astro content

Stier

Geboortedatum: 20 april t/m 20 mei - Mei 2018

Overzicht van de maand
Vooral het 1ste deel van de maand kun je nog wel eens erg veel piekeren over alles waar je mee bezig bent. Je minder balans in je leven hebben en op die momenten zit je minder lekker in je vel. Of het nu om carrière, gezondheid of privézaken gaat, maakt niet veel uit. Dit kan nadelig werken, maar heeft ook voordelen. Je kunt namelijk duidelijkheid krijgen in datgeen waar je mee bezig bent.

Je gezin, familie en emotionele gezondheid zullen met name het 2de deel van deze maand belangrijk voor je zijn en carrière en succes iets. Dit komt door een verschuiving van de planetaire kracht. Daardoor zal je het niet erg vinden om zakelijk wat gas terug te nemen en ambities en strikte normen en waarden even los te laten. Moet je belangrijke dingen doen of heb je bepaalde dromen of wensen, dan doe je er goed aan deze in het 1ste deel van de maand te doen. Carrièreontwikkelingen zullen in dit deel van de maand dan ook meer kansen hebben. Je kunt bepaalde dingen duidelijk krijgen, die je misschien eerst ontgaan waren. Je kunt je vrienden en andere sociale contacten dan ook zeker veel laten zien. Met name aan het eind van de 1ste week zal je je ervaringen met anderen delen. Daardoor kan je veel bereiken, zowel in liefde, je werk als bij vrienden en familie. De 8ste t/m de 11de is een periode van gelukzaligheid en plezier. Mars biedt dan veel fysieke, maar ook mentale energie. Je kunt daardoor zowel zakelijk als in de liefde veel energie kwijt. Voor een aardeteken ben je de 12de t/m de 15de impulsief en kun je geregeld uit je comfortzone treden. Je bent charmant en aantrekkelijk en kunt hierdoor veel mensen aantrekken.

Let wel op dat je soms wisselvallig kunt zijn en dan opeens ruzie kunt gaan zoeken. Vanaf de 16de zal Venus weer meer liefde brengen en zal je weer een stuk sympathieker en zachter zijn. Het is een prima periode om jezelf eens flink te verwennen. Je wilt veel kleding kopen en zal ook fysiek veel aandacht aan je uiterlijk besteden. De 25ste en 26ste kun je een krachtige energie ervaren en zal je vooral zakelijk het een en ander kunnen bereiken. Je kunt prima met leidinggevenden opschieten en zal ook veel waardering en respect ontvangen. Let op dat de laatste dagen wel eens wat storende energie kunnen brengen, omdat je dan weer teveel na kunt denken en jezelf dan in de put kunt praten.

Liefdesrelaties
Er wordt voorspeld dat de energie erg geschikt is voor het verbeteren van relaties met je partner, gezin en familie. Er is een groot deel van de maand vredige energie, waardoor er in de liefde veel kansen op mooie momenten zijn.

Voor singles lijkt vooral het 2de deel van de maand geschikt om een nieuwe partner tegen te komen of minimaal verliefd te raken. Je krijgt veel kansen en vindt het erg leuk om je sexappeal te gebruiken om mensen aan te trekken. Gebonden mensen kunnen deze periode gebruiken om hun partner te verwennen en leuke activiteiten te plannen. Het 1ste deel van de maand is romantiek wat minder prominent aanwezig. Je vindt het prettig uit te slapen en bent wat luier dan gewoonlijk. Dit betekent niet dat er geen liefde is, want als je gebonden bent, vind je het zalig om lekker met je partner te knuffelen. Ben je single, dan vind je het fijn om met goede vrienden of vriendinnen af te spreken en vooral als deze aantrekkelijk zijn. Tot en met de 15de wil je van het leven genieten, maar het liefst met minder fysieke activiteiten. Je bent geaard en zit lekker in je vel. Je kent jezelf goed en weet wat je wel of niet wilt. Je bent emotioneel en fantasievol. De 1ste week vind je het fijn geregeld met vrienden af te spreken. Ben je gebonden, dan doe je dit het liefst met je partner. Singles zoeken veel hun vrienden en familie op.

