Weekhoroscoop Weegschaal

Weekhoroscoop Weegschaal

Weekhoroscoop Weegschaal

Geboortedatum 23 september t/m 22 oktober - week 40

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Liefdesrelaties en sociale contacten
Er zijn veel hemellichamen die invloed op jouw teken hebben. Dat zal je merken ook en er kunnen dan veel mooie momenten zijn. Zondag zal je niet altijd veel zin hebben om leuke dingen buiten te gaan doen. Maandag t/m donderdag zullen er veel romantische energieën tussen jou en je partner zijn. Je ervaart veel liefde en hebt de drang je partner te versieren als gevolg van Mars en Venus. Omdat zowel Jupiter als Uranus vernieuwende energie bieden, zal je veel tijd aan je uiterlijk besteden, waardoor je partner naar je toetrekt. Schoonheid, balans en leuke activiteiten zullen er op maandag en dinsdag zijn, omdat je er graag op uittrekt. Woensdag zijn Venus, de Zon en Mercurius vooral op geestelijk niveau met de liefde bezig. Je hebt het gevoel dat jij en je partner echt bij elkaar horen. Donderdag bewegen Mercurius en Mars wisselvallig als het om gemoedstoestand van de Weegschaal gaat. Hoe spannend de energie ook is, vrijdag en zaterdag zijn toch tegenvallend, waarbij je minder energie hebt om liefde te delen. Liever besteed je tijd aan jezelf, een hobby of vrienden en familie.

Singles
Er is voldoende energie om je deze week op romantisch gebied te verwennen. Je kunt de 1ste dagen van de week een bepaalde drang voelen om romantiek na te streven. Je vindt het fijn om nieuwe kleding te kopen of je lichaam te verzorgen. Je doet er goed aan dit aan het begin van de week te doen, zodat je er de rest van de week profijt van hebt. Met name Mars en Jupiter zorgen voor een erg speciale kracht, waardoor je charmant en sympathiek oogt. Daardoor zullen mensen aandacht voor je hebben. Let wel op dat Uranus retrograde beweegt, waardoor je geregeld met het verleden bezig bent. Gebruik dit om leuke activiteiten te plannen en mensen te ontmoeten. Wanneer je bepaalde zaken uit het verleden los kunt laten, zal je er in de toekomst veel goeds aan beleven. Vanaf donderdag kan Mercurius storende energie op je loslaten, als deze nu al richting de Schorpioen gaat reizen. Hierdoor kun je je eenzaam en zelfs verdrietig voelen en komen er geregeld gedachten aan mensen uit het verleden. Ga jezelf niet teveel de put in praten, maar zoek leuke mensen op

Mentale en fysieke gesteldheid
De Maan brengt zondag wat vermoeidheid. Probeer deze dag rustig aan te doen en je op te laden voor de nieuwe week. Het is een prima dag, waarbij kunst, muziek en creativiteit belangrijk kunnen zijn om de rust in je huis te vinden en alleen met harmonieuze mensen door te brengen. Let op je nieren, omdat die kwetsbaar voor infecties zijn. Drink voldoende water, omdat ontstekingen, eczeem en huidziektes makkelijker optreden. Met name overgang van koud naar warm en vochtig weer kan voor problemen zorgen. Maandagmiddag brengt de Maan flink wat emoties mee. Mensen zullen geprikkeld worden en dit kan metabolisme verzwakken. Je doet er goed aan meer groenten en vezelrijk voedsel te eten. Vet en vlees kun je beter laten staan. Mannen moeten vooral opletten met hun geslachtsorganen. Vrouwen kunnen meer last krijgen van de blaas en menstruatie die te snel of juist te langzaam op kan treden. Pas maandag op met seksualiteit, omdat dit problemen kan geven. Woensdagmiddag brengt de Maan meer rust, waardoor je fysiek lekkerder in je vel kunt zitten dan de dagen ervoor. Let vooral op bij zware werkzaamheden of sport. Je kunt sneller last hebben van spierblessures en ook je botten kunnen het zwaar te verduren krijgen. Vrijdagavond en zaterdag brengt de Maan vooral positieve energie voor de carrière. Mensen zullen niet snel iets verkeerds doen en dat zorgt voor veel rust en mentale kracht. Je kunt deze dagen beter niet teveel pittige of zure producten eten, omdat het spijsverteringsstelsel wat kwetsbaar kan zijn. Ook nu moet je opletten met botten en gewrichten en dan vooral je onderrug.

