astro content

Stier

Geboortedatum: 20 april t/m 20 mei - Januari 2018

Algemeen voor de Stier
De Maand begint op een extreem sterke manier, doordat Uranus energie zal delen met de Volle Maan in de Kreeft. Door zijn stand zal de Maan dichtbij de Aarde staan en dit biedt enorme kracht. Vooral op gebied van familie en andere geliefden zal de Maan je bijstaan en ervoor zorgen dat er veel liefde is. Je kunt zeer goed met mensen omgaan en nog nauwere contacten met mensen aangaan. Het is ook een periode, waarin je dierbare mensen wilt beschermen en soms te heftig. Tracht reëel te blijven en bedenk dat jouw heftigheid niet altijd nuttig zal zijn en juist voor meer problemen zorgt. Weet je deze energie in de juiste banen te leiden, dan zal je juist veel goede contacten met dierbaren hebben en kan je met een portie liefde al veel voor ze betekenen. In de 1ste week zullen het geluk in je privéleven en veiligheid belangrijk voor je zijn. Je kunt werk en andere zaken minder aandacht geven ten opzichte van familie, liefde en vrienden.

Tracht balans te vinden, zodat je zowel privé als zakelijk voldoende aandacht geeft. In de 2de week zal de communicatieve Mercurius in de Steenbok reizen. Daardoor zal je niet alleen sociaal sterk zijn, maar ben je ook secuur en efficiënt. Je doet wat je zegt en zegt wat je doet en zal niet snel te laat komen. Je moet opletten dat je dit niet altijd van anderen kunt verwachten en moet frustraties en irritaties onder controle houden. Vanaf de 19de reist de Zon in de Waterman en dit zal opluchting geven, omdat je dan minder gericht bent op strikte normen en waarden en na te komen afspraken. Je vindt het prettig om buiten je comfortzone te treden en dat zal mensen verbazen, omdat je nu onevenwichtig bent. De 24ste zal Mercurius een band vormen met de mysterieuze Pluto. Dit geeft dwangmatige energie, waarbij je constant wilt weten of mensen de waarheid spreken. Daar kan stress uitkomen, waardoor je er goed aandoet er toch wel controle over te houden. Mensen kunnen het gevoel hebben dat je ze niet vertrouwt en dat kan conflicten geven. De 31ste zal de Volle Maan in de Leeuw, je soms wat instabiel maken, omdat je niet altijd doet wat je belooft. Tracht hier controle over te houden en ga niet van alles beloven, waarvan je weet dat je dit toch niet waar kunt maken.

Liefdesrelaties en seksuele relaties
De Volle Maan in de sexy Kreeft zorgt de 1ste week dat er verlangens en dromen opkomen, waardoor je minder nuchter en bescheiden met seks bent. Daarnaast zal Uranus flink wat energie brengen, waardoor je gedachten bij erotiek zijn. Dromen worden werkelijkheid en je bezittelijke kant komt naar buiten. Ben je single, dan wil je het liefst iemand versieren, die weinig ervaring heeft of weinig partners heeft gehad. Je bent iemand die bijzonder gevonden wilt worden en wilt de ware en enige gevonden worden. Ben je gebonden, dan tolereer je de 1ste week geen mensen, die te vrij met je partner omgaan. Je wilt niet alleen dat jij de enige bent, maar wilt ook veel in de slaapkamer zijn om van seks te genieten. Let op dat je naar de wensen van je partner luistert en niet alleen maar doet wat jij wilt.

Je bent romantischer dan gewoonlijk met hoogtepunten en mooie gebeurtenissen. Let op dat je jezelf niet door de krachtige energie laat overweldigen, omdat je teleurgesteld kunt raken als er iets gebeurt wat je niet verwacht. Singles hebben de 1ste periode een krachtige uitstraling en ontmoeten fysiek aantrekkelijke mensen, die ook nog eens mentaal en intellectueel op gelijke hoogte staan. De periode van de 4de t/m de 6 is gunstig voor het nadenken over het verleden. Het is tijd om gevoelens een plekje te geven. Je kunt wel verdriet hebben, maar merkt dat het nu klaar is en dat je verder moet. Gebonden mensen kunnen daardoor bepaalde zaken met hun partner bespreken. Dit kan gaan om aspecten die de relatie kunnen versterken, maar ook verbreken. Ben je single, dan is het een prima tijd om het verleden achter je te laten. Lukt dit dan maak je meer kans op een nieuwe liefde, omdat je een krachtige en magnetische uitstraling hebt. Dit is het gevolg van het feit dat je lekker in je vel zit.

