Weekhoroscoop Weegschaal

Weekhoroscoop Weegschaal

Geboortedatum 23 september t/m 22 oktober - week 15

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Relaties, singles en sociale contacten
Gebonden mensen zijn zondag en maandag minder romantisch, omdat je met je hoofd bij je werk zit. Je hebt minder tijd en zin om je partner veel aandacht te geven. Wel zal je maandag en dinsdag sociaal sterk zijn, waardoor je er goed aandoet in je vrije tijd bij een goede vriend(in) langs te gaan. Wees dan wel duidelijk naar je partner dat je daar behoefte aan hebt en laat merken dat er verder niets ernstigs aan de hand is. Voor singles zal er een duidelijke tweedeling in de week zitten. Je bent doordeweeks met werk bezig en hebt behoefte bij vrienden langs te gaan of leuke activiteiten met hen te plannen. Ook is het een prima periode om bij familie langs te gaan. Vooral zondag en maandag zal je veel met je werk bezig zijn en is het een prima periode om zakelijke aspecten in je leven aandacht te geven. Dinsdag en woensdag zijn geschikt om met vrienden op stap te gaan. Voor gebonden mensen is het woensdag ook een geschikte dag om samen met je partner vrienden te bezoeken. Daar zullen jullie een goed gevoel door krijgen. Mercurius kan vanaf donderdag misverstanden brengen, waardoor het erg belangrijk is om te communiceren. Ga elkaar niet negeren of aanvallen. Luisteren is het verstandigst. Beslissingen en ruzies kunnen jullie beter vermijden. Vanaf zaterdag zal er meer lucht in de relatie komen en is het een periode om de romantiek weer aan te halen. Singles zullen donderdag en vrijdag mensen nodig hebben om hun problemen te bespreken. Ze zien jou als persoon om hun hart te luchten. Vanaf donderdag moet je opletten dat Mercurius je onrustig maakt, waarbij je het gevoel kunt hebben dat je een partner wilt. Neem geen overhaaste beslissingen en vooral niet als je over je grenzen gaat. Zaterdagavond en zondag hangt er liefde in de lucht en is het een prima periode voor de liefde.

Carrière en financiën
De energie van Mercurius kan er aan het begin van de week nog steeds voor zorgen dat je minder goed in staat bent om te zeggen wat je vindt. Je uitingen zijn ongenuanceerd en je bent impulsief. Mensen in je omgeving hebben moeite om met je om te gaan. Probeer meer balans in je mening te brengen en laat mensen in hun waarde. Gelukkig zal Venus je wat zachter maken. Je krijgt energie om meer geduld op te brengen en legt je woorden wat meer in een weegschaaltje. Wanneer aan het eind van de week de Zon positief op je inwerkt, zal de omgang met anderen helemaal stabiliseren. Hierdoor voel je je nuttig en heb je het gevoel dat je kunt samenwerken. Leidinggevenden kunnen op empathisch wijze leiding geven. Je bent charmant en tegelijk krachtig en wilt het anderen naar de zin maken. Blijf wel eerlijk en ga niet te sociaal wenselijk handelen om mensen blij maken. Ten eerste kun je jezelf verloochenen, maar ten tweede is het voor mensen niet duidelijk als je een soort van verborgen agenda bijhoudt. Je bent intelligent genoeg om duidelijke grenzen aan te geven, zonder dat je iemand kwetst. In je werk ben je bijna de hele week vooruitstrevend en kun je met nieuwe plannen en ideeën komen, waardoor je een goede ontwikkeling mee kunt maken. Het midden van de week leent zich ervoor belangrijke zaken af te handelen of contracten af te sluiten. Vrijdag kan er een persoon op je pad komen, die de toekomst positief kan stemmen. Zakelijk kun je schulden oplossen en sommigen kunnen zelfs veel winst maken.

Mentale en fysieke gesteldheid
Vanaf afgelopen zaterdag beweegt de Maan in de Ram en dit geeft een sterke kracht, die ook nog eens versterkt wordt door andere planeten in dit teken. Dit geeft een mentale en fysieke invloed op mensen en we moeten opletten met vermoeidheid en blessures. In de nacht van zondag of maandag ontstaat de Nieuwe Maan om 4:32. Er is ongemakkelijke energie, waarbij er aan de ene kant intense en passionele kracht is. Aan de andere kant is er ook een rustige energie en zoeken veel mensen de rust. Mensen die zichzelf goed kennen, zullen er geen last van hebben en juiste keuzes maken. Anderen kunnen heen en weer geslingerd worden tussen beide krachten. Daardoor kan er bij sommige mensen vermoeidheid optreden die tot maandagavond door blijven gaan. Merk je dit, zorg dan dat je rust opzoekt of ga juist lekker sporten of bewegen om stress er uit te gooien. Hoofdpijn en problemen met de ogen kunnen optreden en voor ongemak zorgen. Maandagavond reist de Maan naar Stier en ook dit kan gespannen energieën brengen. In dit geval echter meer, omdat veel mensen veranderingen ambiëren en daardoor actief zijn. Sommige mensen kunnen er last van hebben, als ze niet zo goed weten wat ze nou eigenlijk willen. Mensen kunnen t/m woensdag last hebben van hun uitscheidingsorganen en vrouwen ook van menstruatiekwaaltjes. Verkoudheid, griep, maar ook corona kunnen makkelijker toeslaan, wees dus erg voorzichtig. Woensdagochtend verhuist de Maan naar Tweelingen en dit is een verademing na de zware energieën van de Ram en Stier. Mensen kunnen communiceren en tegelijk ook goed naar elkaar luisteren, waardoor er vriendschappen gesloten kunnen worden en huidige contacten versterkt. Fysiek dienen we op te letten, omdat de longen, keel en bloedsysteem kwetsbaar zijn. Tracht geregeld frisse lucht te halen, maar let op wisselende weersomstandigheden en blijf voorzichtig in grote groepen. Je kunt daar beter bij wegblijven. Zaterdagavond verhuist de Maan tot dinsdagochtend naar de Kreeft en dit geeft gevoelige energie, waardoor mensen liefdevolle en warm met elkaar omgaan. Dit heeft een positief effect op vriendschappen, familieleden en andere sociale contacten. Ook kunnen trauma’s, stress en andere emotionele problemen naar boven komen, maar ook makkelijker verwerkt worden. Let wel op met pittige voeding, alcohol en producten, die schadelijk zijn voor bepaalde organen.

