Terug naar overzicht

Valentijnsdag

geschreven door:

Medium Ilse op 13-02-2019 om 14:16

Valentijnsdag

Deze dag staat in het teken van de liefde, maar zouden we dat niet elke dag beter kunnen staan? Iedere dag in het teken staan van de liefde? Misschien is dat voor jou al wel zo. Een mooie geliefde die je iedere dag bemint, aan je denkt, je berichten stuurt, verrast en waar je de liefde mee deelt. Of is dat in deze tegenwoordige tijd nog maar schaars? Is dat niet iets waar we allemaal wel naar verlangen, die ene mooie liefde in ons leven? Hoe is dat bij jou?

Toch hebben we het grote cadeau van de liefde reeds ontvangen. We zijn er en we hebben de kans op het leven en keuzes te maken die we willen binnen onze mogelijkheden. Wij zijn liefde! Ieder van ons bezit de kracht om die liefde ten volste uit te ervaren, gewoon vreugde en liefde in ons zelf. Onthoud goed dat de kracht van liefde in ons aanwezig is en dat we het slechts kunnen vergroten door het te delen met de ander. Dit kan natuurlijk heel mooi een partner zijn, maar familie, vrienden, collega?s en vele anderen kunnen dit met jouw liefdesdeling vergroten. Hierdoor zijn we in staat om nog meer liefde voor ons zelf te ervaren en te voelen.

Valentijnsdag leek voor mij eenzaam dit jaar. Tot eergisteren. Ik bedacht me dat ik een weekje naar de zon ga. Gewoon omdat ik vind dat ik dat verdien en mezelf liefde wil geven en dat heb omgezet in een beloning in vakantie na lang hard werken. Jaren ben ik niet op vakantie geweest, maar nu doe ik het gewoon. Geen liefdespartner, nee gewoon alleen en met mezelf. Stel nou dat je geen liefdespartner in je leven hebt. Hoe zou je jezelf kunnen verblijden met iets kleins of groots? Wat zou je jezelf geven? Iets wat realistisch is en je heel gelukkig maakt. Misschien juist in de tijd van liefdesverdriet of liefdesonzekerheid. Wat zou dat voor je zijn? Doe het of koop het!

Maak het jezelf gemakkelijk en vind en ervaar die volle liefde in jezelf en beloon jezelf voor wie je bent en wat je allemaal hebt bereikt. Ieder mens kent zo de klappen van de zweep van het leven, maar sta jij op en vind jij die liefde opnieuw? Ik geloof in jou, dat jij dat kan! Maak van deze dag eens een ik ben mijn eigen Valentijn Valentijnsdag. Wat wil ik bereiken met mezelf, in mijn leven, met wie en wie niet, waar wil ik heen met mezelf en wat zijn mijn verlangens? Begin daar juist vandaag mee om kleine stapjes te zetten naar het vergroten van jouw persoonlijke liefde. Want als je dan straks wel je toekomstige man of vrouw ontmoet, weet je zeker dat het aan jouw liefde niet zal liggen om jullie liefde te delen en samen te vergroten.

En ben je verliefd, verloofd, getrouwd of soort van samen? Verras elkaar dan in liefde op deze mooie dag en iedere dag die volgt. Deel je liefde van jullie samen weer met mensen die wellicht een beetje liefde tekort komen. Dan hebben we heel veel liefde te voelen, ervaren en te delen en te ontvangen met elkaar. Mooi toch?

Geniet van je Valentijnsdag op welke manier dan ook vanuit de kracht van je liefde!

Liefs Ilse

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Begin nu een gesprek met een van onze Mediums
NL: 0909-1901
(€0,70/min)
BE: 0902-12024
(€1,25/min)