De periode van de 6 t/m de 9de is belangrijk, omdat deze beslissend is voor de toekomst. De energie is intens, waardoor je gedwongen wordt buiten je comfortzone te treden.

Ben je gebonden, dan is het verstandig de 6de vrij voor elkaar te houden en een plek op te zoeken, waar jullie kunnen praten. Er is een grote kans dat jullie dichter bij elkaar komen, wat de relatie kan versterken. Ben je single, ga dan lekker daten of stappen of zoek op een andere manier singles op. De 8ste is er energie die het hart opent. Singles doen er goed aan iemand, waar ze verliefd op zijn, liefde te geven. Ben je gebonden dan is het een prima tijd om seks aandacht te geven en dingen te doen, die buiten je comfortzone liggen. De 9de is een beslissende dag, waarbij er duidelijke besluiten genomen worden als het om liefde gaat.

Daarna zal de seks intens maar wel stabiel zijn. Vanaf de 13de is de energie gunstig en is het een prima tijd voor een nieuwe of het versterken van een huidige relatie. Je zult de rest van de maand geen noemenswaardige problemen hebben, omdat er een fijne energie hangt. Vanaf de 17de zal de Nieuwe Maan emoties en verlangens prikkelen. Ben je single, dan zijn er sexy energieën en wil je een nieuwe partner. Je bent op seks gericht en zeer verleidelijk. Wees wel duidelijk in wat je wilt, zodat iedereen weet waar die aan toe is. De meeste Stieren willen romantiek en liefde en in de laatste week uitgebreid van seks genieten. Daar hoort een voorspel bij, een uitgebreide sekspartij en nagenieten. Je wilt deze periode bevredigd worden en daar zal de Volle Maan, in de Leeuw, veel vuur bij geven.

Werk en financiën
Voor de Stier komt er een fantastische tijd aan op gebied van carrière. Dit komt vooral, omdat je weet wat je moet doen, als gevolg van een versterkte intuïtie. Je instinct geeft aan hoe je moet handelen en ook nog eens wanneer. Dit komt omdat je ondersteuning krijgt van planeten die je gunstig gezind zijn. Venus en Neptunus zorgen rond de 3de gezamenlijk voor ideeën, die veel goeds opleveren. Zorg ervoor dat je die ideeën de tijd gunt en niet te snel gaat.

Dan kunnen ze zorgen voor rusteloze energieën, die ervoor zorgen dat je met foute, vertragingen en storingen te maken krijgt. Voorkom dit door geduldig te zijn. In de periode van de 6de t/m de 9de zullen Venus, Mars, Jupiter en Pluto hun krachten bundelen, waardoor je prima samenwerkt, mensen ondersteunt en je ontwikkelt. Er zijn dus veel mogelijkheden om je te ontplooien. Alles wat je dan doet, zal over het algemeen voor fantastische resultaten zorgen. De Nieuwe Maan zal de 17de energie bieden, die meer dan een maand bij je blijft. Daarnaast zal Venus gunstige energie bieden, waarbij je wel eerst aandacht moet geven aan taken die je eerder gestart bent. Heb je die af dan kun je met nieuwe taken beginnen en kun je ervan uitgaan, dat die de komende weken voor succes zorgen. De 24ste kun je belangrijke beslissingen nemen of dingen doen die je graag wilt, omdat Mars geluk versterkt. De 31ste zal de Maansverduistering zorgen dat je intellectueel versterkt wordt, waardoor je makkelijk kennis op kunt nemen, waarmee je je kunt ontwikkelen.

Gezondheid
Je start het jaar met allerlei nieuwe voornemens, waarbij je gericht bent op een beter voedingspatroon en meer sportactiviteiten. Je zit lekker in je vel en bent ook fysiek niet ongezond. Je hebt plannen om de toekomst nog gezonder en positiever in te zien. Zorg ervoor dat je niet met grote sprongen veranderingen aanbrengt, maar stapje voor stapje. Ga je grote veranderingen invoeren, dan zal je deze niet lang volhouden. Doe je het bedachtzaam en maak je zowel qua voeding als beweging plannen, dan zal je merken dat je de meeste kans maakt om deze lang vol te houden.

