Weekhoroscoop Ram

Weekhoroscoop Ram

Weekhoroscoop Ram

Geboortedatum 21 maart t/m 19 april - week 4

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Relaties, singles en sociale contacten
Wanneer de maand naar het eind toe gaat, zal je merken dat je op romantisch gebied weer meer open gaat staan voor liefdesuitingen. Als je een relatie hebt, merk je toch wel dat je er voor wilt gaan en dat je meer tijd aan je partner wilt besteden. Hierbij heb je geen behoefte aan te wilde uitspattingen, maar gewoon rust, vriendschap en liefde. Ben je single dan zal je een drang voelen om een nieuw persoon te willen ontmoeten. Het is daarom een goede periode om eens op internet rond te kijken. Je uitstraling zal mensen zeker aantrekken, dus gebruik wel een duidelijke profielfoto. Op financieel gebied dien je op te passen dat je geen wilde uitgaven doet, omdat je privé wel in de problemen kunt komen, als je er geen controle over houdt. Mars zal je flink veel energie geven om eventuele problemen op te kunnen lossen, waarbij je daadkracht en consequentie versterkt wordt. De Volle Maan van de 28ste en Venus kunnen je uitstraling versterken en je ook nog eens flirterig maken. Tegen het einde van de week zal de Zon een sterke energie geven, waardoor je rustig en stabiel kunt worden. Je hebt dan meer kracht om thuis te blijven en je te houden aan eventuele restricties die er komen.

Carrière en financiën
Tot aan het eind van de maand lijken er veel mogelijkheden te komen. Er zijn mensen die jou hier bij kunnen helpen. Wanneer je hier goed mee omgaat, kun je er zeker munt uit slaan. Je dient er steeds voor op te passen dat je je wel op belangrijke zaken concentreert en dit zo efficiënt mogelijk uitvoert. Je hebt de neiging teveel tijd aan kleinere zaken te besteden en de grotere voor je uit te schuiven. Wees niet te eigenwijs en koppig als je ergens niet uitkomt, maar vraag het iemand waarvan je weet dat die te vertrouwen is. Om in het leven vooruit te komen, moet je soms stapjes terugdoen. Dit betekent dat je impulsiviteit soms dient te temperen en bereid moet zijn niet met nieuwe dingen te starten, voordat je oude zaken afgerond hebt. De Zon zal je zakelijke vaardigheden hierbij versterken, maar voor alle Rammen geldt dat ze deze periode ook met grote verliezen te maken kunnen krijgen. De lockdown en andere maatregelen gaan je niet in de koude kleren zitten en je zult geduld moeten hebben.

Mentale en fysieke gesteldheid (stress en depressie kunnen ons wel eens flink raken)
Zondag staat de Maan in de Tweeling en geeft sociale energie. Deze is dus niet gunstig, omdat we er niet veel mee kunnen. Het is verstandiger op sociaal gebied gas terug te nemen. De energie maakt de mens onverantwoordelijk en de burgerlijke ongehoorzaamheid zal toenemen. Er zal meer dan ooit een gevaarlijke energie zijn, waardoor mensen sneller last van hun longen kunnen hebben en ontstekingen en besmettingen aan de orde van de dag zijn. Maandagavond reist de Maan naar de Kreeft en geeft erg veel emoties, waardoor niet iedereen lekker in zijn vel zit. Mensen kunnen hun energie moeilijk kwijt en dit geeft een fysieke spanning, waardoor de maag, lever, nieren en spijsvertering voor problemen kunnen zorgen. Opkomend maagzuur en allergische reacties verzwakken de weerstand en de kans op ernstige ziektes is veel groter. Woensdagnacht reist de Maan naar de Leeuw en donderdagavond zal de Volle Maan te bewonderen zijn. Moeheid en negatieve emoties kunnen onze mentaliteit beïnvloeden. Omdat mensen er graag op uittrekken, zal frustratie overheersen, omdat dit nu moeilijker kan Emoties brengen stress en depressie met zich mee. Mensen met een zwak hart moeten nu extra voorzichtig zijn. Andere problemen met het bloedsysteem zijn ook mogelijk. De dagen rond de Volle Maan brengen uitdagingen met zich mee. We zullen ons aan moeten passen en dat is lastig. Omdat deze periode ook de Waterman prominent aanwezig is, moeten we trachten even niet zo negatief bezig te zijn met het drama dat de wereld bezighoudt. Mars maakt ons echter ongeduldig en Uranus brengt weerstand met zich mee. Gelukkig brengen Venus en Pluto beschermende energie, waardoor we balans vinden om de controle niet te verliezen. Zaterdag reist de Maan naar de Maagd reizen en brengt flink wat spanning, waardoor mensen zich zeer onrustig voelen. We kunnen ons dan beter op sociaal gebied ontspannen en wegblijven bij sociale activiteiten. Wanneer we bij mensen zijn, die we 100% kunnen vertrouwen zal het weekend relaxt verlopen en kunnen we stress en spanning juist buiten de deur houden.

Rammen groeien emotioneel van conflicten en weten zich er krachtig doorheen te slaan. Ondanks hun impulsieve, mannelijke manier van leven, kunnen ze genieten van schoonheid, kunst en elegantie. Ze hebben sterke normen en waarden, maar zullen niet altijd geneigd zijn om dit met anderen te delen. De Ram is een sterke leider, maar wel op een empathische wijze. Je dient er deze week op te letten dat je niet te ongeduldig in de omgang met anderen bent. Vooral als sommigen te langzaam gaan, kun jij je storen. Dit kan tot woede leiden en uiteindelijk tot stress. Dit is niet goed voor je algehele gezondheid. Hierdoor zijn hoofdpijn en rugpijn niet uit te sluiten. Wat extra calcium en ijzer kan zeker geen kwaad om je lichaam extra energie te geven. Ook extra vitamine D wordt aangeraden.

