Weekhoroscoop Maagd

Weekhoroscoop Maagd

Weekhoroscoop Maagd

Geboortedatum 23 augustus t/m 22 september - week 40

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Liefdesrelaties en sociale contacten
Uranus prikkelt om nieuwe dingen te doen en ook Jupiter geeft flink wat kracht. Toch ben je zondag graag thuis en geniet je van de geliefden in je omgeving. De ambitieuze Mars zorgt dat je op maandag en dinsdag actief bent. Je vindt het niet alleen fijn om over intellectuele zaken te kletsen, maar ook om fysieke aandacht aan je partner te schenken. Je hebt minder behoefte aan romantiek en vindt het fijn om je op seksueel gebied te laten gelden. Woensdag en donderdag zal het ook goed gaan, maar is het belangrijk goed op te letten wat je doet en zegt. Als gevolg van Pluto en Mercurius hangen er storende energieën, waardoor er snel irritatie kan ontstaan. Mocht je merken dat je partner je verkeerd begrijpt, leg het dan uit, zodat er geen misverstanden zijn. Vrijdag zal Mars energie geven om tijd en ruimte vrij te maken voor romantiek en leuke activiteiten met je partner. Je bent sensueel en dit kan jouw partner erg opwinden en aantrekken. Seksualiteit kan soms ook te intens zijn, beheers jezelf dus wel.

Singles
Er is het 1ste deel van de week krachtige energie, waardoor je geneigd bent jezelf en je verleden onder de loep te nemen. Je denkt veel over situaties uit het verleden na en dit zal nog eens versterkt worden door de retrograde Uranus. Daardoor ben je niet alleen aan het bekijken wat je gedaan hebt, maar ook wat je anders kunt doen, dan je vroeger gedaan hebt. Venus zal maandag krachtige energie met Pluto delen, waardoor je graag meer liefde in je leven wilt brengen. Het is een prima periode om er eens met vrienden of familie over te praten en geregeld leuke activiteiten te plannen. Venus en Pluto kunnen in het midden van de week energie intensiveren, waardoor je verward kunt raken, waardoor er wordt aan geraden om mensen uit te nodigen om jou te ondersteunen. Vanaf vrijdag ervaar je speelse energie en samen met vrienden kun je geregeld bloemetjes buitenzetten. Doordat je vrolijk en speels overkomt, bestaat er een goede kans om een nieuwe partner tegen te komen. Let op dat Mars je wel eens te speels kan maken. Blijf liever trouw aan normen en waarden en ga vooral niet over je eigen grenzen heen.

Mentale en fysieke gesteldheid
De Maan brengt zondag wat vermoeidheid. Probeer deze dag rustig aan te doen en je op te laden voor de nieuwe week. Het is een prima dag, waarbij kunst, muziek en creativiteit belangrijk kunnen zijn om de rust in je huis te vinden en alleen met harmonieuze mensen door te brengen. Let op je nieren, omdat die kwetsbaar voor infecties zijn. Drink voldoende water, omdat ontstekingen, eczeem en huidziektes makkelijker optreden. Met name overgang van koud naar warm en vochtig weer kan voor problemen zorgen. Maandagmiddag brengt de Maan flink wat emoties mee. Mensen zullen geprikkeld worden en dit kan metabolisme verzwakken. Je doet er goed aan meer groenten en vezelrijk voedsel te eten. Vet en vlees kun je beter laten staan. Mannen moeten vooral opletten met hun geslachtsorganen. Vrouwen kunnen meer last krijgen van de blaas en menstruatie die te snel of juist te langzaam op kan treden. Pas maandag op met seksualiteit, omdat dit problemen kan geven. Woensdagmiddag brengt de Maan meer rust, waardoor je fysiek lekkerder in je vel kunt zitten dan de dagen ervoor. Let vooral op bij zware werkzaamheden of sport. Je kunt sneller last hebben van spierblessures en ook je botten kunnen het zwaar te verduren krijgen. Vrijdagavond en zaterdag brengt de Maan vooral positieve energie voor de carrière. Mensen zullen niet snel iets verkeerds doen en dat zorgt voor veel rust en mentale kracht. Je kunt deze dagen beter niet teveel pittige of zure producten eten, omdat het spijsverteringsstelsel wat kwetsbaar kan zijn. Ook nu moet je opletten met botten en gewrichten en dan vooral je onderrug.