De 1ste twee weken ben je zeer enthousiast en zal je nieuwe dingen bedenken om je lichaam flink aan het werk te zetten. Je zult je over het algemeen goed voelen. De 13de t/m de 16de zijn dagen om over grenzen te gaan. Je kunt gerust extreem sporten of lange wandelingen maken. Vanaf de 17de zal Venus binnen de Waterman komen, waardoor je dingen wilt veranderen. Misschien vind je van jezelf dat je bepaalde dingen anders moet doen. Denk na wat dit is, zodat je de juiste keuzes maakt. De 21ste is ook een dag om veranderingen aan te brengen, maar dan op gebied van voeding. De 24ste t/m de 26ste en de 31ste zijn geschikt om je spieren flink te trainen, waardoor het over het algemeen een prima maand kan worden.

Algemeen voor alle tekens (de maand met de 2 Volle Manen)
Twee Volle Manen en niet de minste zullen er zijn. Op de 2de zal er om 03:25:29 een Supermaan zijn en dit biedt flink wat kracht aan mensen. Niet ieder teken zal hiermee om kunnen gaan, omdat je met jezelf geconfronteerd kunt worden. In deze maand van de Steenbok zal dit erg moeilijk zijn, omdat emoties er niet altijd evengoed uitkomen. Het zal een periode van introspectie en reflectie zijn en dat zal niet ieder teken even fijn vinden. Het zal belangrijk zijn gelijk al in dit 1ste deel van de maand met nieuwe doelen en ambities te starten. Mensen zullen wel moeten bedenken dat acties en handelingen niet alleen op zichzelf gericht moeten zijn, maar ook op de maatschappij en de wereld waarin we leven. Mensen zijn al zo individualistisch en ook weleens egoïstisch, waardoor er weinig aan elkaar gegund wordt. Neem jezelf gelijk al voor dat je dit niet gaat doen en gun op een empathische en warme manier dingen aan anderen. Hierbij hoort ook dat je jezelf liefhebt. Alleen dan zal je ook anderen lief kunnen hebben. Aan het eind van de maand zal er weer een bijzondere energie komen, vanuit een zogenaamde Blauwe Maan.

Dit is de 2de Volle Maan deze maand en deze maanstand geeft extreem krachtige energie af, die mensen in hun gedrag beïnvloedt. Het is niet duidelijk waar de benaming ‘Blauwe Maan’ vandaan komt. Astronomen gaven in de 16de eeuw aan dat ze een 2de Volle Maan hadden ontdekt en omdat dit niet echt geloofd werd, kwam de term ‘Belewe Moon’ naar voren. Belewe betekende zoiets als ‘vals’. Door de tijd heen werd belewe langzaam verbasterd naar blue en namen wij dit in het Nederlands over naar blauw. Deze aanname is echter nooit echt bewezen. De Volle Maan zal dus niet blauw zijn, maar een normale kleur hebben, maar wel met een rode cirkelvormige gloed op het moment dat de verduistering plaats vindt. Er is namelijk een totale maansverduistering en de hemel zal daardoor rood kunnen kleuren. Direct voor en na de verduistering doen mensen er verstandig aan goed na te denken over dingen die ze willen.

De energie heeft namelijk de neiging om dingen in tegengestelde richting te laten gaan. Wil jij iets, waar je te impulsief mee omgaat, dan zal het waarschijnlijk niet lukken. Het zal voor veel mensen dan ook een moeilijke tijd worden. Ben je je echter bewust van wie je bent en wat je wilt, dan zal je hier wel mee om kunnen gaan. Omdat er 2 Volle Manen zijn, dienen mensen op te letten dat ze dus 2 keer beïnvloed kunnen worden. De periode rondom een Volle Maan is dan ook geen goede periode om geopereerd te worden, zelfs niet voor een kleine ingreep. Ook is het verstandig ten tijde van deze stand op te passen met de inname van medicijnen. Neem deze op een ander tijdstip en niet op het moment van de Volle Maan.Deze horoscoop wordt door Frank Post vervaardigd met behulp van de psychologische astrologie. Hiermee wordt een richting in je leven aangeboden. Je kunt Frank bereiken op www.astroangels.nl onder boxnummer 0119. Het is zeker de moeite waard om eens uitgebreid op persoonlijke aspecten, waardoor je eigen toekomst en een beter beeld krijgt van je persoonlijkheid. © 2017 FZP. Alle rechten zijn voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieŽn, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever (FZP).

