Weekhoroscoop Leeuw

Weekhoroscoop Leeuw

Weekhoroscoop Leeuw

Geboortedatum 22 juli t/m 22 augustus - week 26

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Liefdesrelaties en sociale contacten
Voor Leeuwen begint de week in een ontspannen sfeer. Je staat bescheiden in het leven en geniet van tijd met je partner. De ingetogen houding, met minder charisma en energie, zal tot eind juli aanhouden. Dit zorgt voor een zachtere uitstraling, waardoor mensen graag bij je zijn en ook je partner veel liefde toont. Zelfs in relaties die normaal gesproken wat moeilijk verlopen, kan deze periode verbetering brengen. Let op voor mensen die jouw zachte kant willen misbruiken. Blijf waakzaam en vermijd negatieve invloeden. Zondag en maandag zijn ideaal om vertrouwde mensen thuis uit te nodigen. Dinsdag t/m vrijdagmiddag ben je sympathiek en liefdevol, maar heb je minder zin in romantiek en erotiek. Vanaf vrijdagmiddag hervind je de romantiek en geniet je van liefdevolle en sensuele momenten met je partner. Singles kunnen deze periode wel eens minder behoefte aan romantiek en erotiek hebben. Je voelt je zowel mentaal als fysiek wat zwakker. Je zoekt het gezelschap van mensen bij wie je je op je gemak voelt, zoals familie en vrienden met wie je een platonische band hebt. Je uitstraling is minder charismatisch, wat mensen die je niet goed kennen kan afschrikken. Maak je geen zorgen, er komt vanzelf een betere periode aan. Je bent liefdevol en sympathiek in je omgang met vertrouwde mensen, maar bescheiden en afstandelijk met anderen. Als er deze week conflicten of problemen ontstaan, blijf dan rustig en betrek jezelf er niet te diep in. De eerste dagen van de week zijn nog gunstig voor romantiek vanwege een intense energie, maar vanaf dinsdag neemt deze af. Tot zaterdag zul je moeten wachten voordat je weer een aantrekkelijke energie uitstraalt.

Carrière en financiën
Op zakelijk gebied ben je deze week vrij open en sympathiek, wat anderen aantrekt om met je samen te werken. Hoewel je fysiek niet heel energiek bent, blijf je mentaal scherp en functioneer je goed. Je denkt na over de toekomst en maakt plannen om zowel zakelijk als financieel te presteren. Wees echter alert op mensen die je willen storen of misbruik maken van je zachtheid. Op zulke momenten kan je innerlijke vuur opvlammen en weet je effectief op te treden. Omdat je conflicten vooral liever vermijdt, doe je dit op sympathieke manier, wat negatieve invloeden snel doet verdwijnen. Maandag en dinsdag zijn gunstig om nieuwe projecten te starten of financiële kansen te benutten. Woensdag tot en met vrijdag ben je trager, waardoor jij je beter kunt richten op routinematige taken en minder op intensieve werkzaamheden. Vrijdagavond en zaterdag ben je communicatief heel sterk, maar het is verstandig deze tijd vooral aan je privéleven te besteden.

Mentale en fysieke gesteldheid
Saturnus biedt een sterk spanningsveld als gevolg van de invloed van de kosmos. Deze energie zal erg positief werken als je wilt leren van de fouten die je maakt. Doe je dit niet, dan kan de energie negatief doorwerken. Je doet er goed aan hier op te letten en eerlijk te zijn om toe te geven dat je dingen beter kunt veranderen. Doe je dit minder dan kun je mentaal en fysiek zwakker worden. De energie van de Zon zal met name het 2de deel van de week zorgen voor de behoefte aan rust. Je vindt het fijn op de achtergrond te blijven en dit werkt verhelderend en reinigend. Je bent spiritueel sterk en doet er goed aan veel te slapen. Juist in de nachtelijke uurtjes kunnen er goede energieën op je afkomen. Let op, dat je soms wel eens de neiging hebt om van je af te bijten, als je minder controle hebt. Houd je emoties onder controle en laat je onzekerheid zien in plaats van dit te verstoppen achter stoerheid. Je doet er goed aan je deze week te richten op relaxte activiteiten en vooral op het gebied van muziek, dans of kunst. Dit maakt je blij en zorgt ervoor dat je negatieve energie los kunt laten. Let deze week op dat je niet te veel kant-en-klaarmaaltijden of andere ongezonde dingen eet. Dit soort voeding bevat vaak veel vet en zout en kan een bedreiging voor je gezondheid worden.