De 2de week doe je veel activiteiten, zoals sporten of de natuur in. Met name de 13de t/m de 15de is geschikt voor romantiek, het bezoeken van evenementen en erotiek. Het is een periode waarin er veel mooie energieën zijn om er iets moois van te maken. Gebonden mensen en singles kunnen genieten van de warme planetaire energie.

De 18de t/m de 21ste zal voor gebonden mensen een tijd zijn om de relatie nieuwe impulsen te geven, zoals trouwplannen, samenwonen, een nieuw kindje of iets anders wat de liefde nog meer cachet geeft. Voor singles is het een prima tijd voor een nieuwe relatie. Trek er lekker op uit en zoek plekken op waar je singles tegenkomt. Vanaf de 25ste zal de energie minder op liefde gericht zijn. Niet dat het een koude periode wordt, maar andere dingen kunnen soms belangrijk zijn. De Volle Maan aan het eind van de maand brengt spannende veranderingen teweeg.

Werk en financiën
Je kunt aan het begin van de maand wel eens het idee hebben dat het werk je tegenstaat. Het is wel verstandig om hier goed over na te denken, omdat het een bevlieging is. Het zal na verloop van tijd heus wel beter worden. Merk je dat je zorgen structureel zijn, dan doe je er verstandig om eens om je heen te kijken of je je kunt ontwikkelen of van baan kunt veranderen. Op zich is mei een goede maand en is de voorspelling dat er belangrijke veranderingen zijn. Aan het eind van de 1ste week is de grootste kans op carrièrewisseling. Met name vrienden kunnen helpen en voor ideeën zorgen.

De 9de t/m de 12de kunnen er fantastische dingen gebeuren, die je carrière een flinke impuls geven. Een krachtige planetaire energie zorgt ervoor dat je niet alleen fysiek sterk bent, maar ook mentaal. Maak hier vooral gebruik van, omdat er goede mogelijkheden zijn. Het midden van de maand kan de Nieuwe Maan een sterke impuls geven. Het is een prima periode om risico te nemen en zeker niet om af te wachten. Ga ervoor Stier en dwing je eigen kansen af. Er zijn krachtige aanwijzingen dat mensen, die naar een baan op zoek zijn, grote kansen maken in dit 2de deel van de maand. Wel wordt aangeraden om goed na te denken, voordat je een huidige baan stopt.

Ook is er deze periode een gunstige energie vanaf Venus en Jupiter, die zorgen dat je er financieel beter voor komt te staan. Er kunnen t/m het eind van de maand voldoende mogelijkheden zijn om niet alleen zelf meer geld te krijgen, maar ook mensen om je heen meer geld te laten verdienen. Mensen die veel op kantoor werken, dienen de 18de t/m de 21ste beter vrij te nemen of in ieder geval rustig aan te doen. Met name de natuur zal belangrijk zijn, omdat je je daardoor op kunt laden. Na de 25ste is de energie zeer gunstig en kun je de maand prima afsluiten.

Mentale en fysieke gezondheid
Voor de Stier wordt voorspeld dat het een gezonde maand wordt. Mars biedt een krachtige energie, waardoor er aangeraden wordt de energie positief te gebruiken. Je begint de maand goed en zal door kunnen gaan met wat je al aan het doen was. Zolang je niet terugvalt in oude gewoonten is er geen vuiltje aan de lucht. Zoek balans in je leven, zodat je werk en privéleven voldoende aandacht geeft, zonder dat je gestrest raakt. De 1ste week is t/m de 5de prima om lekker aan de slag te gaan. Daarna zal het minder worden, maar niet om je zorgen te maken.