Goedkoper bellen?
   Bel met credits

Happy hour

Happy Hour dagelijks tussen 15:00 en 16:00 uur. Tijdens ons Happy Hour bel je voordeliger met onze consulenten.

NL: 0909-1901 (‚ā¨0,60/min)

BE: 0902-12023 (‚ā¨1,00/min)

Blog

door Medium Marga
Met vakantie
Lieve mensen

Omdat ik 60 word ga ik dit even in het buitenland vieren. Ik zal dus niet aanwezig zijn tot en met 21 januari. Lees meer
door Medium Yvonne
Gelukkig Nieuwjaar
Lieve bellers en collega's

Ik wens jullie een gezond, voorspoedig en inspirerend 2018. De bellers bedankt voor het Lees meer
door Medium Marga
Beste-wensen
Lieve mensen

Ik wil jullie met heel mijn hart en ziel zeer fijne feestdagen toewensen, en kijk hoopvol uit naar 2018 want Lees meer
door Medium Manon
Kerst
Lieve Mensen,


Op 1e kerstdag a.s. zal ik een aantal uren online zijn, voor diegene die me nodig hebben.Liefs Manon.... Lees meer
door Medium Marga
Helende stenen
Goede morgen allemaal

Vandaag wil ik jullie even meedelen dat er een aantal stenen bestaan die jullie perfect kunnen Lees meer
door Medium Marga
Terug van weggeweest
Lieve mensen

Eindelijk ben ik er terug om je bij te staan en advies te geven. Dus heb je hulp nodig of gewoon even Lees meer
door Medium Manon
Leven..
Het leven is een cirkelgang van kindsheid naar kindsheid.

Van kindsheid naar kindsheid betekent een spiraal van steeds weer een Lees meer
door Medium Manon
De Wereld
De wereld leeft en ademt en wij kunnen zijn spirit bij ons binnenhalen.

Denk aan rollende golven, warme zon, nat gras, verse Lees meer
door Medium Angie
chat sms Email consult
Dag lieve trouwe bellers ik heb al eens eerder een blog geschreven over de chat .sms en email Lees meer
door Medium Venus
Venus op Vakantie maar is wel bereikbaar
Trouwe bellers...

Ik ben een paar weken op valantie maar ben zeker bereikbaar via de sms en Lees meer
door Medium Moon
Ondernemers met power
De ondernemer van nu staat in zijn licht, heeft lef en kwaliteiten. Maar houdt ook van het leven, brengt offers maar Lees meer
door Medium Manon
Stilte
In de stilte bewaren wij het gemakkelijkst onze integriteit.

Je ziel gedijt in de stilte.

Je meest heldere leiding en Lees meer
door Medium Jennifer
Sta eens stil......
Sta eens stil bij de weg die je bewandelt. Is dit de weg van jou hart en ziel of de ingeslagen weg door verwachtingen en Lees meer
door Medium Ellen
Hoi ik ben Ellen nieuw Medium Online
Hallo allemaal,,

Ik wil mij even voorstellen, mijn naam is Ellen en ik ben als medium aangenomen Lees meer
door Medium Venus
Venus is op Vakantie
Beste bellers..

Ik ben van 8 Nov tot 4 Dec op vakantie ik ben wel soms beschikbaar op de chat en sms ik ga jullie Lees meer
Weekhoroscoop

Stier

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je staat open voor je partner en kunt mooie gesprekken hebben, waarbij belangrijke besluiten genomen kunnen worden. Zondag t/m dinsdag zal je verstandig en liefdevol zijn. Maar let op dat je zondag in de ochtend minder goede energie kunt ervaren. Dit ligt niet aan jezelf, maar Lees meer


Steenbok

Liefdesrelaties en sociale contacten
Het zal een week zijn, waarbij de planetaire energie gericht is op zakelijkheden en je carrière. Je hebt het gevoel dat je nu moet handelen en zal daardoor misschien de liefde op de achtergrond plaatsen. Let wel op dat je dit met je partner bespreekt, zodat er geen Lees meer