De Weegschaal is toch wel één van de meest charmante. tekens van de dierenriem. Dit komt vooral door Venus, de planeet van liefde, schoonheid en genadige gevoelens. Je bent zeer creatief op zowel het gebied van de partnerschappen als in de kunst. Je bent altijd op zoek naar evenwicht en zorgt er graag voor dat er evenwicht in je relaties is. Je creëert graag een harmonieuze omgeving om je heen, waar je je vrij beweegt. Dit heeft een keerzijde, omdat een gebrek hieraan jou besluiteloos en onevenwichtig kan maken. Je kunt dan zelfs je onpartijdige karakter verliezen en deel van conflicten worden. Deze week dien je de nieren en onderrug goed in de gaten te houden. Klachten lijken vooral te komen door overmatig suikergebruik of te vet voedsel. Matig deze producten zoveel mogelijk.

Carrière en financiën
Jupiter kan flink wat vuur losmaken en ook Venus heeft invloed op je financiële gesteldheid. Aan het begin van de week ben je er op gericht mensen te ondersteunen en te zorgen dat ze lekker in hun vel zitten. Je kunt erg behulpzaam en sympathiek bij emotionele zaken. Daarnaast kun je ook op andere gebieden ondersteunen door bepaalde werkzaamheden te doen of informatie te geven. De ambitieuze Mars kan er dinsdag en woensdag voor zorgen dat je op analytisch gebied erg krachtig bent. Daardoor heb je een prima kijk op datgene waar je goed in bent, maar ook zeker op dingen waar je problemen in kunt ondervinden. Dit kun je doen voor jezelf, maar ook voor collega’s of andere zakelijke contacten. Let op dat er veel werk op je afkomt en dat je er verstandig aandoet om de kennis en ervaring van anderen te vragen. De Zon biedt harmonieuze energie, waardoor je zowel woensdag en donderdag lekker in je vel zit en zowel mentaal, intellectueel als fysiek prima kunt functioneren. Mercurius en Mars bewegen het eind van de week zeer gunstig, waardoor je donderdagavond en vrijdag dan beter extra vrije dagen op kunt nemen. Vrijdagavond en zaterdag is er bijzondere energie en treed je uit je comfortzone. Je kunt dingen doen, die je normaal niet zo snel doet. Maak gebruik van deze energie en wacht niet teveel af.

Overzicht van de week voor alle tekens
De machtige Zon is inmiddels in het teken van de Weegschaal verschenen en zal daar tot 23 oktober verblijven. Deze tijd merken we dat we meer geneigd zijn tot diepere overpeinzingen, zowel in daden als gedragingen. Het is als een innerlijke reis, introspectie van een zeldzame diepte. Misschien zal jij jezelf wel eens betrappen dat je aarzelt en dat je moeite hebt beslissingen te nemen. Doch weet dat dit voortspruit uit verlangens om grondig te overwegen wat we in bepaalde situaties kunnen doen. Het is een geweldige tijd voor kunstzinnige uitdrukkingen en spirituele belevingen te ervaren. De schoonheid om ons heen zal onze ziel verwarmen en inspireren tot creatieve uitingsvormen. Het is wellicht een tijd waarin we kunst aanschouwen en te verdiepen in literaire werken. Ook zijn mensen in staat verborgen creatief talent te ontwikkelen. De natuur kan een bron van voeding voor de ziel zijn, en het wordt dan ook aangeraden momenten te koesteren waarin we even alleen zijn. In die stilte kunnen we tot onszelf komen en zijn we in staat gedachten en gevoelens te ordenen. Het begrijpen van onszelf zal bouwen aan een fundament van zekerheid en innerlijke voldoening. Het is een periode van introspectie en een transformatie, die ons dichter bij onze ware ‘’IK’ kan brengen en helpt doelen te verwezenlijken. Er is een kosmische dans met diverse planeten. Jupiter, symbool van groei, expansie en overvloed, beweegt tot eind december retrograde door het teken van de Stier. In deze tijd legt het universum de nadruk op zelfreflectie en herzien van overtuigingen en waarden. Dus ook deze energie kan ervoor zorgen dat we tot onszelf komen en kunnen groeien zowel in daden als mentale mogelijkheden. Saturnus, de hoeder van structuur, discipline en verantwoordelijkheid, vervolgt zijn retrograde beweging in het teken van Vissen en verblijft daar tot begin november. Tijdens deze periode kan het een ware uitdaging zijn om vast te houden aan dagelijkse routine en verplichtingen, omdat er onvoorspelbare zaken mogelijk zijn.

