Weekhoroscoop Leeuw

Weekhoroscoop Leeuw

Weekhoroscoop Leeuw

Geboortedatum 22 juli t/m 22 augustus - week 3

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Relaties, singles en sociale contacten
Deze week ben je veel met je relatie bezig en vind je het belangrijk dat er een goede sfeer hangt. Er is wel een energie van Uranus, waardoor jij teleurgesteld kunt raken als dit niet zo is. Dit kan dan leiden tot irritaties en dit zorgt ervoor dat het er echt niet beter op wordt. Vooral als dingen anders gaan dan jij zou willen, kun je erg fel van leer trekken. Heb je een minder goede relatie, dan kan dit problemen geven. Heb je een goede relatie, dan zal dit niet veel voorkomen, waardoor je over het algemeen wel tevreden bent. Vooral Venus en Jupiter kunnen voor flink wat romantiek en avontuur zorgen. Je zult merken dat een relatie erg goed gaat. Ook singles hebben door de energie veel meer kans om een leuke partner aan te trekken. Ook vriendschappelijk kan de energie voor veel saamhorigheid en genegenheid zorgen. Singles kunnen vanaf maandag het gevoel hebben dat de mogelijkheid op een relatie niet ver weg is. De Maan zal daar op dinsdag nog veel energie bij bieden. Vanaf woensdag zal ook Mercurius een gunstige werking hebben, waardoor er een lange termijn van rust in de relatie komt. Bij gebonden mensen kunnen in het weekend mindere kanten van de relatie verdwijnen, als gevolg van meer begrip. Het wordt een week, waarbij liefdesprikkels sterk zijn en deze kunnen serieuze vormen aannemen.

Carrière en financiën
Mars zal ook deze week veel energie bieden, maar in tegenstelling tot de afgelopen periode, biedt deze meer positieve energie en kun je op het gebied van financiën meer risico nemen. Ben je eigenbaas, dan kun je best investeren, waarbij de kans op winst niet klein te noemen is. Wel wordt aangeraden goed op te passen dat je niet met de verkeerde mensen zaken doet. Er zijn aanwijzingen dat je dan negatieve ervaringen mee kunt maken. Gebruik je intuïtie zoveel mogelijk en luister naar je innerlijke stem. Als je twijfelt, doe het dan vooral niet. Voor mensen, die bij een baas werken, kunnen Jupiter, Saturnus en Mercurius krachtige energie bieden. Hierdoor kan je veel werk aan en kom je goed bij anderen over. Je vindt het niet erg zware of zelfs vieze karweitjes op te knappen. Let op dat mensen je niet misbruiken om allerlei dingen te doen, die zij zelf niet willen doen. Jij bent bereid om veel te doen, maar dat kan dan een valkuil zijn. Mercurius kan dan voor negatieve energie zorgen, waardoor je soms verkeerde beslissingen maakt, die je beter niet neemt. Voor je het weet kan dit op financieel gebied nadelige gevolgen hebben, die moeilijk weer op te lossen zijn en je lang bij zullen blijven.

Mentale en fysieke gesteldheid (week waarin je beter in besloten kring kunt verblijven.)
De Maan staat zondag in de Vissen en dit geeft fantasie en empathie, maar minder ratio. Er zijn ook mensen die minder lekker in hun vel zitten en daardoor op emoties teren. Dit kan wel eens problemen geven, omdat er mensen zijn, die tegen de regels in sociaal actief zijn. De kans op besmettelijkheid is vooral deze dag erg groot. Er wordt aangeraden thuis in besloten kring te blijven. Met name de buik en benen zijn nu kwetsbaar. Ook hebben mensen nu meer de neiging om zich te richten op verslavende producten. Maandagochtend zal de Maan naar de Ram verhuizen. Dit kan t/m woensdagavond een intense energie geven, waardoor er aangeraden wordt je ook nu terug te trekken. Door deze kracht is de kans op ruzies en andere conflicten groot. Mensen zullen erg makkelijk hun geduld verliezen en de strijd opzoeken. Verborgen trauma’s en andere negatieve dingen uit het verleden kunnen je weerstand verzwakken. Niet alleen besmettelijke ziektes kunnen ons storen, ook worden er problemen met het hoofd, zenuwstelsel en de ogen gemeld. Woensdagavond zal de Maan naar de Stier reizen. Dit brengt flink wat spanning teweeg, waarbij mensen zichzelf niet altijd onder controle hebben qua emoties. De fysieke weerstand van veel mensen kan nu een stuk minder worden en de kans op zware verkoudheid, griep, maar ook zeker covid-19 is een stuk groter. Dit betekent dat we alert moeten zijn. Het wordt er niet beter op als de Maan zaterdag naar de Tweeling reist. We zijn ook onder deze invloed sociaal en normaal gesproken is dit gunstig, maar niet in deze periode, waarin het verstandiger is om op sociaal gebied gas terug te nemen. De energie kan mensen onverantwoordelijk maken en niet omdat ze het verkeerd bedoelen, maar meer uit stoutheid. Er zal nu meer dan ooit gevaarlijke energie zijn, waardoor mensen snel last van hun longen hebben en ontstekingen en besmettingen aan de orde van de dag zijn.

De maand is voor de Leeuw op een zeer goede manier begonnen. Grote kans dat je er doorheen komt zonder al teveel ziektes of verkoudheden. Met name de Zon heeft veel invloed op jouw gezondheid en je gewoonten. Hierdoor let je veel op je eetgewoonten en verzorg jij je erg goed, waardoor de kans op besmetting klein is. Doordat je lekker in je vel zit, heb je niet zoveel behoefte aan ongezonde zaken, maar juist meer aan groente en fruit. De invloed van Mercurius zorgt ervoor dat je vanaf het midden van de week goed en sterk nadenkt. Je kunt duidelijk aangeven hoe jij je voelt. Mentaal zal je daarom ook goed in je vel zitten. Zorg ervoor dat je je goed kleedt tijdens koude perioden en let er op dat er na deze week meer kans is op stress en zelfs een traumatische ervaring uit het verleden.

Overzicht voor alle tekens (week van tegenstrijdigheden)
Jupiter, in de Waterman, zal zondag een uitdagend vierkant met Uranus in de Stier vormen. Dit is een intellectueel stimulerende energie. Mensen hebben grote ideeën en bedenken geregeld allerlei dingen om te ontplooien. Heb je toekomstplannen, dan wordt aangeraden de energie te gebruiken. Dinsdag reist de Zon van de Steenbok naar Waterman om Jupiter en Saturnus te vergezellen. De Zon blijft daar tot 18 februari. Zondag en maandag werkt de Zon vertragend, waardoor mensen egoïstisch handelen en teveel gericht zijn op ontspannende en minder op serieuze activiteiten. Er is vanaf dinsdag drang tot onafhankelijkheid. Mensen hebben een sterk verlangen hun eigen weg te volgen. Er zal empathische energie zijn, waardoor mensen zich aanpassen aan ellende die we in de wereld en onze maatschappij meemaken. Zij zijn over het algemeen evenwichtig. Dit kan echter schijn zijn, omdat er mensen zijn, die last van stemmingswisselingen hebben. Zij kunnen soms vrolijk en gezellig zijn om op een ander moment juist serieus en streng te zijn. Omdat ze zich vooral richten op hun eigen omgeving, kunnen enkelen het voor velen verpesten. Venus in de Steenbok zal deze week een sterke invloed hebben. De energie kan trots van mensen aantasten. Sommigen zoeken dan ook hun eigen veilige omgeving op, om te voorkomen dat ze door anderen negatief bejegend worden. Het is een zeer goede periode om vrienden en andere sociale contacten extra aandacht te geven. Dit kan dan namelijk steun geven in het opbouwen van zelfvertrouwen. Woensdag de 20ste kan een zeer bewogen dag worden als Mars zich bij Uranus aansluit. Deze combinatie brengt vernieuwing van denken en hoe mensen in het leven staan. Er zullen vooruitstrevende mensen zijn, die in staat zijn te genieten van vooruitgang.
Er zijn echter mensen die bang zijn voor vernieuwingen. Zij vertonen opstandig en zelfs gewelddadig gedrag. Dit zet de wereld op zijn kop en vooral de 19de t/m de 21ste is er onheil. We moeten serieus zijn in de omgang met mensen die de rechtsstaat in gevaar brengen, wat in de hele wereld op kan treden. Wees alert, mijd negatief ingestelde mensen en laat je niet meeslepen. Positief is dat verantwoordelijk ingestelde mensen juist goede energieën delen en vindingrijk zijn in hun ideeën om de wereld beter te maken. Het weekend van de 22ste zal sociale energie kennen als de Maan in de Tweeling reist. Mensen hebben veel ambities en er kunnen nieuwe vriendschappen ontstaan. Let op, omdat er nog steeds zeer kritisch ingestelde mensen zijn, die storende energie verspreiden. Laat je niet beïnvloeden en richt je op mensen die spirituele, religieuze en andere hogere waarden verspreiden, vol saamhorigheid en erg veel liefde. Zaterdag zal Venus in de Steenbok een sextiel vormen met Neptunus in Vissen. Dit biedt passionele, romantische en sensuele energie, waardoor het weekend voor gebonden mensen veel liefde en erotiek bevat. Singles hebben een zeer sterke drang naar seks en een aantrekkelijke en magnetische uitstraling. Mars zal dit weekend een plein met Jupiter vormen en heeft een positieve invloed. Mensen zijn energiek, enthousiast en seksueel aantrekkelijk. Er zal echter zoveel energie zijn, dat er mensen zijn, die hun energie niet kwijt kunnen. Dit leidt tot agressie of impulsieve en onbezonnen acties. Er is een grote mate van liefde en erotiek, maar ook gevaarlijke energie, waardoor we voorzichtig moeten blijven. Er zijn mensen die slechte praktijken bezigen, als gevolg van dat seksueel verlangen. Pas op bij stille plekken en in de vroege of late uurtjes. Bescherm jezelf en zeg niet dat het jou niet overkomt.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)