Vanaf de 10de doe je er verstandig aan je werk minder aandacht te geven. Is dit werkelijk niet mogelijk, dan doe je er goed aan voldoende te slapen en gezond te eten. Ook is het belangrijk om de humor te bewaren en niet te negatief in het leven te staan. In het midden van de maand zal de Nieuwe Maan je intellect prikkelen, waardoor je over het leven na denkt over wat je kunt veranderen om je leven positief te houden Na de 19de dien je op te letten dat je niet teveel sport, omdat er een drukke periode is. Vanaf de 25ste zal er rust komen en de 28de verveel je je zelfs. Tracht er echter van te genieten en ga geen risico’s nemen om het toch spannend te maken.

Algemeen voor alle tekens (de maand van nadenken over het verleden, heden en de toekomst)
Mei is een maand van overdenking. Mercurius komt de 4de uit het schaduwgebied, waar deze tot 15 april retrograde was. Dit geeft stof tot nadenken over het verleden, het heden en de toekomst. Het wordt een maand van verantwoording, maar ook van passie, omdat Mars zich flink roert. De 1ste helft van mei zal energie van Mercurius in de Ram en Venus en de Zon in de Tweeling sympathie, actie en romantiek bieden. Veel mensen zijn speels en warm, waardoor er mooie momenten zijn als het om de liefde, maar ook je carrière gaat. Let op dat Mars halverwege juni retrograde gaat bewegen, maar al de 11de in een schaduwgebied komt. Gevoelige of spirituele mensen hebben daar last van en bepaalde emoties en indrukken oppakken. Dit kan problemen geven, omdat anderen juist de strijd zoeken en er ook negativiteit kan zijn. Aan welke kant je ook staat, het is belangrijk controle over jezelf te houden en positief tegen anderen te zijn.

De periode van de 11de t/m de 18de is, ondanks energie van Mars, wel een prima tijd, omdat de planeten in de Aardetekens bewegen. Daarnaast geeft de Nieuwe Maan, in de Ram, deze tijd ondersteuning om lekker in je vel te zitten. Daardoor kun je je je sociaal versterken en nieuwe mensen of groepen leren kennen. Je kunt kansen benutten en nieuwe doelen stellen. Dromen kunnen waarheid worden en je kunt veranderingen in je leven verwachten. Mei is verder een prima tijd voor vakantie. Mars brengt passie, maar ook wel degelijk rust en ontspanning. Daardoor is een groot deel van de maand meer geschikt voor je privéleven, dan voor je carrière. Je zult dus wel alert moeten zijn, als je merkt dat je wat luier bent of fysiek zwakker om te presteren. Halverwege de maand zal Venus naar de Kreeft reizen en dit kan onrust brengen door de verbinding met de Tweeling.

De Volle Maan van 29 mei zal om 16:20:48 uur plaatsvinden. Deze zogenaamde Grasmaan brengt de zomer in ons land. Het zal een tijd van hoop en geloof zijn, waarbij we het gevoel hebben dat er een prettige en stabiele periode aankomt. Het is een tijd om dingen goed te maken als het om sociale problemen gaat. Ook voor het contact met een vriend of familielid kan het een prima periode zijn. Je kunt de maand krachtig afsluiten en er zal meer vrede zijn en niet alleen in je eigen leven. Ook de wereld kan wat vriendelijker worden, omdat mensen toch een positieve energie ervaren.Deze horoscoop wordt door Frank Post vervaardigd met behulp van de psychologische astrologie. Hiermee wordt een richting in je leven aangeboden. Je kunt Frank bereiken op www.astroangels.nl onder boxnummer 0119. Het is zeker de moeite waard om eens uitgebreid op persoonlijke aspecten, waardoor je eigen toekomst en een beter beeld krijgt van je persoonlijkheid. © 2017 FZP. Alle rechten zijn voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieŽn, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever (FZP).

Goedkoper bellen?
   Bel met credits

Happy hour

Happy Hour dagelijks tussen 15:00 en 16:00 uur. Tijdens ons Happy Hour bel je voordeliger met onze consulenten.