Overzicht voor alle tekens (week waarin onze gemoedstoestand onder druk komt te staan)
Jupiter, Saturnus en de Zon staan in de Waterman. Dit zorgt voor een sympathieke energie, waardoor de meeste mensen zich aanpassen aan de lockdown en problemen die hiermee gepaard gaan. Toch zijn en stemmingswisselingen mogelijk, waardoor mensen niet stabiel zijn in contact met geliefden. Beter gaan we deze week onze eigen weg en zorgen we dat we geen problemen krijgen. Blijf bij vertrouwde mensen, omdat de kans op conflicten daar nihil is. Zondag de 24ste zal de Zon een verbinding vormen met Saturnus en komt Mercurius in contact komen met de energie van de Zon. Deze tijd is Mercurius goed met het blote oog te zien. Ook zal de Maan in de Tweeling actief zijn. Zondag is een sociale dag, waarin mensen er op uit willen trekken en het fijn vinden contacten op te zoeken. Ook is het een tijd om makkelijk nieuwe vrienden te maken. Helaas kunnen maatregelen roet in het eten gooien en dan kunnen mensen geïrriteerd raken, waardoor deze energie juist negatief uit kan werken. Het is echter geen dag voor serieuze zaken. Zijn er bepaalde dingen die besproken moeten worden, dan kunnen we deze beter later deze week doen. Maandag zal een betere dag zijn om problemen op te lossen. Er is een krachtige energie, die mensen empathisch maakt en meer dan zondag is er diepgang. Mensen zijn wat serieuzer dan zondag. Het is verder een dag om niet teveel op de voorgrond te treden. We kunnen dan ook beter bescheiden optreden en ons niet teveel met anderen bemoeien, zodat we meer thuis blijven.
Dinsdag en woensdag zijn bijzondere dagen als de Zon in Waterman een vierkant vormt met Uranus in de Stier. Ook zal de Maan naar de Kreeft reizen. De Kreeft maakt jou gevoeliger, waardoor je het best thuis bij vertrouwde mensen kunt blijven. Het is geen periode in omgevingen te komen met mensen, die aanvallend of onbetrouwbaar zijn. Het vierkant van de Zon en Uranus zorgt voor wisselvalligheid in ons handelen. Je zult in ieder geval je routine even kwijtraken. Merk je dat jij negatief gedrag laat zien, tracht je dan zoveel mogelijk in te houden en neem afstand. Mensen die van zichzelf wisselvallig zijn, kunnen de meeste last hebben. Dit vierkant heeft de neiging mensen eigenwijs te maken, mede omdat de eigenzinnige Waterman invloed heeft. Veel mensen zullen aangemoedigd worden om dingen op hun eigen wijze te doen, waardoor er mensen zijn, die tegenover elkaar komen te staan. Egoïstisch ingestelde mensen kunnen dit nu nog meer doen. Mensen die bescheiden zijn, kunnen zich juist terug trekken. We zullen alert moeten zijn dat dominante mensen de overhand hebben en er opstanden en grote conflicten op straat mogelijk zijn. Ook zijn relatieproblemen mogelijk als je een partner hebt, die anders dan jij denkt. Dit kan ook gelden voor familieproblemen. Breng de dagen dus door met mensen waar je mee op één lijn zit. Dit zal meer rust in je leven brengen.
Donderdagavond zal de Volle Maan, met als hoogtepunt 20:18, te bewonderen zijn. We moeten alert zijn dat alles langzamer verloopt. Veel mensen kunnen zich vooral donderdag en vrijdag moe voelen en niet weten waarom. Hoeveel je ook slaapt en ontspant, je lichaam voelt moe aan. Ook kunnen we humeuriger zijn, omdat Venus in de ochtend al een conjunctie met Pluto vormt. Het zullen een paar lastige dagen worden. Deze energie versterkt datgene wat jij normaal gesproken al naar anderen laat zien. Goed en slecht staan tegenover elkaar. Mensen kunnen elkaar liefhebben, maar ook haten. We kunnen elkaar aantrekken, maar ook afstoten. Dit geldt voor veel positieve en negatieve zaken die tegenover elkaar staan. Dit is afhankelijk van hoe jij in je vel zit. Voel jij je goed en heb je een positief zelfbeeld, dan zal je minder jaloerse, bezitterige om manipulatieve handelingen verrichten. Mensen met een slecht zelfbeeld, zullen in staat zijn tot negatief gedrag. Ook zal de kans op zelfdestructie en destructie van bestaande relaties groter zijn. Donderdag en vrijdag zijn er aanwijzingen voor verraad, misbruik en geweld. Wees voorzichtig in de omgang met mensen en mijd negatieve gedragingen en bepaalde plekken. De Zon en retrograde bewegende Mercurius, in de Waterman, zullen de 29ste en 30ste beschermende energie geven. Er is een verhoogd bewustzijn, waardoor mensen meer stabiliteit in sociaal contact ervaren. We zijn meer in staat luchtig met problemen om te gaan. Ook is deze energie geschikt voor zelfexpressie, creativiteit en uitwerken van ideeën. Het is een prima periode voor nieuwe zakelijkheden, maar ook om contact met mensen positiever te maken. Mensen snakken wel even naar wat rust en zullen zich gemiddeld genomen erg goed gedragen met veel liefde en warmte naar elkaar.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)