De Maagd is één van de meest kritische tekens, die intellectueel, subtiel en dienstverlenend naar anderen is. Je bent praktisch en ijverig ingesteld en kan flexibel met nukken en grillen van andere mensen omgaan. Toch kun je ook erg schuw zijn voor mensen, waar jij geen goed gevoel bij hebt en vooral voor bedrieglijke mensen ben jij allergisch. Deze kunnen jou van je stuk brengen en je doet er verstandig aan bij hen uit de buurt te blijven. Als perfectionist ben je altijd met gezondheid en gewicht bezig en dat kan dwangmatig worden. Je hoeft heus niet altijd gezond te leven. Je mag best wel eens buiten je grenzen gaan. Let de komende week vooral op je luchtwegen en darmen. Een verkoudheid, griep of allergie is zeker niet uit te sluiten en hierdoor kan je flink van je stuk gebracht worden.

Carrière en financiën
Vooral Jupiter, Uranus en Mars kunnen krachtige energieën bieden wat betreft vernieuwing en fysieke kracht. Mercurius zal jou zeer stabiel maken als het gaat om dingen die je wilt en werk dat je uit moet voeren. Er kunnen leuke en nuttige ideeën in je opkomen, waarbij je er goed aandoet niet veel tegelijk te doen en al helemaal niet om je te haasten. De Zon zal deze periode in de Weegschaal staan en jou een sterke drang geven, om iets te willen bereiken. Bewaar je geduld en blijf steeds nadenken over wat je wilt doen. Een strikte planning zal nodig zijn. De energie van Pluto zorgt ervoor dat je bepaalde hobby’s aandacht wilt geven en dan niet alleen om dit in je privéleven te doen. Je ervaart een sterke drang om dit financieel een kans te geven, waardoor je hobby en werk kunt combineren om jezelf te ontplooien. Je bent creatief en weet wat je kunt doen om doelen te stellen, maar ook om af te ronden. Het 2de deel van de week zullen Venus, Pluto en Mercurius een krachtige energie schenken, waardoor je een bepaald project kunt starten en er succes mee bereikt. Omdat Mercurius donderdag spiritualiteit en rationaliteit versterkt, zal je emotioneel wisselvallig zijn. Je bent eerlijk en weet heel erg goed wat je wel of niet kunt doen. Je kunt soms minder beleefd zijn, maar over het algemeen weet je dit in de juiste banen te leiden. Let op dat teveel zelfvertrouwen zorgt dat je financieel niet altijd verantwoord bent, omdat je dingen kunt doen, waar je beter eerst goed over na moet denken.

Overzicht van de week voor alle tekens
De machtige Zon is inmiddels in het teken van de Weegschaal verschenen en zal daar tot 23 oktober verblijven. Deze tijd merken we dat we meer geneigd zijn tot diepere overpeinzingen, zowel in daden als gedragingen. Het is als een innerlijke reis, introspectie van een zeldzame diepte. Misschien zal jij jezelf wel eens betrappen dat je aarzelt en dat je moeite hebt beslissingen te nemen. Doch weet dat dit voortspruit uit verlangens om grondig te overwegen wat we in bepaalde situaties kunnen doen. Het is een geweldige tijd voor kunstzinnige uitdrukkingen en spirituele belevingen te ervaren. De schoonheid om ons heen zal onze ziel verwarmen en inspireren tot creatieve uitingsvormen. Het is wellicht een tijd waarin we kunst aanschouwen en te verdiepen in literaire werken. Ook zijn mensen in staat verborgen creatief talent te ontwikkelen. De natuur kan een bron van voeding voor de ziel zijn, en het wordt dan ook aangeraden momenten te koesteren waarin we even alleen zijn. In die stilte kunnen we tot onszelf komen en zijn we in staat gedachten en gevoelens te ordenen. Het begrijpen van onszelf zal bouwen aan een fundament van zekerheid en innerlijke voldoening. Het is een periode van introspectie en een transformatie, die ons dichter bij onze ware ‘’IK’ kan brengen en helpt doelen te verwezenlijken. Er is een kosmische dans met diverse planeten. Jupiter, symbool van groei, expansie en overvloed, beweegt tot eind december retrograde door het teken van de Stier. In deze tijd legt het universum de nadruk op zelfreflectie en herzien van overtuigingen en waarden. Dus ook deze energie kan ervoor zorgen dat we tot onszelf komen en kunnen groeien zowel in daden als mentale mogelijkheden. Saturnus, de hoeder van structuur, discipline en verantwoordelijkheid, vervolgt zijn retrograde beweging in het teken van Vissen en verblijft daar tot begin november. Tijdens deze periode kan het een ware uitdaging zijn om vast te houden aan dagelijkse routine en verplichtingen, omdat er onvoorspelbare zaken mogelijk zijn.

Wees bedachtzaam in toezeggingen en nemen van belangrijke besluiten. Uranus, de planeet van verandering, innovatie en opstandigheid, blijft tot eind januari retrograde in de Stier. Hierbij ligt de nadruk op verlangen naar stabiliteit en weerstand tegen plotselinge wendingen. Veel mensen zullen dus minder geneigd zijn om grote veranderingen na te streven. We kunnen zelfs gefrustreerd raken als er teveel gebeurt. Neptunus, de heerser van spiritualiteit, dromen en illusies, zal tot begin december retrograde in het teken van Vissen bewegen. Deze tijd is het eenvoudig de sluier der illusie en bedrog te doorzien. We worden aangemoedigd tot introspectie en herzien van bepaalde routines. De intuïtie zal een waardevolle gids zijn, net als boodschappen uit het diepste van ons onderbewustzijn en dromen die tot ons komen. Wees waakzaam, omdat idealiseren van situaties en mensen tot teleurstellingen kan leiden. Helaas is de realiteit vaak afwijkend van dromen die we hebben en gedrag van mensen. Verder hebben we maken met Pluto, die tot half oktober retrograde in de Steenbok beweegt. Deze periode zijn er onverwerkte trauma's of onopgeloste kwesties, die invloed hebben en als een donkere wolk boven ons hoofd hangen. Uiteindelijk kan dit leiden tot de neiging ons te transformeren tot iets wat we al een tijdje willen. Venus, die momenteel in de Leeuw doorbrengt, heeft veel invloed op ons, waardoor er zowel gespannen als heilzame energie tot ons komt. Mensen kunnen zich merkwaardig gedragen, wat voor de nodige spanning zorgt. Maar tevens schenkt deze planeet gunstige energie aan relaties en romantiek. Zo kunnen zowel gebonden mensen als singles, veel momenten van geluk ervaren. Omdat de assertieve Mars veel invloed heeft, wordt aangeraden geregeld ruimte voor jezelf te houden. Het is een periode van rust en bezinning, waarin we vrede kunnen vinden en zonden kunt overdenken.

Er zijn flink wat kosmische gebeurtenissen, die deze week een boeiende reeks invloeden op ons leven en gedrag hebben. Zaterdag en zondag zullen Mercurius en Uranus een krachtige en harmonieuze driehoek vormen. Deze verbinding biedt mensen een frisse benadering en geeft een erg grote kans om innovatief na te denken. Het is een uitstekend moment om grote ideeën te verkennen en nieuwe wegen in te slaan. Zondag worden we aangespoord flexibel te zijn en de kern van zaken te begrijpen. Deze houding kan nieuwe kansen onthullen, vooral als we bereid zijn buiten de gebaande paden te denken. Het is een tijd om vooruit te plannen en te overwegen welke projecten we kunnen aanpakken. Ook zijn we goed in staat impulsief gedrag te beheersen en innovatief bezig te zijn. Maandag staat Mercurius tegenover Neptunus, wat aan het begin van de week tot gebrek aan focus kan leiden. Dit komt vooral, omdat verbeelding de overhand heeft, wat wel gunstig voor creatieve projecten is. Het kan echter ook uitdaging brengen om de realiteit helder te blijven zien. We zullen deze dag geduldig moeten zijn om, als het nodig is realistisch te blijven. Dinsdag vormt Mercurius een harmonieuze driehoek met Pluto, waardoor diepgaand begrip en scherpere communicatie mogelijk zijn. Er is nu een gunstige energie om bepaalde onderwerpen naar voren te brengen en dieper in bepaalde zaken te duiken om te kunnen ontwikkelen. We zullen ons moeten inspannen om er werkelijk iets mee te kunnen. Woensdag verhuist Mercurius naar Weegschaal, wat de nadruk legt op diplomatieke en evenwichtige communicatie in relaties. Het is een tijd, waarin we beter in staat zijn standpunten van anderen te begrijpen en om de geschillen op te lossen. Het laatste deel van de week zijn er belangrijke gebeurtenissen. Ten eerste een vierkant tussen Mars en Pluto met intense en gepassioneerde energie. Deze kan worden gericht op die projecten die vastberadenheid en wilskracht vereisen. Wordt deze energie niet in balans gebracht, dan kunnen we te maken krijgen met conflicten en machtsstrijd. Een tweede gebeurtenis is de toetreding van Venus tot het gebied van de Maagd, waardoor nadruk zal liggen op aandacht voor detail in liefde en relaties. Terwijl Mars, de Zon en Mercurius zich richting de Schorpioen begeven, komt de focus op intimiteit en passie te liggen. Dit kan leiden tot diepgaand onderzoek en intense momenten, die een gezonde uitlaatklep nodig hebben. Deze week biedt een gevarieerde mix van kosmische invloeden, variërend van creativiteit en diepgang tot diplomatie en passie. Het is een uitnodiging om bewust om te gaan met energie van de kosmos, terwijl we streven naar persoonlijke groei en evenwicht.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)