NL: 0909-1901 (‚ā¨0,60/min)

BE: 0902-12024 (‚ā¨1,00/min)

Blog

door Medium Marcelius
Chakra's
Wat zijn Chakra s?

Chakra is een Sanskriet term voor ? spinning wheel van energie, of, WIEL VAN LICHT. Je chakra s zijn de kaart Lees meer
door Medium Zellie
B.O.T. methode by Zellie
Als je in je leven op een punt uitkomt dat je alleen nog maar in oude patronen blijft hangen of dat je je niet los Lees meer
door Medium Angelica
Je eigen toekomst creŽren
Ja lieve mensen.
Je leest het goed.
Wat je zelf wil, kan je maken.

CreŽren.

Hoe gek het ook klinkt, alles Lees meer
door Medium Venus
Medium Venus is terug...
Hallo lieve mensen ik ben medium Venus astrologe...
ik was er 6 maanden niet maar ben helemaal terug!!! vanaf 26 Lees meer
door Medium Isa
Welkom bij Isa!
Lieve allemaal,

Ik ben weer aanwezig na een langere periode afwezig te zijn geweest. Ik heb heel veel zin om jullie te Lees meer
door Medium Marcelius
Artritis, verkoudheid en meer
Artritis, verkoudheid en meer

Kaneel en honing zijn twee ingrediŽnten met verbazingwekkende krachten. Lees meer
door Medium Angelica
What goes around... comes around. <3
Ja lieve mensen.
Wat je uitzendt, krijg je terug.

Hoe gek het ook klinkt, alles begint vanuit Lees meer
door Medium Marcelius
Aandoeningen en Edelstenen
Aandoeningen en bijpassende edelstenen en mineralen

Aambeien: Malachiet, Lees meer
door Medium Elvira
De spiegel van je relatie
De spiegel van je relatie weerkaatst liefde, niet altijd en niet altijd helemaal zuiver, maar de weerkaatsing is Lees meer
door Medium Marcelius
Collodiaal Zilver en Goud
Collodiaal Zilver en Goud

Collodiaal zilver is eigenlijk een vloeibare oplossing die bestaat uit microscopisch Lees meer
door Medium Angel-Love
Angel Love; Ik ben er voor jullie!
Lieverds!
Ik ben er voor jullie ook in het paasweekend. Heb je vragen of wil je weten hoe je Lees meer
door Medium Marcelius
Fibromyalgie
Kruiden tegen fibromyalgie

Kruiden kunnen fibromyalgie helpen verlichten door het verminderen van de tederheid in het bot Lees meer
door Medium Amanda
I Tjing
De I Tjing is een duizenden jaren oud Chinees orakel dat gebaseerd is op de gedachte dat alles altijd in verandering is. I Tjing Lees meer
door Medium Peter
Dromen en visioenen
Lieve mensen,

Mijn naam is Peter en ik ben expert op het gebied van dromen, omdat maart nog jong is en ik nieuw op de Lees meer
door Medium Moon
maart 2018 Lente in zicht.
Angsten los laten bij Hooggevoelige mensen.
En samen leren pijnen te deactiveren met de krachten van de Lees meer
Weekhoroscoop

Ram

Liefdesrelatie en sociale contacten
Zondag is het belangrijk een afspraak met je partner te hebben om leuke dingen te doen. Je bent deze dag romantisch en zoekt naar opwinding. Ook maandag en dinsdag ben je bezig met het zoeken naar romantische dingen. Je hebt veel ideeën en vindt het fijn om met je partner, Lees meer


Tweelingen

Liefdesrelatie en sociale contacten
Zondag zal een zeer fijne dag zijn, waarbij je merkt hoe leuk je leven is en hoeveel je van je partner houdt. Het is een prima dag om met vrienden af te spreken. Maandag en dinsdag ziet je leven er ook nog steeds goed uit. Er wordt aangeraden leuke dingen te bedenken voor je Lees meer