Weegschalen zijn erg beschaafd en zien er goed verzorgd uit. Ze zijn elegant, charmant en hebben van nature een vriendelijke uitstraling. Ze houden van stabiliteit en zoeken het genot in muziek, lekker eten en de schoonheid van de natuur. Toch is er ook een keerzijde, omdat de Weegschaal dominant kan zijn en het vreselijk vindt als mensen tegenspraak bieden. De Weegschaal wil gelijk hebben en vooral als deze overtuigd is van de waarheid. Let er deze week op dat het niet erg is kritiek te krijgen. Je hoeft niet gelijk in de stress te gaan, maar het simpelweg te aanvaarden. Het gaat niet over je hele karakter, maar over enkele zaken. Ga je er te gestrest mee om, dan kun je je lichamelijk en geestelijk opbranden. Vooral je bloeddruk en zenuwen kunnen daardoor beïnvloed worden, waardoor je weerstand afneemt.

Overzicht voor alle tekens (een snelle energie zal deze week voor flink wat actie zorgen)
Mercurius reist in de vurige Ram en de intense Pluto beweegt in de stabiele Steenbok. Het blijft een zware strijd die mensen moeten voeren tegen alle invloeden die er zijn. Mensen kunnen een onrustige energie ervaren. Net als vorige week moeten we opletten geen misverstanden of problemen te gaan veroorzaken. Mercurius zal t/m de 18de in dit teken verblijven en dit geeft een zeer snelle energie, die voor positieve, maar ook negatieve krachten zorgt. Impulsiviteit en ongeduld zullen sterk aanwezig zijn, waardoor ratio, sympathie en empathie belangrijk zijn om ons er doorheen te slaan. Verder zijn de liefdesplaneten Venus, in de Ram, en Mars, in de Tweeling, erg harmonieus in onderlinge relaties die mensen hebben. Vooral huidige sociale contacten, familie en liefde zijn het toneel voor een prima periode van luchtige gesprekken en leuke activiteiten. De Nieuwe Maan zal van zondag op maandag krachtig zijn en dat is mede door vier planeten in de Ram. Dit is impulsieve energie, waardoor we over het algemeen actief zijn. De Nieuwe Maan en Venus maken deze periode een uitdagend vierkant met de actieve Pluto in de nuchtere Steenbok. Aan de ene kant actie en passie, aan de andere kant sterke drang om grenzen af te bakenen. Er wordt aangeraden actief bezig te zijn, maar wel met beperkingen. Er is een bijzondere energie, die mensen normatief heel sterk maakt. Het is een prima periode om te vasten en meer aandacht aan je fysieke en innerlijke mens te geven. Ook de Zon gaat een verbinding met de Maan aan. Vooral maandag is dan ook een goede tijd om met iets nieuws te beginnen en vooral te bedenken wat je kunt doen om er iets moois van te maken. Het is geen tijd om te plannen, maar om te handelen. Doe wat je al van plan was en ga niet afwachten. In de liefde zal Venus, in de Ram, die een vierkant vormt met Pluto sterke energie geven en er een spannende tijd voor romantische relaties van maken. Mensen ervaren opwindende energie en hebben veel behoefte aan erotiek en romantiek.

Dinsdag zal de Zon, in de Ram, een sextiel vormen met de passionele Mars in de speelse Tweeling. We zijn minder serieus in contact met anderen, maar erotiek en romantiek zullen intens zijn. Op woensdag reist Venus naar de Stier om daar tot circa 9 mei te verblijven. Dit geeft sensuele energie, maar de meeste mensen zijn hierdoor gericht op stabiele en langere relaties en minder op plezier en avontuur. Ook zal Venus meer op financieel en zakelijk gebied werken. We hebben dan een sterke drang om te ontwikkelen en meer materiële bezittingen tot ons te krijgen. Je kunt door deze kosmische kracht veel mogelijkheden creëren. Donderdag vormt de Zon een sextiel met Jupiter in de Waterman en zal de Maan in de speelse Tweeling ook flink wat speelsheid brengen. Het is een dag om even wat rust te zoeken en niet teveel actie te ondernemen. Wel is het een prima periode om lekker de natuur in te gaan. Vrijdag is juist een dag dat de Zon, die een vierkant vormt met Pluto in de Steenbok, zakelijke kracht geeft. Daardoor is deze dag goed om achterstallige taken af te ronden en dagelijkse routines te doen. Ga geen grote activiteiten starten en al helemaal niet als je hier veel tijd kwijt aan bent. Zaterdag is er een sterke kosmische energie, waarbij vooral Mercurius en Mars erg actief zijn. Mercurius vormt een sextiel met Jupiter, Mars en Pluto, terwijl Mars ook nog een driehoek met Jupiter vormt. Zaterdag is dan ook een dag om actief bezig te zijn. Gebruik de energie voor sociale contacten, de liefde, maar ook voor zakelijkheden. Er valt veel te bereiken, maar dat krijgen we niet door passief te blijven.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)