Overzicht van de week voor alle tekens
We staan aan de vooravond van een buitengewone tijd van reflectie, groei, en ontdekking, met een scala aan planeten die invloed uitoefenen op verschillende aspecten van ons leven. Laten we deze energieën omarmen en optimaal benutten om persoonlijke en materiële doelen te verwezenlijken.
Er is met de retrograde Ceres in Steenbok en Pluto tot april 2026 in Stier een periode van geduldig plannen en groeien. Dit biedt kans om te reflecteren en te ontwikkelen. Deze invloeden vragen om geduldig te zijn en zorgvuldig over toekomst na te denken. Stel lange termijndoelen op die resoneren met persoonlijke ambities. Wees gemotiveerd en vooral vastberaden, maar gun jezelf ook de tijd om stapsgewijs vooruitgang te boeken. Het is een tijd waarin de weg naar succes vaak ligt in geduld en doorzettingsvermogen. Met Saturnus tot februari 2026 in Vissen kunnen vertrouwen en gebruik van talenten en vaardigheden naar voren komen. Saturnus herinnert ons eraan dat vertrouwen in je eigen capaciteiten cruciaal is. Gebruik je talenten ten volle, terwijl je ook openstaat voor nieuwe ideeën en perspectieven van anderen. Deze lange invloed helpt je om evenwicht te vinden tussen persoonlijke groei en samenwerking. Zet in op je sterkste talenten en vaardigheden en werk samen om nog meer te bereiken. Het is een perfecte tijd om je zelfvertrouwen te laten bloeien en talenten te ontwikkelen. Jupiter tot 9 juni 2025 in Tweelingen geeft een scala aan mogelijkheden. Dat brengt dus een overvloed aan kansen en positieve energie. Dit is een fase waarin we onze horizon kunnen verbreden en onszelf kunnen onderdompelen in nieuwe ervaringen. Of het nu gaat om reizen, studeren, of aangaan van boeiende gesprekken, je zult merken dat het leven vol zit met spannende mogelijkheden.

Laat nieuwsgierigheid je leiden en geniet van de mentale stimulatie die deze periode biedt. Creativiteit en communicatieve vaardigheden bloeien op, waardoor dit een perfecte tijd is voor journalistiek, schrijven of andere vormen van expressie. Verken nieuwe ideeën en ontdek innovatieve manieren om je uit te drukken. Probeer nieuwe dingen en ontdek perspectieven vanuit een andere kijk, die mensen hebben. Reizen, studeren of nieuwe hobby's oppakken zijn uitstekende manieren om je te verrijken. Laat je inspireren door energie om je heen en zoek nieuwe manieren om je uit te drukken. Maak ook gebruik van je verbeterde communicatieve vaardigheden om diepgaande gesprekken te voeren en waardevolle connecties te leggen. Mars tot 20 juli in de Stier zorgt voor een aandacht op materiële waarden en financiële stabiliteit. Dit is een uitstekende tijd om financiën te herzien, te sparen en investeren. Je werkethiek en vastberadenheid zijn op hun hoogtepunt, waardoor je effectief aan lange termijndoelen kunt werken. Tegelijkertijd versterkt deze invloed je zintuiglijke en seksuele energie, wat kan leiden tot intense en bevredigende relaties. Geniet van passie die deze periode brengt en investeer in je romantische banden. Focus op sparen en investeringen om je financiële doelen te bereiken. Gebruik je vastberadenheid om projecten met succes af te ronden. Er is een sensuele energie, waardoor je in persoonlijke relaties kunt investeren. Omarm de reis naar groei en zelfontplooiing. Er is een rijkdom aan mogelijkheden voor persoonlijke groei, financiële stabiliteit, en nieuwe ontdekking. Laat je leiden door geduld, vertrouwen, nieuwsgierigheid en passie. Er is de komende weken unieke kans om op verschillende fronten te ontwikkelen en floreren. Sta open voor wat deze kosmische invloeden je te bieden hebben, en geniet van de reis naar een vervullend en verrijkt leven.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)