Leeuw

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zaterdagavond was je al zeer romantisch en dat zal je zondag meenemen. Het is dan ook een prima dag om samen met je partner de romantiek aandacht te geven. Je zult t/m dinsdag een zeer liefdevolle en aantrekkelijke uitstraling hebben en mensen zullen het erg fijn vinden om met Lees meer


Waterman

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag vind je het leuk om iets nieuws doen en het liefst samen met je partner, waardoor er niet alleen liefde is, maar ook spanning en avontuur. Maandag en dinsdag moet je opletten, omdat jij jezelf niet altijd onder controle hebt. Je kunt gevoelens hebben, die je niet altijd Lees meer


Schorpioen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zaterdagavond kunnen er spannende dingen gebeuren, die zondag nog doorwerken. Deze dag wordt spannend, waarbij er verrassingen zijn, die jouw leven flink op zijn kop kunnen zetten. Ook maandag en dinsdag wil je het liefst de spanning ervaren. Je wilt spelen en flirten en niet Lees meer


Kreeft

Liefdesrelaties en sociale contacten
Het kan zondagochtend moeilijk zijn om je bed uit te komen. Dit kan komen omdat je vermoeid bent van het actieve weekend, maar je kunt misschien ook gewoon zin hebben om lekker te knuffelen. Je intuïtie is t/m dinsdag sterk en je weet goed wat je kunt doen om het leven Lees meer


Vissen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je kunt zondag teveel bezig zijn met het door de war halen van fantasie en realiteit. Dat kan natuurlijk leuk zijn, maar je moet er rekening mee houden dat het leven ook serieuze elementen bevat. Je moet wel diplomatiek en tactvol zijn. Het geluk zal je toelachen. Dit geldt ook Lees meer


Steenbok

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag is een dag, waarin je veel liefde wilt geven, maar ook ontvangen. De kosmische energie is zeer geschikt en zal je veel bieden om daadwerkelijk zeer aantrekkelijk en sympathiek in het leven te staan. Maandag is een dag om oudere familieleden aandacht te gaan en aan te Lees meer


Maagd

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je ervaart een drang om met toekomst bezig te zijn. Je bedenkt dingen om de komende tijd avontuur in je leven te brengen. Er kan overigens zondag ook iets spannends gebeuren, maar dan moet je de dag niet te strak van tevoren plannen. Maandag en dinsdag ben je sociaal. Er kan Lees meer


Boogschutter

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je begint zondag met een krachtige energie, omdat je jezelf waarschijnlijk zaterdag opgeladen hebt. Je bent liefdevol en sympathiek naar je partner en vindt het erg fijn om de liefde te delen. De kosmische energie is je in ieder geval t/m dinsdag goed gezind, waardoor wensen Lees meer


Stier

Liefdesrelatie en sociale contacten
Zaterdagavond hebben jij en je partner waarschijnlijk een mooie periode meegemaakt. Dat zal zondag nog doorwerken, waardoor jullie ook dan een fijne dag meemaken. De week begint zeer liefdevol en je bent in een charmante en sympathieke bui. Let op dat er een storende energie kan Lees meer


Weegschaal

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag voel je je onrustig en heb je zin om van alles te plannen, maar ervaar je dat je soms duidelijke grenzen houdt. Er wordt aangeraden om hier balans in aan te brengen en flexibel te blijven. Maandag en dinsdag kun je dit gevoel ook hebben en wordt aangeraden samen met je Lees meer


Astro App

Astro APP

Bekijk gratis je horoscoop en doe een online Tarotlegging. Tevens kan je zien welke mediums en paragnosten nu beschikbaar zijn.

Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

SMS Consult

Wilt u een medium advies per SMS ontvangen? Klik dan hier om naar de SMS pagina te gaan.

SMS icoon

Maandhoroscoop

Tweelingen

Overzicht van de maand
De planetaire energie prikkelt je speelse geest, waarbij je het gevoel hebt dat de lente nu begint. Je denkt aan relaties met mensen, aan liefde en vooral aan werk. De energie zal t/m de 20ste gericht zijn op carrière en persoonlijke doelen. Daarna is de energie meer gericht op Lees meer


Ram

Overzicht van de maand
De planetaire energie versterkt je vrijheidslievende karakter. Je laat je door niemand verplichten om iets te doen wat je niet wilt. Over het algemeen past dit bij je karakter en kunnen mensen het van je hebben. Je bent charmant en mensen gaan graag met je om. De planetaire energie is Lees meer


Steenbok

Overzicht van de maand
De planetaire energie zal deze maand gericht zijn op gezin, familie en mentale gesteldheid en minder op carrière en ambities die je in het leven hebt. De planetaire stand is namelijk zo dat je persoonlijke belangen af moet wegen in vergelijking met dat wat anderen willen. Wil je iets Lees meer


Stier

Overzicht van de maand
Vooral het 1ste deel van de maand kun je nog wel eens erg veel piekeren over alles waar je mee bezig bent. Je minder balans in je leven hebben en op die momenten zit je minder lekker in je vel. Of het nu om carrière, gezondheid of privézaken gaat, maakt niet veel uit. Dit kan Lees meer


Leeuw

Overzicht van de maand
Het wordt een maand waarbij de energie er op gericht is om de energie van de Leeuw te versterken. Je kunt daardoor een stuk onafhankelijker worden en zult een duidelijke mening hebben. De energie zal in ieder geval positief zijn, maar je moet opletten dat je sociale vaardigheden minder Lees meer


Boogschutter

Overzicht van de maand
De planetaire stand laat zien dat je deze maand gericht bent op je thuissituatie, gezin en je mentale en intellectuele gezondheid. Je zult wat minder fit zijn als het om carrière gaat. De planetaire energie zal dus vooral dominant zijn in je privéleven.

De langzame Lees meer


Waterman

Overzicht van de maand
De planetaire stand laat deze maand zien dat je thuissituatie, familie en gezin belangrijker zijn, dan je carrière en ambities. Deze maand is een prima om je dromen na te streven en plannen te maken, maar niet om ze uit te voeren, omdat je privéleven tijd in beslag neemt. Houd Lees meer


Kreeft

Overzicht van de maand
De planetaire energie is het 1ste deel van de maand op carrière gericht, waardoor je succes wilt halen. Let op dat er een sterke verschuiving is, waarbij je carrière gaandeweg de maand minder energie kan krijgen. Het wordt een maand, waarbij de kosmische kracht zeer intens is, Lees meer


Maagd

Overzicht van de maand
De gebieden die de meeste energie krijgen zijn je intellectuele vermogen, spiritualiteit, lange reizen, familie en handel. Ook seksualiteit zal veel energie ontvangen. Je bent deze maand meer op anderen gericht dan op jezelf. Daardoor zijn sociale vaardigheden belangrijk, zodat je het belang Lees meer


Vissen

Overzicht van de maand
De planetaire stand is er op gericht dat je deze maand balans moet vinden tussen je professionele ontwikkeling en persoonlijke verlangens aan de ene kant en je thuissituatie en gezin aan de andere. Het zal belangrijk zijn zowel mentaal als fysiek lekker in je vel te zitten. Je bent misschien Lees meer


Weegschaal

Overzicht van de maand
De planetaire stand laat zien dat er een krachtige energie naar je carrière gaat, maar ook naar je gezin en familie. De planeten zijn namelijk netjes verdeeld, waardoor je tijd aan mensen kunt besteden en daardoor zowel privé als zakelijk veel goodwill kunt kweken. Het zal een Lees meer


Schorpioen

Overzicht van de maand
De planetaire stand laat zien dat de nadruk zal liggen op je carrière, zakelijkheden en succes. Je zult echter ook veel kracht krijgen in de omgang met je gezin en familie en in het ontwikkelen van gezonde emoties. Je vindt het belangrijk om met mensen om te gaan en doet er alles aan Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag