Weekhoroscoop Weegschaal

Weekhoroscoop Weegschaal

Weekhoroscoop Weegschaal

Geboortedatum 23 september t/m 22 oktober - week 26

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Liefdesrelaties en sociale contacten
Weegschalen zullen deze week een verschuiving ervaren van liefde en mentale processen naar een sterke focus op hun carrière. Hoewel romantiek en erotiek tijdelijk op de achtergrond raken, ben je vrolijk en geniet je van sociale activiteiten samen met je partner. Je voelt even minder behoefte aan seks en avontuur, en het is belangrijk om dit duidelijk met je partner te bespreken om onzekerheden en irritaties te voorkomen. Zondag is een fijne dag om te shoppen en jezelf en je partner te verwennen. Maandag en dinsdag is de energie ideaal voor afspraken met vrienden, maar let op met alcohol en drugs, want deze kunnen spanningen veroorzaken. Woensdag t/m vrijdag besteed je vrije tijd graag aan culturele activiteiten met je partner. Vanaf vrijdagavond en zaterdag komt er weer romantische energie vrij, waardoor er ruimte is voor liefde. Voor singles staat deze week in het teken van carrière, wat veel van je tijd in beslag neemt. Je vrije momenten breng je door met vrienden en familie. Hoewel je minder op zoek bent naar een nieuwe relatie, ben je wel open voor lust en avontuur. Als je iemand ontmoet die interesse in jou toont, wees dan eerlijk en neem je tijd voordat je verdere stappen zet. Haastige beslissingen kunnen anders je kansen verpesten. Als een ex-partner terugkomt in je leven, is er een positieve energie die kansen biedt voor een hernieuwde romance. Het begin van de week is geschikt voor communicatie en vriendschap, terwijl het midden van de weekkansen biedt voor liefde. Let overigens wel op dat de neiging om soms teveel genotsproducten te gebruiken een probleempje kan zijn. Je kunt dan namelijk wel eens wat minder lekker in je vel zitten als je dit even niet kunt doen. In het weekend ben je aantrekkelijk en het is een geschikte tijd voor een nieuwe relatie, maar blijf wel vooral geduldig. Het hoeft allemaal niet zo snel te gaan, bouw iets nieuws dan ook rustig op.

Carrière en financiën
Deze week richt je energie zich vooral op je carrière. Je hebt een sterke drang om je te ontwikkelen en verlangt naar prestaties of promotie. Je valt op bij leidinggevenden en mensen die je carrière kunnen bevorderen. Deze positieve energie blijft tot eind juli, wat je voldoende tijd geeft om je doelen te bereiken. Werk bedachtzaam en luister naar je intuïtie om ongelukken en vertragingen te vermijden.
Zondag is een gunstige dag voor winst of goede investeringen. Maandag en dinsdag zijn geschikt voor routinetaken, omdat je fysiek wat zwakker bent maar mentaal sterk, wat helpt om toch vooruitgang te boeken. Woensdag t/m vrijdagmiddag is een goede tijd voor het formuleren van lange termijndoelen en plannen die later dit jaar goede resultaten kunnen opleveren. Op vrijdagavond kunnen emoties je beïnvloeden, vooral als je gevoelens ontwikkelt voor een collega. Zaterdag ben je fysiek wat minder krachtig, dus vermijd overmatige inspanning. Beter ontspan je geregeld wat vaker.

Mentale en fysieke gesteldheid
De energie van Saturnus zal positief voor je uitpakken en je zowel mentaal als fysiek veel ontspanning bieden. Doordat je je sterk en ontspannen voelt, komt je zelfvertrouwen terug. Dit heeft een positieve werking op mensen waar je mee omgaat, waardoor er veel goede emoties zijn. Je voelt je gezond en fit en hebt behoefte om veel de natuur in te trekken en te wandelen, gezond te eten en geregeld te sporten. Wanneer Mars intensere energie afgeeft, zal je ambitie iets minder groot zijn. Wel ervaar je veel passie, maar er zit een negatieve kant aan de energie. Als je veel energie krijgt en er weinig meedoet, kan de energie ophopen. Dit kan tegen je werken, waarbij de energie je moe kan maken en je veel stress kunt ervaren. Tracht deze week dus actief te blijven. Bedenk dat je energie vanaf de 24ste wisselvallig is, waardoor je soms veel energie gebruikt en soms weinig. Je hebt dan de neiging te weinig te slapen en op andere momenten teveel. Hierdoor kun je problemen met slapen krijgen, maar ook met voeding. Je bent namelijk niet altijd bewust van gezonde voeding en dan vooral als er spanningen zijn. Je kunt dan verkeerde dingen eten. Je bent gek op zoet, waar je dan snel naar grijpt. Ga deze week dus lekker sporten, laat je masseren en kies gezonde producten om te eten. Het kan ook fijn zijn om eens lekker uit te gaan om te kunnen ontspannen.

Overzicht van de week voor alle tekens
We staan aan de vooravond van een buitengewone tijd van reflectie, groei, en ontdekking, met een scala aan planeten die invloed uitoefenen op verschillende aspecten van ons leven. Laten we deze energieën omarmen en optimaal benutten om persoonlijke en materiële doelen te verwezenlijken.
Er is met de retrograde Ceres in Steenbok en Pluto tot april 2026 in Stier een periode van geduldig plannen en groeien. Dit biedt kans om te reflecteren en te ontwikkelen. Deze invloeden vragen om geduldig te zijn en zorgvuldig over toekomst na te denken. Stel lange termijndoelen op die resoneren met persoonlijke ambities. Wees gemotiveerd en vooral vastberaden, maar gun jezelf ook de tijd om stapsgewijs vooruitgang te boeken. Het is een tijd waarin de weg naar succes vaak ligt in geduld en doorzettingsvermogen. Met Saturnus tot februari 2026 in Vissen kunnen vertrouwen en gebruik van talenten en vaardigheden naar voren komen. Saturnus herinnert ons eraan dat vertrouwen in je eigen capaciteiten cruciaal is. Gebruik je talenten ten volle, terwijl je ook openstaat voor nieuwe ideeën en perspectieven van anderen. Deze lange invloed helpt je om evenwicht te vinden tussen persoonlijke groei en samenwerking. Zet in op je sterkste talenten en vaardigheden en werk samen om nog meer te bereiken. Het is een perfecte tijd om je zelfvertrouwen te laten bloeien en talenten te ontwikkelen. Jupiter tot 9 juni 2025 in Tweelingen geeft een scala aan mogelijkheden. Dat brengt dus een overvloed aan kansen en positieve energie. Dit is een fase waarin we onze horizon kunnen verbreden en onszelf kunnen onderdompelen in nieuwe ervaringen. Of het nu gaat om reizen, studeren, of aangaan van boeiende gesprekken, je zult merken dat het leven vol zit met spannende mogelijkheden.

Laat nieuwsgierigheid je leiden en geniet van de mentale stimulatie die deze periode biedt. Creativiteit en communicatieve vaardigheden bloeien op, waardoor dit een perfecte tijd is voor journalistiek, schrijven of andere vormen van expressie. Verken nieuwe ideeën en ontdek innovatieve manieren om je uit te drukken. Probeer nieuwe dingen en ontdek perspectieven vanuit een andere kijk, die mensen hebben. Reizen, studeren of nieuwe hobby's oppakken zijn uitstekende manieren om je te verrijken. Laat je inspireren door energie om je heen en zoek nieuwe manieren om je uit te drukken. Maak ook gebruik van je verbeterde communicatieve vaardigheden om diepgaande gesprekken te voeren en waardevolle connecties te leggen. Mars tot 20 juli in de Stier zorgt voor een aandacht op materiële waarden en financiële stabiliteit. Dit is een uitstekende tijd om financiën te herzien, te sparen en investeren. Je werkethiek en vastberadenheid zijn op hun hoogtepunt, waardoor je effectief aan lange termijndoelen kunt werken. Tegelijkertijd versterkt deze invloed je zintuiglijke en seksuele energie, wat kan leiden tot intense en bevredigende relaties. Geniet van passie die deze periode brengt en investeer in je romantische banden. Focus op sparen en investeringen om je financiële doelen te bereiken. Gebruik je vastberadenheid om projecten met succes af te ronden. Er is een sensuele energie, waardoor je in persoonlijke relaties kunt investeren. Omarm de reis naar groei en zelfontplooiing. Er is een rijkdom aan mogelijkheden voor persoonlijke groei, financiële stabiliteit, en nieuwe ontdekking. Laat je leiden door geduld, vertrouwen, nieuwsgierigheid en passie. Er is de komende weken unieke kans om op verschillende fronten te ontwikkelen en floreren. Sta open voor wat deze kosmische invloeden je te bieden hebben, en geniet van de reis naar een vervullend en verrijkt leven.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)