Schorpioen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Tot en met dinsdag zal je het erg druk hebben en veel tijd besteden aan werk en andere zaken die echt af moeten. Daardoor zal je iets minder tijd hebben om aan liefde en je partner te besteden. Toch ben je deze periode wel charmant, waardoor de tijd die je hebt wel kwalitatief Lees meer


Kreeft

Liefdesrelaties en sociale contacten
De eerste dagen van de week zal je relatie veel tijd in beslag nemen en dat zal je helemaal niet erg vinden, omdat je nu eenmaal iemand bent, die gezin en familie belangrijk vindt. Daardoor zijn er veel kansen om er leuke dagen van te maken. Wel moet je opletten dat je in dit Lees meer


Ram

Liefdesrelaties en sociale contacten
Er zal deze week weinig druk zijn en je voelt je blij en sympathiek. Dat straal je ook uit, waardoor je relatie een positieve week ingaat. Er is veel geluk en je vindt het fijn om met je partner te flirten. Aan de andere kant zal je veel werken, maar dat vind jijzelf geen Lees meer


Weegschaal

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je zult t/m dinsdag erg druk met werk zijn, maar dat gaat veranderen. Zondag hangt er in de ochtend storende energie, waardoor je op moet passen dat je niet met familieproblemen te maken krijgt. Je kunt een conflict met je partner krijgen. Dit geldt niet voor de middag, maar in Lees meer


Tweelingen

Liefdesrelaties en sociale contacten
In het eerste deel van de week zal het geen geschikte periode zijn voor liefde. Dit betekent niet dat het allemaal fout moet gaan, maar die kans is er wel. Dit zal vooral zo zijn als de relatie al niet goed gaat. Vanaf woensdagavond zal dit allemaal beter gaan en is er veel Lees meer


Waterman

Liefdesrelaties
Zondagochtend voel je je minder goed, maar daarna zal de energie beter worden. Je bent t/m dinsdag relaxt en besteedt veel tijd aan je partner. Je bent zowel fysiek als mentaal erg sterk, waardoor je je partner een veilig gevoel kan geven. Maandag ben je liefdevol en heb je zeer romantische dromen. Lees meer


Vissen

Liefdesrelaties
De laatste tijd was je speels en in contact met mensen populair. Dat zal t/m dinsdag zo blijven en je kunt samen met je partner leuke dagen hebben. Je doet er goed aan om samen vrienden te bezoeken of leuke activiteiten te doen. Je ziet het leven erg optimistisch, waardoor je gemoedstoestand nog Lees meer


Leeuw

Liefdesrelaties en sociale contacten
De energie is het 1ste deel van de week gericht op je zakelijke kant. Zondagochtend kun je beter in je bed blijven. Vanaf de middag zal je de drang voelen met allerlei klusjes aan de slag te gaan. Overleg dit wel met je partner, zodat die er rekening mee kan houden. Er wordt Lees meer


Maagd

Liefdesrelaties en sociale contacten
Er hangt het 1ste deel van de week krachtige romantische energie, waardoor je extra veel aandacht aan je partner kunt besteden. Je kunt zelfs verliefde gevoelens ervaren. Houd er wel rekening mee dat deze romantische energie vanaf woensdagavond zal veranderen, waardoor je dan Lees meer


Boogschutter

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je moet aan het begin van de week oppassen dat er mensen zijn, die grof kunnen zijn. Dat kan danig storen, waardoor je gemoedstoestand onder druk staat. Het kan zelfs een negatieve reactie in je relatie opwekken. Wat er ook gebeurt, reageer dit niet op de ander af. Met name Lees meer


Astro App

Astro APP

Bekijk gratis je horoscoop en doe een online Tarotlegging. Tevens kan je zien welke mediums en paragnosten nu beschikbaar zijn.

Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

SMS Consult

Wilt u een medium advies per SMS ontvangen? Klik dan hier om naar de SMS pagina te gaan.

SMS icoon

Maandhoroscoop

Kreeft

Algemeen voor de Kreeft
De zeer directe Uranus zal de 2de krachtige invloed op de Kreeft hebben. Helemaal omdat de Volle Maan dit ook nog eens versterkt. Hierdoor maak je een verandering mee. Je bent normaal iemand die zich volgens geldende normen en waarden gedraagt, maar nu zal je soms buiten je comfortzone Lees meer


Maagd

Algemeen voor de Maagd
Er is het begin van de maand een krachtige energie vanuit Uranus en Volle Maan. Daardoor verlaat je soms je normatieve en perfectionistische karakter en kun je wat stout zijn. Je gaat zelfs tegen mensen in en ook geldende normen en waarden kunnen je niet altijd schelen. Het lijkt net alsof Lees meer


Waterman

Algemeen voor de Waterman
Uranus, je vooruitstrevende heersende planeet, zal vanaf het begin van de maand krachtige energie op je afsturen. Deze energie zorgt ervoor dat je alles van je af kunt gooien en minder behoudend bent. Je hebt waarschijnlijk wel emoties opgekropt en deze kunnen er nu sterk uitkomen. Je Lees meer


Weegschaal

Algemeen voor de Weegschaal
Uranus en Volle Maan zullen het begin van de maand krachtige invloed hebben, waarbij je de neiging hebt buiten normen en waarden te treden. De meeste mensen zullen dit ludiek doen, door lekker te feesten of andere leuke activiteiten te plannen. Je wilt loskomen van de serieuze kant van Lees meer


Ram

Overzicht van de maand
Uranus zal aan het begin van dit nieuwe jaar al gelijk een krachtige energie in je losmaken, versterkt door de Volle Maan van de 2de. De stoute kant wordt in je losgemaakt en je hebt het gevoel dat je er voor wilt gaan. Je moet jezelf er wel voor behoeden dat je niet te impulsief en Lees meer


Steenbok

Algemeen voor de Steenbok
De start van de maand zal niet heel positief zijn als gevolg van de sympathieke en liefdevolle Volle Maan in de Kreeft. Er zit namelijk zoveel warmte en emotie in de energie van de Maan dat het teveel kan zijn voor de nuchtere en zakelijke Steenbok. Lees meer


Leeuw

Algemeen voor de Leeuw
Het 1ste deel van de maand hebben Uranus en de Volle Maan een krachtige invloed. Op zich kan je hier prima mee omgaan. Je kunt wel recalcitrant zijn, maar bent in staat om deze passievolle energie in de juiste banen te leiden. Alleen met mensen waar je moeite mee hebt, moet je oppassen voor conflicten. Vanaf de 9de Lees meer


Stier

Algemeen voor de Stier
De Maand begint op een extreem sterke manier, doordat Uranus energie zal delen met de Volle Maan in de Kreeft. Door zijn stand zal de Maan dichtbij de Aarde staan en dit biedt enorme kracht. Vooral op gebied van familie en andere geliefden zal de Maan je bijstaan en ervoor zorgen dat er veel Lees meer


Vissen

Algemeen voor de Vissen
De 2de is er weer een Supermaan te bespeuren. De Volle Maan zal in de Kreeft plaatsvinden en ervoor zorgen dat je emoties geprikkeld worden. Dit zal over het algemeen positief plaatsvinden, waardoor je lekker in je vel kunt zitten. De Kreeft is immers, net als jij, ook een waterteken en Lees meer


Schorpioen

Algemeen voor de Schorpioen
De Volle Maan van 2 januari zal je gevoelens prikkelen, waardoor je emotioneel kunt zijn. Je hebt behoefte aan een thuisbasis. Voor gebonden mensen is het daarom belangrijk om veel met hun partner, gezin en familie door te brengen. Je kunt ze zelfs erg missen na de intense periode van Lees meer


Boogschutter

Boogschutter: horoscoop januari 2018
Algemeen voor de Boogschutter
Voor de Boogschutter zullen Uranus en de Volle Maan aan het begin van de maand zeer goed werken. Je krijgt nog meer passie en voelt je gelukkig en sterk. Je bent van jezelf al avontuurlijk, waardoor er niet veel verandert. Wel ben je wat ondeugend, maar dit zullen Lees meer


Tweelingen

Algemeen voor de Tweeling
De Volle Maan aan het begin van de Maand zorgt ervoor dat je veel met familie omgaat en erg veel tijd aan vrienden of een partner kunt besteden. Daarbij zal Uranus invloed hebben, maar de energie kan jou onbezonnen maken, waardoor je dingen doet, die niet altijd goed uitpakken. Tracht Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag