets van te maken. Houd er rekening mee dat je de 1ste week niet altijd even lekker in je vel zit en je vrienden, liefde en collega’s hard nodig zal hebben. Vanaf de 2de week gaat dit beter als Venus een krachtige en enthousiaste energie aan jou gaat bieden. Daardoor zal je minder serieus zijn en zie je het leven vrolijker tegemoet. Dit kan betekenen dat je moeite hebt je volledig op je carrière te concentreren en je fouten kunt maken. Toch wordt het een plezierige periode en zal je niet altijd even zwaar tillen aan dingen die niet goed gaan. In deze periode zal de vierkant tussen Jupiter en Neptunus, zowel positieve als negatieve energieën bieden.

Nuchterheid en emoties zullen geregeld stuivertje wisselen. Je bent optimistisch genoeg om eventuele problemen op te lossen. De 3de week start de Zon met een krachtige reis door de kosmos en dit biedt niet alleen energie om je filosofische kant wakker te maken. Omdat er ook een verbinding is tussen Venus en Jupiter zal namelijk jouw intellectuele kant versterkt worden. Het is een prima periode om met een studie te beginnen of op andere wijze kennis op te doen. Het is een prima moment om problemen of raadsels op te lossen. Heb je deze periode nog niets gepland of vind je dat het leven op zijn rug ligt, dan doe je er goed aan om er iets aan te doen. De energie is in ieder geval met je. Het sextiel tussen Saturnus en Neptunus zal je aan het eind van de maand veel kracht bieden. Wees geduldig en handel niet te snel, het geluk zal vanzelf op je afkomen.

Liefde en relaties
Je denkt de 1ste periode van de maand veel over het leven na en kunt je zorgen maken over de liefde, vriendschappen en andere sociale contacten die er wel of niet zijn. Met name de kosmische planetaire krachten en zonsverduistering zullen de Aarde raken en dit biedt veel stof om over te praten. Je kunt je deze tijd beter gedeisd houden en je minder druk maken. In een relatie zal je aantrekkelijk overkomen en je partner zal veel liefde schenken. Ben je single, dan kom je veel beter over als je bescheiden en zacht bent. Dat maakt jou een fijner mens. Uranus zal aan het eind van de 1ste week de energie van de Maan raken en dit biedt veel erotische gevoelens. Een partner zal niet tekortkomen.

Ben je single, dan kun je onbedwingbare lust ervaren en zal je moeite hebben jezelf onder controle te houden. Voor gebonden mensen en singles wordt aangeraden lekker van liefde te genieten. De start van de 2de week is bijzonder omdat Venus door de spannende en avontuurlijke Boogschutter gaat reizen. De energie van de Schorpioen zal even verdwijnen en dat geeft heel wat opluchting. Je staat dan niet zo serieus in een relatie. Je partner zal deze week van je genieten en je treedt geregeld buiten je comfortzone. Daardoor zullen singles spanning opzoeken en denk je niet zo na over geldende normen en waarden. Eind van de 2de week is er een vierkant tussen de actieve en eigenzinnige Jupiter en de fantasievolle en dromerige Neptunus. Dit geeft spanning, omdat je dan niet zo goed weet wat je moet doen. Aan de ene kant wil je volop van het leven genieten en aan de andere kant wil je in een droomwereld leven. Volg je gevoel om datgene te doen wat goed voor je is. Waarschijnlijk zal je zeer ondeugend zijn en zal je je partner uitdagen dingen te doen, die je normaal niet snel doet. Mensen zullen merken hoeveel jullie van elkaar houden. Ben je single, dan ben je niet te houden en zal je geregeld op stap gaan en trachten een leuke persoon te ontmoeten waar je erotiek mee kunt delen.

De 3de week staat de Zon in de Waterman, waardoor je behoudend wordt. Omdat de Maan, Jupiter en Venus dan kracht gaan bieden, zal je de romantiek wat voorzichtiger nastreven. Ben je single, dan moet je niet te voorzichtig zijn, omdat je de ware liefde mis kunt lopen als je bij een ander voor een korte flirt gaat. Gebonden mensen dienen controle te houden, omdat ze door donkere energie verleid kunnen worden als gevolg van de intense Schorpioen. De kans op wraak, woede en een breuk is dan groter. Het eind van de maand zal de sextiel tussen Saturnus en Neptunus een spirituele energie brengen. Erotiek zal dan even minder worden en je kunt dan veel meer op zoek zijn naar warmte en intimiteiten.

Carrière en zakelijkheden
Het wordt een prima maand, maar durf wel spanning op te zoeken en wees niet bang om risico te nemen. Je bent wel behoudend, maar zal er toe in staat zijn om dingen te doen, die je normaal niet snel zou doen. Je kunt aan het begin van de maand een avontuurlijke drang hebben om je ambities waar te maken als gevolg van de Zon, die zich verbindt met de serieuze Saturnus. Er is dus een opmerkelijke combinatie van energieën, waardoor je op een intellectuele en behoudende wijze in staat bent om te ontwikkelen en actie te ondernemen om werk af te ronden. Het wordt een intense start van de maand, omdat de experimenterende Mercurius in de Ram verbinding maakt met Uranus. Daardoor ga je wel minder snel en denk je over het zakelijke leven na. Doordat je anders gaat denken, kun je wel nieuwe mogelijkheden krijgen, die in de toekomst veel opleveren. Vanaf de 5de zal de Steenbok tezamen met de Zon voor krachtige en vernieuwende energie zorgen. Je kunt veel ideeën hebben en dwingt je eigen geluk af.

Omdat de Steenbok een teken van evenwicht en nuchterheid is, zal je over het algemeen een fijn gevoel hebben en zal er weinig stress zijn, waardoor je goed functioneert. Vanaf het begin van de 2de week zal Venus in de Boogschutter liefde en passie brengen om veel geld te willen verdienen. Je doet er van alles aan dit te bewerkstelligen en werk af te ronden. Je hoeft geen haast te hebben, omdat de energie een paar weken bij je blijft. De 11de t/m de 13de zijn geweldige dagen om het geluk af te dwingen. Je doet er goed aan actie te ondernemen en niet te wachten tot in de werkweek.

Zoek je een nieuwe baan of wil je iets anders bewerkstelligen, dan is dit een supertijd, omdat de gelukbrengende Jupiter een magisch vierkant met Neptunus aangaat, die zeker tot de 22ste energie blijft geven. Je voelt veel motivatie, maar dan moet je er wel iets mee doen en niet afwachten. Net na het midden van de maand zal Venus een driehoek met Mars vormen. Je bent sensitief en empathisch en kunt goede met mensen samenwerken. Mercurius zal deze tijd energie delen met Pluto en dit zorgt voor orde, wijsheid en taakgerichtheid, waardoor je in staat bent organisatie in je leven aan te brengen. De laatste 5 dagen zal Mars energie delen met Jupiter en zal de laatste dag van de maand ook een energie gedeeld worden door Saturnus en Neptunus. Daardoor ben je assertief, maar ook intuïtief, waardoor je goed weet wat je moet doen en zeggen om op een goede manier te presteren, samen te werken en besluiten te nemen.

Mentale en fysieke gezondheid
Je kunt aan het begin van de maand krachtig nadenken over je fysieke en mentale gesteldheid. Je hebt ambities en goede voornemens en weet beslissingen te nemen om gezond te leven. Zorg voor goede voeding, voldoende beweging en probeer evenwichtige met carrière en privé om te gaan. Je hebt wel eens de neiging er vol voor te gaan en dingen te doen om er beter voor te staan. Echter, je kunt dan na verloop van tijd toch weer de luxe en het lekkere leven opzoeken en alles weer vergeten. De kans op overgewicht is bij een Stier groot naarmate je ouder wordt. Neem de energie van de Zon en Saturnus en gebruik deze om nu eens eindelijk die dingen te doen om een gezonde levensstijl aan te meten. Doe wel dingen die je leuk vindt. Er is een grotere kans dat je hier in kunt slagen en dat je het dan langer volhoudt.

De 2de week kunnen de energieën van Mercurius en Mars wel eens zo tegenstrijdig zijn dat je niet zo goed weet wat je moet doen. Luister naar je gevoel. Deze kan jou de juiste weg wijzen. De 11de t/m de 13de is een goede periode en er wordt aangeraden zeer actief te zijn en overtollige kilo’s er uit te werken. Vanaf de 18de is er een zeer gunstige energie, waardoor je zeer krachtig bent. Venus zorgt deze periode dat je de liefde voelt om er weer tegenaan te gaan en ook je voedingspatroon onder de loep te nemen. Met de krachtige Maan in de 4de week en Mars en Jupiter die krachtig verbinden, zal je waarschijnlijk wel in staat zijn om je gezonde levensstijl vol te blijven houden.

Overzicht van de maand januari (periode van oppositie tussen goede en kwade energieën)
In januari is er krachtige hogere energie. Over het algemeen zal die positief zijn, maar pas wel op. Er zijn heldere veranderingen te bespeuren, waarbij er meer gedaan wordt om stabilisering en harmonie te verkrijgen. Dit kan eerst weerstand opleveren. Verantwoordelijkheid zal niet meer individueel zijn, maar mensen zullen zich gaan verenigen. De Steenbok heerst en deze wordt gezien als kardinaal teken van autoriteit. Er zullen belangrijke mensen opstaan die hun stem laten horen. De Zon zal de autoriteit van de Steenbok versterken, waardoor er veel vuur in mensen zal zijn. Omdat ook de Waterman beroerd zal worden zullen mensen over het algemeen vreedzaam reageren. Positief is dat autoriteiten en leidinggevenden door krijgen dat ze meer moeten doen voor de burgers.

Oudejaarsavond zal Mars t/m januari veel kracht bieden. Dit geeft conflicterende energie, waarbij de een vreedzaam binnenblijft en geniet van geliefden, terwijl anderen juist de neiging hebben om met geweld te dreigen. De 1ste dagen zullen de Zon en Saturnus zich verbinden, waardoor de spirituele energie van de feestdag achter ons gelaten wordt. De 3de zal Mercurius een vierkant vormen met Cheiron en Uranus. Daarnaast zal de Zon een verbinding maken met Neptunus. Dit is een bijzondere combinatie, waardoor er ongelukken, conflicten of andere negatieve zaken zijn. Om dit te voorkomen wordt aangeraden rustig aan te doen en buiten problemen te blijven. De Nieuwe Maan van 6 januari brengt creativiteit en spiritualiteit, omdat Venus en Chiron ook een positieve energie bieden. Dit brengt liefde en warmte over mensen.

Uranus gaat vanaf de 6de voorwaarts bewegen en dit brengt extreme veranderingen. Vooral impulsieve mensen kunnen in de problemen komen, als ze de verkeerde dingen op het verkeerde moment doen. Er is donkere energie, waardoor je beter wegblijft bij gevaarlijke plekken. Let op als je in de nachtelijke uren buiten bent. Mercurius en Mars verbinden zich de 8ste, waardoor er misverstanden kunnen zijn. Ook is er meer kans op ongelukken, conflicten en ernstige delicten en je dus extra op moet letten.

De 11de zal de Zon zich met Pluto verbinden. Dit is een periode waarin veel mensen besluiten tot radicale veranderingen door nieuwe doelen te stellen. De periode vanaf de 13de is er een verbinding tussen Mercurius en Saturnus. Daarnaast zal Jupiter een intens vierkant met Neptunus aangaan. Verder zal Mercurius een sextiel met Neptunus vormen, wat conflicterende energie biedt. Sommige mensen zijn koud en nuchter en denken aan zichzelf, terwijl anderen liefdevol en warm zijn en meer aan anderen denken. Dit kan onder andere problemen met geliefden of zakelijk contact geven. Ook problemen met autoriteiten zijn niet ondenkbaar. Er wordt aangeraden geen risico’s te nemen en positief in het leven te staan. Financieel zal vooral de periode vanaf de 18de mooi zijn als Venus en Mars een verbinding maken met de Zon en Cheiron. Mercurius en Pluto vormen dan een vierkant met de Zon en Uranus. Let op dat impulsiviteit en ongeduld problemen geven, blijf geduldig.

De 21ste is er een krachtige Volle Maansverduistering die mooie energie brengt op gebied van kinderen, creativiteit en ontwikkelen van doelen. Ook zal de energie gericht zijn op romantiek en erotiek. Deze periode is de start van een intense energie die over de Aarde komt. Venus gaat een verbinding aan met Jupiter. Dit betekent over het algemeen veel romantiek en liefde. Ook zal er een drang zijn op eerlijke wijze meer geld te verdienen. Venus vormt een kwadraat met Neptunus en deze energie kan teleurstelling en misleiding brengen. Daarnaast zal Mercurius een vierkant met Uranus vormen. Let op je woorden en handelingen, omdat er onverwachte conflicten kunnen komen. Jij bent misschien eerlijk, maar er zijn ook mensen die het heel slecht met anderen bedoelen.

De 25ste zal Mars een verbinding met Jupiter aangaan. Dit geeft niet alleen vuur en passie, maar ook veel mentale en fysieke kracht. Je kunt rationeel en wijs handelen, maar luistert ook goed naar je intuïtie. Weet je hier evenwicht in te vinden, dan zal je fantastische mogelijkheden krijgen om zowel zakelijk als privé veel te bereiken. De laatste dag van de maand zal Saturnus een sextiel vormen met Neptunus. Deze combinatie wordt gezien als brenger van onheil. Dit kan zowel door stress komen, waarbij mensen met depressie en burn-out te maken kunnen krijgen. Het kan ook wijzen op fysieke problemen, waarbij vooral ongezond levende mensen en mensen, die onverantwoordelijk in het leven staan, meer kans op ziektes hebben. Ook gezonde of verantwoordelijke mensen kunnen door de negatieve energie getroffen worden. Er is een grotere kans op griep en andere besmettelijke ziektes.Deze horoscoop wordt door Frank Post vervaardigd met behulp van de psychologische astrologie. Hiermee wordt een richting in je leven aangeboden. Je kunt Frank bereiken op www.astroangels.nl onder boxnummer 0119. Het is zeker de moeite waard om eens uitgebreid op persoonlijke aspecten, waardoor je eigen toekomst en een beter beeld krijgt van je persoonlijkheid. 2017 FZP. Alle rechten zijn voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopien, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever (FZP).

Goedkoper bellen?
   Bel met credits

Happy hour

Happy Hour elke donderdag tussen 16:00 en 17:00 uur. Tijdens ons Happy Hour bel je voordeliger met onze consulenten.

NL: 0909-1901 (€0,70/min)

BE: 0902-12024 (€1,25/min)

Blog

door Medium Venus
Venus op Vakantie
Lieve Venus klanten

Ik ben van 16 januari - 2 februari op vakantie ik zal heel soms online komen op de chat maar niet Lees meer
door Medium Shakira
lieve mensen
Ik ben zeer vereerd door de mooie recensie en de prachtige sterren beoordeling! Doordat ik op aanwijzing van iemand die mij Lees meer
door Medium Marja
RELATIES IN 2019

Maak jezelf blij
Werk aan jezelf
Geef geluk aan jezelf
Vind jezelf liefdevol
Wordt je bewust
Van alle oordelen
Kijk Lees meer
door Medium Shakira
bijna tijd
Het nieuwe jaar brengt nieuwe kansen...eerst de kerstboom opruimen Lees meer
door Medium Moon
2019 staan voor jezelf.
Lieve bellers het allerbeste ja energie voor 2019.
Het vechten van uitleg in 2017-2018 maakte je moedeloos. Dus ga Lees meer
door Medium Shakira
jaarwisseling
Weer een jaar voorbij, het ging snel en niet zonder tegenslagen en zware verliezen binnen mijn gezin. Maar wij zijn vechters Lees meer
door Medium Shakira
Fijne kerstdagen
Iedereen een fijne kerst toegewenst.

Lieve groeten,

Shakira Lees meer
door Medium Marja
Liefde en Licht
Lieve Mensen,
In deze dagen
Voor de Kerst
Hebben we nog meer
Elkaar nodig
Elkaars armen
Handen om
Ons hart
Te Lees meer
door Medium Angelica
Universele wet
WANNEER je vraagt WAT JE NIET WIL

krijg je WAT JE NIET WIL

je krijgt namelijk wat je vraagt!

Hoe dat werkt, leg ik Lees meer
door Medium Shakira
Drukte en onrust deze tijd
We leven in een hectische wereld waar alles steeds sneller moet of gaat. Het lijkt of het je allemaal te snel Lees meer
door Medium Shakira
Shakira is er weer!
Hallo lieve mensen, ik ben blij om na een lange tijd weer terug te zijn om mensen te helpen waar ik kan. Voor de mensen Lees meer
door Medium Angelica
Jaarreading voor 2019!!! Jaarlegging
Ben je nieuwsgierig naar wat 2019 voor jou in petto heeft?

Ik leg maand per maand een kaart voor jou Lees meer
door Medium Moon
Transformatie HSPERS 2019
Dichte deuren doen nieuwe openen.
Wat je geeft is alles, wat je terug krijgt is minimaal.
Dus blijf bij Lees meer
door Medium Dany
Heb jij een Ja of Neen vraag?
Beste mensen heb je een ja of neen vraag? Dan kan ik je zeker helpen op twee manieren.