Wees bedachtzaam in toezeggingen en nemen van belangrijke besluiten. Uranus, de planeet van verandering, innovatie en opstandigheid, blijft tot eind januari retrograde in de Stier. Hierbij ligt de nadruk op verlangen naar stabiliteit en weerstand tegen plotselinge wendingen. Veel mensen zullen dus minder geneigd zijn om grote veranderingen na te streven. We kunnen zelfs gefrustreerd raken als er teveel gebeurt. Neptunus, de heerser van spiritualiteit, dromen en illusies, zal tot begin december retrograde in het teken van Vissen bewegen. Deze tijd is het eenvoudig de sluier der illusie en bedrog te doorzien. We worden aangemoedigd tot introspectie en herzien van bepaalde routines. De intuïtie zal een waardevolle gids zijn, net als boodschappen uit het diepste van ons onderbewustzijn en dromen die tot ons komen. Wees waakzaam, omdat idealiseren van situaties en mensen tot teleurstellingen kan leiden. Helaas is de realiteit vaak afwijkend van dromen die we hebben en gedrag van mensen. Verder hebben we maken met Pluto, die tot half oktober retrograde in de Steenbok beweegt. Deze periode zijn er onverwerkte trauma's of onopgeloste kwesties, die invloed hebben en als een donkere wolk boven ons hoofd hangen. Uiteindelijk kan dit leiden tot de neiging ons te transformeren tot iets wat we al een tijdje willen. Venus, die momenteel in de Leeuw doorbrengt, heeft veel invloed op ons, waardoor er zowel gespannen als heilzame energie tot ons komt. Mensen kunnen zich merkwaardig gedragen, wat voor de nodige spanning zorgt. Maar tevens schenkt deze planeet gunstige energie aan relaties en romantiek. Zo kunnen zowel gebonden mensen als singles, veel momenten van geluk ervaren. Omdat de assertieve Mars veel invloed heeft, wordt aangeraden geregeld ruimte voor jezelf te houden. Het is een periode van rust en bezinning, waarin we vrede kunnen vinden en zonden kunt overdenken.

Er zijn flink wat kosmische gebeurtenissen, die deze week een boeiende reeks invloeden op ons leven en gedrag hebben. Zaterdag en zondag zullen Mercurius en Uranus een krachtige en harmonieuze driehoek vormen. Deze verbinding biedt mensen een frisse benadering en geeft een erg grote kans om innovatief na te denken. Het is een uitstekend moment om grote ideeën te verkennen en nieuwe wegen in te slaan. Zondag worden we aangespoord flexibel te zijn en de kern van zaken te begrijpen. Deze houding kan nieuwe kansen onthullen, vooral als we bereid zijn buiten de gebaande paden te denken. Het is een tijd om vooruit te plannen en te overwegen welke projecten we kunnen aanpakken. Ook zijn we goed in staat impulsief gedrag te beheersen en innovatief bezig te zijn. Maandag staat Mercurius tegenover Neptunus, wat aan het begin van de week tot gebrek aan focus kan leiden. Dit komt vooral, omdat verbeelding de overhand heeft, wat wel gunstig voor creatieve projecten is. Het kan echter ook uitdaging brengen om de realiteit helder te blijven zien. We zullen deze dag geduldig moeten zijn om, als het nodig is realistisch te blijven. Dinsdag vormt Mercurius een harmonieuze driehoek met Pluto, waardoor diepgaand begrip en scherpere communicatie mogelijk zijn. Er is nu een gunstige energie om bepaalde onderwerpen naar voren te brengen en dieper in bepaalde zaken te duiken om te kunnen ontwikkelen. We zullen ons moeten inspannen om er werkelijk iets mee te kunnen. Woensdag verhuist Mercurius naar Weegschaal, wat de nadruk legt op diplomatieke en evenwichtige communicatie in relaties. Het is een tijd, waarin we beter in staat zijn standpunten van anderen te begrijpen en om de geschillen op te lossen. Het laatste deel van de week zijn er belangrijke gebeurtenissen. Ten eerste een vierkant tussen Mars en Pluto met intense en gepassioneerde energie. Deze kan worden gericht op die projecten die vastberadenheid en wilskracht vereisen. Wordt deze energie niet in balans gebracht, dan kunnen we te maken krijgen met conflicten en machtsstrijd. Een tweede gebeurtenis is de toetreding van Venus tot het gebied van de Maagd, waardoor nadruk zal liggen op aandacht voor detail in liefde en relaties. Terwijl Mars, de Zon en Mercurius zich richting de Schorpioen begeven, komt de focus op intimiteit en passie te liggen. Dit kan leiden tot diepgaand onderzoek en intense momenten, die een gezonde uitlaatklep nodig hebben. Deze week biedt een gevarieerde mix van kosmische invloeden, variërend van creativiteit en diepgang tot diplomatie en passie. Het is een uitnodiging om bewust om te gaan met energie van de kosmos, terwijl we streven naar persoonlijke groei en evenwicht.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)