De eerste met Lees meer
door Medium Chantal2
Aurakleuren By Chantal
Lieve mensen,
Uw aurakleuren?
Als u mij belt, kan ik voor u uw aurakleuren vertellen en in die aurakleuren kan ik Lees meer
Weekhoroscoop

Kreeft

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag ben je passioneel en zit je vol energie. Je bel wel soms emotioneel en hebt de neiging jezelf te verdedigen. Dit is niet nodig. Het is prima om assertief te zijn, maar geloof in jezelf, dat is voldoende. Daarbij kan het geen kwaad als mensen kritiek hebben, daar leer je Lees meer


Vissen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent zondag in je hum en dit zal je partner zeker merken. Er is vrolijkheid en je vindt het erg leuk om je partner veel liefde te geven. Je bent dan ook het liefst met mensen samen die jouw humeur niet verpesten. Je kunt je storen aan mensen die het niet goed met jou of je Lees meer


Leeuw

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je emoties zijn krachtig en je hebt een prima intuïtie. Daardoor kun je ten eerste zeer sensitief naar je partner zijn. Ten tweede ben je in staat aan te voelen, wat je partner nodig heeft om gelukkig te zijn. Je bent de 1ste dagen van de week zelfverzekerd en Lees meer


Ram

Liefdesrelatie en sociale contacten
Je moet zondag opletten dat er wat zaken minder goed verlopen. Daardoor heb je moeite om de dag op te starten. Houd vooral emoties onder controle en blijf communiceren. Over het algemeen sta je op maandag prima in het leven, maar kan er wel een bedrieglijke energie vanuit Lees meer


Stier

Liefdesrelatie en sociale contacten
Zondag vind je het nog steeds fijn om tijd aan je partner te besteden. Een lekker etentje of iets anders wat jullie dichter bij elkaar brengt, zal je niet afslaan. Let op dat er storende energie kan zijn, waardoor er conflicten met anderen kan zijn. Je kunt zelfs in vuur en vlam Lees meer


Weegschaal

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag kun je emotioneel zijn en doe je er goed aan om thuis te blijven of te genieten van vertrouwde mensen. Je bent creatief en positief als je lekker je gangetje gaat. Je denk zondag t/m dinsdag veel na en kunt bepaalde normen en waarden analyseren. Je komt misschien wat Lees meer


Steenbok

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag kun je je beter richten op je partner. Het zal veel goede energie bieden en ervoor zorgen dat er veel liefde tussen jullie is. Je bent flexibel en bereid om compromissen af te sluiten als je partner iets wil, waar jij geen zin in hebt. Maandag t/m woensdag ben je wat Lees meer


Boogschutter

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je vindt het zondag erg leuk om samen met je partner te zijn en het maakt je niet uit wat deze wil doen. Je bent charmant en sympathiek en je partner zal het ook fijn vinden om met jou om te gaan. Maandag en dinsdag neem je je goede humeur mee en dit kun je gebruiken om anderen Lees meer


Waterman

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent zondag t/m dinsdag emotioneler dan gewoonlijk en hebt het gevoel dat mensen zich nog wel eens tegen je keren. Bedenk dat dit jouw eigen onzekerheid. Tank vertrouwen door er met je partner over te praten en betrek ook vrienden en familie wat meer in je leven. Dan zal je Lees meer


Schorpioen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je hebt een ongedurig karakter en dat kan zondag t/m dinsdag naar buiten komen. Je bent avontuurlijk en assertief en dat maakt je zeer aantrekkelijk. Toch kan dit averechts werken, als je partner zich aan jou gaat storen. Je doet er goed aan om er geen strijd van te maken en te Lees meer


Maagd

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag kun je moeite hebben om uit je bed te komen. Niet alleen door dromen die je nacht beheersen, maar ook omdat je de dagen ervoor nogal speels en feestelijk kan zijn geweest. Maandag en dinsdag ben je zeer sociaal en besteedt je niet alleen tijd aan je partner, maar ook aan Lees meer


Tweelingen

Liefdesrelatie en sociale contacten
Je kunt zondag egoïstisch zijn, maar dat kan ook veel opleveren. Je partner vindt het soms wel een verademing als je minder bescheiden bent. Laat jezelf wat meer zien en zoek het plezier op. Ga lekker je eigen weg en doe waar je zin in hebt. Je bent de eerste dagen van de Lees meer


Astro App

Astro APP

Bekijk gratis je horoscoop en doe een online Tarotlegging. Tevens kan je zien welke mediums en paragnosten nu beschikbaar zijn.

Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

Maandhoroscoop

Leeuw

Overzicht voor de Leeuw
De 1ste week zal de Nieuwe Maan in de Steenbok zorgen dat je intellectueel versterkt wordt. Daardoor kan je op een logische wijze met liefde en zakelijkheden bezig zijn. Dit zal jou aansporen je gezonde verstand te gebruiken als er conflicten en problemen zijn. Je kunt gelijk al deze 1ste Lees meer


Maagd

Overzicht voor de Maagd
Je heersende planeet Mercurius zal deze maand geregeld voor veranderingen zorgen. Dit is afhankelijk van de stand en de verbindingen met andere planeten of sterrenbeelden maakt. De 4de zal Mercurius een driehoek vormen met Uranus. Deze zorgt ervoor dat je de neiging hebt veel actie te Lees meer


Waterman

Overzicht voor de Waterman
De 1ste periode van de maand denk je veel na en wil je soms teveel of te weinig. Tracht evenwicht te vinden, omdat je anders negatief kunt worden. De driehoek tussen Mercurius en Uranus zal vanaf de 4de veel brengen. Mercurius zorgt dat je sympathiek en betrokken bent bij mensen om je Lees meer


Vissen

Overzicht voor de Vissen
De 1ste week gaat Mercurius in de nuchtere Steenbok reizen. Je kunt intellectueel versterkt worden en zal op een wijze en overdachte wijze in het leven staan. Er wordt aangeraden orde en rust in je leven te creëren, zodat je in staat bent al je wensen, dromen en doelen vorm te geven. Lees meer


Weegschaal

Overzicht voor de Weegschaal
Uranus zal het leven van de Weegschaal in het begin van de maand bescheiden houden, waardoor het leven rustig verloopt. Na de 5de wordt dit anders als deze zijn retrograde baan verlaat en voorwaarts naar de Ram gaat bewegen. Daardoor vind je het fijn veranderingen in je leven in te Lees meer


Tweelingen

Overzicht voor de Tweeling
De driehoek tussen Mercurius en Uranus zal snel nieuwe kansen bieden. Daardoor krijg je ideeën en kan je daar iets mee doen om er later profijt van te hebben. Er kunnen bijzondere kansen zijn en je weet niet goed wat je er mee aan moet. Misschien doe je er goed aan dit met anderen Lees meer


Kreeft

Overzicht voor de Kreeft
Je begint de maand door rust op te zoeken en je op te laden. Misschien voel je je leeg na de spirituele energie vanuit de feestdagen. De Maan, in de Steenbok zal je op weg helpen om langzaam aan weer op te starten. Vanaf de 5de zal je in staat zijn nieuwe doelen en plannen op te stellen. Lees meer


Steenbok

Overzicht voor de Steenbok
De Zon staat de 1ste periode van de maand in een verbinding met de krachtige Saturnus. Daardoor weet je wat je wilt en zal je plannen maken en nieuwe doelen stellen. Ook is er geluk om dat te bereiken wat je van plan was. Ondanks een sterk vertrouwen kan je verbaasd zijn over datgene wat Lees meer


Stier

Overzicht voor de Stier
Voor de Stier zal het belangrijk zijn om evenwicht te vinden. Daardoor moet je er hard voor werken om er iets van te maken. Houd er rekening mee dat je de 1ste week niet altijd even lekker in je vel zit en je vrienden, liefde en collega’s hard nodig zal hebben. Vanaf de 2de week gaat Lees meer


Ram

Overzicht voor de Ram
Er wordt aangegeven dat je erg voorzichtig met jezelf moet zijn. Vooral de 1ste dagen ben je wat intens bezig en kan je jezelf in de problemen brengen. Niet omdat je nou zo slecht bezig bent, maar omdat je onvoorzichtig bent en dan is een misstap snel begaan. Denk goed over je acties na en Lees meer


Boogschutter

Overzicht voor de Boogschutter
Je kunt de 1ste week rust ervaren en dat is ook wel lekker. Maak je niet bezorgd dat er iets aan de hand is. Zelfs een actieve Boogschutter mag wat rust ervaren. Eind van de 1ste week komt Venus in jouw teken, wat vooral op gebied van liefde en vriendschap een goede energie brengt. Lees meer


Schorpioen

Overzicht voor de Schorpioen
De 1ste week zal jouw heersende planeet, Mars, veel kracht geven, vooral omdat deze in de eveneens krachtige Ram staat. De energie gebruik je om met van alles bezig te zijn. Problemen, conflicten, achterstallig werk of andere zaken die je aan moet pakken, worden door deze intense Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag